ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μαζί με τον επικεφαλής αντιδήμαρχο του α-πολιτισμού Τάσο Σακελλαρίου, ποιά φυλή «αουα» θα φέρεται την 28η Οκτωβρίου για να παραστεί στην απονομή τιμών στην δοξολογία, στην συνέχεια στο μνημείο Ηρώων και συνακόλουθα να συνοδεύσει την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας του Λουτρακίου;
(181016)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μαζί με τον επικεφαλής αντιδήμαρχο του α-πολιτισμού Τάσο Σακελλαρίου, προσποιείσθε ότι δεν έχετε περίπου € 11.800 να εξοφλήσετε την Φιλαρμονική των παρελθόντων ετών, ενώ είχατε να διαθέσετε μαζί με τον έμπιστο κι εξ απορρήτων σας Γιώργο Ρουμελιώτη περίπου € 20.000 για να κλείσετε την «τρύπα» σας στο παραλιακό μέτωπο, όταν το κόστος της δεν πρέπει να έχει υπερβεί με τους πιο πλούσιους και πιο άνετους υπολογισμούς τα € 5.000; Ποιοί νομίζετε ότι θα σας πιστέψουν και θα καταπιούν το «κουτόχορτο», άσχετα αν πρόκειται για διαφορετικά νομικά πρόσωπα;
(181016)




ΚΟΥΙΖ 3

Στην ΔΕΥΑΛ, γιατί πρόεδρος και διευθυντής δεν μεταφέρουν τα ρολόγια ύδρευσης των παροχών στους νόμιμους κληρονόμους, αλλά διατηρούν το ονοματεπώνυμο του τεθνεώτος;
(181016)




Είπαν… 1

«Ο μη υγιής ανταγωνισμός ή ο περιορισμός της πίτας των επίσημων ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων, από ιδιοκτήτες που θέλουν να αποκτήσουν ένα εισόδημα στα ξενοίκιαστα ακίνητά τους, λέγεται ότι θα κάνει κοινωνό και την Πολεοδομία Λουτρακίου. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με την καταγγελία στο loutraki-press ιδιοκτήτες ξενοίκιαστων μεγάλων διαμερισμάτων, τα έχουν χωρίσει στα δύο και τα διαθέτουν λάθρα σε παραθεριστές, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό.»
(181016)




Είπαν… 2

«Θανάση, ο Καρακώστας μου είπε να σου πω, ότι δεν είσαι εντάξει, γιατί δεν φτιάχνεις το στέγαστρο της Ιαματικής Πηγής που έχει διαβρωθεί από την υγρασία. Τρία λούκια κι ένας μουσαμάς χρειάζεται και μετά η Τεχνική Υπηρεσία να προχωρήσει στην μόνωση και στην κάλυψη της στέγης μ’ ένα πολύ διακριτικό σκέπαστρο, είπε… ο Καρακώστας.»
(181016)




Είπαν… 3

«Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, καθώς επίσης έμπιστος κι εξ απορρήτων του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, ετέθη νέα προσφορά για την αποκατάσταση των πρανών κάτω από το αλσύλλιο, πριν το ξενοδοχείο ″Πευκάκι″. Τεχνίτης οικοδομικών εργασιών με € 300.000 το κτίζει με τα χεράκια του, χωρίς να χρησιμοποιήσει μηχάνημα, ούτε καν μικρή μπετονιέρα. Το χαρμάνη θα το φτιάχνει με τα χεράκια του και θα το κουβαλάει όπως παλιά με τον ντενεκέ. Δεν είναι καλή και πρωτότυπη προσφορά για την σημερινή εποχή;»
(181016)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




«Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ»

