ΚΟΥΙΖ

Συγχαρητήρια «υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη μαζί με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» σας. Στα € 3,3 εκατ. φθάσατε τις απευθείας αναθέσεις του δήμου Λουτρακίου; Να τα εκατοστίσετε, αλλά δυστυχώς οι κάλπες σας κόβουν… το όνειρο ζωής.
(050314)




Είπαν…1

«Η αντιδημαρχία Πρασίνου και Καθαριότητας του περί πολλών αντιδημάρχου Θανάση Μουζάκη επιτελεί και… κοινωνικό έργο. Το 4χ4 αυτοκίνητο της υπηρεσίας με τον οδηγό του και εργαζόμενη στο Πράσινο ανεβαίνουν στο βουνό να κόψουν ξύλα για να τα φέρουν στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να ζεσταθούν. Όπως ακριβώς τους δίνουν οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες και το 20% του μισθού τους για να ανακουφισθούν μέσα στην ανέχεια που ζουν. Άλλωστε η δημοτική αρχή τηρεί στο έπακρο και εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Παίζουμε τώρα;»
(050314)




Είπαν… 2

Οι Λουτρακιώτες για το μόνο  που δεν θα ανησυχούν πλέον είναι ότι και να τρελαθούν ακόμα, έχουν δωρεάν… ψυχίατρο!
(050314)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA,
ΤΑ "ΜΙΣΘΑ" ΤΟΥΣ ΤΑ ’ΦΑΓΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Κατά την προσφιλή τακτική του ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, προέβη σε άλλη μία παράβαση καθήκοντος, αλλά αυτή τη φορά είναι τυχερός, δεδομένου ότι το ποσό είναι χαμηλό.
Την περασμένη Παρασκευή συγκάλεσε εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να εκταμιεύσει το ποσό των περίπου € 20.000 για να καλύψει τις υποχρεώσεις που απέρρεαν από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ενώ την ίδια ώρα άφηνε απλήρωτο το προσωπικό του Loutraki Thermal Spa (LTS), δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονταν για τη μισθοδοσία τους. Επρόκειτο για μέρος χρημάτων από το δάνειο που έλαβε από την Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) για να μπορεί η δημοτική επιχείρηση να παραμένει εν λειτουργία και μαζί της το SPA.
Στο αίτημα του Κώστα Λογοθέτη αντέδρασε έντονα ο διευθυντής Οικονομικής Υπηρεσίας Χρήστος Παύλου επισημαίνοντας του ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Α.Ε. δεν μπορεί να προβεί στην εκταμίευση του κονδυλίου, γεγονός που τον άφησε παγερά αδιάφορο και ως ελέγχων την πλειοψηφία του σώματος έλαβε την απόφαση της αρεσκείας του. Δηλαδή, έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κείμενη νομοθεσία μαζί και το γεγονός ότι διαχειρίζεται δημόσιο - δημοτικό χρήμα και λειτούργησε έχοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για την προσωπική επιχείρησή του.
Έτσι μετέβη την Κυριακή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του LTS, οι πληροφορίες που μεταφέρονται με επιφύλαξη, θέλουν να κρατούσε ένα χαρτοφύλακα για τη μεταφορά του ποσού, ενώ σύμφωνα με άλλες πάλι πληροφορίες την αμοιβή της λαϊκής ερμηνεύτριας Καίτης Γαρμπή την κατέβαλε πριν εκείνη ανέβει στην εξέδρα, άλλως ηρνείτο να τραγουδήσει. Άλλες πάλι πληροφορίες ήθελαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Κακούρος να ξεκαθαρίζει ότι αν δεν τραγουδήσει η Καίτη Γαρμπή αυτός θα παραιτηθεί.
Μεγάλοι ζημιωμένοι των καρναβαλικών εκδηλώσεων οι εργαζόμενοι του LTS, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι και δεν ξέρουν πότε και πώς θα πληρωθούν αφού τα χρήματα της μισθοδοσίας τους κατευθύνθηκαν σε άλλες τσέπες και δεν γνωρίζουν πώς θα ανταπεξέλθουν των ανελαστικών υποχρεώσεών τους; Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press ο Χρήστος Παύλου για να καθησυχάσει το προσωπικό τους δήλωνε ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεσμεύθηκε να τα επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα. Ήδη η κρούση που έχει κάνει στην Motor Oil για χορηγία ήταν απογοητευτική, δεδομένου ότι του ξεκαθάρισαν χατιρικά θα του διαθέσουν € 5.000 και επομένως υπολείπονται να αναζητήσει άλλες € 15.000 για να αποκατασταθεί η τάξη στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η Motor Oil στήριζε οικονομικά τη Λουτράκι Α.Ε. με € 45.000 μηνιαίως για την κάλυψη της μισθοδοσίας και τρεχουσών λειτουργικών αναγκών, αλλά ενδεχομένως θα πληροφορήθηκε για πράγματα που γίνονται στην εταιρεία και θα απέσυρε τη στήριξή της.
(050314)
Return top