ΚΟΥΙΖ 1

Έχετε σκοπό ″τύποις″ δήμαρχε Λουτρακίου & πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη να εισάγετε προς ενημέρωση και συζήτηση στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο που είναι άλλωστε και η γενική συνέλευση της Δημόσιας - δημοτικής επιχείρησης, το υπ’ αριθ. 30/18 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, προκειμένου να ενημερωθεί και η τοπική κοινωνία, λέγοντας ολόκληρη την αλήθεια;
(250518)




ΚΟΥΙΖ 2

Πόσο κοστίζει ανά πρόσωπο το «σιωπητήριο» στο κορυφαίο θέμα από καταβολής του δήμου Λουτρακίου; Είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι ένα Βούλευμα 225 σελίδων που παραπέμπει τρεις δημάρχους για κακούργημα, να θέλουν να μείνει κουκουλωμένο κάτω από το χαλί;
(250518)




ΚΟΥΙΖ 3

Αληθεύει, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ″τύποις″ δήμαρχε Λουτρακίου & πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, ότι στην δεύτερη συνεδρίαση του κοινοπρακτικού, απευθυνόμενος σε μεγαλοστέλεχος του Club Hotel Loutraki S.A. του είχατε ζητήσει να παρέμβει στον γράφοντα να σταματήσει να αναφέρεται για το δώρο του δημοτικού συμβουλίου των περίπου € 26,8 εκατ. στους Ισραηλινούς μεγαλομετόχους; Αυτό έχετε αντιληφθεί τόσα χρόνια από τον γράφοντα και το loutraki-press; Δεν έχετε προειδοποιηθεί πάμπολλες φορές για τους συμβούλους, καθώς επίσης το πολιτικό και όχι μόνον περιβάλλον σας;
(250518)




ΚΟΥΙΖ 4

Ενθυμείσθε ″τύποις″ δήμαρχε Λουτρακίου & πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, που σας τονιζόταν από τον Ιούνιο του 2014, μόλις συγκροτήσατε το Δ.Σ. της εταιρείας ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγείτε δήμαρχος; Έχτε την αίσθηση ότι χρειαζόταν εξυπνάδα να αντιληφθεί κάποιος με στοιχειώδη νου, που θα οδηγούσατε την Δημόσια - δημοτική επιχείρηση;.. Αν δεν διαθέτατε και την ιδιότητα του οικονομολόγου που θα κατέληγε η εταιρεία;
(250518)




ΚΟΥΙΖ 5

Αληθεύει, χωρίς να υπάρχει γνώση για το ″δια ταύτα″ ότι επίκειται να «σκάσει» και νέο βούλευμα στο Λουτράκι από το Συμβούλιο Εφετών Ναυπλίου, το οποίο θα προκαλέσει νέα αίσθηση, αφού προηγουμένως θα έχει γίνει γνωστό τοις πάσι το παρόν βούλευμα;
(250518)




Είπαν… 1

«Την πόλη και τους πολίτες δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει σε πρώτο χρόνο τί έκαναν τα στελέχη του Club Hotel Loutraki S.A. και ο τρόπος που διοικούσαν το Club Hotel Casino Loutraki. Η προσοχή όλων θα πρέπει να στραφεί στα ονομαζόμενα ″πολιτικά″ πρόσωπα, που είχαν ιερό καθήκον να προστατέψουν και να προασπίσουν τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του, καθʼ ότι το υπ’ αριθ. 30/18 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, για τα περί του αντιθέτου παραπέμπει κατηγορούμενους τρεις δημάρχους.»
Δ. Β.
(250518)




Είπαν… 2

«Η υποβάθμιση του θέματος της παραπομπής τριών δημάρχων στο ακροατήριο του Τριμελούς Κακουργιοδικείου του Εφετείου Ναυπλίου και η βεβαιότητα που διαδίδεται ότι ″το θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό και θα απαλλαγούμε″, επιδεικνύει την έλλειψη σοβαρότητας, εκτός αν εισαχθούν στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. από εδώ και πέρα όλα όσα οφείλονται για τα επίδικα χρόνια, που πρόκειται για κεφάλαιο, το οποίο δεν υπάρχει διαθέσιμο από κανέναν, αλλά δεν είναι και διόλου ευκαταφρόνητο...»
(250518)




Είπαν… 3

«Κάποιοι που έχουν στα χέρια τους το υπ’ αριθ. 30/18 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, καλόν θα είναι να μην διοχετεύουν προς δημοσίευση αποσπάσματα που τους εξυπηρετούν για να κερδίσουν χρόνο από πλευράς εντυπώσεων, γιατί οι κατηγορίες είναι σχεδόν ίδιες με διαφορετικά ποσά για τα τρία πολιτικά πρόσωπα… Καλόν θα είναι να σταματήσουν να νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους γιατί φαίνονται!»
(250518)




