Χ  Ρ  Ι  Σ  Τ  Ο  Σ     Α  Ν  Ε  Σ  Τ  Η!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ




Είναι βαριά
και επικίνδυνη
η φωνή του λαού,
όταν κυριεύεται
από οργή!
Αισχύλος




ΚΟΥΙΖ 1

Αληθεύει ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης είναι χολωμένος με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Φίλιππα Θυμή;
(240415)




ΚΟΥΙΖ 2

Εκεί στην ΔΕΥΑΛ μόνον δημόσιες σχέσεις κάνετε; Δεν σας προειδοποιούσαν ότι πρέπει να καθαρισθεί ο κεντρικός αγωγός στην πλατεία Σχίνου για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα; Σας αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί ο αγωγός έσκασε, έσπασε και η ασφαλτόστρωση, με τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Θανάση Γεωργίου να αρνείται και ορθώς να αποκαταστήσει την ασφαλτόστρωση, αν προηγουμένως η ΔΕΥΑΛ δεν αποκαταστήσει ολοσχερώς το πρόβλημα. Τελικά στην ΔΕΥΑΛ, έχουν σκοπό να κάνουν κάτι;
(240415)




ΚΟΥΙΖ 3

Αληθεύει ότι την Μεγάλη εβδομάδα στους Αγ. Θεοδώρους, δύο αντιδήμαρχοι ο της Καθαριότητας και Πρασίνου Σωτήρης Πέρρας ομιλούσε σε πάρα μα πάρα πολύ έντονο και σκληρό ύφος κατά του ομοβάθμου του Θανάση Γεωργίου για τον τρόπο που είχε διανείμει αυθαίρετα επιταγές απόρων; Μήπως γιατί οι επιταγές μεταφράζονται σε ψηφαλάκια;
(240415)




Είπαν… 1

«Καλή η επιθεώρηση του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη στα παραλιακά καταστήματα, αλλά τι έχει να πει τώρα που τον χώρο που καταλάμβαναν οι επαγγελματίες, έστω και παράτυπα, έγινε χώρος στάθμευσης δικύκλων; Επίσης, έχει να πει κάτι για τους φίλους του επί της κεντρικής λεωφόρου που έχουν καταλάβει ολόκληρα τα πεζοδρόμια με τους πεζούς να διέρχονται μετά δυσκολίας;»
Παλαιός του φίλος
(240415)




Είπαν… 2

«Χρόνια πολλά στους δύο κολλητούς για την ονομαστική εορτή τους, τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη και τον έμπιστο εξ’ απορρήτων του Γιώργο Ρουμελιώτη, που μετατρέπουν το Λουτράκι σε… οικόπεδο.»
(240415)




