ΚΟΥΙΖ 1

Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη χθες αντιδράσατε έντονα προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Τσιρώνη λέγοντας του ότι δεν σέβεται τον σχεδιασμό της περιφέρειάς σας. Εσείς Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη γιατί δεν σέβεσθε την πανθομολογούμενη απαίτηση της κοινής γνώμης του Λουτρακίου να έλθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην οδό Αιγαίου και από τον Νοέμβριο του 2011 εμπαίζετε πολίτες και φορείς;
(290515)




ΚΟΥΙΖ 2

Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, επειδή είστε στον πέμπτο χρόνο περιφερειάρχης, τι έχετε κάνει για τα σκουπίδια στο Λουτράκι; Ποιά ουσιαστική και μακροπρόθεσμης προοπτικής λύση για την χωματερή Λουτρακίου προβλέπεται στον σχεδιασμό σας; Μήπως θέλετε την απάντηση από το loutraki-press ή μήπως το ορθόν είναι να απαντήσετε εσείς;
(290515)




ΚΟΥΙΖ 3

Τί θα έχει να γίνει όταν η «φούθκα» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα θα σκάσει ολόκληρη και ο ανακριτής θα προσωποποιήσει την δίωξη που έχει ασκήσει σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου η Εισαγγελία Κορίνθου;
(290515)




Είπαν… 1

«Ένας ολόκληρος μήνας πέρασε, την ώρα που στο φόντο της παραλιακής ″παράγκας″ υπάρχουν οι μπουλντόζες και απειλούν να βάλουν μπρος. Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, την πλέον κρίσιμη ώρα για την εικόνα της παραλίας Λουτρακίου, κατά παράβασιν κάθε νομιμότητας -εκτός αν ξυπνήσουν και συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση για σήμερα- δεν έχει συνεδριάσει ολόκληρο τον τρέχοντα μήνα! Παρ’ όλα αυτά η ασυδοσία στην ζώνη ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Όπως σε ολόκληρο το δήμο Λουτρακίου η αντιπολίτευση υπάρχει γιατί το προβλέπει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, ωστόσο τα μέλη του Δ.Σ. είναι υπόλογα έναντι της τοπικής κοινωνίας, δεδομένου ότι ανέχονται ο πρόεδρος του Δ.Σ. να παρέχει την πλήρη κάλυψη σε επιχείρηση που λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας, καθ’ ότι ο ίδιος πραγματοποιεί ιδιωτικές εργολαβικές εργασίες στην μη αδειοδοτημένη επιχείρηση. Τα μέλη του Δ.Σ. δεν θα πρέπει να υποβάλλουν μομφή στο πρόσωπό του, για τα μάτια της κοινωνίας;»
(290515)




Είπαν… 2

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη επειδή δεν διαθέτετε συμβούλους για να σκέφτονται, καλόν θα είναι να ξεκινήσετε μια απευθείας επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τον αναπληρωτή υπουργό του, προκειμένου να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις δυνατότητες της χωματερής Λουτρακίου και να μετατρέψουμε τα σκουπίδια σε μια σταθερή ″καθαρή″ πηγή εσόδων, δεδομένου ότι τα δείγματα γραφής της περιφέρειας Πελοποννήσου τα γνωρίζουμε, με τα σκουπίδια να πνίγουν την Πελοπόννησο. Κατά συνέπεια από εκεί δεν μπορούμε να προσδοκούμε σε λύση ει μη μόνον να μας πνίξει στα σκουπίδια;»
(290515)




