ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, τελικά έχετε βαλθεί να διαλύσετε τον τόπο; Δεν θέλετε να μείνει τίποτα όρθιο; Γιατί οδηγείτε μεθοδικά στην καταβαράθρωση την ΔΕΥΑΛ; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ως πιστός υπηρέτης των οικονομικών συμφερόντων, έχετε αφήσει να εκτοξευθούν και πάλι οι οφειλές των μεγάλων καταναλωτών, καθ’ ότι όχι μόνον δεν εξυπηρετούν τις ρυθμίσεις, αλλά δεν πληρώνουν και τα τρέχοντα; Αν οι συγκεκριμένοι καταναλωτές, αυτή την περίοδο που η δουλειά τους φθάνει στο απόγειο και δεν πληρώνουν -σίγουρα είναι σε γνώση σας ότι δεν θα πληρώσουν τους ισχνούς μήνες- για ποιό λόγο δεν απαιτείτε τις οφειλές τους; Για να μην μπορεί να κρατηθεί και να διαλυθεί η ΔΕΥΑΛ λόγω ζημιών;
(050716)
ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι ψέξατε σε εντονότατο ύφος τον δημοτικό σύμβουλό σας Σάκη Παπαθανασίου, γιατί ήταν συνεπής κι όχι πολιτικός απατεώνας ή πολιτικός σαλταδόρος, έναντι των συμπολιτών του και τους τίμησε για τον σταυρό που τον εμπιστεύθηκαν, μένοντας πιστός στις προεκλογικές εξαγγελίες όπως είχατε δεσμευθεί ολόκληρος ο συνδυασμός σας, ο προαστιακός να έλθει στην οδό Αιγαίου;
(050716)
ΚΟΥΙΖ 3

Είναι αλήθεια πρόεδρε της ΔΕΥΑΛ Φίλιππα Θυμή ότι οι οικισμοί στους Αγ. Θεοδώρους επί πέντε ημέρες δεν είχαν νερό, την δε Κυριακή ζητούσαν να πληροφορηθούν το κινητό του διευθυντή της εταιρείας Τάσου Μαστραντωνάκη για να τους λύσει το πρόβλημα; Όταν οι δημοτικές αρχές, έχετε φλομώσει με ψέματα τους κατοίκους των οικισμών, ο Τάσος Μαστραντωνάκης που θα το βρει το νερό;
(050716)
Είπαν… 1

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη που ενδιαφέρεσθε μόνο για τα οικονομικά συμφέροντα, αδιαφορώντας αν θα διαλυθεί το Λουτράκι -κανείς πλέον δεν μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια αν ενδεχομένως το επιδιώκετε κιόλας;- οι δύο γέφυρες του Καναλιού, τις ώρες επισκεψιμότητας κατακλύζονται από Ρομά. Τι κάνουν εκεί λοιπόν; Όταν οι επισκέπτες απορροφούνται με την απαθανάτιση του καναλιού, πηγαίνουν τα μικρά τους και τους ξαφρίζουν τα πορτοφόλια. Δεν υπάρχει ημέρα, που να μην σημειωθεί κλοπή. Επειδή, με αυτά τα ποταπά θέματα δεν ασχολείσθε, καλόν θα ήταν να ενδιαφερθείτε και να βάλετε την Αστυνομία να έχει συνεχή παρουσία εκεί, γιατί μπορεί εσάς να μην σας απασχολεί και να κινείσθε προς αντίθετη κατεύθυνση, αλλά προέχει η φήμη για το δήμο Λουτρακίου.»
(050716)
Είπαν… 2

