ΚΟΥΙΖ 1
Πότε θα ρωτήσετε με το ίδιο σθένος ″βετεράνε″(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου, το πόσα οφείλει η εταιρεία των ισραηλινών μεγαλομετόχων Club Hotel Loutraki S.A. στον δήμο Λουτρακίου δια της αμιγώς θυγατρικής του εταιρείας Λουτράκι Α.Ε.; Γιατί δεν έχει ακουσθεί ποτέ μέχρι σήμερα από το στόμα σας μια τέτοια ερώτηση; Υπάρχει κάτι που φοβάσθε και δεν θέτετε τέτοιου είδους ερώτημα;
(160617)




ΚΟΥΙΖ 2

Αντιδήμαρχε Πολεοδομίας - Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Παντελέου, μόλις αναλάβατε τα καθήκοντά σας, είχατε δεσμευθεί ότι αν ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δεν υπογράψει, θα αποστέλλατε με την υπογραφή σας επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, επισημαίνοντάς του την επιτακτική ανάγκη να χρηματοδοτηθεί άμεσα το έργο για να έλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι. Αυτήν την επιστολή την «κατάπιατε» ή ενδεχομένως σας τέθηκαν διλήμματα, επειδή η καρέκλα έχει άλλον αντίκτυπο; Έχετε υπόψιν σας ότι η τοπική κοινωνία σε ποσοστό τουλάχιστον 90%, ενώ η απαίτηση των φορέων του τόπου είναι 100% θέλουν τον προαστιακό στην οδό Αιγαίου; Με ποιές προϋποθέσεις θα δημιουργήσετε το πολιτικό μέλλον σας για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας; Νομίζετε με την τακτική σας ότι στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε;
Π. Η.
(160617)




ΚΟΥΙΖ 3

Γιατί όταν εμπεριέχεται σε ένα ερώτημα με την λέξη ″club″ την αντιδήμαρχο Οικονομικών - αναπληρώτρια του δημάρχου Μαρία Πρωτοπαπά αντιδρά σαν να την έχει περάσει ηλεκτρικό ρεύμα;
(160617)




Είπαν… 1

«Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος της επίθεσης του ″βετεράνου″(!) δημάρχου Παύλου Παύλου στην αναπληρώτρια του δημάρχου, αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου Λουτρακίου Μαρία Πρωτοπαπά; Αν η επίθεση ήταν αθώα ο Παύλος Παύλου την επίθεση θα την εξαπέλυε ευθέως κατά του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη και κατά δεύτερο λόγο κατά της Μαρίας Πρωτοπαπά. Ο ″βετεράνος″ δήμαρχος πώς όμως να κάνει επίθεση στον πολιτικό ″συνέταιρό″ του; Στόχος ήταν να κοντύνει πολιτικά την προβεβλημένη και λαλίστατη επί παντός επιστητού αντιδήμαρχο, που δεν κρύβει την φιλοδοξία της να ηγηθεί συνδυασμού, διεκδικώντας την δημαρχεία για την περίοδο 2020 - 2023. Παράλληλα, επειδή ο Γιώργος Γκιώνης τον δήμο τον πάει ″βράχο - βράχο″, ο Παύλος Παύλου, αν το κλίμα είναι θετικό για τον ίδιο, ενδεχομένως να ″αδειάσει″ τον Γιώργο Γκιώνη που δεν θα καταλάβει και πολλά πράγματα, να καταστήσει τον εαυτό του -έχοντας και τις ″ευλογίες″- ως καταλληλότερο του ″πολιτικού συνεταιρισμού″ και να ηγηθεί εκείνος. Φυσικά, τον τέως δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, τον αξιολογούν και τον θέλουν ως τον χρήσιμο δεύτερο, που η παρουσία του δεν θα επιτρέψει κάποιος ανεξέλεγκτος να μπει στον δεύτερο γύρο, γιατί τότε τα πάντα μπορεί να χαθούν!..»
Πάνος Ηλιακόπουλος
(160617)