Είπαν… 3

«Καλές είναι οι δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό αλλά θα πρέπει να υπάρχει γνώση για τις τοποθετήσεις. Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας - Τεχνικών Έργων Θανάσης Γεωργίου σε πρόσφατη παρουσία του είπε ότι είμαστε σε συνεννόηση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου να προχωρήσουμε την μία μελέτη για να αναμορφωθεί το παραλιακό μέτωπο. Η μελέτη που έχετε αποφασίσει να προωθήσετε από κοινού είναι σύννομη τα δύο νομικά πρόσωπα είναι σύννομη; Η μελέτη αυτή που πήρε πλειοψηφία 5 - 4 στο αρμόδιο διοικητικό συμβούλιο, έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο; Πώς θα εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου; Έχετε υπόψη σας ότι δεν φέρει τις υπογραφές όλων των συμβούλων, δεδομένου ότι αντιδρούν λόγω της ″μαϊμουδιάς″ που έχει γίνει με το ″πνίξιμο″ της άλλης, με κόστος μικρότερο και από αυτήν που εγκρίθηκε; Πώς λοιπόν ο δήμος Λουτρακίου προωθεί μία μελέτη που θα προσβληθεί στην Δικαιοσύνη λόγω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε;»
(290515)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη είναι σκόπιμον και ωφέλιμον για εσάς τον ίδιον όταν δίνεται συνεντεύξεις να λέτε ακρίβειες, προκειμένου να ενημερώνεται ορθά η κοινή γνώμη.
Όποιος σας παρατηρήσει στην τελευταία σας συνέντευξη είναι προφανές ότι δεν έχετε γνώση των θεμάτων και οι τοποθετήσεις σας είναι επιδερμικές ως προς το θέμα.
Είναι αδικαιολόγητο το συγκεκριμένο θέμα με τις αγωγές να μην γνωρίζετε την εξέλιξή του από την πρώτη στιγμή, δεδομένου ότι είχατε ενημερωθεί ενδελεχώς από κοινό φίλο και τον γράφοντα και μας επιδεικνύατε ότι αντιλαμβάνεσθε την υπόθεση!
Όπως φαίνεται τώρα στην οθόνη, αλλά και η στάση σας στην ακροαματική διαδικασία που δεν αντιλαμβανόσασταν τι γινόταν, επιδεικνύει ότι δεν ακούγατε τίποτα, αλλά εσείς είχατε την δική σας σκοπιμότητα;
Λόγω της θέσης που κατέχετε, απαιτείται να έχετε ενδελεχή γνώση των θεμάτων, αλλά αυτό φαίνεται ότι απαιτεί αφιέρωση χρόνου επί της ουσίας, που εσάς ενδεχομένως δεν σας αγγίζει η αντιμετώπιση των θεμάτων, ειδικότερα σε ότι αφορά το Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. υπό αυτήν την οπτική γωνία, δεδομένου ότι κάτι τρέμετε;
Επειδή λοιπόν Γιώργο Γκιώνη προφασίζεσθε και δεν ανήκει στις πραγματικές προθέσεις σας, αν επιδιώκατε και είχατε σκοπό να προστατέψετε την Λουτράκι Α.Ε. και τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου γενικότερα, θα είχατε προσφύγει αφενός στην Ποινική Δικαιοσύνη κατά του CHL S.A., αφετέρου θα είχατε προσφύγει σε άμεσα αστικά μέσα τα οποία σε γνώση σας και συνειδητά απεμπολήσατε, αν και τα είχατε ενημερωθεί και τα είχατε υπόψη σας, αλλά δεν αναλάβατε καμία απολύτως πρωτοβουλία κι αυτό έχει αποβεί σε βάρος της δημόσιας - δημοτικής επιχείρησής μας.
(290515)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η σημερινή κατάρρευση της Λουτράκι Α.Ε. και η ενδεχόμενη πτώχευσή της από την πιστώτριά της ανάδοχο εργολήπτρια και κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa (LTS) Αλέξανδρος ΑΤΕ δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά το αποτέλεσμα συνειδητών εγκληματικών πολιτικών σε βάρος της δημόσιας - δημοτικής επιχείρησής μας που εφάρμοσαν τόσο ο τέως δήμαρχος Λουτρακίου & πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κώστας Λογοθέτης, όσο και ο διάδοχός του Γιώργος Γκιώνης.
Ο Κώστας Λογοθέτης γιατί συνειδητά, μεθοδευμένα, σκόπιμα απεμπόλησε με την σύμφωνη γνώμη -ενδεχομένως την καθοδήγησή του- του «συγγενή» κουμπάρου του ένα δικαστήριο που θα είχε αποφέρει τους πρώτους πόρους στο ταμείο της εταιρείας και θα είχε αποτρέψει, αν ακολουθούσε την ενδεδειγμένη διαχείριση, την καταδικασμένη θέση που την παρέδωσε.