«Επειδή στο ″παλάτι″ πελαγοδρομείτε ομαδικώς… το θέμα με την στάθμευση στην κεντρική λεωφόρο είναι απλό, αλλά κάποιοι από αυτούς που σας ″κρατάνε″, δεν σας αφήνουν να κάνετε το αυτονόητο υπέρ του κοινωνικού συνόλου, αλλά προσπαθείτε με ημίμετρα να δώσετε λύση, σε ένα καθοριστικής σημασίας θέμα, ομαλής λειτουργίας της πόλης. Επίσης, έχετε επιδείξει ότι αδυνατείτε να αντιληφθείτε -δεν πουλάει και ο χασάπης μυαλό- ότι το βράδυ η πόλη δεν είναι δυνατόν να φαίνεται άδεια…»
(050716)
Είπαν… 3

«Ανακοίνωση λέγεται ότι ετοιμάζεται να εκδώσει η ΔΕΥΑΛ, με την οποία θα ζητείται η πρόσληψη ″τυχερού ψαρά″, προκειμένου να ψαρέψει την πομόνα, από την ΣΤ΄ γεώτρηση.»
(050716)
ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο δόλος και η σκοπιμότητα του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, να προκαλέσει άλλη μία καταστροφή στο Λουτράκι, τεκμαίρεται από τις μεθοδευμένες κατευθυνόμενες ενέργειες του, σε συνδυασμό με τις ακαταλόγιστες προφάσεις του για να τις υποστηρίξει, καθ’ ότι δεν υπάρχει έρεισμα στήριξής τους. Συνέπεια αυτών, όχι μόνον να μειδιά και η ποικιλόχρους αιξ, αλλά να εξοργίζεται και ο τελευταίος πολίτης και δη ψηφοφόροι του, καθ’ ότι τον Μάιο του 2014 τον εμπιστεύθηκαν για να τους επιλύσει συσσωρευμένα προβλήματα από τον προκάτοχό του. Ωστόσο εκείνος, τους εξαπάτησε με σκοπό σήμερα να συνειδητοποιούν ότι πρόθεσή του είναι να τους καταδικάσει και να επιβαρύνει στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε, ακόμα περισσότερο το επίπεδο διαβίωσής τους.
Ο Γιώργος Γκιώνης, ως πρώτος πολίτης, που το αυτονόητο είναι να κόπτεται για τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών του, αυτός κόπτεται -σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνει, υπηρετεί και επιδιώκει να εφαρμόσει- για τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με συνέπεια να στερεί ένα εργαλείο δουλειάς από τους πολίτες και την ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη του δήμου Λουτρακίου. Το δυστύχημα είναι, ότι δίπλα του δεν υπάρχει άνθρωπος με νου έστω και για δείγμα να ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών του, αλλά αντίθετα το πώς θα έχουν σχέσεις με τα συμφέροντα.
Το θέμα είναι ότι όσα προβάλλει ως δικαιολογίες ο Γιώργος Γκιώνης για να υποστηρίξει το μεθοδευμένο έγκλημά του σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του, αποδεικνύουν πόσο ακαταλόγιστες είναι οι επικλήσεις του λαμβανομένου υπόψη ότι όσα έχει υποστηρίξει στο παρελθόν μέσω των προεκλογικών προγραμμάτων του 2006 - 2010 - 2014, που πρόβαλε την αναγκαιότητα έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, αλλά και όσα έχει υποστηρίξει ο ίδιος σε προσωπικά έγγραφα, ως εκ τούτου τον εκθέτουν και τον μειώνουν στα όμματα της τοπικής κοινωνίας.

