ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Είπαν…

«Σήμερα είχαν ανάγκη κι έψαχναν το τζιπ της εταιρείας, προκειμένου να μεταβούν για την προμήθεια υλικών, αλλά ο ″τύποις″ -«υπό παραίτηση ή αργία(;) «έκπτωση(;)» (αλλαγή του νόμου)»- δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης, έχει επιλέξει να το κρατάει δεσμευμένο στο πάρκινγκ του δημαρχείου, λες και είναι προσωπικό περιουσιακό στοιχείο του.»
(270618)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ
ΣΕ Α.Ε. ΤΟΥ CHCL ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ LTS

Συνεδριάζει αυτήν την ώρα το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., με πιο σημαντικά θέματα συζήτησης, την μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας του Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) και την ανάθεση λειτουργίας του Loutraki Thermal Spa (LTS) με αμοιβή στην η πιστώτρια κατασκευαστική εταιρεία του Loutraki Thermal Spa ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″.
Ζητούμενο είναι αν ο ″τύποις″ -«υπό παραίτηση ή αργία(;) «έκπτωση(;)» (αλλαγή του νόμου)»- δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης, παραδώσει στα μέλη του Δ.Σ. και νέα κοπής «βαλσαμωμένα πουλιά» του την εισηγητική έκθεση του οικονομικού συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. ″Crowe SOL″, που θα περιγράφει πώς ακριβώς πρέπει να γίνει η μετατροπή, αλλά και με την στοιχεία έχει ενημερώσει τον οικονομικό σύμβουλο, γιατί αν έχει παραλείψεις, αυτές συνιστούν απιστία, όπως τόνισε στο loutraki-press έγκριτος νομικός της Κορίνθου.
Στο δεύτερο θέμα ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. εισηγείται στο διοικητικό συμβούλιο και την απόφαση που επιδιώκει να λάβει είναι, να καταστεί επισήμως η ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″, ο διαχειριστής του LTS, για το οποίο ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς την παταγώδη διοικητική και διαχειριστική αποτυχία του (δικομανή του περιβάλλοντος, κρίση είναι) στην διοίκηση της Δημόσιας - δημοτικής εταιρείας.
Όπως επεσήμαινε πρώην κορυφαίος δημοτικός παρατηρητής, στην ουσία ο Γιώργος Γκιώνης επιδιώκει να λάβει απόφαση και για τα δύο θέματα, έχοντας με την πλάτη στον τοίχο τα νέα κοπής «βαλσαμωμένα πουλιά» του, προκειμένου να μπορέσει να ξεγλιστρήσει με τέτοιου είδους απόφαση, από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο ίδιος, αλλά και από το «ναυάγιο» που έχει οδηγήσει και την εταιρεία.
Εκτιμάται ότι την απόφαση, ειδικότερα του δευτέρου θέματος, επιδιώκει να την μεταφέρει στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να την λάβει και από εκεί, καθ’ ότι ελέγχει την πλειοψηφία στο σώμα με τα νέα κοπής «βαλσαμωμένα πουλιά» του.
Πρόκειται για μια απόφαση που δεν περιγράφει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα διέπει την σχέση των δύο πλευρών, το καθεστώς λειτουργίας του LTS, τις σχέσεις και τις αμοιβές με τους εργαζομένους, την σχέση με τους πιστωτές και ειδικότερα κατά πόσο η διαχειρίστρια εταιρεία θα ικανοποιεί ή όχι τις ρυθμίσεις προς τους μεγάλους οφειλέτες. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει κανείς να παραβλέπει και να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την οφειλή περίπου των € 6 εκατ. της Λουτράκι Α.Ε. προς την ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″. Ζητούμενο είναι, κατά πόσο σύννομες είναι οι διαδικασίες που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Γιώργος Γκιώνης, δεδομένου ότι θα υπάρχουν πολλά κενά, όπως υποστηρίζει ο πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, που γνωρίζεθι άριστα πώς αντιδράει και λειτουργεί ο Γιώργος Γκιώνης.
Ειδικότερα όσων αφορά τους εργαζομένους, για τις διασφαλίσεις τους αυτή την ώρα βρίσκονται παρόντες στην συνεδρίαση του Δ.Σ. εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου (ΕΚΛ), ενώ εκπρόσωποι του ΕΚΛ επισκέφθηκαν το LTS και χθες το βράδυ, όπου ζήτησαν από τον διευθυντή Νίκο Πετρίτση και την αναπληρώτρια «διευθύντρια» Αικατερίνη Παύλου Πέτρου, να πληροφορηθούν πώς δίνουν στοιχεία της εταιρείας κι ενημερώνεται η ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″, ενώ οι δύο ισχυρίσθηκαν ότι έτσι τους έχει πει προφορικά να κάνουν ο Γιώργος Γκιώνης.
Στο τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης βρίσκεται η πλήρωση της κενής θέσης του παραιτηθέντος «βετεράνου»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δημάρχου Λουτρακίου Παύλου Παύλου, από μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
(270618)
Return top