ΚΟΥΙΖ 1

Ποιός είναι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που έλεγε μέσα στο Σαββατοκύριακο σε ομήγυρη και με στόμφο 100 καρδιναλίων, ότι ο λουτρακιώτης, έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος θα πρέπει να αποσύρει τις μηνυτήριες αναφορές του; Αυτό ξέρετε πώς λέγεται στην απλή καθομιλουμένη; Βγες από τη μέση, να ξεπουλήσουμε τον τόπο, να κάνουμε την αρπαχτή μας κι ας βουλιάξει το Λουτράκι! Επειδή ο συγκεκριμένος, γνωστός και μη εξαιρετέος νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος φέρει ονοματεπώνυμο, θα το δει στη δημοσιότητα για να μαθαίνει η κοινωνία ποιούς ψηφίζει και ποιοί είναι για τους Εφιάλτες οι πραγματικοί στόχοι τους; Γιώργο Γκιώνη απαλλαγείτε από τα αρπακτικά όσο είναι καιρός, γιατί εσάς θα χώσουν πίσω από τα σίδερα κι αυτοί θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στην υγεία του κορόιδου! Με τα μυαλά σαν του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου, θα προστατευθεί ο τόπος; Ακόμα δεν ορκίστηκε και στο μυαλό του είναι το ξεπούλημα…
(260814)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός είναι ο δημοτικός σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ισχυριζόταν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου δεν θα πρέπει ούτε καν να ορκισθεί και να παραχωρήσει τη θέση του από τώρα; Άνοιξε η όρεξη στους "δελφίνους"; Επειδή τους λείπει η πολιτική σκέψη, αδυνατούν να αντιληφθούν ότι ο συνδυασμός τους είναι κλινικά νεκρός λόγω αθεράπευτης νόσου και κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανέναν μέλλον…
(260814)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιά είναι τα τρία ονόματα της νέας δημοτικής πλειοψηφίας που φέρονται ως υποψήφιοι αν υπάρξει αντιδημαρχία Πολεοδομίας - Τεχνικών Έργων και στο άκουσμά τους εκδηλώνεται αντίδραση στην πολιτική πιάτσα με αρνητικά σχόλια;
(260814)




Είπαν… 1

«Επειδή οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, το άθροισμα των οφειλών της Club Hotel Loutraki S.A. προς την πόλη του Λουτρακίου, το δήμο Λουτρακίου και την Λουτράκι Α.Ε. υπερβαίνει εύκολα τα € 150 εκατ. (θα τα δείτε τις επόμενες ημέρες στις μηνυτήριες αναφορές του Περικλή Μπαλοδήμου) και δεν είναι απίθανο να εκτιναχθεί με τους τόκους στα € 200 εκατ. Αυτή η οφειλή λοιπόν μεθοδεύεται να ξεπουληθεί έναντι το πολύ € 3 εκατ. Αυτό δεν είναι ο ορισμός του ξεπουλήματος και της προδοσίας;»
(260814)




Είπαν… 2

«Άνθρωποι που δεν διαθέτουν πολιτική γνώση και αντίληψη, αλλά κάνουν υποδείξεις στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, καλόν θα είναι να του προτείνουν στο κέντρο της πόλης -που είναι δύσκολη η διέλευση πεζών και τροχοφόρων λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων- να δώσει εντολή να αποσυρθούν για να καταλάβουν το κατάστρωμα δρόμων και πλατειών, με τραπεζοκαθίσματα!»
(260814)




Είπαν… 3

«Όταν έδινες τη δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών το 2010 τον ντενεκέ το λάδι για να σας υποστηρίξει ο λαδωμένος, έπρεπε να έχεις κατά νου ότι η καταβολή του ντενεκέ λαδιού θα είναι ισόβια. Κάτι η κρίση, κάτι η… εξυπνάδα, σε ξεφωνίζει το λάιτ αρπακτικό σήμερα. Ετοιμάσου λοιπόν από τη νέα εσοδεία, έστω και με ρεφενέ να του δώσεις έναν ντενεκέ λάδι, αλλά επειδή γίνατε δημοτική αρχή ενδεχομένως η απαίτησή του να είναι στους δύο!»
(260814)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΤΟ ’ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Ο ΑΤΑΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ…

