ΚΟΥΙΖ

Ποιος είναι αυτός που έχει αναλάβει πλέον εργολαβία να υπερασπισθεί τον Κώωτση και τα ψέματά του, με συνέπεια να γίνει τελικά χειρότερος;
(021112)




Είπαν…

«Καλές οι ευχαριστίες του προέδρου του "Προμηθέα" Νίκου Λόη σε Φιλαρμονική Λουτρακίου και μαζορέτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και λάμπρυναν με την παρουσία τους Λουτράκι και Αγ. Θεοδώρους, αλλά καλό θα είναι να βλέπουμε και κανά ψιλό, καθ’ ότι οι εποχές δύσκολες…»
(021112)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΤΟΥ ΣΧΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Τα ψέματα του Κώωτση όχι μόνον δεν έχουν προηγούμενο στην πολιτική ιστορία, αφού τείνει να ξεπεράσει και το βαρόνο Μινχάουζεν, δεν έχουν όμως και τελειωμό.
Το δυστύχημα στο δήμο Λουτρακίου δεν είναι μόνον ότι λέει νέα ψέματα για να καλύψει τα παλαιά, κάτι που έχουν αντιληφθεί όλοι στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου μηδενός εξαιρουμένου, αλλά το γεγονός ότι κάθε νέα υπόθεση ή πρόβλημα που του παρουσιάζεται αντιμετωπίζονται ή προσπαθούν να δοθούν λύσεις βασισμένες πάνω σε ψέματα.
Είναι κάτι άλλωστε, το συνομολογούν στο loutraki-press, όχι μόνον δημοτικοί παρατηρητές, αλλά και συγχωριανοί του, ότι είναι η ετέρα φύση του, με συνέπεια όταν κάποια στιγμή θα ξεχασθεί και θα πει αλήθεια δεν θα τον πιστεύει κανείς.
Δύο χαρακτηριστικά είναι που έχουν συμβεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και ο Νοέμβριος φαίνεται να έχει μπει με το αριστερό για τον Κώωτση, δεδομένου ότι αποκαλύπτονται οι ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις που έχει αναλάβει και δώσει, με συνέπεια όλοι να αντιλαμβάνονται το κακόγουστο θέατρο που έπαιζε ενώπιόν τους και εκ των υστέρων να λένε είχατε δίκιο, σε όσους τον γνωρίζουν ή σε όσου ξέρουν το παρασκήνιο υποθέσεων.
Πέραν από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, το διοικητικό συμβούλιο στη Λουτράκι Α.Ε. την Τρίτη, το διαχειριστικό συμβούλιο στην Club Hotel Casino Loutraki την Πέμπτη, έχουν συμβεί δύο καραμπινάτα γεγονότα που έχουν βγάλει τον κόσμο από τα ρούχα του και στη μία περίπτωση καταγγέλλεται με ανακοίνωση, στη δε άλλη η καταγγελία έχει γίνει στο loutraki-press και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με τίποτα!
Η πρώτη περίπτωση αφορά το νερό του Σχίνου και η δεύτερη τους εργαζομένους στη Λουτράκι Α.Ε.

Ο Σχίνος αδειάζει την τρόικα του ψέματος
Καταπέλτης είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου κατά του Κώωτση και των Χαράλαμπου Δοσσαρά και Τάσου Μαστραντωνάκη προέδρου και γενικού διευθυντή αντίστοιχα της ΔΕΥΑΛ-Π.
Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου αποκαλύπτουν τις ψευδείς δεσμεύσεις του Κώωτση από τη γενική συνέλευσή τους στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, για οριστική λύση του προβλήματος υδροδότησης με πόσιμο νερό, μέσω της κατασκευής κι επέκτασης του δικτύου από τα Πίσια, κάτι που επανέλαβαν στη συνέχεια τα δύο κορυφαία στελέχη της εταιρείας.
Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου προέβησαν σ’ αυτή την ανακοίνωση για να σταματήσουν το θέατρο που πήγε να παιχθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου την περασμένη Δευτέρα και είναι στο πρόγραμμα ν’ ανέβει πάλι την προσεχή Δευτέρα, καθ’ ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει, δεδομένου ότι είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΛ-Π.
Σύμφωνα με την αποκαλυπτική - καταπέλτη ανακοίνωση, δεν υπάρχει σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ-Π, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, στον εισηγητικό φάκελο την περασμένη Δευτέρα στα χέρια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δεν υπήρχε η παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπου Δοσσαρά.
Όπως επισημαινόταν από κατοίκους του Σχίνου, σκοπός ήταν να αιφνιδιασθούν από εντυπωσιακά λόγια τα «βαλσαμωμένα πουλιά» και να υπερψηφίσουν χωρίς να τους λέει κάποιος την αλήθεια, δεδομένου ότι το νερό από τις υπάρχουσες πηγές δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες Πισσίων. Ας μην λησμονούμε, ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου οι ανάγκες υδροδότησης των Πισσίων καλύπτονταν από υδροφόρες.
Το χαρακτηριστικότερο είναι, σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση, ότι δεν υπάρχει σχετική μελέτη στη ΔΕΥΑΛ-Π, πρέπει να γίνουν γεωλογικές έρευνες, να διαπιστωθεί που υπάρχει κι αν υπάρχει νερό και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε νέες γεωτρήσεις.