Ο Κώστας Λογοθέτης «έπνιξε» την «φούθκα» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, κάνοντας στην ουσία από την μία χαρακίρι στην εταιρεία, από την άλλη επεχείρησε την ολική συσκότιση του παρελθόντος, έχοντας την αίσθηση υποκινούμενος από τρίτους ότι θα επιτύχει την συγκάλυψη αμαρτιών. Επιβράβευση των ενεργειών του ήταν η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου, έτσι ώστε να απομένει η προσωποποίηση των υπευθύνων.
Ο Κώστας Λογοθέτης ενέπαιξε στον υπέρτατο βαθμό την Αλέξανδρος ΑΤΕ, με συνέπεια να την εξωθήσει στην προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με σημαντικότατες επιπτώσεις στο προφίλ του Loutraki Thermal Spa, το οποίο είχε φροντίσει να αποδομήσει πρώτα με τον διπλασιασμό του κόστους του εισιτηρίου εισόδου, στη συνέχεια με την ανυπαρξία πολιτικής marketing - διαφήμισης - δημοσίων σχέσεων, που θα προσήλκυαν κόσμο. Στην ουσία ο Κώστας Λογοθέτης άφησε στην τύχη του το LTS και σήμερα δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιο.
Ο Γιώργος Γκιώνης παρέλαβε την μολυσμένη σκυτάλη του προκατόχου του και δεν κάνει απολύτως τίποτα, αν και γνώριζε και γνωρίζει τις ενδεδειγμένες ενέργειες, για να αποφεύγει η Λουτράκι Α.Ε. την καταδίκη της. Οι εγκληματικές του ενέργειες σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. η πρώτη ήταν όταν δεν άσκησε κατά του Club Hotel Loutraki S.A. τα ενδεδειγμένα ποινικά και αστικά μέτρα για το ελάχιστο εγγυημένο του 2014, κάτι που επανέλαβε και για το 2015. Επίσης, δεν προέβη στα ενδεδειγμένα ένδικα μέσα που γνώριζε και για δικούς του και μόνον λόγους δεν άσκησε.
Ο Γιώργος Γκιώνης, αν και φοροτεχνικός ο ίδιος στην επαγγελματική του δραστηριότητα, δεν έσπευσε να προβεί σε οικονομίες κλίμακας της εταιρείας και ειδικότερα σε ελάφρυνση των μισθολογικών απολαβών λόγω της κατάστασης που βιώνει η εταιρεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες - καταγγελίες στο loutraki-press υπάρχουν άτομα που δεν ανταποκρίνονται στοιχειωδώς των υποχρεώσεών τους, αλλά ο Γιώργος Γκιώνης τους διατηρεί ως διακοσμητικά στοιχεία.
Ο Γιώργος Γκιώνης, αν και ένα χρόνο στην εταιρεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, έχει αφήσει το LTS στην τύχη του και δεν έχει μια ιδέα πώς να μπορέσει να λειτουργήσει αυτόν τον πυλώνα που θα συνέβαλε στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την ενίσχυση της οικονομίας του Λουτρακίου. Προχώρησε σε μία πρόσληψη γενικού διευθυντού, αλλά οι πληροφορίες θέλουν να μην εισακούει τις προτροπές του για να μπορέσουν να αλλάξουν τον υφιστάμενο ρου καταστροφής της εταιρείας.
Ο Γιώργος Γκιώνης, που πρόβαλε ως όπλο του την ειλικρίνεια, την ευθύτητα και τον λόγο του επιδεικνύοντας τα παντελόνιά του, προκειμένου να πείσει τον πρόεδρο διευθύνοντα - σύμβουλο της Αλέξανδρος ΑΤΕ Γιώργο Βλάχο, τότε επέτυχε να τον συγκινήσει και να τον πείσει, τα όπλα αυτά που χρησιμοποίησε, ωστόσο, «εκπυρσοκρότησαν» με συνέπεια να έχουν εξοργίσει τον επιχειρηματία και σήμερα να είναι αποφασισμένος όσο ποτέ άλλοτε να ασκήσει και να καρποφορήσουν τα ένδικα μέσα.
Απλά, οι δύο τελευταίοι δήμαρχοι Λουτρακίου έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε., ενώ το ρόλο του προκατόχου τους Παύλου Παύλου θα κρίνει η Δικαιοσύνη, με αφορμή τις δύο μηνυτήριες αναφορές η πρώτη του έγκριτου νομικού Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμου και η δεύτερη του γράφοντος για την «φούθκα» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, καθ’ ότι έχει χρηματίσει πρόεδρος της τότε ΑΤΕΚΛ Α.Ε., στην συνέχεια μετονομασθείσα σε ΔΑΕΤ Α.Ε. και τελικώς με την σημερινή ονομασία της Λουτράκι Α.Ε.
(290515)
Return top