Μόνος του έχει αδειάσει τον εαυτό του
Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η επιστολή του προς τον έτερο «νεκροθάφτη» του προαστιακού που λειτουργεί προς δόξαν των οικονομικών συμφερόντων της περιοχής του Ισθμού περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, στην οποία μεταξύ άλλων είχε επισημάνει: «…Θεωρούμε ότι η σύγχρονη σιδηροδρομική σύνδεση για το Λουτράκι είναι η απαραίτητη υποδομή για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. Σήμερα, μετά τη θετική στάση του ΟΣΕ, ο οποίος λαμβάνει πλέον υπόψιν του και προσαρμόζεται με την επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Λουτρακίου, διαμορφώνονται οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης του έργου».
Από αυτή την επιστολή και μόνον, καθ’ ότι και ο ίδιος ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε υπερψηφίσει το ΓΠΣ -που είχε εισάγει προς ψήφιση η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, όπως για παράδειγμα και ο πρώτος εξάδελφός του Κώστας Δόσχορης- προκύπτει ότι οι ακαταλόγιστες δικαιολογίες ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στην οδό Αιγαίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά τις ισχυρίζεται για να δικαιολογήσει τις κατευθύνσεις που λαμβάνει από τους εντολοδόχους του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοπιμότητές τους.
Τι προέβλεπε η συντάξασα την εισήγηση επί του B2 σταδίου της μελέτης ΓΠΣ Τεχνική Υπηρεσία δήμου Λουτρακίου στην 89/2014 ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου: «Προβλέπεται η προσαρμογή του σιδηροδρομικού δικτύου μέσα στο σώμα του κόσμου και κατασκευή νέου τερματικού σταθμού προαστιακού στην οδό Αιγαίου με ενδιάμεση στάση τραμ, στην οδό Παπανικολάου (καζίνο)».
Γιώργο Γκιώνη, πάνω σε αυτήν την εισήγηση δεν έχει προσαρμοστεί και η ολοκληρωμένη προς ένταξη στο ΕΣΠΑ μελέτη του ΟΣΕ, που «πνίγει» επί είκοσι επτά συναπτούς μήνες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης: «Στην μελέτη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Λουτρακίου προσαρμόστηκαν όλα τα στοιχεία της μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας και στο σχεδιασμό του έργου έχει ληφθεί επίσης υπόψιν η μελλοντική κάλυψη όλων των ισόπεδων διασταυρώσεων που θα προκύψουν από την εφαρμογή του προς έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου Λουτρακίου».

Τι έχουν πει Μαρία Πρωτοπαπά και Θανάσης Γεωργίου
Πέραν των ανοήτων στενών συμβούλων του που αυτοκτονούν πολιτικά, συνειδητά μαζί του, μεγάλη σημασία έχει τι υποστηρίζουν οι πρωτοκλασάτοι σε ψήφους της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, οι οποίοι προέβαλαν στην μάχη του σταυρού το αυτονόητο της αναγκαιότητας έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, αλλά και υπέρ αυτής της άποψης έχουν ταχθεί είτε στο δημόσιο λόγο, είτε κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Πιο πρόσφατη, μόλις πριν τρεις μήνες, είναι η τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαπά στις 13/04/2016, η οποία σε δημόσια τοποθέτησή της ισχυρίζεται: «Η δημοτική μας αρχή θέλει τον προαστιακό μέσα στο Λουτράκι αλίμονο αν δεν το θέλαμε αυτό θα σήμαινε άλλα πράγματα… (Ας μας εξηγήσει ο Γιώργος Γκιώνης ποιά είναι αυτά τα πράγματα;)
»Ανήκω στους δημοτικούς συμβούλους που το έχουν υπερψηφίσει, όμως εδώ παίζονται περίεργα παιχνίδια και δεν μιλάω για τη δημοτική μας αρχή. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Ότι αποφασίζουμε αυτό ισχύει.
»Δεν ξέρω όμως τον ρόλο της περιφέρειας Πελοποννήσου, την μία λέει έτσι, την άλλη αλλιώς… Το Λουτράκι και οι πολίτες του τώρα στα δύσκολα χρειάζονται βοήθεια, τώρα την έχουμε ανάγκη να δεσμεύσει χρήματα η περιφέρεια Πελοποννήσου, για να κάνει την επέκταση του προαστιακού στο Λουτράκι.»