Είπαν… 4

«Τρεις εξοργισμένοι παράκτιοι επιχειρηματίες στην κεντρική παραλία, που επικοινώνησαν χθες μεσημέρι με το loutraki-press, ζητούσαν να γίνει ακόμα πιο επιθετική η αντίδραση του ιστολογίου προς την δημοτική αρχή, ισχυριζόμενοι ότι λόγω της πλήρους απραξίας καταστρέφονται, αλλά παράλληλα ζητούμενο αποτελεί γιατί δεν αντιδρούν οι ίδιοι και τι φοβούνται;»
(250518)




Είπαν… 5

«Μετά την ένορκη ψευδομαρτυρία σε δικαστικό, όσες αγιογραφίες και να γίνουν που κάνουν το άσπρο - μαύρο οκτώ ημέρες μετά, δεν απαλλάσσουν, ούτε και επαναφέρουν το τελεσθέν αδίκημα.»
(250518)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ»!

Μετά λύπης μου, όλα όσα έχει υποστεί ο τόπος και από την παρουσία την δική σας και του συνδυασμού σας ″τύποις″ δήμαρχε Λουτρακίου & πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, δυστυχώς είχαν προβλεφθεί από τον γράφοντα και τον επιβεβαιώσατε. Παρ’ όλα αυτά, αν και εκρούετο ο κώδωνας του κινδύνου για εσάς και τα νέα κοπής «βαλσαμωμένα πουλιά» σας, τα αδικήματά σας όλων μαζί σε βάρος του τόπου δεν σταματούν με το υπ’ αριθ. 30/18 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου.
Γιώργο Γκιώνη επειδή ενδεχομένως να έχετε ασθενή μνήμη επιβάλλεται να σας υπενθυμηθεί ότι χάριν του γράφοντος εκλεγήκατε δήμαρχος τόσο το 2006, όσο και το 2014, ενώ το 2014 προειδοποιηθήκατε για τα πρόσωπα που επιλέξατε ως συνεργάτες σας. Ωστόσο, εσείς δεν προβληματιστήκατε, αντίθετα μάλιστα περάσατε και σε φραστικές επιθέσεις για τις επισημάνσεις που σας είχαν γίνει…
Αποκορύφωμα του «ευχαριστώ» σας, ήταν να στραφείτε με ένδικα μέσα κατά του γράφοντος, γιατί εσείς με την παρελκυστική τακτική σας τόσο για την Λουτράκι Α.Ε., όσο και τον προαστιακό συμβάλλατε στο έντονο ύφος του loutraki-press που δήθεν σας έθιξε... Εν τούτοις, επιλέξατε, όπως και σας υπέδειξαν, να προσφύγετε σε αγωγή για την διεκδίκηση χρηματικής αποζημίωσης. Βαδίσατε στα χνάρια του πολιτικού «συνεταίρου» σας...
Είναι η γνωστή παροιμία που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας κι εδώ δεν αναφέρομαι με την στενή έννοια των λέξεων, αλλά με την ευρύτερη μεταφορική έννοια των νοημάτων, όπως συνηθίζει η κοινωνία μας. «Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Για την ίδια παροιμία είχε απειληθεί με μήνυση και ο πρώην αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. από συγκατηγορούμενό σας, χωρίς κι εκείνος να έχει πρόθεση να τον εξυβρίσει, γεγονός που είχε γίνει στο πλαίσιο απόφασης...
Γιώργο Γκιώνη, όπως είχατε πει σε δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη θητεία σας «θα ανοίξουν τα ″ασκιά″ του Αιόλου», κάνατε διάνα και τον ανοίξατε!..
Με την έκδοση του υπ’ αριθ. 30/18 Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου η μισή αγωγή σας τουλάχιστον αποδεικνύεται, ψευδής, συκοφαντική, δυσφημιστική με σκοπό να απαξιώσει έναν απόλυτα ευσυνείδητο επαγγελματία, έντιμο άνθρωπο, αξιοπρεπή προσωπικότητα.
Πείτε μετά από αυτήν την ενέργειά σας, μαζί με όσα ψεύδη κατέθεσαν στις ένορκες καταθέσεις τους οι δύο μάρτυρές σας προκειμένου να με καταδικάσετε και να βγάλετε χρήματα, πώς θα περιμένατε και πώς επιθυμείτε να αντιδράσει πλέον ο γράφων, τόσο για εσάς, όσο και προς αυτούς.
Μην λησμονείτε γιατί όλων προέχει και είναι ανώτερο όλων το Δημόσιο - δημοτικό συμφέρον του Λουτρακίου, καθώς επίσης και το συμφέρον των πολιτών του -αυτών απαιτείται η προστασία- η κακοδιοίκησή σας συνεχίσθηκε στην Λουτράκι Α.Ε. και από το 2014 που αναλάβατε, ενώ ως δημοτικό συμβούλιο κάνατε δώρο -μετά το «κούρεμα»- περίπου € 26,8 εκατ. στους Ισραηλινούς μεγαλομετόχους του Club Hotel Loutraki S.A.
Απλά όλοι σας, δηλαδή εσείς και οι άλλοι «19» είσαστε αμετανόητοι...
Φυσικά, οι προαναφερόμενοι «μποναμάδες» θα προσκομισθούν και στο ακροατήριο του Κακουργιοδικείου.
(250518)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




«Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Περίεργο, πρωτοφανές, εκτός πραγματικότητας είναι το πέπλο σιωπής που έχει σκεπάσει την πόλη του Λουτρακίου και ειδικότερα την «πολιτική πιάτσα», την ώρα που θα έπρεπε να είναι «ανάστα ο Κύριος», όταν οι εκκολαπτόμενοι στο πολιτικό γίγνεσθαι, είναι μαθημένοι να σχολιάζουν και να χαλούν τον κόσμο, για θέματα περί όνου σκιάς...
Έχουν περάσει έντεκα ημέρες από την αποκάλυψη του υπ’ αριθ. 30/18 Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου από το loutraki-press, με το οποίο παραπέμπονται στο ακροατήριο του Τριμελούς Κακουργιοδικείου Ναυπλίου, οι τρεις τελευταίοι δήμαρχοι του Λουτρακίου, με τους εντρυφούντες στην «πολιτική πιάτσα» να μην σχολιάζουν διόλου το συγκεκριμένο θέμα, λες και συμβαίνει σε άλλο τόπο, αλλά και πάλι θα το συζητούσαν έκπληκτοι;..
Η ανεξήγητη σιωπή ή "σιγή ασυρμάτου" όπως θα λεγόταν σε μια καταδρομική επιχείρηση, αλλά εν προκειμένω η «σιωπή των αμνών» ερμηνεύεται από τους νοήμονες και διαθέτοντας πολιτικό νου, γεννώντας έντονο προβληματισμό για το συγκεκριμένο φαινόμενο, το οποίο παραπέμπει σε διαφόρων ειδών υποθέσεις. Όμως, δεν τιμούν αυτούς που θέλουν να εμπλέκονται και να παίρνουν μέρος στα τοπικά πολιτικά πράγματα.
Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, που σύντομα θα φθάσει και θα γίνουν κοινωνοί του και στο τελευταίο σπίτι, αφού μόλις ξεφύγει από τα στενά τοπικά όρια θα γίνει αντικείμενο ενδιαφέροντος σε πανελλαδικό επίπεδο και θα κατακλυσθεί το διαδίκτυο, με το όνομά του όπως αρέσκεται να λέει ή να γράφει ο Γιώργος Γκιώνης, που μαζί με τον προκάτοχό του Κώστα Λογοθέτη με όσα συνέβαιναν στο δημοτικό συμβούλιο, το Λουτράκι ουκ ολίγες φορές είχε γίνει περίγελος στο πανελλήνιο.
Όπως σημείωνε χθες το βράδυ στο loutraki-press πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, εδώ τίθεται ένα ερώτημα που πρέπει κι επιβάλλεται να προβληματίσει το σύνολον των συμπολιτών μας: «Τί σόι κοινωνία είμαστε και πώς θέλουμε να μας βλέπουν και να μας αντιμετωπίζουν οι απέξω;»
Σε ερώτηση πώς σχολιάζει το «σιωπητήριο», τόνισε ότι και ο ίδιος έχει εκπλαγεί, διατυπώνοντας μετά λύπης την άποψη ότι «συμπεριφερόμαστε ως να είμαστε όλοι συνένοχοι», συμπληρώνοντας ότι «αδυνατώ να δεχθώ, δεν θέλω να πιστέψω, ότι μπορεί να υπάρχει τόση μεγάλη εξάρτηση, τουλάχιστον όσων είναι καθημερινά στον "κεντρικό" προς τα συγκεκριμένα τρία πρόσωπα».
Ο πρώην θεσμικός παράγοντας υπογράμμισε ότι το Βούλευμα, απλά επιβεβαίωσε την διάχυτη υποψία και τις συζητήσεις που γινόντουσαν στην πόλη, γιατί τα χρήματα που έχουν περάσει είναι πάρα πολλά, δυσθεώρητο το νούμερο για έναν δήμο μέχρι 17.000 κατοίκους, δεδομένου ότι πριν από δύο δεκαετίες ήταν ο δεύτερος πλουσιότερος δήμος στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τότε και το casino, ενώ σήμερα είναι ουραγός με πολλά χρέη από τα νομικά πρόσωπα.
«Αποτύχαμε ως πολιτικά πρόσωπα, είμαστε ανάξιοι της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, λόγω των ενεργειών μας, αλλά και το ζητούμενο είναι τί θα παραδώσουμε στις γενιές που έπονται... Ευελπιστώ στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη κι όσοι έχουν ευθύνες να πληρώσουν, γιατί σήμερα μόνον για έναν κατεστραμμένο τόπο μπορούμε να ομιλούμε.»
(250518)
Return top