Είπαν… 2

«Η αντιπολίτευση από εδώ και στο εξής μέχρι την λήξη της θητείας της αν θέλει να ″γλεντάει″ τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να ζητάει με επιμονή απάντηση από τον δήμαρχο για το τι μέλλει γενέσθαι με την έλευση του προαστιακού στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου.»
Π. Π.
(160617)




Είπαν… 3

«Μην μαλώνετε χωρίς αντίκρισμα, γιατί το ″αφεντικό″ που κάνει το κουμάντο και δίνει τις κατευθύνσεις, είναι ο γιαννάκης με το σφυροδρέπανο…»
(160617)




Είπαν… 4

«Περίπου 497 ανελκυθέντα κιλά ανθρώπινης ρύπανσης από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου, έβγαλε στην στεριά ο ηλεκτρικός εργάτης, δωρεά του Συλλόγου Επισιτιστών ″Ξένιος Ζευς″. Πρόκειται για παλιές βάσεις ομπρέλας με σωλήνα, λίγα πλαστικά και γυάλινα αντικείμενα, καθώς κι ένα κομμάτι βάρκας! Οι βάσεις ομπρέλας βρίσκονταν σε βάθος 3 - 4 μέτρων, με τον σωλήνα να είναι κάθετος προς την επιφάνεια, που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να τραυματιστεί! Ώρα λοιπόν και για τον Loutraki Tourism Organization, που ωφελείται τα μέγιστα, να επιδείξει την προσφορά του, αντιδρώντας με την δωρεά ενός μηχανήματος γεμίσματος καταδυτικών φιαλών.»
(160617)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΣΙΡΚΟ-ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ «ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ»
ΑΝΕΒΗΚΕ… ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Μα κανένας δεν του κάνει» ήταν η μόνιμη επωδός και από τους τρεις δήθεν θιγόμενους δημάρχους, για τις αιχμηρές και καυστικές αναρτήσεις του loutraki-press, όχι μόνον με τις πράξεις και πρακτικές και των τριών δημοτικών αρχών, αλλά και την δημόσια εικόνα, το ήθος και το ύφος που απέπνεαν από την ισχύ που προσέδιδε η εξουσία.
Φυσικά, η μόνιμη απάντηση από τις πρώτες ημέρες πριν εννέα χρόνια του loutraki-press, ήταν κανένας! Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, μόνοι τους οι αρνητικοί πρωταγωνιστές το επιβεβαιώνουν, προσπαθώντας να πείσουν το φιλοθεάμον κοινό ότι είναι οι πλέον ακατάλληλοι για τους λόγους που -κάνει το λάθος- η κοινωνία τους εμπιστεύεται ή πιο ορθά, την εγκλωβίζουν τεχνηέντως σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με αρνητική συνέπεια να μην έχει άλλες επιλογές διεξόδου…
«Του λωλού δεν είναι ανάγκη να του κρεμάσεις κουδούνια, περπατάει και κουδουνάει μόνος του», λέει η λαϊκή σοφία, που δυστυχώς στον δήμο Λουτρακίου και ειδικότερα στην Ιάσονος, το έχουν σε κακό να μην την επαναλαμβάνουν, λες και θα χαλάσει η εικόνα τους, αν δεν έχουν επιτύχει να γελάει με τον δήμο μας το Πανελλήνιο…
Έτσι πάλι, την περασμένη Δευτέρα όχι μόνον η τοπική κοινωνία, αλλά σύμπασα η ελληνική κοινωνική γνώμη που έτυχε να ανατρέξει στο διαδίκτυο, γέλασε με το «τσίρκο» που μετετράπη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με πρωταγωνιστή τον γνώριμο πρώτο πολίτη του δήμου Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη και με συμμετοχή σε δεύτερους ρόλους ή κομπάρσους την πλειονότητα σχεδόν των μελών του σώματος.
Από τις πρώτες εβδομάδες τούτης της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη, έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης θητείας του, το δήθεν «κακό» loutraki-press, που λέει τα πράγματα αιχμηρά και καυστικά με το όνομά τους, αφενός για να συνετίσει και να επαναφέρει τους ταγούς καθ’ ότι τους βλέπουν, αφετέρου για να αφυπνίσει την κοινή γνώμη, διέγνωσε -όσο κι αν ακούγεται περίεργο- που πάει η κατάσταση, προειδοποιώντας τον δήμαρχο Λουτρακίου ότι έχει χάσει από τον Σεπτέμβριο του 2014 τις εκλογές του 2019, γιατί είχε φανεί, ήταν ευδιάκριτες, ποιές ήταν οι πραγματικές προθέσεις και επιδιώξεις του.
Κάποιος, σίγουρα ανόητος, έχει περάσει στην Ιάσονος το μήνυμα ότι τα πάντα κερδίζονται με την επικοινωνία. Δεν είναι όμως έτσι και ειδικότερα για το Λουτράκι, που σε αυτόν τον τομέα όπως έχει αποδειχθεί, παρά τα αργύρια που έχουν πέσει για «διαφήμιση», η συγκεκριμένου είδους χαμερπής επικοινωνία, δεν κατέστη δυνατή να ωραιοποιήσει και εξοβελίσει την εικόνα των δημοτικών αρχών απέναντι στο πόπολο. Συνέπεια της χαμερπούς αργυρώνητης μέσω διαφήμισης «επικοινωνίας», ήταν η χαρμολύπη για τους πολίτες του Λουτρακίου, αφενός για τα πρόσωπα που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν και να κρατήσουν τις τύχες του παρόντος και του μέλλοντος στα χέρια τους, αφετέρου γιατί με το καθ’ όλα λυπηρό θέαμα που προσφέρουν για λογαριασμό τους, γελάνε δωρεάν με την καρδιά τους.

