ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μαζί με τους κολλητούς σας επιδιώξατε και επιτύχατε να εκλεγείτε για να κάνετε μπίζνες με τον δήμο ή για να προσφέρετε στην ανάπτυξη και ευημερία του δήμου και των πολιτών του; Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχετε υπηρετήσει ούτε το δήμο ούτε τα συμφέροντα των πολιτών του; Έτσι δεν είναι;
(260716)




ΚΟΥΙΖ 2

Εκείνες οι τσαμαδούρες -έστω και οι 22- που οριοθετούν την ζώνη λουομένων και για τις οποίες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου δαπάνησε περισσότερα από € 10.000 που έχουν πάει τελικά; Τις έχει πάρει κάποιος ή τις σήκωσε ο Μαΐστρος; Επειδή η παραλία Λουτρακίου με τα νέα καταστήματα έχει πλέον επεκταθεί μέχρι την Σχολή Μηχανικού, δεν θα πρέπει να μπουν πλέον τσαμαδούρες μέχρι εκεί; Λέτε η εργολαβία αυτή για 70περίπου τσαμαδούρες να στοιχίσει περισσότερα από € 30.000;
(260716)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιός είναι ο δυσαρεστημένος επιχειρηματίας που έχει ζητήσει και από ποιόν αντιδήμαρχο να ρίξουν στο δρόμο που οδηγεί στο μαγαζί του 50 μ. άσφαλτο, με τον αντιδήμαρχο να τον πηγαίνει σήμερα, αύριο, από Δευτέρα; Έχει πει κάποιος στον επιχειρηματία, ότι πάει μέτρο και ψήφος για να πέσει άσφαλτος; Ας φέρει την λίστα με τα 50 ονόματα δαγκωτό σταυρό, ε τότε θα δει πως πέφτει την επόμενη ημέρα άσφαλτος;
(260716)




ΚΟΥΙΖ 4

Γιατί το Σχίνο το έχετε εγκαταλείψει και βρωμάει απ’ άκρου εις άκρον; Ο κόσμος θέλει καθαριότητα και δεν συγκινείται αν βλέπει τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη αφού θέληση κι ενδιαφέρον τους είναι να ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον; Άσχετα αν ο Γιώργος Γκιώνης λέει ότι «μ’ έχετε ζαλίσει με τα Πίσσια και το Σχίνο που είναι μια κουκίδα στο χάρτη». Μια κουκίδα είναι Πίσσια - Σχίνος για τον δήμο Λουτρακίου ή το 50% του πρασίνου της επικράτειας του δήμου;
(260716)




Είπαν… 1

«Ο πολιτισμός του ″αουα″ -ο πολιτισμός της οπισθοδρόμησης και της υπανάπτυξης, ως το Λουτράκι να είναι μια χώρα της αφρικανικής ζούγκλας- του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη και του έτερου έμπιστου του αντιδημάρχου ″Πολιτισμού″ Τάσου Σακελλαρίου (που ήταν απών επειδή ως αντιδήμαρχος ″πολιτισμού″ φαίνεται ενδεχομένως να προτίμησε τα κλαρίνα), ήταν αυτός που επικράτησε και στην περιφορά της εικόνας της Αγ. Παρασκευής χθες το βράδυ, αφού δεν υπήρχε η Φιλαρμονική Λουτρακίου, καθ’ ότι οι δύο πρεσβευτές της υπανάπτυξης του τόπου την διέλυσαν για να επικρατήσει ο ″πολιτισμός″ τους, του ″αουα″.»
(260716)




Είπαν… 2

«Η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη, επιβάλλεται να καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, αφού επέτυχαν μετά από 22 μήνες διαχείρισης της εξουσίας να λειτουργήσουν και συντονίσουν τα δημόσια ωρολόγια της παραλίας!»
(260716)




