ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ




ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΓΑΙΟΥ;

Αποφασισμένος να φέρει τον προαστιακό σιδηρόδρομο στην οδό Αιγαίου και να συνδέσει το Λουτράκι με την Αθήνα, το διεθνές αεροδρόμιο ″Ελ. Βενιζέλος″, το λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι του Λαυρίου και την εύκολη μετακίνηση μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου σε ολόκληρη την χώρα φέρεται να είναι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από φιλικά προσκείμενά του πρόσωπα, ο Γιώργος Γκιώνης φέρεται να έχει αντιληφθεί την σπουδαιότητα που έχει για το Λουτράκι, την τουριστική αναβάθμιση και ανάπτυξή του η σύνδεση της τουριστικής λουτρόπολης με την δεξαμενή των περίπου 5 εκατ. κατοίκων της πρωτεύουσας.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου κατά τις ίδιες πάντοτε πληροφορίες φέρεται να αποδέχεται το πανθομολογούμενο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και το γεγονός ότι τα συνεχή δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου θα φέρουν πρόσθετο κόσμο και στο Club Hotel Casino Loutraki, που η προοπτική αυτή είναι δυνατόν να αποτρέψει τις όποιες δυσάρεστες καταστάσεις, για το περιουσιακό στοιχείο της πόλης, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία της που δυνητικά κινδυνεύουν να χαθούν, με την σημερινή κατάσταση.
Ο Γιώργος Γκιώνης επειδή έχει στο μυαλό του να κερδίσει εκ νέου τις εκλογές του 2019 κι επειδή το μόνον έργο ουσιαστικής υποδομής που προλαβαίνει να παρουσιάσει, να το επιδεικνύει και να αντιλαμβάνεται ο κόσμος την χρηστικότητά του, είναι να λειτουργεί ο προαστιακός σιδηρόδρομος που θα συμβάλλει να προχωρήσει και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λουτρακίου με το άνοιγμα της οδού Κορίνθου, που εκεί θα μπορεί να δώσει νέες υποσχέσεις για την επόμενη θητεία του.
Οι πληροφορίες θέλουν, στην συγκεκριμένη συζήτηση να ενθυμήθηκε και την επιστολή που είχε αποστείλει στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις 16 Δεκεμβρίου του 2011 και υπέγραφε ως επικεφαλής της ″Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών″, στην οποία επεσήμαινε τόσο την σπουδαιότητα του έργου, όσο και την σημασία της για την τοπική οικονομία και το πόσο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου.
Ακόμη ο δήμαρχος Λουτρακίου και επικεφαλής της ″Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών″, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του, ισχυρίσθηκε ότι η στάση του αυτή δικαιολογείται καθ’ ότι το έργο περιλαμβάνεται στα τρία προεκλογικά προγράμματα του συνδυασμού του, έχεις τρεις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και δεν χρειάζεται κάτι άλλο, ενώ το έχει υπερψηφίσει και ο ίδιος. Ακόμη είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα καθυστερήσεων γιατί ο ΟΣΕ έχει ολοκληρωμένες τις μελέτες, ενώ έχει εκδώσει και τα τεύχη δημοπράτησης, με συνέπεια γι’ αυτό που πρέπει να κινηθούμε είναι η άμεση χρηματοδότηση του έργου και η επίσπευση του συγκεκριμένου διαγωνισμού, να αναδειχθεί μειοδότης και να ξεκινήσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατόν.

Όπως του επισημάνθηκε από τους φίλους του, με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει στόματα και θα διαψεύσει όλους όσους τον κατηγορούσαν για τις προθέσεις του, ενώ θα μπορεί να επαίρεται ότι είναι ο άνθρωπος που ξαναέφερε το τραίνο στο Λουτράκι κι αυτό θα μπορεί να το πουλήσει στις εκλογές του 2019 και να αποσπάσει ψήφους!
(010417)
Return top