Πλήρης η διάλυση που επικρατεί στην Ιάσωνος το τελευταίο δίμηνο, αφού κανείς από τους αντιδημάρχους της «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής δεν πατάει στο γραφείο του να ολοκληρώσει τα καθήκοντά(;) του, αλλά και να εποπτεύσει την υπηρεσία που προΐσταται. Μοιραίο είναι και στους υπαλλήλους που βλέπουν τη διοίκηση διαλυμένη να επικρατεί υπερβάλλουσα χαλαρότητα.
«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, πολλές φορές το loutraki-press σας είχε επισημάνει ότι ήσασταν έναν προεκλογικό μπουλούκι και μεταβληθήκατε σε άτακτο στρατό, που διαλύθηκε στην κατηφόρα που επέλεξε ως οδό ύπαρξης.
Ωστόσο, τα παιδάκια αυτά σπεύδουν στο ταμείο του δήμου να εισπράξουν τη μηνιαία αποζημίωσή τους.
Αφού Κώστα Λογοθέτη, είστε εσείς που διαπιστώνετε πρώτος και καλύτερος τη διάλυση που έχετε επιφέρει στο δήμο Λουτρακίου, έχετε τα κότσια να τους κόψετε το μισθό, γιατί είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα περάσουν να τον εισπράξουν μη δίνοντας σημασία στην καταστροφή που έχετε επιφέρει;
(220814)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Επειδή στραβός ποτέ δεν ήταν ο γιαλός, αλλά ο καπετάνιος πήγαινε στραβά το καράβι από ξέρα σε ξέρα, εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη νέα δημοτική αρχή και ειδικότερα την ανάληψη της προεδρίας στην Λουτράκι Α.Ε. από τον Γιώργο Γκιώνη και τους στενούς συνεργάτες και συμβούλους του. Απ’ ότι δείχνει η μέχρι σήμερα πορεία κάποιων εκ των στελεχών της σκοπός τους ήταν να μπουν κατευθείαν στα «χοντρά κόλπα».
Τα πράγματα θα αρχίσουν να λέγονται πλέον με ωμό τρόπο χωρίς προσχήματα γιατί φαίνεται ότι το πάνε χειρότερα και πιο επικίνδυνα από τους προκατόχους τους, ενώ το μόνον σίγουρο απ’ ότι προδιαγράφεται είναι να μπει ο τόπος σε περιπέτειες και να υποστεί τεράστιες πανωλεθρίες με ανομολόγητες απώλειες. Μπορεί κάποιοι να σπεύδουν να βολευθούν, άλλοι να προσβλέπουν σε χοντρή κονόμα κι άλλοι σε κάποιο πάγιο μισθό, αλλά τα πάντα θα βγουν στο φως για να μην ξεπουληθεί ο δήμος Λουτρακίου, γιατί συνήθως αυτοί που προσποιούνται τους πατριώτες, αναδεικνύονται σε Εφιάλτες και αρπαγείς των ιματίων του.
Νεοεκλεγέντα δήμαρχε Γιώργο Γκιώνη, όπως ο γράφων το επεσήμαινε στην προηγούμενη θητεία σας, έτσι θα το επαναλάβει και τώρα, παρ’ όλο που ανόητοι - αρπακτικά σύμβουλοι σας, άλλα αντιλαμβανόντουσαν κι αλλιώς τα ερμήνευαν και σας τα μετ΄΄εφεραν. Για τα τοπικά δεδομένα κουβαλάτε ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία. Και τούτο γιατί ο αείμνηστος πατέρας σας επέλεξε την καθαίρεση και τη φυλάκιση για να προστατέψει τα ιερά και όσια του τόπου του, καθ’ ότι δεξιός (πραγματικός κι αυθεντικός πατριώτης, γιατί αυτή είναι η πραγματική ερμηνεία του όρου λαϊκή δεξιά κι όχι των δωσίλογων δήθεν προοδευτικών) εν αντιθέσει με τους πουλημένους δήθεν δημοκράτες που σας περιστοιχίζουν. Κατά συνέπεια, με το επώνυμο που κουβαλάτε, οφείλεται να είσθε φειδωλός στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας και να μην στηρίζεσθε σε πρόσωπα που προτεραιότητά τους είναι η αρπαχτή. Οφείλετε, όπως ο αείμνηστος πατέρας σας έκανε υπερήφανη την οικογένειά του, το ίδιο να κάνετε κι εσείς κι έτσι να νιώθουν τα παιδιά σας για σας, όπως κι εσείς για τον πατέρα σας.
Σε τούτη τη φάση της θητείας σας και ειδικότερα όσον αφορά την Λουτράκι Α.Ε. θα πρέπει να γνωρίζετε και να είχατε αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη (εκτός εισαγωγικών) περίοδο κι επομένως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίοδος χάριτος, ενώ ο εχθρός συνεχίζει με εντεινόμενη ένταση να κατακτά όλο και μεγαλύτερο έδαφος, όπως έκανε με την αγωγή του. Δεν υπάρχει περίοδος ανάπαυλας, τα πάντα θα πρέπει να λειτουργούν σε καθεστώς κόκκινου συναγερμού και πολύ σύντομα να εξαπολυθεί η πολυσύνθετη νομική επίθεση κατά της CHL, όπως προβλέπει ο νενομισμένος όρκος που θα δώσετε και όπως το καθήκον επιτάσσει!

