ΚΟΥΙΖ 1

Αναπληρώτρια του δημάρχου, αντιδήμαρχε Μαρία Πρωτοπαππά, εσείς που έχετε προσωπική σχέση με τους ψηφοφόρους σας και τους βλέπετε door to door, πέρα από τα παράπονα που ακούτε για τον προαστιακό σε σχέση με την στάση της δημοτικής αρχής σας, δεν ακούτε τα ίδια παράπονα και με το αστρονομικό κόστος του παραλιακού κρηπιδώματος; Αληθεύει ότι σας έχουν υποβληθεί δια ζώσης πάρα πολλά παράπονα, ειδικότερα για το αστρονομικό κόστος; Το έχετε υπόψιν σας ότι ενοχλούνται με την δικαιολογία «τί να κάνω εγώ, οι τεχνικές υπηρεσίες»;
(190416)




ΚΟΥΙΖ 2

Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ήλθε η ώρα, όταν μιλάτε για ανάπτυξη, νέες υποδομές και βελτίωση υπαρχουσών υποδομών στην περιφέρεια σας, να ξεκινάτε από τον προαστιακό του Λουτρακίου, που είναι φθηνό, γρήγορο και με άμεσα αποτελέσματα ανταποδοτικό έργο για όλους, πλην λαμογιών; Είναι δυνατόν, με την τόσο μεγάλη πολιτική εμπειρία σας να καθυστερείτε έναν τόπο και σε σημαντικό βαθμό να βουλιάζει και εξαιτίας σας, γιατί απλά δεν πράττετε το αυτονόητο, που εξάλλου λεκτικά έχετε αναγνωρίσει και ο ίδιος;
(190416)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, αληθεύουν, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα σενάρια που ξαναζωντάνεψαν ότι έχει επιλεγεί από την κεντρική κυβέρνηση το Λουτράκι, για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στο χώρο του πάρκιν του Ράλι Ακρόπολις, για να… διασωθούμε τουριστικά; Με άλλα λόγια να βουλιάξουμε οριστικά και δια παντός; Είσθε έτοιμος να αντιδράσετε προς κάθε κατεύθυνση ή ενδεχομένως ανταλλάσσεται η έγκριση της μελέτης του παραλιακού μετώπου με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών και προσφύγων σε ένα τουριστικό δήμο; Πρόκειται για χθεσινοβραδινές πληροφορίες και αγωνία επιχειρηματιών του τόπου, οι οποίοι περιμένουν ποιά θα είναι η αντίδρασή σας;
(190416)




Είπαν… 1

«Το στερνό αντίο είπαν γνωστοί, συγγενείς και φίλοι την Κυριακή το απόγευμα στον πρώην δήμαρχο Λουτρακίου Αλέξανδρο Οικονόμου, ο οποίος επί σειρά δεκαετιών και μέχρι τέλους του βίου του, ήταν και πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λουτρακίου. Απορίας άξια ήταν η απουσία της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου, με εξαίρεση τον δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, που η παρουσία του περισσότερο μαρτυρούσε την οικογενειακή σχέση. Σε κάθε ευνομούμενο -κι όχι μπάχαλο δήμο- θα είχε συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο και θα είχε εκδώσει ψήφισμα προς τιμήν του εκλιπόντος πρώην δημάρχου, το οποίο θα είχε αναγνωσθεί μετά την εξόδιο ακολουθία. Φαίνεται ότι όλα αυτά έχουν καταλυθεί για τον δήμο Λουτρακίου. Ας ελπίσουμε ότι θα το πραγματοποιήσουν στο 40νθήμερο μνημόσυνο. Για να μην αδικηθεί, παρών ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοφινάς, τον οποίο επίσης συνδέει προσωπική σχέση με την οικογένεια του εκλιπόντος. Παρών, αν και ασθενής και καταβεβλημένος από το κρύωμά τους ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου Γιάννης Γιωτάκης. Από τους υπολοίπους, επιδεικτικά κανείς! (Έτσι, δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους.) Εντύπωση έκανε, το γεγονός, ότι δεν υπήρχε και η φιλαρμονική του δήμου Λουτρακίου, να αποτίσει φόρο τιμής προς τιμήν του εκδημήσαντος. Μήπως η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη, φρόντισε μαζί με τον ″Προμηθέα″, να διαλύσει και μία από τις ″βιτρίνες″ του Λουτρακίου, με ιστορία δεκαετιών;»
(190416)




