ΚΟΥΙΖ

Πώς ονομάζεται να είσαι δικηγόρος και στη μία και στην άλλη πλευρά των αντιδίκων και να πληρώνεσαι από τον έναν και για λογαριασμό του άλλου; Ποιός εισαγγελέας παρακαλώ πολύ μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα κι αν υπάρχει αδίκημα, ποινικό και σε ποίο βαθμό;
(291112)




Είπαν…

«Αν ο Κώστας Λογοθέτης είχε εκλεγεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως πολιτικό πρόσωπο, δεν θα τον γνώριζε κανείς σήμερα!..»
(201112)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΨΑΛΑΝ ΠΡΩΙΜΑ… ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ!

«Δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για το Λύκειο».
«Μα τι είναι αυτά που λέτε; Ξέρετε εγώ…, μπλα - μπλα - μπλα… τι μηδενισμός είναι αυτός(;) αλλά δεν πείσθηκε κανείς!
Το παραπάνω τόνισε κατηγορηματικότατα στην ευθεία καταπρόσωπο - καταπέλτη κατά Κώωτση τοποθέτησή του, ο λυκειάρχης του Λυκείου Λουτρακίου Σπύρος Μπαλλής, λέγοντάς του ότι τα πάντα είναι στην τύχη τους -το γνωστό μπάχαλο του Κώωτση δηλαδή απ’ άκρου εις άκρον στο δήμο Λουτρακίου- και βιώνουμε την πλήρη εγκατάλειψη. Επισημαίνεται, όπως πληροφόρησαν το loutraki-press ο Σπύρος Μπαλλής είναι ένας ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος.
Φυσικά, ο ηθοποιός με το σπαραξικάρδιο υφάκι δεν μπόρεσε να πείσει απολύτως κανέναν από τους παρισταμένους στη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Επιτροπή Αγώνα δήμου Λουτρακίου για τα κοινωνικά προβλήματα και τα προβλήματα παιδείας από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα. Διευκρινίζεται ότι η συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα, με το χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών στην ιστορία του διευρυμένου δήμου, έγινε για τα θέματα παιδείας.
Στην εν λόγω Επιτροπή Αγώνα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΕΚΑ Γιώργος Τσούμπας, ο λυκειάρχης Σπύρος Μπαλλής, ο γυμνασιάρχης Γιάννης Σκορδιλάκης, η πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Μίνα Ψαραύτη, ο πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου του γυμνασίου Γιώργος Πέτρου και ο πρόεδρος του αντίστοιχου συλλόγου του 3ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου Δημήτρης Βλάσσης. Ακόμη παρευρισκόντουσαν η πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Λουτρακίου Σταυρούλα Λέζου, ο πρόεδρος της αντίστοιχης δευτεροβάθμιας επιτροπής Γιάννης Κακούρος και το μέλος του τοπικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Ανδριάνα Κουρούκλη.
Το μέλος του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου Ανδριάνα Κουρούκλη είπε στον Κώωτση ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης σας είχε προειδοποιήσει να κινηθείτε γρήγορα γιατί δεν υπάρχει χρόνος και θα χαθεί το έργο. Υπενθυμίζεται ότι για την κατασκευή του νέου λυκείου Λουτρακίου η περιφέρεια Πελοποννήσου διέθετε ανοιχτό κωδικό για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και την πλήρη χρηματοδότησή του, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη σχεδόν να παρακαλάει τον Κώωτση κι εκείνος να μην παίρνει χαμπάρι! Τώρα πια η ευκαιρία χάθηκε, ο κωδικός έκλεισε και αυτή η επικίνδυνη «πολιτική ομερτά», άφησε το Λουτράκι, χωρίς νέο κτίριο για τη στέγαση του λυκείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο θέμα είχε πρόθεση να το φέρει προς συζήτηση για τη λήψη απόφασης και η τοπική Κοινότητα Λουτρακίου, αλλά ι Κώωτσης λάθρα πλησίασε τον αντιπρόεδρο της κοινότητας Άρη Μαρίνη να μη φέρει το θέμα προς συζήτηση. Ο αντιπρόεδρος θα πρέπει να προσέχει από την πλευρά του, δεδομένου ότι από τη θέση αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου κι όχι να συγκαλύπτει την ανεπάρκεια και επικινδυνότητα του Κώωτση.
Η Επιτροπή Αγώνα, έθεσε διάφορα προβλήματα που απαιτείται άμεση επίλυσή τους και χρειάζονται οικονομικοί πόροι, με τον Κώωτση να λέει ότι στο δήμο Λουτρακίου δεν περισσεύουν χρήματα, την ώρα που από την ανάληψη των καθηκόντων του σε μικροεργολαβίες έχουν διατεθεί περισσότερα από € 2.000.000. Πρόκειται για μία μηχανή πρώτης τάξεως, όταν δεν διαθέτουν χρήματα ακόμη και για λάμπες.
Στα ουσιαστικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στο Λουτράκι, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι παρενέβαινε με προκλητικό τρόπο και ψιλοειρωνειούλες ο …ευρωπαίος σύμβουλος του Κώωτση Τάσος Φουντούκης. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δίπλα στον Κώωτση δεν ήταν ο μόνιμος συνοδός του - αντιδήμαρχος.
Αναφορά έγινε και πάλι για τα αδικαιολόγητα και υπερβολικά € 20.000 που διατέθηκαν σε φίλο(;) λογιστή, προκειμένου να παρακολουθεί λογιστικά τα ταμεία των σχολείων.
Τόσο ο λυκειάρχης, όσο και ο γυμνασιάρχης τόνισαν στον Κώωτση ότι λόγω της εγκατάλειψης των σχολείων από το δήμο Λουτρακίου, οι καθηγητές με τα δόντια κρατούν τους μαθητές στα 15μελή συμβούλια να μην ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις, με τον υποβολέα σύμβουλό του να του λέει -όπως ακούσθηκε- ότι οι καθηγητές είναι αυτοί που υποκινούν τους μαθητές!
Από πού α αρχίσεις λοιπόν και που να τελειώσεις με τα προβλήματα στο λύκειο, που δεν είναι μόνον η εξαγορά του πετρελαίου, αλλά υπάρχουν ανάγκες για στοιχειώδη κι αυτονόητα πράγματα.
Αναφορά έγινε γιατί χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό γκρεμίζουν τοίχους από το νέο 3ο δημοτικό, για να μπορέσουν να καταφέρουν να δημιουργήσουν νέες αίθουσες και να στριμώξουν το νηπιαγωγείο.
Αυτό το μπάχαλο έχει καταφέρει ι Κώωτσης να επικρατεί και στη δήθεν δωρεάν παιδεία. Ένα μπάχαλο που έδειξε να εκπλήσσεται και προσποιείτο ότι πέφτει από τα σύννεφα, αλλά όπως επεσήμανε κάποιος από τα μέλη της επιτροπής μετά τη λήξη της συνάντησης: «Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζει τα προβλήματα στο λύκειο, όταν τα παιδιά του τα έστελνε σε ιδιωτικό σχολείο;»
Κλείνοντας, αξίζει α επισημανθεί ότι το δεν έχετε κάνει τίποτα για το λύκειο, το ακούει πλέον μονότονα ι Κώωτσης και για τις άλλες δραστηριότητες και τη ζωή σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου!
(291112)
Return top