Συνεχίζετε το έγκλημα της «ομερτά» Λογοθέτη;
Έχουν περάσει δύο μήνες που πήρατε στα χέρια σας τα ηνία της εταιρείας κι όλα δείχνουν ότι βαδίζετε στα χνάρια των προκατόχων σας για να τακτοποιήσετε τις επιταγές των κατ’ επίφασιν συνεταίρων μας, της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Την ώρα που έχει βουλιάξει η εταιρεία και θα έπρεπε να βγάζετε φωτιές, σε διάστημα δύο μηνών που θα έπρεπε να έχετε συνεδριάσει όχι μόνον τις οκτώ φορές που επιτάσσει ο τρόπος λειτουργίας των εύρυθμα λειτουργούντων Α.Ε., έχετε συνεδριάσει μόνον μία, την πανηγυρική, ενώ σ’ αυτήν το μέλημά σας ήταν να λάβετε απόφαση να καταβάλετε την προκαταβολή των € 24.000 στο διεθνή οικονομικό σύμβουλο Ernst & Young για να απαλλάξετε την «λεηλατητή των εσόδων» μας CHL, που δημόσια είχε αναλάβει την υποχρέωση.
Έχετε αντιληφθεί σε ποιά συγκεκριμένη χρονική στιγμή πήγατε να αναλάβετε αυτή την πρωτοβουλία; Την ώρα που το προσωπικό, η ψυχή του Loutraki Thermal Spa -καθ’ ότι πρόκειται για δραστηριότητα εντάσεως εργασίας υψηλών παρεχόμενων υπηρεσιών από τη φύση τους- ήταν απλήρωτοι, αλλά το κυριότερα η ΔΕΗ απειλούσε να κόψει το ρεύμα εν μέσω θέρους, γιατί οι προκάτοχοί σας (ο Κώστας Λογοθέτης και η γνωστή ομερτά του, που αντί να ντρέπονται και να εξαφανισθούν από προσώπου γης είχαν το θράσος να εκτεθούν ως υποψήφιοι) με το μυαλό στις απευθείας αναθέσεις -οι μεγαλύτεροι καταστροφείς στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου- το είχαν αφήσει απλήρωτο το ηλεκτρικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press η απαίτηση της ΔΕΗ ήταν η άμεση καταβολή € 24.000 έναντι της συνολικής οφειλής, καθ’ ότι δεν είχαν καταβληθεί χρήματα για διάστημε περίπου ενός έτους, αλλά ως γνωστόν τα χρήματα κατευθυνόντουσαν σε διάφορες υποθέσεις;..
Ο Γιώργος Γκιώνης τι θα κάνει γι’ αυτό; Θα το ερευνήσει και πότε;
Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας Γιώργο Γκιώνη, ότι αν δεν προχωρήσετε σε ενδελεχή συνδυασμένο νομικό και τεχνοοικονομικό έλεγχο στη Λουτράκι Α.Ε., θα κατηγορηθείτε για απιστία σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και υπόθαλψη ενδεχόμενων εγκλημάτων κι όλα αυτά είναι σε βαθμό κακουργήματος! Θα πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρη η εμπλοκή Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ΣΔΟΕ κ.λπ. εάν ο νέος πρόεδρος δεν προβεί στις απαιτούμενες ποροαναφερόμενες ενέργειες.