Είπαν… 2

«Συγχαρητήρια στα εμπλεκόμενα μέρη της δημοτικής αρχής για τα παγκάκια που άλλαξε στην παραλία, λίγο πριν τον υποσταθμό του βιολογικού καθαρισμού. Ελπίζεται ότι έγινε η καλή αρχή και θα προχωρήσουν στην επισκευή όλων των παγκακίων, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να είναι έτοιμα. Καλόν θα ήταν επίσης να φύγει και η ασχήμια με τα παγκάκια «φουφούδες ή ψηστιέρες» που άρχισαν ήδη να αλλοιώνονται αν και είναι πρόσφατη προμήθεια. Επίσης, επισκευή θέλουν και οι παραλιακοί φανοστάτες, που έχουν οξειδωθεί και αποτελούν μια ασχήμια. Καλόν θα ήταν να προχωρήσετε και στον καθαρισμό της παραλίας στην ευρύτερη περιοχή του ως άνω υποσταθμού, καθ’ ότι αυτή δεν είναι παραλία μιας εύρυθμα λειτουργούσης πόλης.»
(190416)




Είπαν… 3

«Το ″εμμονικό δίκαιο″ της ″ανέμελης κοσμογονίας″ στο ανέξοδο ταξίδι από το… πουθενά στο τίποτα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, καταγγέλλει ο τέως πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου Γιώργος Πουλοκέφαλος. Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος θέλει να δώσει μια ευχάριστη νότα στην μαυρίλα της καθημερινότητας που έχουν διαμορφώσει οι πολιτικοί, υπενθυμίζοντας ευφάνταστες ατάκες του Πέτρου Τατούλη, ″εν είδη κινησιοθεραπείας που μας κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον″, ενόψει των ″σιδηροδρομικών κρουαζιερών″ στο πλαίσιο επανεκκίνησης του τραίνου στην Πελοπόννησο. Ο τέως πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, υπενθυμίζει στον περιφερειάρχη ότι πριν την νέα φρούδα ελπίδα… ″θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τις «διαμαρτυρόμενες και απλήρωτες» επιταγές του, όπως το αεροδρόμιο της Τρίπολης, το νέο Μουσείο της Σπάρτης, το δημοπρατήριο των αγροτικών προϊόντων, τον Ανατολικό οδικό άξονα, τον προαστιακό του Λουτρακίου» και πόσες φρούδες εξαγγελίες με στόχο την αειφορία της εικονικής πραγματικότητας″. Στο πλευρό του ο Γιώργος Πουλοκέφαλος επί 3,5 χρόνια, ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιοί ήταν και σε τί αποσκοπούσε ο Πέτρος Τατούλης.»
(190416)




Είπαν… 4

«Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, δεν έχει φέρει θέμα για ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενόψει της θερινής περιόδου. Στην ζώνη ευθύνης του απόφαση δεν έχει πάρει και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου. Πώς λοιπόν κάποιες από τις παράκτιες επιχειρήσεις με κεκτημένη ταχύτητα από το 2015, κατέλαβαν με ξαπλώστρες και ομπρέλες την παραλία από το Σαββατοκύριακο; ″Ευνομούμενος″ δήμος είμαστε, αλλά ο καθένας διαπιστώνει το μπάχαλο και κάνει ότι θέλει… Μήπως τα δύο σώματα θα πρέπει να λάβουν απόφαση στην πρώτη τους κιόλας συνεδρίαση, για να μην είναι εκτεθειμένες και οι επιχειρήσεις;»
(190416)




