ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ



ΚΟΥΙΖ 1

Ποιός θα εμπιστευόταν την επιχείρησή του, το μαγαζί του, το περίπτερό του τέλος πάντων, σε κάποιον που έχει πιαστεί στα πράσα και έχει αποδεχθεί τις κακουργηματικές παρανομίες του έκδοσης εικονικών και πλαστών τιμολογίων; Όταν εμπιστεύεσαι έναν τέτοιον άνθρωπο δεν σημαίνει ότι έχεις την ίδια νοοτροπία και ψάχνεις να πιάσεις κι εσύ μαζί του την «καλή»; Εξάλλου, ο θυμόσοφος λαός μας δεν λέει «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι;»
(071015)




ΚΟΥΙΖ 2

Αληθεύει ότι στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου στις 19:00 ακριβώς έπεσε τηλέφωνο στον πρόεδρο του σώματος Γιώργο Ρουμελιώτη που τον διέταζε να αποσύρει την συζήτηση του θέματος για την παραλαβή του Νέου Αλιευτικού Καταφυγίου Λουτρακίου;
(071015)




ΚΟΥΙΖ 3

Αληθεύει ότι την περασμένη εβδομάδα νομιμοποιήθηκε αυθαίρετο στο Φλάμπουρο που εικάζεται ότι είναι ιδιοκτησίας δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας; Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι ο δρόμος έχει χαραχθεί να περνάει μέσα από τον αιγιαλό; Αληθεύει ότι έχει εκδοθεί άδεια διενέργειας εργασιών μικρής κλίμακας για ρίψη μπαζών στην θάλασσα , όπου άνωθέν της θα περνάει ο δρόμος;
(071015)




Είπαν… 1

«Είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο η ύπαρξη αντιπολίτευσης επί της σημερινής δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη. Συνέβη την Δευτέρα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου. Ο αντιπρόεδρος του σώματος, Άρης Μαρίνης που απεκάλυψε τις παραποιήσεις πρακτικών, απευθυνόμενος στον Κώστα Δόσχορη -εκ μέρους του συνδυασμού του πρώτου εξαδέλφου του Κώστα Λογοθέτη- του επέστησε την προσοχή ότι άλλα είχε ψηφίσει και τώρα άλλα υπογράφει, με τον Κώστα Δόσχορη να απαντάει ότι δεν πειράζει τί τα σκαλίζεις, άσε να τελειώνουμε… Δημοτικός σύμβουλος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών και δήθεν υπερασπίζεται το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου!»
(071015)




Είπαν… 2

«Ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης ενδεχομένως δασκαλεμένος, κρύβεται -αν και γνωρίζει τα πάντα μέχρι κεραίας- για να μην εκτίθεται με όσα γίνονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου και την ″δουλειά″ φαίνεται να την έχει αναλάβει και να την ″καθαρίζει″ μόνος του ο έμπιστος κι εξ’ απορρήτων φίλος του πρόεδρος Γιώργος Ρουμελιώτης
Τ. Π.
(071015)




Είπαν… 3

«Ευτυχώς, που βρέθηκε ένας ″τρελός″ δικηγόρος και άναψε το φυτίλι, ενώ μπορούσε να το είχε κάνει καιρό πριν, αλλά ένας παντελώς ηλίθιος δεν τον άφηνε να κάνει την δουλειά του, γιατί το λιγούρι ήθελε να τα ″παντελονιάσει″, αλλά να μην τον καταλάβει κανένας. Τώρα, έφθασε η ώρα και η βόμβα θα ηχήσει που θα συνταράξει συνθέμελα το Λουτράκι, ενώ… το ωστικό κύμα δεν θα αφήσει τίποτα απ’ έξω…»
(071015)




Είπαν… 4

«Μπούφο, ω ρε μπούφο, όποιος φέρνει αντίρρηση και δεν συμφωνεί μαζί σου τον τρώει η μαρμάγκα; Γιατί μπούφο; Δίνεις τα ρέστα σου για ρεμούλα και αρπαχτή;»
(071015)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ…

