ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




ΚΟΥΙΖ 1

Πόσο ικανοποιημένοι μπορεί να είστε όλοι εσείς για τα χάλια και το άδειο Λουτράκι τα βράδια στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όταν είναι μια φθηνή και οικονομική από πλευράς μεταφορικού κόστους απόδραση από την πρωτεύουσα; Ευτυχώς που διέσωσαν την κατάσταση την Κυριακή οι ημερήσιοι επισκέπτες. Ποιός είναι ο λόγος να έρθει ο επισκέπτης να δει το κατάντημα του τόπου, που είναι το δημιούργημά σας;
(010615)




ΚΟΥΙΖ 2

Τόση μικροψυχία από την δημοτική αρχή; Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Μάρκελλος κι ούτε ένα στεφάνι; Ή τουλάχιστον μια δωρεά σε κάποιο ίδρυμα; Είναι αλήθεια η φήμη ότι απαγορεύθηκε στο προσωπικό να αποχωρήσει για μία ώρα προκειμένου να μεταβεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος; Αυτά τα χαρακτηριστικά μήπως εκπορεύονται από πολιτικούς νάνους ή πολιτικά τίποτα; Γιατί αν αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μήπως θα πρέπει να πάτε να κρυφτείτε στην σπηλιά του Κόρπη όπως είχε πει και ο αείμνηστος;
(010615)




ΚΟΥΙΖ 3

Πώς θα προχωρήσετε την αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου, χωρίς να υπάρχει σύννομη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου; Θα αφήσετε να περάσει το απαιτούμενο διάστημα για να θεωρηθεί ως εγκεκριμένη η μελέτη, ενώ δεν θα περάσει από δημοτικό συμβούλιο; Έχετε υπόψιν σας ότι έχουν γνώσιν οι φύλακες και είναι έτοιμοι να προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου για την μη νόμιμη απόφαση;
(010615)




Είπαν… 1

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, θα πρέπει να αρχίσετε να προσπαθείτε να αντιληφθείτε και να αρχίσετε να πιστεύετε ότι το μόρφωμα της Νέας Πασοκρατίας που σας παρασύρει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έχει αποβιώσει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και δεν πρόκειται υπό την σημερινή μορφή ηγεσίας να δούμε στην εξουσία είτε το ένα είτε το άλλο κόμμα. Γιώργο Γκιώνη, ας σας μιλήσει κάποιος, να αντιληφθείτε τι πραγματικά γίνεται, για να μην παρασύρετε στον καταστροφικό δρόμο μαζί σας και το Λουτράκι.»
(010615)




Είπαν… 2

«Όλοι εσείς που βγήκατε και καμαρώνετε για την απόφαση μέρους της ″φούθκας″ για την Γνωμοδότηση Τσοβόλα, εύχομαι πραγματικά την ίδια εικόνα να επιδεικνύεται και στην ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο Ναυπλίου σε πρώτο βαθμό.»
Π. Η.
(010615)




Είπαν… 3

«Ο παράνομα λειτουργών παιδότοπος στην πλατεία Κρήνης -ή πλατεία παιδότοπου του ″παραλιάρχη″- μπορεί να μην είναι και τόσο παράνομος. Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο εν λόγω επιχειρηματίας να έχει υποβάλει κανονικότατα αίτημα αδειοδότησης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, αλλά τα ″παιδιά″ επειδή πνίγονται… από την πολύ δουλειά, δεν έχουν φέρει το θέμα προς συζήτηση. Κι αυτό, ενδεχομένως μεθοδευμένα, προκειμένου να παρέλθει δίμηνο, οπότε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία το αίτημα αυτοδίκαια να έχει γίνει αποδεκτό και να θεωρείται ″αδειοδοτηθείς″. Ποιός, είναι εκείνος όμως, που θα πληρώσει από τη δημοτική αρχή τα πρόστιμα που επιβάλλονται από το λιμεναρχείο Κορίνθου μετά τις καταγγελίες περιοίκων; Γιατί οι… πεφωτισμένοι δημοτικοί άρχοντές μας δεν κάνετε σωστές δουλειές;»
(010615)




ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ - ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, όπως άλλωστε αναμενόταν το Club Hotel Loutraki S.A. δεν συγκινείται, δεν ιδρώνει το αυτί τους και φυσική συνέπεια ήταν οι εργαζόμενοι επειδή έμειναν απλήρωτοι, να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας, που αυτό πλήττει το προφίλ του περιουσιακού στοιχείου του τόπου και έχει άμεσες επιπτώσεις στα οικονομικά έσοδα της Λουτράκι Α.Ε.
Εσείς αναλάβατε πριν αυτήν την αναμενόμενη και προβλεπόμενη εξέλιξη, είχε αναφερθεί και το loutraki-press κάποια πρωτοβουλία ή αναμένετε τη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου;
Ακόμα όσον αφορά την δημόσια - δημοτική επιχείρησή μας λέτε να συγκινούνται αν πτωχεύσει ή όχι;
Έχετε σκεφθεί (εάν μπορείτε;) μήπως είναι καλύτερα γι’ αυτούς να πτωχεύσει η Λουτράκι Α.Ε. και να στρέψουν στη συνέχεια τις ευθύνες σε βάρος μας για την καταστροφή που τους βρήκε;
Με όλους εσάς πάντως στα δημοτικά πράγματα, στον γράφοντα δεν θα προκαλέσει έκπληξη, οιαδήποτε τέτοιου είδους ενδεχόμενη προοπτική.
(010615)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΦΩΤΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΛΟΥΤΟΣ!

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, εάν είσθε πατριώτης, κι επιθυμείτε την προοπτική και την πρόοδο του γενετήσιου τόπου σας, έχετε πάρει λάθος δρόμο ακολουθώντας τις πολιτικές τακτικές και υιοθετώντας τις επιταγές του ″μέντορα″(;) σας περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, εκτός εάν συμπίπτουν οι απόψεις σας σε βάρος του Λουτρακίου;
Στο θέμα των σκουπιδιών, συμφέρον του Λουτρακίου, συμφέρον του τόπου μας είναι να εισακούσετε τις επιταγές των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, επί τω προκειμένω του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Τσιρώνη και να εγκαταλείψετε τις απόψεις που έχουν οδηγήσει ακόμα και την ίδια την πρωτεύουσα της περιφέρειας Πελοποννήσου στο χάος των σκουπιδιών!
Επιδίωξή σας θα πρέπει να είναι σε συνεννόηση με την κεντρική κυβέρνηση, τώρα που το θέμα είναι καυτό, αφού διαθέτουμε την χωματερή, πώς θα την μετατρέψουμε σε ένα ″casino″ απορριμμάτων με μόνιμα και σταθερά έσοδα.
Ποιός, όμως, από τους συμβούλους σας διαθέτει τη δυνατότητα να σκεφθεί με αυτόν τον τρόπο με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του;
(010615)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ
ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Στο παρά πέντε και την ώρα που είχαν αποσταλεί τα εντάλματα στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για κατεδάφιση της παραλιακής «παράγκας» στην εξελισσόμενη συνεδρίασης της mini κυβερνητικής επιτροπής για την οικονομική κρίση, το θέμα ετέθη εμβόλιμο από τον υφυπουργό Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και με γνωστοποίηση του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών εδόθη τελικώς την Παρασκευή το μεσημέρι παράταση επιβίωσης της παραλιακής «παράγκας» μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.
Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια ώρα που συνεδρίαζε στο Μέγαρο Μαξίμου η mini κυβερνητική επιτροπή, ο Γιώργος Γκιώνης είχε συγκαλέσει ενημέρωση των επιχειρηματιών του παραλιακού μετώπου για να συζητήσουν το δέον γενέσθαι και η απόφαση του Νίκου Βούτση να γνωστοποιείται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, από τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ για την Κορινθία Χάρη Μαρίνη που έκανε γνωστή την παρέμβαση του Τέρενς Κουίκ, αλλά και του βουλευτή Β΄ Πειραιώς Δημήτρη Καμμένου.
Στο άκουσμα της είδησης ο Γιώργος Γκιώνης «έπιασε ταβάνι», ψελλίζοντας ότι η απόφαση ήταν αποτέλεσμα δικής του πρωτοβουλίας! (Πώς άλλωστε να γίνει αυτό όταν καταφέρεται κατά της κυβέρνησης; Που ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης να την σταματήσει;) Επισημαίνεται ότι οι βουλευτές Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Θεοφάνης Κουρεμπές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press δεν φαίνεται να έχουν καταβάλλει και ιδιαίτερες προσπάθειες, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την τύχη της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, εν αντιθέσει με αυτά που έπρατταν όταν το κόμμα τους ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.
Με το άκουσμα της είδησης έληξε και η συνάντηση του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, έχοντας στο πλευρό του τον έμπιστο και εξ’ απορρήτων του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, με τους επιχειρηματίες του ″Ξένιος Ζευς″. Μια συνάντηση που εξελισσόταν σε υψηλούς τόνους και υπό πρωτοφανή ένταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις αναγγέλθηκε από τον Χάρη Μαρίνη η απόφαση αναβολής της κατεδάφισης, η συνάντηση επαύθη ακαριαία, ενώ ο Γιώργος Ρουμελιώτης με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο στράφηκε κατά τον επιχειρηματιών, ενώ με κάποιους διαπληκτίσθηκε σε έντονο ύφος, προκαλώντας τους να επαναλάβουν αυτά που έλεγαν κατά του δημάρχου και του ιδίου πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρις στην ψύχραιμη αντίδραση του προέδρου του ″Ξένιος Ζευς″ Γιώργου Οικονόμου.
Προηγουμένως, στην εξελισσόμενη συζήτηση, αμφισβητήθηκαν για τις προθέσεις τους επιδεικνύοντάς τους ότι δεν διαθέτουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους εντονότατα ο Γιώργος Γκιώνης και πολύ περισσότερο ο Γιώργος Ρουμελιώτης, με τους επιχειρηματίες να ισχυρίζονται ότι θα βάλουν δικούς τους μηχανικούς και αρχιτέκτονες για να δουν την μελέτη -που προωθείται και δεν είναι απόλυτα σύννομη- και να αποφανθούν αν θα την υιοθετήσουν ή θα απαιτούνται προηγουμένως τροποποιήσεις.
(010615)




ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ!