Είπαν… 3

«Εκεί στο ″παλάτι″ που συνεχίζει την ανοησία με το ξήλωμα -αν και η ανοησία είναι το προσόν σας, σταματήστε να διατυμπανίζετε ότι φταίει το τοπικό αστυνομικό τμήμα- των πινακίδων, έχετε αντιληφθεί ότι η πόλη βρωμάει και ζέχνει, οι κάδοι βρωμοκοπάνε, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία της πόλης υποστηρίζει ότι σε χειρότερη φάση από την φετινή το Λουτράκι δεν είχε βρεθεί ποτέ. Έχετε σκοπό να ασχοληθείτε και λίγο με την πόλη, από την οποία εισπράττετε και μηνιαίο μισθό;»
(260716)




Είπαν… 4

«Το φασισμό των ανοήτων, που κυριαρχούν στο ″παλάτι″ και πλαισιώνουν τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, δεν είχαν επιδείξει ούτε τα ″πρασινοκόκκινα χμερ″ της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Πρωταθλητές της ανοησίας χωρίς αντίπαλο…»
(260716)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Η… ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
«ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μπορεί όλοι να βλέπουν κόσμο στο Λουτράκι, ειδικότερα και κυρίαρχα τα Σαββατοκύριακα, το ίδιο όμως, δεν συμβαίνει και στις επιχειρήσεις που βλέπουν τον κόσμο να περνάει έξω από τα καταστήματά τους και να μην δείχνει ενδιαφέρον ούτε για την βιτρίνα.
Ειδικότερα για τους φετινούς αλλοδαπούς, που ως επί το πλείστον η δαπάνη διαβίωσης περιλαμβάνεται στο «all inclusive», ενώ κάποιοι για να συμπληρώσουν τις διατροφικές τους ανάγκες, προσφεύγουν στα τοπικά σούπερ μάρκετ. Σπάνια δε, κάποιους εξ’ αυτών θα τους δεις βράδυ να τρώνε στις επιχειρήσεις -του σύγχρονου τρόπου ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας- που διαθέτουν σουβλάκι ή γρήγορο φαγητό.
Υπέρ του δέοντος, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, είναι η κατάσταση που εισπράττεται από τις παράκτιες επιχειρήσεις που βλέπουν πλήθος κόσμου να… παρελαύνει στον παραλιακό πεζόδρομο και να μην κάθεται στα μαγαζιά για έναν καφέ ή το βράδυ για ένα ποτό, με συνέπεια αυτό που κυριαρχεί να είναι η πλήρης απογοήτευση. Σε επαφή που ήλθε το loutraki-press με κάποιους επιχειρηματίες επισημαινόταν ότι «με τον κακό Ιούνιο, τον πολύ αέρα στις αρχές Ιουλίου, δεν έχουμε δουλέψει, οι τζίροι είναι χαμηλότεροι από πέρυσι, με συνέπεια να μην έχουν ξεχρεωθεί ακόμα οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν και είναι εκκρεμείς από το 2015. Ο Ιούλιος τέλος της εβδομάδος τελειώνει. Μας μένει ένας Αύγουστος ή 21 ημέρες για την ακρίβεια, προκειμένου να καλύψουμε όσες υποχρεώσεις δημιουργήθηκαν εντός του 2016 και αυτές που θα δημιουργηθούν μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους. Τι θα πρωτοκαλυφθεί μέσα σ’ αυτό το διάστημα; Είτε αρέσει, είτε όχι, για να μπορέσει να συντηρηθεί η τοπική οικονομία, για να μην δούμε περισσότερα κλειστά μαγαζιά στην λεωφόρο, είναι υπέρ του δέοντος αναγκαίο να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στον τόπο. Έχουμε χορτάσει στα παχιά λόγια, αλλά μέχρι σήμερα το αποτέλεσμα όλων αυτών που νομίζουν ότι κάτι κάνουν, μιλώντας εκ του αποτελέσματος και με πραγματικά στοιχεία, είναι ένα μηδενικό. Όλοι αυτοί που φωνάζουν και δήθεν κόπτονται, το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό συμφέρον τους».

