ΚΟΥΙΖ 1

Ο περιφερειακός δρόμος Λουτρακίου έχει παραληφθεί επισήμως; Τότε γιατί έχουν ξηλωθεί οι πινακίδες που γράφουν «διέρχεσθε με δική σας ευθύνη»; Ή το έμαθαν και οι γύφτοι ότι έχετε κάνει μπάχαλο το Λουτράκι κι έρχονται για πλιάτσικο;
(110915)




ΚΟΥΙΖ 2

Πρόεδρε και διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, όταν έχει παρέλθει πλέον το καλοκαίρι και οι εργαζόμενοι είναι φεσωμένοι στην μισθοδοσία τους τρεις μήνες, αλήθεια τον Δεκέμβριο πώς θα τους πληρώσετε; Θα πάτε στην γνωστή πηγή πάλι για ελεημοσύνη και θα κόψετε για δεύτερη φορά να δώσετε τσάμπα ένα κομμάτι του δήμου Λουτρακίου; Σούπερ νοικοκυριό δεν είναι αυτό;
(110915)




ΚΟΥΙΖ 3

Με αφορμή την νέα σοδειά, φέτος που έφυγε ο άνθρωπος, ποιός θα μας φέρει να ψήσουμε καλαμαράκια για το καλό;
(110915)




Είπαν… 1

«Συνεχίζονται σύμφωνα με πληροφορίες -είμαστε εδώ για να τις διαψεύσετε- του loutraki-press από την οδό Καρόλου της Αθήνας, οι προσπάθειες του διευθυντού Στρατηγικού Σχεδιασμού Γρηγόρη Σαμπατακάκη… να εκτροχιάσει την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι. Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν, τον Γρηγόρη Σαμπατακάκη να οραματίζεται να χτυπήσει το έργο στο… μαλακό του υπογάστριο. Γρηγόρη Σαμπατακάκη έχουν γνώση οι φύλακες του δημοτικού - δημοσίου συμφέροντος, εν αντιθέσει με εσάς που σκέπτεσθε πώς θα καταστρέψετε το έργο; Να είστε σίγουρος ότι θα βρείτε μπροστά σας το Λουτράκι, γιατί η δημόσια διοίκηση δεν έχει ανάγκη τέτοιων στελεχών.»
(110915)




Είπαν… 2

«Το 2018, εκτός απροόπτου και υπό την προστασία της Γιάτρισσας, θα εκδοθεί από τον γράφοντα ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019 το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ″Ένα τέταρτο αιώνα 1974 - 2019 για την ισοπέδωση του Λουτρακίου″ και θα είναι αφιερωμένο στους τρεις εκ των διεκδικητών διοίκησης της δημαρχίας - συνέχισης της καταστροφής του δήμου Λουτρακίου. Επίσης, το δεύτερο βιβλίο θα εκδοθεί, Θεού θέλοντος, να είμαστε όλοι καλά, το 2023 ενόψει των εκλογών του 2024 με τίτλο ″Μισός αιώνας ακμής και παρακμής του Λουτρακίου με τους πρωταγωνιστές του″. Απλά, για να υπάρχουν ντοκουμέντα για τις επόμενες γενεές και να μνημονεύουν τους προγενέστερους τους ταγούς, ενώ οι απόγονοί τους να ζουν το δικό τους κρίμα.»
(110915)




