ΚΟΥΙΖ 1

Ποιό είναι το «πρασινοκκόκινο χμερ» της Ιάσονος, το οποίο για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της διετίας, διαβάζει σε όποιον γνωρίζει σε Λουτράκι - Περαχώρα - Αγ. Θεοδώρους την παραίτησή του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παραιτείται για να μην χάσει το σίγουρο μισθό;
(200314)




Είπαν… 1

«Μία ηχηρή παραίτηση κι άλλη μία αντικειμενικά άνευ σημασίας, άσχετα αν ο ίδιος νομίζει ότι κάτι είναι, θα σημειωθούν το επόμενο διάστημα από το συνδυασμό της «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω". Ο συνδυασμός του "υπηρεσιακού" δημάρχου Κώστα Λογοθέτη αποσυντίθεται και το ζητούμενο είναι με ποιους θα κατέβει στην εκλογική μάχη;»
(200314)




Είπαν… 2

«Είναι ώρα ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου να μαζέψει τα φερέφωνά του και να τους μιλήσει λίγο από την αρχή, γιατί ο πανικός που τους έχει μεταδώσει είναι πλέον ενοχλητικός και πολίτες αντιδρούν με οργή, πριν ακόμα ανοίξουν το στόμα τους.»
(200314)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Στην εποχή που τα συνθετικά ελαστικά γνωρίζουν μεγάλη διάδοση, αφθονούν και οι ελαστικές συνειδήσεις, σαν και αυτή του πομφολυγοθήρα δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος προκειμένου να «δραπετεύσει» από τις ευθύνες των κατεδαφιστικών και κατευθυνόμενων πολιτικών του, ανέπτυξε ακόμα και αθέμιτους βραχίονες.
Ένας από αυτούς τους βραχίονες που μεσουράνησε σε όλη την θητεία του, ήταν και το σεκλέτι της χειραγώγησης της δημοσιογραφίας, για να μην του ασκείται δυσμενή κριτική, ώστε να περάσει αβρόχοις ποσί κάτω από τα Κλαυδιανά Δίκρανα της αξιολόγησης των πολιτών. Γι’ αυτό σε αγαστή συνεργασία με δημοσιογραφικά παρασαρκώματα, εγκαθίδρυσε ένα ολοκληρωτικό σύστημα διακυβέρνησης του δήμου, με βάση τις δικές του ''αλήθειες'' και ''πραγματικότητες''.
Έτσι λοιπόν, το θίασο των πολιτικών τσαλαφών της δημοτικής αρχής, συμπλήρωσε ένας εσμός μετέωρων αργυρώνητων δημοσιογραφικών παρασίτων, χαχόλων σαβουροανίκανων εκδοτών βοθροφυλλάδων και μεταξωτών λαχανοφυλλάδων της αθεράπευτης και βλακώδους ματαιοδοξίας και του κιτρινισμού, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από χασάπηδες της ενημέρωσης και που είναι πρόθυμοι για τον ωφελισμό τους, να πουλήσουν ''και της Παναγιάς τα μάτια'', όπως λέει πικρόχολα ο θυμόσοφος λαός μας.
Η λυκοσυμμαχία αυτή, περιλαμβάνει ακόμη και ιδιοκτήτη τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, μηδενικής ακροαματικότητας, ο οποίος επί θητείας του δημάρχου με τα 3,5 εκατ. ευρώ των απευθείας αναθέσεων δίχως να υπάρχουν έργα και μεσούσης της οικονομικής κρίσης, βρέθηκε με πανάκριβο γερμανικό αυτοκίνητο - Porshe. O συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός του ιδιοκτήτη που αναγνωρίζεται από την εκφραστική δυσχέρεια κατά την εκφορά του λόγου και συνεννοείται με το πενιχρό λεξιλόγιο των 1000 το πολύ λέξεων, όχι απλά είναι φιλικά προσκείμενος προς τον δήμαρχο που υφάρπαξε επιταγές απόρων, αλλά με τους ραδιοφωνικούς κατήδες σχολιαστές του έσπασαν όλα τα μπουρδόμετρα, όταν προσπάθησαν να απαξιώσουν την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι και να υποστηρίξουν και αυτοί τα οικονομικά συμφέροντα του Βασιλόπουλου, με ανερμάτιστες απόψεις, όμοιες με αυτές του ταχαδημοκράτη και δήθεν πατριώτη δημάρχου Κώστα Λογοθέτη.