Το τέρας της διαπλοκής, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του οικονομικού εγκλήματος είναι αδίστακτοι ακόμα και για την ακεραιότητα μιας ζωής, δεν φείδονται προ ουδενός, προκειμένου να φθάσει στις τσέπες τους το προσδοκώμενο μαύρο χρήμα.
Ένα τέτοιο επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια κύκλωμα διαπλεκομένων, έχει βάλει στο σταυρόνημο του σκοπεύτρου του τον λιμενάρχη Κορίνθου Πάνο Πολυζωίδη, δεδομένου ότι δεν μπορεί να επιβάλει στην Κορινθία τους άγραφους κανόνες του ή τους μαφιόζικους κανόνες του εάν προτιμάτε.
Έτσι, σπιλώνοντας την υπόληψη και την αξιοπιστία του Παναγιώτη Πολυζωίδη ως ανθρώπου, επέτυχαν να επηρεάσουν την κεντρική διοίκηση του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει κλείσει χρόνο -την ώρα που η κείμενη νομοθεσία προβλέπει τριετή παραμονή- στη θέση του, τον μεταθέτουν στον Ασπρόπυργο, την ώρα μάλιστα, που για τον θιγόμενο συντρέχουν και ανθρωπιστικοί λόγοι. Ο Παναγιώτης Πολυζωίδης υπηρετεί τον νεφροπαθή και με 100% καρδιακή ανεπάρκεια αδελφό του, χωρίς να έχει κάποιον άλλον να τον φροντίσει.
Για να επιτύχουν την μετάθεση του Παναγιώτη Πολυζωίδη, ο οποίος είναι ένας αξιωματικός με καθαρά χέρια, μάχιμος, εκ των οποίων τα 20 από τα 28 χρόνια της καριέρας του έχει πραγματοποιήσει ως κυβερνήτης περιπολικού σκάφους στα ακριτικά νησιά και τα χωρικά ύδατά μας, έχουν φροντίσει να τον σπιλώνουν με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, των οποίων τις λεπτομέρειες ενδεχομένως δεν μπορούν να γνωρίζουν οι διαχειριστές ιστολογίων και επαφίενται στην καλή πίστη των δήθεν «πηγών» τους, που στην ουσία εκτυλίσσουν τις σκοπιμότητές τους.
Διαταγή του Λιμενικού Σώματος - Ελληνική Ακτοφυλακή είναι οι αξιωματικοί που συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου να είναι αρνητικοί και να καταψηφίζουν, σύμφωνα με την νότα και του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, θέματα που αντίκεινται στην κείμενη νομοθεσία. Κάτι, που έχει κάνει κατ’ επανάληψιν ο λιμενάρχης Κορίνθου, άσχετα αν η περιφέρεια Πελοποννήσου αδιαφορεί και προχωρεί στην έγκριση παράνομων αποφάσεων.
Για ανάλογο θέμα, λήψη παράνομης απόφασης σε συνεδρίαση του περασμένου χρόνου, ο λιμενάρχης Κορίνθου, σύμφωνα και με τα χειρόγραφα πρακτικά της γραμματέως του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, μετά τη συζήτηση του πρώτου έκτακτου θέματος είχε αποχωρήσει εκτάκτως, για να μεταβεί στον ανάπηρο αδελφό του να του παράσχει βοήθεια. Κατά συνέπεια, δεν παρέμεινε στην συνεδρίαση και δεν υπερψήφισε παράνομη απόφαση, όπως μεθοδευμένα και σκόπιμα δημοσιοποιείται από ιστολόγια, που ας ελπίσουμε εν αγνοία τους κι όχι από κακή πρόθεση και σκοπιμότητα μεταδίδουν ψευδείς και κακόβουλες πληροφορίες.
Η ″cosa nostra″ της Κορινθίας ας σταματήσει την εγκληματική δράση της, γιατί μπορεί να προσδοκά το βρώμικο χρήμα -δεδομένου ότι πρόκειται να κατασκευασθούν μαρίνες κατά μήκος της ακτογραμμής του Κορινθιακού (οι ανεγκέφαλοι του Λουτρακίου έχετε να πείτε κάτι;) και τα λεφτά θα είναι πολλά από τις υπό διαμόρφωση χερσαίες ζώνες- αλλά εδώ υπάρχει και προέχει η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(010615)
Return top