Το «σενάριο» για γέλια και για κλάματα…
Την περασμένη Δευτέρα το Λουτράκι ήταν, με πρωταγωνιστή τον δήμαρχό του, άλλη μια φορά η αιτία να γελάει η Ελλάδα μαζί του. Από την εικόνα διαπιστώθηκε ότι ο Γιώργος Γκιώνης που παρουσιάζει κάποια προβλήματα στην άρθρωση των ελληνικών, τα «γαλλικά» του πεζοδρομίου τα μιλάει άπταιστα!.. Παράλληλα, επιβεβαίωσε στον δύσμοιρο γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Θανάση Μουζάκη, με την επιθετική συμπεριφορά του προς τον τέως δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, ποιός είναι ο «κάργας» στην πόλη, για να μην αμφισβητηθούν τα πρωτεία του!
Κ. Λογοθέτης (χαμογελώντας): Σημειώστε να ακούσετε ένα ρητό να το μάθουμε. Πολλές φορές υπάρχει το εξής, το έχω ξαναπεί στο δημοτικό συμβούλιο. ″Κρείττον του λαλείν το σιγάν″ (αρχαιοελληνική παροιμία).
Παν. Πέτρου: Υπάρχει κάτι άλλο κ. Λογοθέτη. ″Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι″ (μαντινάδα). Ολοκληρώστε παρακαλώ, γιατί έχετε 12 λεπτά το πολύ 13.
Κ. Λογοθέτης: Να σας πω…
Γ. Γκιώνης: Να μην μας πεις τίποτα. Έχεις μπλέξει, έχεις μπλέξει τελείως κ. Λογοθέτη.
Παν. Πέτρου (πάνω στον Γ. Γκιώνη): Ολοκληρώστε σας παρακαλώ, εγώ σας παρακαλώ
Γ. Γκιώνης: Έχεις μπλέξει εντελώς. Μας βλέπουν οι κάμερες και καλά μας κάνουν, έχεις μπλέξει τελείως. Τελείως έχεις μπλέξει, τελείως, έμπλεξε. Δυστυχώς. Τελείως. Κάνω υπομονή εδώ πέρα, κάνω, κάνω, κάνω, κάνω υπομονή, τελείως έχεις μπλέξει.
Παν. Πέτρου: Λίγο ησυχία…
Γ. Γκιώνης: Συγγνώμην για την κατάντια αυτή, είναι μια κατάντια ενός ανθρώπου που έχει μπλέξει εδώ στο δημοτικόν συμβούλιον (με σερνόμενη άρθρωση) και όχι τίποτα άλλο παίρνεις και τον Μουζάκη μαζί να κάνει τον κάργα. Τον κάργα κάνει. Ποιός; Ο Μουζάκης. Τον κάργα. Κάνει ο Μουζάκης τον έξυπνο αυτήν τη στιγμή.
Κ. Λογοθέτης: Τί σου είπε;
Θ. Μουζάκης: Τι σου είπα εγώ;
Γ. Γκιώνης: Τον έχεις πάρει μαζί σου…
Κ. Λογοθέτης: Τί σου είπε; Τί σου είπε;
Θ. Μουζάκης: Εγώ μια ερώτηση έκανα για τον προαστιακό. Αυτό είπα.
Γ. Γκιώνης: Το ξέρω.
Θ. Μουζάκης: Τί είπα;
Γ. Γκιώνης: Ναι, ναι… καλό κάνεις… έχεις πάρει το μυαλό σου.
Θ. Μουζάκης: Μια ερώτηση έκανα.
Γ. Γκιώνης: Έχεις μυαλό…
Θ. Μουζάκης: Κακό ρώτησα;.. Ή να μην μιλάμε καθόλου
Γ. Γκιώνης: Να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς…
Παν. Πέτρου: Λίγο ησυχία παρακαλώ. Κύριε Λογοθέτη παρακαλώ. Ολοκληρώστε.