Δάνειο € 24.000 από την Club Hotel Casino Loutraki
Δυστυχώς, Γιώργο Γκιώνη από την ημέρα που έχετε αναλάβει τα καθήκοντά σας δεν πράττετε το πρέπον, όπως ενδεδειγμένα επιβάλλεται, ενώ πράττετε άλλα αντί άλλων. Δεν έχετε ασχοληθεί με τις στοιχειώδεις νομικές πρωτοβουλίες και την άσκηση των ενδεδειγμένων ένδικων μέσων, που θα αντικρούουν τις κατακτητικές - επεκτατικές θέσεις της CHL, ενώ παράλληλα θα επιδεικνύουν και θα καθιστούν σαφέστατα ποιά είναι τα απαράβατα σύνορα, τα οποία δεν αγγίζονται! (Σας επισημαίνεται όπως και δια ζώσης σας έχει λεχθεί - επομένως είστε γνώστης, ενώ επισημαίνεται και προς τους άμεσους συνεργάτες σας, αύριο -οψέποτε θα υπάρξει η ακροαματική διαδικασία για να μην ισχυρισθείτε στο ακροατήριο ότι δεν γνωρίζατε και ότι δεν είχατε υπόψη σας- ότι οι αγωγές που είχε καταθέσει ο Κώστας Λογοθέτης κατά της CHL για τα έτη 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 είναι όλες «μαϊμού» με σκοπό να κριθούν αόριστες και να απορριφθούν από τη Δικαιοσύνη όπως ισχυρίζονται έγκριτοι νομικοί κύκλοι της Κορίνθου!)
Ποιός θα είναι Γιώργο Γκιώνη τελικά ο ρόλος σας για την προστασία των συμφερόντων της Λουτράκι Α.Ε.; Γιατί έτσι όπως σκέφτονται συγκεκριμένοι συνεργάτες σας, καθιστούν τους σκεπτόμενους αρκετά επιφυλακτικούς!
Ο νέος πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε., ενδεχομένως έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των συμβούλων του, προέβη στη λήψη δανείου από την Club Hotel Casino Loutraki (CHCL). Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτά δεν αλλοιώνουν και δεν αναιρούν το κοινοπρακτικό, ούτε απαλλάσσουν πολύ περισσότερο την CHL από την υποχρέωση καταβολής του υπόλοιπου του ελάχιστου εγγυημένου για το 2012 και ακέραιου του ποσού για το έτος 2013.
1 Πότε τελικά Γιώργο Γκιώνη θα κινηθείτε και προς την κατεύθυνση να αξιώσετε τις στοιχειώδεις οφειλές της CHL προς την Λουτράκι Α.Ε.;
2 Πότε Γιώργο Γκιώνη θα κινηθείτε αστικά και ποινικά κατά της CHL και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας αντίστοιχα, καθ’ ότι οι αδικοπραξίες είναι σε βαθμό κακουργήματος; Επειδή δεν σας το λένε οι σύμβουλοί σας κινδυνεύετε άμεσα να κατηγορηθείτε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του δημοσίου - δημοτικού συμφέροντος της Λουτράκι Α.Ε.
Διευκρινίζεται ότι με το δάνειο που πήρε ο Γιώργος Γκιώνης, εξόφλησε τη συμφωνημένη δόση προς τη ΔΕΗ κι έτσι εξακολούθησε να λειτουργεί απρόσκοπτα το Loutraki Thermal Spa, ενώ εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι το μισθό Ιουνίου, από τα καθημερινά έσοδα.
(260814)
Return top