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μετά το… σώου της απελπισίας στην κεντρική λεωφόρο χθες το πρωί, αν σας ενδιαφέρει για το προσωπικό σας προφίλ, να επιδείξετε τουλάχιστον προς την σοβαρή μερίδα των ψηφοφόρων που σας εμπιστεύθηκε ότι σας έχει απομείνει ίχνος εντιμότητας κι αξιοπρέπειας, τον πρώτο που θα πρέπει να αντικαταστήσετε από το διοικητικό συμβούλιου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, είναι ο έμπιστος κι εξ’ απορρήτων φίλος σας πρόεδρός του Γιώργος Ρουμελιώτης.
Εδώ που ο ίδιος έχει φθάσει την κατάσταση με την σύμφωνη γνώμη σας και την πλήρη κάλυψη των ενεργειών του, δεν έχει χάσει την αξιοπιστία του μόνον ο ίδιος με τις αλλεπάλληλες απόπειρες ενδεχόμενων σκανδάλων, αλλά κι εσείς με την «εμπιστοσύνη» σας, καθώς επίσης και ολόκληρος ο συνδυασμός σας που σιωπά, συναινεί, «κουκουλώνει» και δεν αντιδρά.
Ο ίδιος δήμαρχε Λουτρακίου εισπράττετε την χλεύη της τοπικής κοινωνίας κι όταν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, όπως ο ίδιος έχετε διαπιστώσει εκνευρίζετε τους συνομιλητές σας. Αυτά στο loutraki-press τα μεταφέρουν πολίτες που σήμερα «κόβουν χέρια» -αν και σας γνώριζαν- λόγω του καταντήματος του τόπου που βιώνουν, δεδομένου ότι σας εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά.
Ο γράφων από την πλευρά του έχει να σας επισημάνει ότι την χλεύη, οργή, αγανάκτηση των πολιτών, θα την μετρήσετε στην κάλπη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Τέλος πάντων, αν θέλετε να διασώσετε ίχνος προσωπικής αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας, θα πρέπει να αντικαταστήσετε τον Γιώργο Ρουμελιώτη και τους «yes man» στο διοικητικό συμβούλιο, έτσι ώστε από τούδε και στο εξής να επικρατήσει η νομιμότητα και η διαφάνεια, αφήνοντας απ’ έξω τους επίδοξους να προβούν σε ενδεχόμενα σκάνδαλα.
(071015)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Γωνιά - γωνιά, καφέ - καφέ, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης και τα «εξαπτέρυγά» του από την αρχή μέχρι το τέλος της κεντρικής λεωφόρου του Λουτρακίου, προσπαθούσαν χθες το πρωί να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την επικείμενη καρατόμηση σε λίγες ώρες από το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου των Άρη Μαρίνη - Μαρίας Κάχρου - Ντίνας Αθανασάκου.
Φυσικά, η δικαιολογία τους -προφάσεις εν αμαρτίαις- όχι μόνον δεν έπειθε όταν ισχυριζόντουσαν ότι ήλθε στο δήμο Λουτρακίου έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών το οποίο επιβάλλει να περιορισθούν άμεσα τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ από 11 σε 7, αλλά χασκογελούσαν όσοι γνώριζαν ότι τέτοιο έγγραφο δεν υπάρχει, αλλά πρόκειται για το ευφάνταστο σενάριο της Ιάσονος που αυταπατάτο ότι με αυτό το ευφυολόγημα θα πείσει τους ανυποψίαστους το πρωί στα καφέ της πόλης.
Άλλη μια ημέρα ο Γιώργος Γκιώνης εισέπραξε την μήνη των πολιτών για τον εξ’ απορρήτων συνεργάτη του κι έμπιστο φίλο του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, υπέρ του οποίου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο ευρισκόταν αντιμέτωπος με την πλάτη των συνομιλητών του…
Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης λόγω των σκοπιμοτήτων της Ιάσονος, όνειδος όχι μόνον για την Δημοκρατία, αλλά για την έννομον τάξιν, καθώς επίσης ευνουχιστικό για την οποιαδήποτε προοπτική στον τόπο, αφού καρατομούνται οι υπέρμαχοι της διαφάνειας, οι υποστηρικτές της νομιμότητας, αυτοί που μοχθούν για την εύρυθμη λειτουργία του σήμερα και την ευοίωνη προοπτική για τις επόμενες γενεές.
Εκτός απροόπτου, θα είναι μια λυπηρή συνεδρίαση, που θα υποβαθμίζει κι άλλο τα πολιτικά πράγματα στο Λουτράκι κι απλά θα επιβεβαιώνει την καταδίκη του τόπου και ότι με αυτό το πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει προοπτική, όταν δεν υποστηρίζονται και δεν εκλέγονται αυτοί που πραγματικά εργάζονται για τον δήμο και τα συμφέροντά του και αντίθετα τα πακέτα των ψήφων επιλέγουν πρόσωπα για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπιμότητες, με παράνομες παροχές ηλεκτρικού και ύδρευσης, που ακούγεται τελευταία ότι γίνονται όργια.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα «εκλεγεί», θα πρέπει να είναι «προσκυνημένο» στις αποφάσεις της Ιάσονος προκειμένου να υπερψηφισθούν αποφάσεις που θα πλήττουν βάναυσα το Λουτράκι και τους οικονομικούς πόρους του Ταμείου, που αυτή την στιγμή έχει διαθέσιμα περί τα € 400.000 και με διαφόρους τρόπους επιβάλλεται να δαπανηθούν, να «τζιραρισθούν», άσχετα αν φέρνουν αποτελεσματικότητα και ανταποδοτικότητα. Για παράδειγμα θέλουν κι επιδιώκουν για δικούς τους και μόνον λόγους να προκριθεί η μελέτη αξίας € 100.000 και δεν δίνουν σημασία στην μελέτη των € 50.000 για να κάνουν οικονομία και να αξιοποιήσουν το περίσσευμα σε άλλες ανταποδοτικές προοπτικές.
Επίσης, το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να αποφασίσει και να επανεπιβεβαιώσει την σκανδαλώδη απόφαση για τα παιχνίδια, εκεί που ο Γιώργος Ρουμελιώτης είχε αναλάβει ιδιωτικές εργασίες.
Ενδιαφέρον θα έχει στο συγκεκριμένο θέμα, πώς θα σταθεί και η δήθεν «αντιπολίτευση» και να διαπιστωθεί αν θα διασκεδάσει τις σε βάρος της αρνητικές εντυπώσεις που η ίδια έχει διαμορφώσει στην περίπου 14μηνη θητεία της, κάτι που έχει δημιουργήσει απέχθεια στους δημότες που δεν θέλουν να ακούνε και να μαθαίνουν τι διαδραματίζεται στο δημοτικό συμβούλιο.
Ειδικότερα, ενδιαφέρον θα έχει πώς θα σταθεί ο επικεφαλής του συνδυασμού ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ τέως δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, που επίσης είχε καρατομήσει τον Άρη Μαρίνη γιατί έκανε άψογα το καθήκον του και φρόντιζε για την αναπτυξιακή προοπτική και ορθολογική διαχείριση των πόρων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου;
(071015)
Return top