ΚΟΥΙΖ

Γιατί τα «κουρδισμένα juke box» και τα φερέφωνα του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου όταν τους πεις κάτι, τους αρέσει και λένε στην απάντησή τους, θα σου κάνω αγωγή -για χρήμα- θα σου κάνω μήνυση;
(160314)




Είπαν…

«Η παρούσα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπογράψει την μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας, καθώς επίσης και κανένα νέο έργο στο δήμο και τα νομικά πρόσωπα. Αυτό είναι δουλειά από εδώ και πέρα πλέον της νέας δημοτικής αρχής.»
(160314)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ CHCL;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όταν σ’ εκείνο το debated στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου ο «φίλος» διαχειριστής της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς (ο άνθρωπος κάνει πάρα πολύ σωστά τη δουλειά και τιμά το ψωμί που του παρέχουν οι εργοδότες του) είχε πει: «Δεν αναγνωρίζω το κοινοπρακτικό» ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου είχε καταπιεί τη γλώσσα του -στην ουσία συναινούσε- σ’ αυτό που τον είχε φτύσει κατάμουτρα ο λόγω συνθηκών «φίλος» του, ενώ ο συνέταιρός του «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, ακούγοντας τους ανόητους συμβούλους του είχε επιλέξει να μην παραστεί στο συγκεκριμένο «σώου».
Μετά την αγωγή που κατέθεσε ο διαχειριστής της κοινοπραξίας σε βάρος του Λουτρακίου απαιτώντας υπέρ των εργοδοτών του ποσό € 4,2 εκατ., η επόμενη φάση είναι να δούμε αυτοπροσώπως τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου και τον συνέταιρό του «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη να κρεμάνε σημαίες της εταιρείας των μετόχων Club Hotel Loutraki S.A. σε ολόκληρο το Λουτράκι και να μας διαβεβαιώνουν ότι έπραξαν το καθήκον τους και νιώθουν υπερήφανοι γι’ αυτό.
Όπως αποκάλυψε ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς ο Κώστας Λογοθέτης έχει συναντηθεί 17 φορές μαζί του, έχοντας ενήμερο και το συνέταιρό του, χωρίς ποτέ κανείς τους να διαμαρτυρηθεί, καταπίνοντας αμάσητες τις απαιτήσεις του ισχυρού άνδρα της CHCL. O «υπηρεσιακός» δήμαρχος στον επτάμηνο διάλογο, δεν έχει αντιδράσει επί της ουσίας, αλλά μόνον για το θεαθήναι, προκειμένου να χαϊδέψει τα αυτιά και να δελεάσει τους ψηφοφόρους ότι αυτός είναι ο επαναστάτης, αλλά… ξέχασε τις παντόφλες.
Η δημόσια - δημοτική επιχείρηση, από τότε που άρχισε ο διάλογος, εδώ και επτά μήνες, πληρώνει τρεις νομικούς συμβούλους οι οποίοι υποτίθεται ότι δουλεύουν και μελετάνε τα όσα έχουν διαδραματισθεί μεταξύ CHCL και Λουτράκι Α.Ε. Κάθε ημέρα που περνάει η CHCL εκμεταλλευόμενη την ανικανότητα και ανεπάρκεια του Κώστα Λογοθέτη και των «βαλσαμωμένων πουλιών», τους μπήγει βαθύτερα το μαχαίρι στο λαιμό κι εκείνοι συμπεριφέρονται σαν να λέει κάποιος που βασανίζεται «με πονάς, φέρσου μου πιο μαλακά…»
Είναι διαπιστωμένο ότι η ανοησία είναι το χαρακτηριστικό της «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής, ενώ ο πολιτικός συνέταιρος προς χάριν της μετατροπής, να πάει κι αυτός μαζί που θα έλεγε ο απλός λαός.
Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος των νομικών συμβούλών και σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί, πέραν από τα παιχνίδια εντυπώσεων;
Έχουν διαπιστώσει παρανομίες από την άσκηση της διαχείρισης της CHCL;
Έχουν υποβάλλει, έστω και για δείγμα προς το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. μία γνωμοδότηση που να υποδεικνύουν ποιές ενέργειες θα πρέπει να ασκηθούν εκ μέρους της Λουτράκι Α.Ε.;
Έχουν προειδοποιήσει το Δ.Σ. της δημόσιας - δημοτικής επιχείρησης ότι με την παθητική τακτικής τους είναι υπόλογοι για απιστία; Γιατί αν δεν το έχουν πράξει επί επτά μήνες, είναι υπόλογοι οι ίδιοι; Μην παραβλέπουμε και διαφεύγει της προσοχής μας, ότι όταν αναφερόμαστε στη Λουτράκι Α.Ε. τα πάντα αναφέρονται σε δημόσιο χρήμα, αναφέρονται σε δημόσια περιουσία.
Έχουν σκοπό μετά και την ενημέρωση να προβούν στην άσκηση δεμένων και όχι σαθρών ποινικών διώξεων για τη ζημία που έχει υποστεί η δημόσια - δημοτική επιχείρηση;
Την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που ο αναπληρωτής του δημάρχου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης ανακοίνωνε την αγωγή που υποβλήθηκε σε βάρος του δήμου Λουτρακίου, κανένας δεν αντέδρασε κι όλοι την έκαναν «γαργάρα», ενώ η αντιπολίτευση πλην του προεδρεύοντος Σωτήρη Πέρρα και Εβίτας Κούτμου - Δημήτρη Στάμου ήταν απούσα.
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι συνδυασμοί του «υπηρεσιακού»(!) δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου πρέπει να μαυρισθούν από την τοπική κοινωνία και να τελειώνει το Λουτράκι μαζί τους.
Εξάλλου, σήμερα, συνεδριάζει και η «Κίνηση» της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη συγκρότηση του προεκλογικού προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται από το συνδυασμό οξύτατη αντίδραση με θέση, ενώ θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο επικεφαλής Δημήτρης Στάμου για να αρχίσουν να γνωστοποιούνται και να εμπεδώνονται οι θέσει του σε σχέση πάντοτε με την CHCL.
Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου με τις θέσεις που έχει διατυπώσει για την υπόθεση του ξεπουλήματος μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, μοιάζει σαν το παιδάκι που πετάει πέτρα στην πισίνα κατά τη διάρκεια δεξίωσης με στόχο να πιτσιλίσει κάποια κυρία και κρύβεται να μην το δουν και το μαλώσουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου ας σταματήσει το κρυφτούλι κι αν τα στελέχη του διαθέτουν τα κότσια να βγουν με σαφή και ξεκάθαρη θέση για τη λεηλασία που επιχειρείται να γίνει σε βάρος του Λουτρακίου. Άλλως, ας σταματήσουν τις μικροπολιτικές τακτικές κι ας μας που πουν για τα παιχνίδια και τις ισορροπίες τρόμου που φθάνουν μέχρι το βαθύ Συνασπισμό.
(160314)
Return top