Κ. Λογοθέτης: Να ολοκληρώσω κ. πρόεδρε. Όμως…
Θ. Μουζάκης: Τί είναι ο κάργας; Θα μας πείτε τί είναι;
Γ. Γκιώνης (έχει απωλέσει την ψυχραιμία του και σε έντονο ύφος): Θα σου εξηγήσω και τον κάργα και τον μη κάργα. Θα σου εξηγήσω κι εσένα.
Παν. Πέτρου: Και οι χαρακτηρισμοί, θα ήθελα να παρακαλέσω και τους δύο οι χαρακτηρισμοί να τελειώσουν
Γ. Γκιώνης (έχει ρίξει τους τόνους): Άντε τώρα μην πω καμιά κουβέντα…
Παν. Πέτρου: Στο δημοτικό συμβούλιο παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους…
Γ. Γκιώνης (σε χαλαρό ύφος): Άντε τώρα μην πω καμιά κουβέντα (και πίνει μειδιώντας το νεράκι του).
Παν. Πέτρου: Λίγο ησυχία κ. δήμαρχε. Λίγο ησυχία παρακαλώ, τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται θα διακόψω το δημοτικό και παρακαλώ να μην υπάρχουν τέτοιου είδους…
Κ. Λογοθέτης (αγέρωχος): Οφείλω να σας πω όμως… οφείλω να σας πω, ότι αυτό γίνεται κάθε φορά που μιλάω, έχω πει…
Γ. Γκιώνης: Ναιιιιι…
Κ. Λογοθέτης: Σας παρακαλώ κ. πρόεδρε. Αν πρέπει να κατέβω κάτω, να κατέβω. Όμως αυτή η κατάσταση δεν γίνεται, δεν υπάρχει δηλαδή πουθενά. Μπορείτε δηλαδή να μας εξηγήσετε εσείς κ. πρόεδρε την στάση αυτή του δημάρχου; Του έχω πει εκατό φορές… Κατ’ αρχάς, αναζητώ το εξής κ. πρόεδρε κι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου. Θέλω, θέλω να μου μιλάτε στον πληθυντικό κ. δήμαρχε. (σε πολύ έντονο ύφος) Θέλω να μου μιλάτε στον πληθυντικό και μην γελάτε… Δεν έχετε καμία συναίσθηση του καθήκοντός σας.
Γ. Γκιώνης: (ειρωνικά) ακριβώς…
Κ. Λογοθέτης: Καμία απολύτως.
Γ. Γκιώνης (υπομειδιώντας): Έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Κ. Λογοθέτης: Καμία…
Παν. Πέτρου: Ησυχία (σε έντονο ύφος)
Κ. Λογοθέτης: Ωρίστε, έχω χάσει… είναι ανεπίτρεπτη.
Παν. Πέτρου: Παρακαλώ…
Κ. Λογοθέτης: Με συγχωρείτε πολύ, κ. πρόεδρε σας παρακαλώ,
Παν. Πέτρου: Παρακαλώ…
Κ. Λογοθέτης: Εδώ δεν έχει νόημα να πω τίποτα, από αυτά που έχω να πω… Δεν είναι δυνατόν πια…
Παν. Πέτρου: Παρακαλώ να μιλάμε στον πληθυντικό
Κ. Λογοθέτης: Θέλω να μου μιλάτε, όπως σας μιλάω με ευγένεια, να μου μιλάει και ο δήμαρχος στον πληθυντικό.
Παν. Πέτρου: Ολοκληρώστε…
Κ. Λογοθέτης: Καταλάβατε κ. πρόεδρε. Με συγχωρείτε, είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Παν. Πέτρου: Ολοκληρώστε. Το είπα, το είπα.
Κ. Λογοθέτης: Δεν έχει νόημα να συζητήσω κάτι άλλο…
Παν. Πέτρου: Ευχαριστώ.