Είπαν… 5

«Η ολυμπιακή δεν έκλεισε επειδή φύσαγε περίεργος αέρας, ούτε επειδή έκανε κρύο. Έκλεισε επειδή κάποιοι εκμαύλισαν, πλήρωσαν, λάδωσαν υψηλά ιστάμενα στελέχη της, άνοιγαν τις πόρτες κι έβαζαν όποιον ήθελαν μέσα, με αποτέλεσμα να πέσει στην άβυσσο και να πεταχτούν μπροστά άλλες εταιρείες.
Γι’ αυτό ο ΟΣΕ, πρέπει να κάνει τον προαστιακό, γιατί και αυτοί μαζί με τον δήμο μου, θα βγάλουν λεφτά, χοντρά λεφτά!
Και αν δεν το κάνουν θα αρχίσουν εκείνες οι σκέψεις μου πως και στον ΟΣΕ κάποιοι από μέσα έχουν υπόγειες διαδρομές με κάποιους άλλους, για κάποιο λόγο. Γιατί δεν μπορείς να μην θες το συμφέρον της εταιρείας σου και του κόσμου, όταν θα έρχεται 1εκατ. κόσμος τον χρόνο και παραπάνω στο Άργος.
Γι’ αυτό λέω, αν δεν κάνουν το έργο, είμαι σίγουρος πως τους έχουν πλησιάσει από μεγάλες εταιρείες με λεωφορεία, που θα χάσουν την δουλειά τους, αν έρθει ο προαστιακός στο Άργος και στο Ναύπλιο. Και ποιός μου λέει εμένα, πως δεν σας έχουν λαδώσει; Γιατί δεν γίνονται αυτά; Και εκ του αποτελέσματος όλα τα γεγονότα συναινούν να το πιστέψουμε αυτό. Γι’ αυτό μην εκτίθεστε άλλο...»
Δημήτρης Καμπόσος, δήμαρχος Άργους.
(190416)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αντιδήμαρχε Πολεοδομίας - Τεχνικών Έργων Θανάση Γεωργίου, όπως αντιλαμβάνεσθε ο κλήρος έχει πέσει πάνω σας -αφού ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης αδυνατεί να το αντιληφθεί, συνεχίζοντας να καλύπτει τον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη- να τραβήξετε μπροστά, καθ’ ότι προλαβαίνετε, μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη να έχετε αποκαταστήσει το παραλιακό κρηπίδωμα, λαμβανομένου υπόψη ότι από εκεί θα περάσει και ο Επιτάφιος της Παναγίας Γιάτρισσας και ως εκ τούτου το ρεζίλι για τον τόπο θα είναι πολλαπλάσιο.
Ο γράφων ευελπιστεί ότι θα βρείτε συμπαραστάτη σας και την αναπληρώτρια του δημάρχου αντιδήμαρχο Μαρία Πρωτοπαππά, η οποία συνήθως όταν πιέζεται και από την γενικότερη κατακραυγή, αντιδράει, ενώ η ίδια δεν θέλει να είναι και στο ίδιο κάδρο με τον Γιώργο Ρουμελιώτη, που οι πληροφορίες θέλουν να είναι πολύ ενοχλημένη.
Φυσικά, μια τέτοια λύση, ενόψει του γενικότερου συμφέροντος, μπορεί να συμβάλει να ξεχασθεί το αστρονομικό κόστος αποκατάστασης του κρηπιδώματος και να αναζητηθούν στην πορεία άλλου είδους εργασίες, χωρίς αντίκρισμα, που θα συμβάλλουν στην δημιουργία δαπανών από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.
Ωστόσο, τα πυροτεχνήματα του Γιώργου Γκιώνη μόνον κάποια ″ανόητα παπαγαλάκια″ εξακολουθούν να τα διαλαλούν, λόγω της εγκεφαλικής αδυναμίας τους να αντιληφθούν γιατί ο δήμαρχος έριξε λάσπη για την ένσταση, έτσι ώστε να καλύψει αφενός την καθυστέρηση των 80 ημερών, αφετέρου με την καθυστέρηση αυτή να δικαιολογήσει το κατεπείγον, να υπερισχύσει το κατεπείγον και με τον αποπροσανατολισμό να μην γίνει αντιληπτή η ρουκέτα του κόστους των € 23.388,58 που το εμφάνισαν μάλιστα και μετά από έκπτωση! Μέχρις στιγμής πάντως, έχουν προστατευθεί τα χρήματα του ταμείου, που αυτό προέχει και είναι το πιο ουσιαστικό.
Οι πληροφορίες θέλουν, σύμφωνα και με την γνώση του loutraki-press, ότι οι απαντήσεις από τις προϊστάμενες υπηρεσίες, λόγω και του φόρτου εργασίας δεν θα είναι άμεσες, ενώ θα προχωρήσουν και σε πιο εμπεριστατωμένη έρευνα, προκειμένου να έχουν ιδία άποψη, για τις «μαγικές αποφάσεις» που λαμβάνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, με τις ευλογίες του δημάρχου.
Αυτονόητη ήταν η «εκκωφαντική σιωπή» από τον συνδυασμό ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ που υπερψήφισε αβασάνιστα -η κεκτημένη ταχύτητα από τις λαμπρές ημέρες τους με το… κατεπείγον και τις απευθείας αναθέσεις- την διασπάθιση του δημοτικού χρήματος, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.
Αντιδήμαρχε Θανάση Γεωργίου, εν κατακλείδι, αν επιθυμείτε ως πολιτικό πρόσωπο να κάνετε την υπέρβαση, άλλη μια λύση, οικονομική, σύντομη, αποτελεσματική, είναι να απευθυνθείτε στην Διώρυγα Κορίνθου Α.Ε., από την οποία να ζητήσετε την συνδρομή της με μηχανολογική και υλικοτεχνική υποδομή, καθώς επίσης και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία λόγω του καναλιού και θα μπορέσει να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την ζημία που έχει προκληθεί, έτσι ώστε η παραλία θα είναι έτοιμη ενόψει Πάσχα και να μην δημιουργήσουμε αρνητική εντύπωση σ’ εκείνους τους επισκέπτες που έρχονται πρώτη φορά στο Λουτράκι.
(190416)