Το διπλό άδειασμα στους καταστροφείς
Σε προγενέστερο χρόνο, που ο έτερος «πρωταθλητής» σταυρών Θανάσης Γεωργίου, ανήκε τότε στον συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης, αλλά είχε συμφωνήσει για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του ιδίου έτους, στην κάθοδό του με τον συνδυασμό της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, ως προεδρεύων της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου, στις 31 Μαΐου 2010 λέει χαρακτηριστικά στον Γιώργο Γκιώνη: «Κύριε δήμαρχε, ελάτε σε μία συνεννόηση με τον κ. Καραπατά δεν είναι άστοχα αυτά τα οποία λέει ο κ. Καραπατάς, όμως ελάτε σε μία συνεννόηση να τελειώνει αυτό το πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη, διότι θα τον βλέπεις κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι καινούργιο να σου καταγγέλλει…»
Στην ίδια συνεδρίαση, ο Θανάσης Γεωργίου αδειάζει τον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων του Γιώργου Γκιώνη, τότε αντιδήμαρχο Πολεοδομίας  Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Ρουμελιώτη, για τον οποίο λέει χαρακτηριστικά: «…Και δεν μπορεί ο αντιδήμαρχος να πηγαίνει πέρα των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και να εκφράζει προσωπικές απόψεις, μιλάω για τον κ. Ρουμελιώτη και για τη συνάντηση που έγινε στην περιφέρεια Πελοποννήσου (υπό τον Μιχάλη Χατζημιχάλη τότε), υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου για τον προαστιακό.
»Κύριε δήμαρχε, πιστεύω ότι πρέπει να συνεργαστείτε και με έβαλες και μεσάζοντα, και ας μην τα λέω τώρα έτσι αυτά στον αέρα, δεν κάνει...»
Με το τελευταίο απόσπασμα δε, προκύπτει ότι ο Γιώργος Γκιώνης από τότε βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία των οικονομικών συμφερόντων, έχει τεράστιο πρόβλημα από τον Δημήτρη Καραπατά κι αυτό που προσπαθεί είναι, ενδεχομένως να τον «εξαπατήσουν» για να περιορισθούν οι αντιδράσεις του, προκειμένου να μην υπάρχουν επιπτώσεις ενόψει των επικείμενων εκλογών. Παρ’ όλα αυτά στο προεκλογικό φυλλάδιό του τονίζει την αναγκαιότητα έλευσης του προαστιακού, όπως το 2006, όπως επίσης και το 2014.

Συνειδητή και σκόπιμη η εξαπάτηση
Συνειδητά λοιπόν, ο Γιώργος Γκιώνης έχει εξαπατήσει την τοπική κοινωνία, της έχει αποσπάσει την ψήφο και στην παρούσα φάση, ενώ τα πάντα είναι έτοιμα, υπηρετεί εκτελώντας τις εντολές τους, να εκτροχιάσει τον προαστιακό από την οδό Αιγαίου εις βάρος του παρόντος και του μέλλοντος της πόλης προς δόξαν των οικονομικών συμφερόντων.
Παράλληλα, με τον Γιώργο Γκιώνη αναδεικνύεται σε βάρος του τόπου και ο «βρόμικος ρόλος»(;) του έμπιστου κι εξ’ απορρήτων του Γιώργου Ρουμελιώτη, που υποστηρίζει σε σύσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου αντίθετες απόψεις από τις δύο είδη αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με τον Δημήτρη Καραπατά σε εκείνη την συνάντηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, να του ρίχνει κλωτσιές κάτω από το τραπέζι, δεδομένου ότι καθόταν δίπλα του.
Διαπιστώνεται μέσα από αυτό, ο πολίτης, εν προκειμένω ο Δημήτρης Καραπατάς, όχι μόνον ανιδιοτελώς, αλλά και με προσωπική οικονομική επιβάρυνση να προσπαθεί να εξυπηρετήσει το παρόν και το μέλλον του τόπου του, ενώ ο πρόθυμος να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του, στην ουσία και την πραγματικότητα να τα σαμποτάρει για να εξυπηρετηθούν οι οικονομικές σκοπιμότητες!
(050716)
Return top