Κ. Λογοθέτης: Είναι ζήτηνα Δημοκρατίας, από εκεί και πέρα…
Παν. Πέτρου: Το είπα. Να μιλάμε στον πληθυντικό…
Κ. Λογοθέτης: Δεν μπορεί. Δεν είναι δυνατόν…
Παν. Πέτρου: Να μιλάμε…
Κ. Λογοθέτης: Δεν είναι δυνατόν… Πώς το λένε δηλαδή; Ο κάργας; Ποιος είναι ο κάργας; Είναι ο δήμαρχος της πόλης αυτός; Είναι αυτή έκφραση;
Παν. Πέτρου: Παρακαλώ…
Γ. Γκιώνης: Είσαι εσύ, είσαι εσύ, είσαι εσύ.
Κ. Λογοθέτης: Είμαι εγώ, είμαι εγώ…
Γ. Γκιώνης: Ναι, είσαι εσύ. Ντροπή σου!
Παν. Πέτρου: Παρακαλώ και οι υπόλοιποι παρακαλώ… Ολοκληρώσατε κ. Λογοθέτη;
Κ. Λογοθέτης: Όχι κ. πρόεδρε, έχω δύο λεπτά ακόμα…
Γ. Γκιώνης: Δεν έχεις δύο. Τίποτα δεν έχεις... Εδώ και ώρα έχεις χάσει…
Παν. Πέτρου: Λοιπόν…
Γ. Γκιώνης: Εδώ και ώρα τα έχεις χαμένα
Κ. Λογοθέτης: Κύριε πρόεδρε επαναλαμβάνω πάλι.
Παν. Πέτρου: Κύριε δήμαρχε.
Κ. Λογοθέτης: Κύριε πρόεδρε επαναλαμβάνω πάλι. Σας παρακαλώ πολύ. Ο δήμαρχος μπορεί να μιλάει, επαναλαμβάνω, όσες φορές θέλει. Από τον κανονισμό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να διακόπτει κανέναν ούτε να σας λέει πόση ώρα θα μιλάω εγώ. Κύριε πρόεδρε δεν έχει κανένα δικαίωμα. Κανένα απολύτως.
Παν. Πέτρου: Κύριε Λογοθέτη, ολοκληρώστε σας παρακαλώ
Κ. Λογοθέτης (αρκετά εκνευρισμένος): Κανένα απολύτως. Μαγκιές… Βάλαμε μαντηλάκια και ψηλώσαμε. Μαγκιές…
Παν. Πέτρου: Ωω… Διακοπή πέντε λεπτά. Διακοπή πέντε λεπτά. Διακοπή πέντε λεπτά. Διακοπή πέντε λεπτά το συμβούλιο.
Το προεδρείο έχει σηκωθεί όρθιο. Ο Γιώργος Γκιώνης κινείται προς τον Κώστα Λογοθέτη και ο Παναγιώτης Πέτρου τον σπρώχνει πίσω του, αλλά ο δήμαρχος συνεχίζει την κατεύθυνσή του να προσεγγίσει τον Γιώργο Γκιώνη.
Ο Γιώργος Γκιώνης βρίζει εκτός μικροφώνου τον Κώστα Λογοθέτη «α μωρέ το μ@λ@κ@» με απαξιωτική χειρονομία και προσεγγίζει τον Θανάση Μουζάκη. «Αϊ γ@@@@@@», με τον Θανάση Μουζάκη να του λέει: «Καλά, θα μας τρελάνεις;» Ο Γιώρος Γκιώνης του λέει «γ@@@@@ μας τώρα…»
Θ. Μουζάκης: Τί κάργα λες κι εσύ; Θα μας τρελάνεις; Έκανες ένα συμβούλιο…
Γ. Γκιώνης: Μ@λ@κ@, πάει…
Εκείνη την ώρα ο Γιώργος Γκιώνης βλέπει τον Κώστα Λογοθέτη που επιστρέφει στο έδρανό του από το βήμα, με εκείνον σιωπηλό, κι αυτός κρατούμενος από την «φρουρά» του να λέει προς τον προκάτοχό του: «Ας το @@@@@@ καραγκιόζη, άμα σου… Άντε στο @@@@@@ μ@λ@κ@» και ωθήθηκε εκτός αιθούσης.
Στο φουαγιέ ακούσθηκαν κι άλλα «γαλλικά» σε άπταιστη πεζοδρομιακή διάλεκτο.