«ΤΡΙΠΛΑΡΑΝ» ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟΠ

Το loutraki-press ως οφείλει, φιλοξενεί και προβάλλει την απάντηση του Α.Ο. Περαχώρας σε σύντομο σχόλιό του, με αφορμή την αποπομπή, αλλά και παραίτηση του προπονητή της ομάδας Θανάση Θώδη.
Μόνοι τους παραδέχονται ότι η ομάδα πέρυσι βρισκόταν σε εικόνα διάλυσης και φέτος έχει ανέβει κατηγορία. Αν αυτό κατά την μέση κοινή λογική, γιατί αυτοί που έχουν στοιχειώδη γνώση από αθλητισμό το κατανοούν, δεν είναι επιτυχία του προπονητή της ομάδας. τότε ποίου είναι; Του αυτόματου πιλότου; Μπήκαν στο γήπεδο 15, 16, 18 άτομα που έβγαλαν την σαιζόν και παίζοντας ο καθένας αυτό που ήξερε επέτυχαν την άνοδο;
Μόνοι σας δεν ομολογείτε ότι το Δ.Σ. της ομάδας διαφώνησε για την αποπομπή του προπονητή 3 αγωνιστικές πριν την λήξη και την απόφαση την έλαβε μόνος του ο πρόεδρος;
Φυσικά, πως είναι δυνατόν να διαβάσεις μέσα στην επιστολή κι ένα ευχαριστώ για τον προπονητή που συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο κατηγορίας; Ακόμα και αυτό απαιτεί μεγαλοψυχία;
Αυτό που αδυνατεί να γίνει αντιληπτό από το loutraki-press, είναι σε τι συνίστανται τα προσβλητικά του σχόλια για τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., αφού οι ίδιοι τα επιβεβαιώνεται με την ανακοίνωση που μόνοι σας συντάξατε, αλλά το άκρως προσβλητικό και εξόχως συκοφαντικό εκ μέρους σας προς το loutraki-press, είναι τα περί «κατευθυνόμενο κι εντελώς εκτός πραγματικότητας». Ποιός είναι ο στόχος και σκοπός και για ποίον όφελος του κατευθυνόμενου σχολίου; Αναμένεται η εξήγησή του…
Το loutraki-press απευθύνει για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια του για την άνοδο κατηγορίας, σε διοίκηση, παίκτες και πρώην προπονητή, ευχόμενο να διακριθεί η ομάδα και την ερχόμενη περίοδο, που οι απαιτήσεις πλέον γίνονται μεγαλύτερες και όλα τα «προσβληθέντα» μέλη του Δ.Σ. της ομάδας - πλην προέδρου, να ανταποκριθούν στο έπακρο των κάθε είδους αυξημένων πλέον υποχρεώσεών τους, έναντι της ομάδας, ένεκα της περίοπτης θέσης μέλους του Δ.Σ. που κατέχουν. Μην τραβήξει ολόκληρο το φορτίο ο πρόεδρος της ομάδας…

