ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Ποιός θα είναι ο διάδοχος του νέου προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργου Ρουμελιώτη, ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή «έκπτωση»; (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, όπως προβλέπεται να τρέξουν οι εξελίξεις στο άμεσο διάστημα;
(020618)




Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ″ΠΑΛΑΤΙ″ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ!

Πανικός επικρατούσε χθες το πρωί στο ″παλάτι″, καθʼ ότι η αποκάλυψη από το loutraki-press του ονοματεπωνύμου του αντιδημάρχου Πολιτισμού -που διάλυσε τον οργανισμό του ″Πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου″, αν και είχε θετικό οικονομικό αποτέλεσμα από τις παρατεταμένες οφειλές του δήμου Λουτρακίου- Τάσου Σακελλαρίου, χαλούσε τους σχεδιασμούς των δύο πολιτικών «συνεταίρων», του «βετεράνου»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δημάρχου Λουτρακίου Παύλου Παύλου και του καθοδηγούμενού του ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή «έκπτωση»; (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, στον Γιώργο Γκιώνη έφταιγαν οι πάντες και τα πάντα, ενώ έγινε ακόμα πιο έξαλλος όταν διαπίστωσε ότι η μέχρι πρότινος αρραγής ομάδα των νέας κοπής «βαλσαμωμένων πουλιών», άρχισε να διαφαίνεται ότι δεν είναι και τόσο συμπαγής, γιατί για κάποιους άρχισε να λειτουργεί η αυτοσυντήρηση και η αυτοπροστασία. Κι αυτό, επειδή τα πράγματα δεν είναι ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι τρεις (οι δύο προαναφερόμενοι και ο Κώστας Λογοθέτης) παραπεμπόμενοι δήμαρχοι στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, έτσι ώστε να μην είναι όλοι διατεθειμένοι να «πηδήξουν στο κανάλι», όπως αν τους το ζητούσε μέχρι πρότινος ο επικεφαλής του συνδυασμού ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″.

Ζητούμενο οι άλλες υποψηφιότητες...
Κόστος πλέον, στην παρούσα φάση για τους δύο πολιτικούς «συνεταίρους» έχει η παράλληλη πορεία της αναπληρώτριας του δημάρχου και αντιδημάρχου Οικονομικών Μαρίας Πρωτοπαππά, η οποία έχει και κάποιους δημοτικούς συμβούλους υπό την επιρροή της. Πρόκειται για μικρή ομάδα που ταυτόχρονα χαλάει την αριθμητική πλειοψηφία των δύο πολιτικών «συνεταίρων», ενόψει της εκλογής νέου δημάρχου. Γιατί υποψηφιότητα μπορεί να θέσουν όχι μόνον η Μαρία Πρωτοπαππά, αλλά και κάποιος σύμβουλος από την αντιπολίτευση ή για παράδειγμα ακόμα και ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος. Ενδεχόμενο που μπορεί να μην το έχει λάβει υπόψιν του ο Παύλος Παύλου, αλλά λόγω των σχέσεών του ως ιατρού του ενός εκ των δύο ισραηλινών μεγαλομετόχων του Club Hotel Loutraki S.A., οι δύο κατηγορούμενοι δήμαρχοι -από κοντά και ο Κώστας Λογοθέτης- ενδεχομένως να οδηγηθούν στην υπερψήφιση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας.

Οργή για την ″Γνωμοδότηση Τσοβόλα″
Νερό στο μύλο της οργής του Γιώργου Γκιώνη έριξε χθες το πρωί κάποιος εκ των νέας κοπής «βαλσαμωμένων πουλιών» του, όταν ρώτησε «αν το Βούλευμα 30/18 παραπομπής τριών δημάρχων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, είναι απόρροια της ″Γνωμοδότησης Τσοβόλα″ ή από κάποια άλλη αιτία». Τότε ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του Γιώργου Γκιώνη, όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press, ενώ έκανε τα πάντα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει από την πραγματικότητα, όπως το καλλιεργούν με τον Παύλο Παύλου, περί «φούθσκας».
Παράλληλα, ο εις εκ των τριών κατηγορουμένων για κακούργημα δήμαρχος, προσπαθούσε να καθησυχάσει το περιβάλλον του, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, προβάλλοντας ότι επιδίωξή μας είναι να πραγματοποιηθεί η ακροαματική διαδικασία όσο το δυνατόν συντομότερα για να προλάβουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές!..
(020618)
Return top