Πρόοδος για το Λουτράκι…
Μετά την διακοπή και την εκτόνωση της έντασης, όταν επέστρεψαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιώργος Γκιώνης ζήτησε συγγνώμην που αποδέχθηκε ο Κώστας Λογοθέτης, αμέσως ακούσθησαν κι άλλα συγγνώμην, για όλα τα «τσιρκο-κωμωδιακά» που συνέβησαν, με κοινό τόπο των μελών του ανύπαρκτου δημοτικού συμβουλίου ότι «τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε», ενώ συνέχισαν ως να μην έχει προηγηθεί κάτι!.. Πολιτικός πολιτισμός; Όχι φυσικά, αφού δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Απλά, τους ξέφυγε η κατάσταση, γιατί κυρίαρχα η δημοτική αρχή έχει χάσει τα ″αυγά και τα καλάθια″, την δυσφορία της τοπικής κοινωνίας την εισπράττει καθημερινά στην «πολιτική πιάτσα». Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιώνης εκτός εαυτού και με συμπεριφορά που προσβάλλει και υποτιμά τον ίδιο τον θεσμό, επιδεικνύοντας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί με την ενδεδειγμένη και απαιτούμενη επάρκεια, έστειλε εικόνα σε ολόκληρη την Ελλάδα για τα χάλια που επικρατούν στο Λουτράκι, σε επίπεδο πολιτικών προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το δημοτικό συμβούλιο πάντως, συνέχισε ως να μην έχει προηγηθεί κάτι, όταν όλων προτεραιότητά τους δεν είναι ο τόπος και τα προβλήματα των πολιτών, αλλά η πολιτική πάρτη τους;
Άλλη μία φορά θα επαναληφθεί ότι η συντριπτικότατη πλειονότητα των παρόντων στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και οι παρελάσσαντες από προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, έχουν ολοκληρώσει το πολιτικό κύκλο τους! Φρόνιμον και σκόπιμον είναι να συνεχίσουν την τρέχουσα απασχόληση τους και να μην τους περνάει από το μυαλό να επανέλθουν, για να συνεχίσουν να ταλαιπωρούν αυτόν τον δύσμοιρο τόπο!

Υ. Γ. 1: Αξιότιμε δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη έχετε σκεφθεί στις προτάσεις των αγωγών, να ζητήσετε από τον δικηγόρο σας να επισυνάπτει κι ένα ψηφιακό δίσκο με τα κατορθώματά σας, ώστε κάθε φορά τα ψέματα να συνοδεύονται και από εικόνα, για να πείσετε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την Δικαιοσύνη; Έχε τε αντιληφθεί ότι γράφετε ιστορία;..
Υ. Γ. 2: Πάντως, καλόν θα είναι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου να το παρακολουθούν φοιτητές της φιλολογίας και της θεολογίας, για να παίρνουν επιστημονικά μαθήματα της ελληνικής γλώσσας, καθώς επίσης και της καθομιλουμένης.
(160617)
Return top