Είπαν… 3

«Έξυπνος… ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης σπεύδει να δαπανήσει τους διαθέσιμους πόρους όπως - όπως, με την μελέτη των € 105.000 για να μην έρθει να του τα πάρει αύριο η τράπεζα Ελλάδος. Ως πατριώτης, ενδιαφέρεται πρώτα και πάνω απ’ όλα για την ορθή… επένδυση των χρημάτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου. Τώρα, όσον αφορά τα περί δεύτερης μελέτης και φθηνότερης του ημίσεως της επιλεχθείσης, είναι για κουτσομπολιό στην πολιτική πιάτσα. Αμ πως; Τι νομίζετε;»
(240415)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΡΙΧΝΕΙ
ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Δήμαρχος υπάρχει στο Λουτράκι, που να κάνει ουσιαστικό έργο; Γιατί αυτόν που έχουμε, αυτός που επελέγη πριν περίπου έντεκα μήνες είναι απλά για να καλύπτει τη θέση!»
Τα παραπάνω επεσήμαινε στο loutraki-press παλαιός επιχειρηματίας του παραλιακού μετώπου, με αφορμή την αποσύνθεση που παρατηρείται όχι μόνον στο κεντρικό Λουτράκι, αλλά σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου.
«Τα πάντα είναι στον αυτόματο πιλότο, όλα υπολειτουργούν ή σιγά - σιγά αδρανοποιούνται όσο παρέχει ενέργεια η κεκτημένη ταχύτητα της προηγούμενης δημοτικής αρχής της καταστροφής.
»Φυσικά, ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει επιτύχει να έχει αναδειχθεί κατά πολύ χειρότερος του προκατόχου του Κώστα Λογοθέτη. Το κυριότερο είναι ότι με τις μέχρι σήμερα επιδόσεις του, αυτό που έχει επιτύχει είναι να λέει στους συμπατριώτες του ότι έκαναν ″έγκλημα″ που του εμπιστεύθηκαν τις τύχες τους για δεύτερη φορά. Ας προσέχαμε. Μας ενέπαιξαν. Το τοπικό σύστημα είχε μεθοδεύσει έτσι τα πράγματα να μην είναι δυνατόν να αναδειχθεί κάποιο νέο πρόσωπο, που δεν ήταν εξ’ υπαρχής προσκυνημένο και δεν είχε καμία σχέση με το όλον σύστημα, που το μόνον που προκαλεί είναι αηδία και καταστροφή στον δήμο Λουτρακίου και χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα την καθημερινότητα των πολιτών.»
«Πρόσφατα, έχουμε γίνει μάρτυρες», τονίζει στο loutraki-press ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, «των όσων συμβαίνουν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Γιώργο Ρουμελιώτη και έμπιστο φίλο του Γιώργου Γκιώνη. Αυτά που πράττει με τις ευλογίες του φίλου του δημάρχου, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα τα έπραττε αν επρόκειτο για την προσωπική επιχείρησή του».
«Να περάσουμε στην έτερη υγιή επιχείρηση του δήμου που έχει απομείνει και κάνουν τα πάντα να την καταστρέψουν κι αυτή. Όλος τυχαίως κι εδώ, πρόεδρος, έτερος φίλος του δημάρχου, ο ″περαχωριτάρχης″ του Φίλιππας Θυμής. Αν ρωτήσετε τους υπαλλήλους της ύδρευσης», επισημαίνει στο loutraki-press, «αυτοί που έχουν άμεση γνώση, θα σας πουν ότι η εταιρεία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το βασικότερο όλων η εταιρεία δεν σπεύδει να μαζέψει χρήματα από τους μεγάλους οφειλέτες της, με συνέπεια να φλερτάρει με το ″κόκκινο″ και τις περαιτέρω επιπτώσεις στην λειτουργία της.»
«Ο Γιώργος Γκιώνης έχει αφήσει εντελώς ανεξέλεγκτο το Club Hotel Casino Loutraki, έτσι ώστε οι κατ’ επίφασιν συνέταιροι να μην δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, ούτε για το τι κάνουν, αλλά πολύ χειρότερα διευρύνουν και το φέσι στον δήμο Λουτρακίου και τους πολίτες του. Ακόμα, στα θέματα με τους εργαζομένους αυτά που ακούγονται είναι πέραν και έξω από κάθε λογική. Η συμπεριφορά τους, θα πρέπει να αντιληφθεί ο Γιώργος Γκιώνης ότι έχει επιπτώσεις στην οικονομία της πόλης, αλλά ο δήμαρχος Λουτρακίου απολαμβάνει την αναψυχή του στην γειτονική Κόρινθο. Που χρόνος λοιπόν να σκεφθεί για τον τόπο του;»
«Το Loutraki Thermal Spa υπολειτουργεί, δεν έχει αναλάβει στους δέκα μήνες προεδρίας του καμία πρωτοβουλία, με τις υποχρεώσεις του λειτουργικού κόστους του να διευρύνονται. Δεν θέλει φιλοσοφία να αντιληφθεί κάποιος που έχουν φθάσει τα πράγματα, δεδομένου ότι ανάγκασε τον φίλο(;) του ανάδοχο - κατασκευαστή Γιώργο Βλάχο, να παρουσιασθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να διαμηνύσει ότι με την συνεχιζόμενη κατάσταση θα ξεκινήσει εκ νέου τις δικαστικές ενέργειες».
«Αλήθεια, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου υπάρχει κάποιο όφελος για το ταμείο του δήμου ή κατασκευάσθηκε με δημοτικό χρήμα και κάνουν μπίζνες ιδιώτες;»
«Καταλήγοντας, θα ήθελα να ρωτήσω και να προβληματίσω τους αναγνώστες του loutraki-press. Ποιός είναι ο λόγος, όχι μόνον ο Γιώργος Γκιώνης, αλλά και οι προκάτοχοί του που δεν θέλουν να έλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι, να έφερνε και να φέρνει γρήγορα, με ασφάλεια και φθηνό εισιτήριο επισκέπτες στην πόλη μας για να τονωθεί η τοπική οικονομία; Γιατί αύριο κι εγώ ως δημότης που θέλω να πάω για ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα ή για κάποια επαγγελματική εργασία ή ακόμα για βόλτα θα πρέπει να τρέχω στον Ισθμό, γιατί έτσι θέλουν όλοι αυτοί που κατευθύνουν τον Γιώργο Γκιώνη;»
«Φταίμε εμείς οι πολίτες, που δεν έχουμε αντισταθεί, σε γνώση μας γίνονται όσα γίνονται και εκλέγονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, με συνέπεια να φθάνει η ώρα που θα πέσει και η αυλαία του Λουτρακίου».
(240415)
Return top