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Η συντριπτική πλειονότητα των Λουτρακιωτών δεν επιθυμεί το Λουτράκι να αλλάξει. Δεν θέλουν ούτε να γίνει καλύτερο, ούτε να εξωραϊσθεί και να αναπτυχθεί. Αυτή η κατάσταση, αυτό το καθεστώς είναι που τους βολεύει. Αυτό το καθεστώς τους εξυπηρετεί. Τόσο τις πολιτικές ηγεσίες που είναι ανίκανες, γιατί όχι μόνον δεν μπορούν, αλλά και δεν θέλουν, καθώς και την πλειονότητα των πολιτών, που είτε με την μία δημοτική αρχή, είτε με την άλλη, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να λύσουν τα μικροατομικά συμφέροντά τους και τις επιδιώξεις τους, ενώ από εκεί και πέραν, δεν τους ενδιαφέρει συλλογικά ο τόπος, δεν τους ενδιαφέρει τελικά το δέον γενέσθαι με τους συμπολίτες τους.
»Σε αδρές γραμμές αυτή είναι η επικρατούσα καθεστηκυία κατάσταση που έχουν διαμορφώσει κι επιβάλλει οι δημοτικές αρχές, με συνέπεια να είναι ″όλοι βολεμένοι″ σε ένα άρρωστο καθεστώς που δεν δίνει λύσεις στους πολίτες για το παρόν και δεν βελτιώνει την καθημερινότητά τους, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν προετοιμάζει το αύριο, δεδομένου ότι τα πάντα περιορίζονται στην διαχείριση της εξουσίας για την εξουσία, κατά το δοκούν της εκάστοτε αρχής».
Τα παραπάνω κατέθετε σε ομήγυρη επιφανής προσωπικότητα, θεωρώντας ότι, «δυστυχώς, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, γιατί τα πάντα είναι κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα, ορίζουν το πολιτικό ″παιχνίδι″ και είναι αυτοί που δεν θα αφήσουν να αναδειχθεί κάτι νέο που δεν θα μπορούν να το ελέγξουν, με συνέπεια να μην μπορούν οι ίδιοι να προσδιορίσουν τους παίκτες και καθορίσουν τους όρους που αυτοί θέλουν. Υπό αυτό το πρίσμα, έχουν έτοιμο τον ελεγχόμενο υπό αυτούς δήμαρχο και με αυτόν θα προχωρήσουν, προκειμένου να αποφύγουν απρόοπτα και πολύ περισσότερο να τους ξημερώσουν περιπέτειες με ένα νέο πρόσωπο, όπως συνέβη το 2010. Αναμενόμενο πρέπει να θεωρείται ότι με τους γνωστούς τους τρόπους για άλλους το μαστίγιο και για άλλους το καρότο, θα προσπαθήσουν στους πρώτους να κάμψουν αντιδράσεις με διώξεις και στους δεύτερους όχι μόνον να επιβάλλουν σιωπητήριο, αλλά να αλλάξουν την δήθεν σημερινή σκληρή εικόνα τους κατά 180 μοίρες, με… καρότο».
Σε όλα αυτά συνηγορεί η εξοντωτική οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, υποστήριξε ο ίδιος, λέγοντας για αυτούς που ελέγχουν και κατευθύνουν το πολιτικό και οικονομικό ″παιχνίδι″ στο δήμο Λουτρακίου, ότι είναι σαν βούτυρο στο ψωμί τους, δεδομένου ότι ο απλός πολίτης έχει κλεισθεί στα όρια του σπιτιού του και το καθημερινό άγχος του είναι η επιβίωση του ιδίου και της οικογένειάς του. «Ποιός πολίτης λοιπόν πιστεύετε, έχει το κουράγιο, ενώπιον των αγωνιών του, να ασχοληθεί με την πολιτική καθημερινότητα ή τα λεγόμενα μεγάλα ή μικρά προβλήματα του τόπου;»
Αυτονόητο είναι ότι λειτουργούν, χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα και η καταστροφή του τόπου θα συνεχίζεται αταλάντευτα, κανένας δεν θα ενδιαφέρεται, ενώ στο τέλος και οι ρομαντικοί θα έχουν απογοητευθεί, όπως άλλωστε επιθυμούν, κατέληξε η επιφανής προσωπικότητα.
(181016)
Return top