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Περαχώρας
Τοπική εφημερίδα και ιστολόγιο προέβησαν σε δημοσιεύσεις που αφορούν στην παραίτηση, τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Γ1 Κατηγορίας, του πρώην προπονητή του Α.Ο. Περαχώρας Θανάση Θώδη (Παυλάρα). Θεωρούμε ότι το περιεχόμενό τους είναι κατευθυνόμενο και εντελώς εκτός πραγματικότητας και ταυτόχρονα προσβλητικό για τον πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου.
Για την αντικειμενική ενημέρωση αναγνωστών και φιλάθλων οφείλουμε να παραθέσουμε με πλήρη διαφάνεια τα ακόλουθα γεγονότα, ώστε να διαμορφώσουν αντικειμενική γνώμη.
Αποφασίσαμε να αναλάβουμε τις τύχες του Α.Ο. Περαχώρας, το περασμένο καλοκαίρι, επειδή ο Όμιλος βρισκόταν στα πρόθυρα διάλυσης.
Μεταξύ των πρωτεργατών για τη λήψη αυτής της απόφασης ήταν και ο πρώην προπονητής. Από την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου καθορίστηκαν ομόφωνα οι αρχές της τακτικής και της στρατηγικής της διοίκησης του Ομίλου, παρουσία του πρώην προπονητή, ο οποίος συμφωνούσε απόλυτα. Μεταξύ των αρχών αυτών ήταν ο Α.Ο.Π να λειτουργήσει ως αθλητική κυψέλη, ως πρεσβευτής του ″ευ αγωνίζεσθαι″, ως φορέας αθλητικού ήθους και ύφους, καθώς και νέας αντίληψης και νοοτροπίας, αναφορικά με την κοινωνική και αθλητική  ταυτότητα του Ομίλου.
Όμως από τις πρώτες προπονήσεις και τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος η συμπεριφορά του πρώην προπονητή διαφοροποιήθηκε με πολλούς τρόπους. Αρχικά, απευθύνθηκε σε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια προπόνησης απρεπέστατα και προσβλητικά, παρουσία νεότερων ποδοσφαιριστών και μελών του διοικητικού συμβουλίου μας.
Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Ρομά, την 29η Νοεμβρίου 2015, ο διαιτητής τον απέβαλε εκτός γηπέδου για ανάρμοστη συμπεριφορά. Αφού εξήλθε, συνέχισε να εξυβρίζει τον διαιτητή και να τον απειλεί, με ακατονόμαστες εκφράσεις που καταχωρήθηκαν στο φύλλο αγώνος και σημειωτέον συνιστούσαν ποινικά αδικήματα. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας. Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συμπεριφοράς του, ήταν η τιμωρία του, με 20 μόνον ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων, από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας που μας κοινοποίησε την 3η Δεκεμβρίου 2015.
Το διοικητικό συμβούλιο, σε δύο επόμενες συνεδριάσεις, ζήτησε από τον πρώην προπονητή την πλήρη συμμόρφωσή του στις αρχές που ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο είχε αποφασίσει. Παρ’ όλα αυτά, σε επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, καίτοι τιμωρημένος και εκτός γηπέδου, απευθύνθηκε με απειλητικές εκφράσεις προς τον διαιτητή, ο οποίος προφανώς δεν αντελήφθη την ταυτότητα του υβριστή και δεν ανέφερε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνα. Υπογραμμίζεται, ότι η συμπεριφορά του αυτή, που συνιστά υποτροπή, μπορούσε να επιφέρει τον αποκλεισμό του από τα γήπεδα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Επειδή το διοικητικό συμβούλιο είχε παρατηρήσει ότι δεν ήταν στις προθέσεις του πρώην προπονητή να συνεργαστεί και να λειτουργήσει κι αυτός ως εκφραστής των αρχών της διοίκησης, αφού συνέχιζε την ανεξάρτητη και αυτόνομη τακτική του, αποφάσισε ομόφωνα να επιδώσει σ’ αυτόν, όπως και στον γενικό αρχηγό της ομάδας, την 29η Ιανουαρίου 2016 επιστολή του, για να τους υπενθυμίσει και γραπτώς, τις αρχές που πρεσβεύει. Δηλαδή, την ανάδειξη του ήθους και του ύφους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, την πειθαρχία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον αμοιβαίο σεβασμό, μεταξύ ποδοσφαιριστών και μελών του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς εντάσεις, άσχημες συμπεριφορές, προστριβές και φρασεολογία που αμαυρώνουν και προσβάλλουν την εικόνα της ομάδας και του Ομίλου γενικότερα, δημιουργώντας δυσμενείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.