Είπαν… 3

«Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δίνουν χρόνο στον Γιώργο Γκιώνη ή πιο ορθά κερδίζει χρόνο η Λουτράκι Α.Ε. για ενδεχόμενες δυσάρεστες επιπτώσεις, λόγω ματαίωσης της συζήτησης Πτώχευσης της δημόσιας - δημοτικής επιχείρησής μας, που έχει αιτηθεί η Αλέξανδρος ΑΤΕ, στο Πρωτοδικείο Κορίνθου. Υπενθυμίζεται ότι η Αλέξανδρος ΑΤΕ είναι η ανάδοχος εργολήπτρια - κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa, την οποία εξώθησαν σ’ αυτήν την επιλογή οι εγκληματικές πολιτικές τόσο του Κώστα Λογοθέτη, όσο και του Γιώργου Γκιώνη που δεν έχει πράξει στοιχειωδώς το καθήκον του ως όφειλε, από την ημέρα που βιάστηκε να αναλάβει την προεδρεία της Λουτράκι Α.Ε.»
(110915)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΓΙΩΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ… ΛΙΩΜΕΝΟ ΧΑΛΙ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Στην τύχη του ή στον… αυτόματο πιλότο είναι αφημένος ο δήμος Λουτρακίου και τα νομικά πρόσωπα, δεδομένου ότι τα πάντα υπολειτουργούν έως οδεύουν σε πλήρη αποσύνθεση.
Το μήνυμα αυτό - καταγγελία στο loutraki-press, περνούν στελέχη που εργάζονται κι έχουν γνώση για την καθημερινότητα του δήμου, κάτι που όπως λένε αδυνατεί να αντιληφθεί ο ίδιος ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης. Τα ίδια στελέχη επισημαίνουν ότι περισσότερο συμπεριφέρεται ως «τύποις» δήμαρχος, ενώ το ενδιαφέρον του περισσότερο προσανατολίζεται στις δημόσιες σχέσεις. Το δυστύχημα για το Λουτράκι είναι ότι ο Γιώργος Γκιώνης δεν έχει στο πλευρό του ικανό κι άξιο στέλεχος που να τον επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο, αλλά και να του υποδεικνύει ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες που απαιτούν την ανάλογη αντιμετώπιση.
Το καλοκαίρι, εξαιρουμένων εθελοτυφλούντων, όλοι βιώσαμε το μπάχαλο σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, χωρίς τίποτα να διορθώνεται, με μόνιμη επωδό δεν υπάρχει προσωπικό, δεν υπάρχουν χρήματα! Αλήθεια, η Κόρινθος με τον Αλέκο Πνευματικό, μια πολύ μεγαλύτερη της δικής μας πόλη, γιατί δεν παρουσίαζε και δεν παρουσιάζει τα χάλια τα δικά μας; Γιατί απλά, από τον Αλέκο Πνευματικό υπάρχει προγραμματισμός, νοικοκυροσύνη και ο δήμος Κορινθίων λειτουργεί υπό έλεγχο με προτεραιότητες και ιεραρχήσεις…
Όμως, δεν φταίει μόνον η αδυναμία του Γιώργου Γκιώνη να ανταποκριθεί των απαιτήσεων του δήμου Λουτρακίου, ούτε και το γεγονός ότι δεν διαθέτει στο πλευρό του στέλεχος ικανό και γνώστη των θεμάτων που θα του υποδεικνύει τις ενδεδειγμένες λύσεις προς όφελος του τόπου. Το μόνο που είναι ευδιάκριτο δια γυμνού οφθαλμού, είναι ότι οι παρέες των φίλων λειτουργούν ξεδιάντροπα προκλητικά προς ίδιον όφελος και τίποτα περισσότερο…
Έτσι, αυτό που συμβάλλει στην κατάσταση αποσύνθεσης του τόπου είναι αφενός η πλέον υποβαθμισμένη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, αφετέρου ότι όπως είναι τοις πάσι αποδεκτό, ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση - εκτός μόνον για το θεαθήναι κι όλοι περνούν καλά ως μια χαρά!
Ένα χρόνο και πλέον μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στο Φθινόπωρο που διανύουμε ο Γιώργος Γκιώνης θα έλθει πλέον αντιμέτωπος με τις δικές του ανεπάρκειες και παραλήψεις και όχι με ότι κληρονόμησε από τον προκάτοχό του Κώστα Λογοθέτη. Το κρυφτούλι, πίσω από την συγκεκριμένη δικαιολογία έχει αποκαλυφθεί, με συνέπεια ο δήμαρχος Λουτρακίου να είναι αναγκασμένος για να βάλει κάτω από το λιωμένο χαλί ότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό στους «ιθαγενείς» του δήμου. Ωστόσο, τις ενεργοποιημένες βόμβες που θα αρχίσουν να σκάνε, ακόμα και μέσα στον τρέχοντα χρόνο, ένα λιωμένο χαλί όχι μόνον δεν μπορεί να πνίξει την έκρηξή τους, αλλά και όσα βεγγαλικά να ρίξει ο Γιώργος Γκιώνης δεν θα επιτύχει να αποπροσανατολίσει, δεδομένου ότι και σε αυτόν τον τομέα έχει τεράστια προσωπική υστέρηση, λόγω και της αδυναμίας του αξιολόγησης στον ενδεδειγμένο βαθμό των καταστάσεων.

Υ. Γ.: Σκεφθείτε με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου και την εμπειρία απουσίας αντιπολίτευσης, πόσο καταστροφικό θα είναι για την Ελλάδα και για το μέλλον μας ως πολιτών, μια συγκυβέρνηση την επόμενη Κυριακή που θα μπορεί να αριθμεί περισσότερα από 220 άτομα; Με το ξεπούλημα της Ελλάδας μέσω μνημονίων και το ζοφερό μέλλον που έχουν επιφυλάξει για εμάς τους πολίτες, η νέα κυβέρνηση επιβάλλεται να είναι υπό τον διαρκή έλεγχο της αντιπολίτευσης και «σούζα» στο ένα πόδι. Διαφορετικά όχι μόνον θα μας υψώσουν στην Ακρόπολη και πάλι την σβάστικα, αλλά κι εμείς θα γίνουμε πλήρως δούλοι του Δ΄ Ράιχ.
(110915)
Return top