Τα ψωροτσάκαλα αυτά της ραδιοφωνικής δημοσιογραφίας - ρυπαρογραφίας, μέσω βδεσματικών αναλύσεων, ατέλειωτων βατταρισμών, προσπάθησαν να πείσουν (τους εαυτούς τους;) ότι για την ιστορική μας λουτρόπολη είναι αχρείαστο το συγκεκριμένο έργο και με ακατοίκητες από νόημα λέξεις και φράσεις σαν του Κώστα Λογοθέτη υποστήριξαν και αυτά, τι άλλο, τα φληναφήματα της εξωνημένης διοίκησης Λογοθέτη.
Μάλιστα, ο εν λόγω αυτόφωτος συγκοινωνιολόγος (της οπίσθιας οπής) συνθηματολόγησε με ανόητες προτάσεις, που κακοποιούν βάναυσα, όχι μόνο την επιστημονική σκέψη, αλλά την ίδια την λογική, προτείνοντας για να πετύχουν τον σκοπό του Κ. Λογοθέτη, να μπουν mini busses για να μεταφέρουν τον κόσμο στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος.
Ο άφρον σχολιαστής, που βδελύσσεται και αυτός όπως ο δήμαρχος την τοπική κοινωνία, παρέλειψε να εξηγήσει και να απαντήσει στα κάτωθι.
Πού θα βρεθεί και ποιος θα πληρώσει το convoy των 167 mini busses, που απαιτούνται καθημερινά για να μεταφερθούν οι 5000 πολίτες - χρήστες του προαστιακού που προβλέπει η μελέτη λειτουργικού σχεδιασμού του ΟΣΕ για την πόλη του Λουτρακίου, στον σταθμό του Βασιλόπουλου;
Πώς θα αντιμετωπιστεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα προκαλέσει το convoy των 167 mini busses στις οδικές αρτηρίες κι περιοχές που θα κινούνται;
Τί ευθύνες αναλαμβάνουν έναντι των πολιτών, για το ότι θα μεταφέρονται όρθιοι, με τα αρτηριακά τρένα, αφού αυτά έρχονται υπερπλήρη επιβατών από τη Κόρινθο, το Ζευγολατιό (Βόχα), το Κιάτο και στο εγγύς μέλλον από την Πάτρα και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς; Ποιες  λύσεις έχουν να προτείνουν;
Τί έχουν να πουν οι εχθροί του Λουτρακίου και των πολιτών του, που οι συγκοινωνιολόγοι με περγαμηνές, θεωρούν αυτές τις ανεδαφικές προτάσεις και τον συγκεκριμένο τρόπο μετεπιβίβασης «ποινή» στις μετακινήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετακινούμενων πολιτών, αφού αποτελούν αναίτιο παράγοντα σημαντικής χρονοκαθυστέρησης, που θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του συγκεκριμένου σταθμού; Δηλαδή λεφτά πεταμένα σε εποχές οικονομικής καταστροφής της χώρας για να ευνοηθούν τα οικονομικά συμφέροντα των βαρώνων της διαπλοκής.
Τουτέστιν δεν θα μείνει λίθος επί λίθου με τις προτάσεις κτηνώδους τυραννίας του Λογοθέτη και της δημοσιογραφικής του ουράς.
Καρπός της ένωσης με το πολιτικό κουφάρι και το ιδεολογικό κουβάρι του Κώστα Λογοθέτη, θα πρέπει να θεωρούνται, κάτι λαοπροδοτικές παράφρονες δημοσιογραφικές μπαγιαντέρες, που ο γκεμπελισμός και ο εφιαλτισμός είναι μέσα στα γονίδια τους και όχι μόνο τηρούν θωπευτική στάση για όλα τα καταχθόνια σχέδια του Λογοθέτη, αλλά μέσα από ένα επίπλαστο πέπλο αντικειμενικότητας τα υποστηρίζουν. Ωστόσο, με ατέρμονες προσπάθειες πάνε να εμφυτεύσουν επιτηδείως σύγχυση στο πνεύμα των πολιτών, για να τους επιφέρουν την ατή (το θόλωμα) και να πετύχουν το σχίσιμο της κοινωνίας σε πολλά μέρη (πολυσχιδία), ώστε να την καταστήσουν ευκολοκυβέρνητη. Άλλοτε πάλι, με αβδηριτισμό, λεκτικό ταλανισμό, ανομβρία λογικής και τεχνουργήματα λοξομανίας αλά Λογοθέτη, προσπαθούν κι αυτοί να μας πείσουν, πως δεν είναι προς όφελος της ξακουστής μας λουτρόπολης η έλευση του προαστιακού, αλλά η κατασκευή σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλου. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το δημοσιογραφικά αυτά καταγέλαστα στοιχεία, του πολιτικά κακοποιού δημάρχου, προσπάθησαν με λασπογόνο δημοσιογραφία να αμαυρώσουν έντιμες προσπάθειες, να λοιδορήσουν όσια και ιερά, να σπιλώσουν αξίες και με λόγια κατεδαφιστικά να κατεδαφίσουν τους άξιους, ώστε να προκληθεί η φίμωση τους, για να γλυτώσει ο καζινόδουλος δήμαρχος και απτοήτος να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο, ενώ με πληροφορίες εκ των έσω, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν προαναγγείλει τις επιλογές του και είχαν προλειάνει το έδαφος για να ακολουθήσουν ευαγγέλια της καταστροφής.
Αλυσιτελής προσπάθειες απαξίωσης και γκεμπελισμού του Κώστα Λογοθέτη, που είχε περιγράψει με ενάργεια από την εφημερίδα ''Αλλαγή στο Λουτράκι'' και ο ειδικός συνεργάτης του Γιώργου Γκιώνη, Γιάννης Μαυροειδής.
Το πολιτικό κατάντημα και η κακομοιριά της διοίκησης Λογοθέτη φυσικά δεν σταματά εδώ, αφού στο προπέρσινο καρναβάλι, η ''εκλεκτή'' παρουσιάστρια του Κώστα Λογοθέτη, με μια πλησμονή χλευαστικών προσδιορισμών που παρέπεμπε σε κυνός ύλακα (γαύγισμα σκύλου), επιτέθηκε κατά την διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων κατά του έργου του προαστιακού, για να το απαξιώσει και να ελαχιστοποιήσει το πολιτικό κόστος για τον δήμαρχο που εξ’ υπαρχής το σαμποτάρει μεθοδικά, αφήνοντας τον κόσμο με το στόμα ανοικτό.
Αρμονική συνήχηση στο ψέμα και στην πολιτική σήψη, ζήτησαν από τον γράφοντα, με το ξεκίνημα της θητείας τους, δύο απογαλακτισμένοι αντιδήμαρχοι του Κώστα Λογοθέτη, για να τον παγιδέψουν και να μην μπορεί να γράψει μετά αρνητική κριτική- και να τους γράψει εγκωμιαστικά άρθρα. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, ξεπέρασε κάθε όριο και αφού πρώτα ομολόγησε πως γράφει ανώνυμα σχόλια σε συγκεκριμένο ιστολόγιο της πόλης, προέτρεψε τον γράφων να πράξει το ίδιο. Φυσικά, είναι περιττό να γραφτεί πως κάτι τέτοια απορρίφθηκε αμέσως μετά βδελυγμίας.
Ταράττεται η ψυχή μας με όλες τις προαναφερόμενες αισχρές μεθοδεύσεις, τόσο του ιδίου του Κώστα Λογοθέτη, όσο και της δημοσιογραφικής του παραφυάδας που πόρρω απέχουν από την λογική, την αλήθεια και τα συμφέροντα του τόπου.
Όλα αυτά έριξαν τον τόπο μας στον βούρκο και τον έκαναν να μοιάζει με σπασμένο καθρέπτη και προάστιο της κόλασης. Είναι σε γνώση των πολιτών για αυτό και στις επερχόμενες εκλογές θα κάνουν τον Κώστα Λογοθέτη και τους ομοίους του, πολιτικά αποσυναγωγούς και αυτή είναι μια αναντίρρητη αλήθεια, στην οποία δεν μπορούν να αντιτάξουν τίποτα.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.
(200314)
Return top