Απογοήτευση στα μαγαζιά της παραλίας
Παράκτιοι επιχειρηματίες, δεν δίστασαν να μιλήσουν στο loutraki-press για τις επιπτώσεις από το χάος που έχει δημιουργήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, που ακόμα δεν έχουν εκδοθεί άδειες για τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και ξαπλώστρες, με τα πάντα λόγω της ανικανότητάς τους να είναι στον αέρα, ενώ εξαιτίας τους επιχειρηματίες υφίστανται διωγμούς λόγω της εγνωσμένης ανικανότητας των δημοτικών αρχών. Για παράδειγμα, οι περσινές άδειες δόθηκαν Σεπτέμβριο μήνα, ως να άλλαξαν οι καιρικές συνθήκες και η Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε μια χώρα του νοτίου ημισφαιρίου, οπότε από Σεπτέμβριο να ξεκινάει η άνοιξη…
Αυτό είχε συνέπεια, να έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατά επιχειρηματιών κι αυτοί να βρίσκονται υπό διωγμόν επιβαρυνόμενοι του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεών τους για δικαστικές δαπάνες, μέσα σ’ αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σε βάρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Η κατάσταση είναι ζοφερή υποστηρίζουν,
(260716)




ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ
ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΣΙΩΝ

Χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης, από την πόρτα σαν κύριοι, που την άφησαν και κλειδωμένη, κάποιος που είχε άριστες ηλεκτρολογικές γνώσεις, αλλά και συνδεσμολογίας με γεώτρηση, ξήλωσε τον ηλεκτρολογικό πίνακα από το κτίσμα της γεώτρησης των Πισσίων κι αυτό έγινε αντιληπτό πριν περίπου είκοσι ημέρες.
Παρά τις παρεμβάσεις της τοπικής κοινότητας, που διέβλεπαν ότι θα διψάσουν και θα πουν το νερό νεράκι, όπως άλλωστε συνέβη την Κυριακή το πρωί, παρέμβαιναν στην ΔΕΥΑΛ και ζητούσαν την τοποθέτηση νέου πίνακα, αλλά φαίνεται είχαν άλλες σοβαρότερες ασχολίες, γιατί το θέμα αυτό αξιολογείτο ενδεχομένως ως χαμηλού ενδιαφέροντος…
Πλήρη η αδράνειά τους, με συνέπεια κάτοικος του χωριού να αναγκασθεί να προσφύγει στον αντιπρόεδρο της εταιρείας Μιχάλη Θυμή, που όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, αλλά και ότι σκοπίμως αποκρύπτετο η κλοπή του ηλεκτρολογικού πίνακα από την γεώτρηση των Πισσίων, ήλθαν τα πάνω κάτω κι ακριβώς την επομένη, συγκεκριμένα πριν τέσσερις ημέρες, τοποθετήθηκε ο νέος ηλεκτρολογικός πίνακας. Ζητούμενο είναι αν θα υπάρξει αντίδραση από την διοίκηση της εταιρείας ή άλλη μία κλοπή υλικού ή εξοπλισμού θα περάσει έτσι;

«Στέγνωσαν» κυριακάτικα τα Πίσσια
Κυριακάτικα, παραμονή του εορτασμού της Αγ. Παρασκευής, τα Πίσσια είπαν το νερό νεράκι, με συνέπεια χθες το πρωί να ψάχνουν να αποκαταστήσουν βλάβες και να ανανεώσουν τον ενδεχομένως «παρατημένο;» εξοπλισμό στις υδρομαστεύσεις της Γκούρας, όπως καταγγέλθηκε στο loutraki-press.
Όπως επισημαινόταν στο loutraki-press, «μην σας φαίνεται περίεργο, τα πάντα είναι εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους από τότε που ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη και των εκλεκτών του ανίκανων ανθρώπων!»
Τελικά, η απώλεια του νερού στα Πίσσια έχει πολύ ψωμί, αλλά έχει πέσει κατά την πάγια πρακτική των δημοτικών αρχών και πολύ «κουκούλωμα».

Υ. Γ.: Έχει ιδρώσει το αυτί κάποιου ή είναι όλα καλά αφού ο μισθός πέφτει, για όσα έχουν κλαπεί από την αποθήκη στο πάρκο της δεξαμενής;
(260716)
Return top