Η επίδοση αποσκοπούσε στο να τηρήσουν ο πρώην προπονητής, ο γενικός αρχηγός και οι ποδοσφαιριστές τα παραπάνω, διασφαλίζοντας την συνοχή και την πειθαρχία του συνόλου της ομάδας, με γνώμονα τη νέα αντίληψη για την εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία του Ομίλου.
Ο πρώην προπονητής, αφού την παρέλαβε, εκφράστηκε με ακατονόμαστες εκφράσεις  προς τον πρόεδρο, για το πώς εκλαμβάνει την επιστολή. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όπου εξέφρασε την διαφωνία του για το περιεχόμενό της και τελικά την επέστρεψε στον πρόεδρο, με προκλητικό τρόπο.
Παρ’ όλα αυτά και για μία ακόμη φορά, το διοικητικό συμβούλιο του επέστησε την προσοχή ότι η συνεργασία μαζί του προϋποθέτει και τον σεβασμό των αποφάσεων που λαμβάνει και του κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να συμμορφωθεί.
Δυστυχώς, ο πρώην προπονητής συνέχισε την ίδια τακτική της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας, σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας. Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Βασιλείου, επειδή διαπίστωσε φαινόμενα απειθαρχίας και προστριβών στην ομάδα, που προκαλούσαν παράπονα πικρίας και απογοήτευσης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα την μείωση της αγωνιστικής τους απόδοσης, έφερε το θέμα της απομάκρυνσής του, προς συζήτηση, στο διοικητικό συμβούλιο, γιατί του είχαν δοθεί τόσες ευκαιρίες, χωρίς αντίκρισμα.
Το διοικητικό συμβούλιο, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, συμφώνησε ομόφωνα ότι θα έπρεπε να είχε ήδη αποφασιστεί η διακοπή της συνεργασίας, διατυπώνοντας όμως, επιφυλάξεις για την χρονική στιγμή (τρεις αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος) της απομάκρυνσής του και προτείνοντας την διακοπή της, με τη λήξη του πρωταθλήματος. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε η παραμονή του, αλλά ο πρόεδρος δήλωσε ότι δεν θα ήθελε καμία συνεργασία με τον πρώην προπονητή, για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν δελτίο Τύπου, μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και ανατέθηκε σε τριμελή επιτροπή να τον ενημερώσει προς τούτο.
Όμως ο κ. Θώδης (Παυλάρας), μετά την ενημέρωσή του, από την τριμελή επιτροπή, ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία υπέβαλε την παραίτησή του και αυτή έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Μετά την παράθεση των παραπάνω γεγονότων, το διοικητικό συμβούλιο δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα, το οποίο θεωρεί λήξαν, έχοντας σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί. Η προαγωγή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή μας, ειδικά μετά την άνοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Κορινθίας, είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Η ρήξη με τις νοοτροπίες του παρελθόντος θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.
(190416)
Return top