Η ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών Σχίνου
Αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών Σχίνου παρευρέθη τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012, στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, για να παρακολουθήσει το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Λήψη Απόφασης περί ενεργειών αντιμετώπισης ζητημάτων υδροδότησης περιοχής Σχίνου - Τ.Κ. Πισίων (εισηγητής: πρόεδρος ΔΕΥΑΛ-Π)».
Το θέμα δεν συζητήθηκε καθώς το δημοτικό συμβούλιο έληξε την συνεδρίαση λόγω χρόνου και θα συζητηθεί ως πρώτο θέμα στο επόμενο συμβούλιο.
Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι ο αρμόδιος φορέας για να πάρει την απόφαση για την υδροδότηση του Σχίνου, καθώς η ΔΕΥΑΛ-Π είναι αυτή που διαχειρίζεται τα νερά του δήμου. Η κίνηση αυτή, είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού χωρίς καμία όμως ουσία!
Είπαν, στον κόσμο πως κατεβάζουν νερό από τα Πίσια στο Σχίνο άμεσα.
Είπαν, πως η μελέτη θα είχε τελειώσει μέχρι τον Οκτώβρη. Μάλιστα η Τοπική Κοινότητα Πισίων - Σχίνου, έχει πάρει τη σχετική απόφαση εδώ και ένα μήνα.
Είπαν, πως έχουν ξεκινήσει μελέτες για να βρουν γεωτρήσεις στο βουνό.
Ας μας απαντήσουν λοιπόν:
Πότε πήρε τέτοια απόφαση το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ-Π;
Είναι δυνατόν να ξεκινήσουν μελέτες χωρίς απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας;
Είπαν ψέματα!!! Και ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπος Δοσσαράς και ο γενικός διευθυντής Τάσος Μαστραντωνάκης.
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει περίσσιο νερό στα Πίσια.
Αυτό το ξέρουν στην ΔΕΥΑΛ-Π, στο δήμο Λουτρακίου και γι’ αυτό έθεσαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να πάρουν αποφάσεις για μελέτες. Μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ-Π, λένε πως δεν θα ψηφίσουν ποτέ να ξεκινήσει το έργο αν δεν βρεθεί πρώτα νερό. Και θα χρειαστούν πολλές γεωτρήσεις και όχι μόνον μία.
Πείτε στον κόσμο την αλήθεια και σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
Κλείστε τις μολυσμένες γεωτρήσεις που πέφτουν στο δίκτυο τώρα!
Βρείτε μια πραγματική λύση στο πρόβλημα υδροδότησης του Σχίνου.

Η απροκάλυπτη κοροϊδία του προσωπικού της Λουτράκι Α.Ε.
Το απροκάλυπτο χωρίς αιδώ ψέμα του Κώωτση, είχε εξοργίσει χθες Πέμπτη με τον εμπαιγμό του το προσωπικό της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι πριν δύο ημέρες (Τρίτη) είχε συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και είχε λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις. Αποφάσεις, τις οποίες πληροφορήθηκαν την προηγουμένη μέσω του loutraki-press και τους δημιούργησαν κατάπληξη, καθ’ ότι θα υποστούν από τους επικίνδυνους χειρισμούς των μαθητευόμενων μάγων στη διοίκηση της εταιρείας, αναίτια σημαντική μείωση στο μισθό τους.
Οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. είναι εξοργισμένοι τόσο με τον ίδιο τον Κώωτση, όσο και το σύμβουλό του, χωρίς καμία επίσημη αρμοδιότητα, που μπαίνει και βγαίνει στην εταιρεία και δίνει εντολές, Γιώργο Γιαννιτσόπουλο.
Θεωρούν ότι αυτός είναι ο υποβολέας του Κώωτση για όλα τα κακά στη Λουτράκι Α.Ε. και την καταστροφική πορεία που έχει πάρει συνολικά η εταιρεία, καθώς επίσης στον ίδιο αποδίδουν τη χθεσινή εμπαικτική σε βάρος τους πρόσκληση για τη Δευτέρα του Κώωτση, προκειμένου να διαβουλευθούν για το δέον γενέσθαι και πώς θα αντιμετωπίσουν από κοινού την κρίση στην εταιρεία.
Οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. χθες διερωτώντο αν τους περνάει ι Κώωτσης για ανεγκέφαλους σαν τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η προσφιλής τακτική του Κώωτση των ψεμάτων και του μπάχαλου δεν θα περάσει έτσι. Αρκετά έχουμε υποστεί από την ανικανότητά τους, επεσήμαιναν με νόημα, η αντοχή και η υπομονή έχουν και τα όρια τους.
Υπενθυμίζεται η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, που ελήφθη μόνον από τα μέλη της πλειοψηφίας που πρόσκεινται στο διαταραγμένο και μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», έχει ως ακολούθως:

Η εισήγηση της πλειοψηφίας για το προσωπικό της Λουτράκι Α.Ε. ήταν να πέσει χαράτσι στους μισθούς κατά 20%, ενώ στα τρία υψηλά αμειβόμενα στελέχη της, οι περικοπές να ανέλθουν στο 40%.
Εκεί παρενέβη ο Παύλος Παύλου και ρώτησε τον Κώωτση αν έχει έλθει σε κάποια επικοινωνία με το προσωπικό και ι Κώωτσης, απάντησε όχι. Εκεί ο Παύλος Παύλου του ξαναείπε τι είναι αυτά που κάνεις;
Να σημειωθεί ότι στο προσωπικό που απασχολείται αποκλειστικά στο LTS, η μείωση στη μισθοδοσία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη , δεδομένου ότι επεξεργάζονται πρόγραμμα λειτουργίας τετραημέρου και το προσωπικό να λαμβάνει ένα πρόσθετο ρεπό, με συνέπεια να μειώνεται κι άλλο ο μισθός τους.
Σύμφωνα λοιπόν με την πρόταση που συζητούν είναι, το LTS να λειτουργεί την Πέμπτη και Παρασκευή για οκτώ ώρες, το Σάββατο δώδεκα ώρες και την Κυριακή εννέα ώρες.
(021112)
Return top