ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΟΥΖΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σήμερα το πρωί δέχθηκα τηλεφώνημα από την πρώην αντιδήμαρχο του συνδυασμού ″Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών″ Σούζυ Παπακωνσταντίνου, η οποία διευκρίνισε στον γράφοντα και το loutraki-press ότι στην ιδιωτική και επαγγελματική ζωή της δραστηριοποιείται με το πατρικό ονοματεπώνυμό της Σωτηρία Τσιτσοπούλου, όπως άλλωστε είναι η αστυνομική ταυτότητά της και σύμφωνα μ’ αυτήν υπέβαλε την αίτηση προς τον δήμο Λουτρακίου.
Της αντέτεινα ότι στην συντριπτικότατη πλειονότητα του Λουτρακίου είναι γνωστή με το ονοματεπώνυμο Σούζυ Παπακωνσταντίνου και το σχετικό δημοσίευμα δεν αφορά τις κινήσεις της ιδίας, αλλά τις πρακτικές που ακολουθεί ο τύποις δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, καθ’ ότι η πρόσληψή της είναι μία πολιτική πράξη και ως εκ τούτου ο Γιώργος Γκιώνης όφειλε να το είχε προλάβει, γιατί όπως κι έγινε προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις. Το κυριότερο δε, ότι δεν υπάρχει επ ουδενί πρόθεση εξύβρισης και σπίλωσης της τιμής και υπόληψής της προσωπικής και οικογενειακής.
Η Σούζυ Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε δε, ότι στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών αναφερόταν ως Παπακωνσταντίνου - Τσιτσοπούλου Σωτηρία (Σούζυ).
Της διευκρινίσθηκε ότι όπως όλοι, έτσι και ο συνομιλητής της δεν έχουν γνώση του πατρικού επωνύμου της, κάτι που αναγνώρισε, ενώ θέλω να πιστεύω ότι αντελήφθη ότι το δημοσίευμα αφορά τον τύποις δήμαρχο και μόνον, όχι την ιδία. Αποκλειστικά δε, μόνον τις πολιτικές πράξεις κι όχι την ιδιώτευση της κάθε μίας και του καθενός πολίτη, όπως της ετονίσθη. Στο πνεύμα και το πλαίσιο αυτό άλλωστε, όπως πάρα πολλές φορές έχει επαναληφθεί κινείται η φιλοσοφία του γράφοντος και του loutraki-press, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για το τι κάνει το κάθε πολιτικό πρόσωπο πέραν της πολιτικής δραστηριότητάς του.
(230218)

Return top