ΚΟΥΙΖ 1

Θανάααση, πόσα ψέματα είναι ο σχεδιασμός να πείτε με τον επικεφαλής του συνδυασμού; Στο τέλος δεν θα σας πιστεύουμε όταν θα θυμόσαστε να πείτε και κάποια αλήθεια; Θανάση στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού σου το 2014, όταν είχες πάρει τον λόγο δεν είχες πει; «…και ψέματα θα πούμε, αν είναι να κερδίσουμε τις εκλογές!» Έτσι δεν είναι;
(170218)




ΚΟΥΙΖ 2

Διευθύνουσα σύμβουλε της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου Ελένη Σακισλή, αληθεύει ότι η εταιρείας σας αγοράζει transit πετρέλαιο για τα πλωτά μέσα της; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό είναι νόμιμο ή παράνομο; Το λιμεναρχείο Ισθμίας ή και το προϊστάμενο της Κορίνθου έχουν υπόψιν τους ένα τέτοιο γεγονός κι αν ναι, τι κάνουν για την συγκεκριμένη τακτική που ακολουθείται;
(170218)




ΚΟΥΙΖ 3

Μάικ, γιατί τα καταπίνεις όλα, αφού τα γνωρίζεις, εξοργίζεσαι συχνά πυκνά, έχεις απογοητευθεί πλήρως, αλλά δεν μιλάς; Γιατί δεν καταγγέλλεις το ένα και κυρίαρχο πρόσωπο που είναι και το πρόβλημα του συνδυασμού σας ″Ότι Να ’Ναι - Ότι Κάτσει - Αούααα…″;
(170218)




ΚΟΥΙΖ 4

Αληθεύει ότι ο μπούφος την φετινή Αποκριά, μετά τις περσινές επιτυχίες του, θα ντυθεί «τρομοκράτης»;
(170218)




Είπαν… 1

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μια και δεν έχετε κάνει τίποτα για την βελτίωση της εικόνας της παραλίας και τα χάλια που έχει με τις σπασμένες και κατεστραμμένες πλάκες. Γιατί δεν απευθύνεσθε σε παράκτιους επιχειρηματίες να σας αγοράσουν τις πλάκες και το συνεργείο του δήμου να τις αντικαταστήσει ή τέλος πάντων κάποιοι ντόπιοι τεχνίτες που τους τρώει η ανεργία;»
(170218)




Είπαν… 2

«Μπορεί στον δήμο Λουτρακίου να μην περισσεύει σεντ, αλλά ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης το κέφι του θα το κάνει. Βροχή θα πέσουν και φέτος τα βεγγαλικά. Ωραίο όντως το θέαμα, αλλά πρόκειται για συνήθειες βλέπεις που δεν κόβονται…»
Π. Π.
(170218)




Είπαν… 3

«Όλα δείχνουν και οι πληροφορίες θέλουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για το 2019 θα πραγματοποιηθούν με τον νέο εκλογικό νόμο που έχει έτοιμο η κυβέρνηση και θα τον φέρει στην Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση πριν το Πάσχα.»
(170218)




Είπαν… 4

«Τον βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δύο σημεία. Πρώτον μιλά για πράματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν και δεύτερον, εκφράζει γνώμη για κάτι που δεν τον ρώτησε κανείς.»
Πλάτων
(170218)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΛΕΒΕΝΤΙΑ,
ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου για την έλευση του προαστιακού στην οδό Αιγαίου με ενδιάμεση στάση στο casino - οδός Παπανικολάου, δεν σηματοδοτεί απλά το ποιός είχε τόσο καιρό εμμονές αποκομμένος από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και την επιστημονικά ενδεδειγμένη θέση, αλλά κυρίαρχα, ποιός είναι αυτός που πάσχιζε να το σταματήσει το έργο.
Η παρουσία του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη προσποιούμενο τον εύχαρι ενώπιον των καμερών, αποτελεί εν τοις πράγμασι ένα συνταρακτικό και ανεπανάληπτο σάλπισμα άτακτης υποχώρησης και ευθυγράμμισης του ίδιου του Γιώργου Γκιώνη, με τις προεκλογικές εξαγγελίες του -που δεν πίστευε, αλλά στόχος του ήταν να υφαρπάξει, όπως και το επέτυχε, την ψήφο των δημοτών- τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, τις εισηγήσεις της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, καθώς και τις οριστικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί από τον αρμόδιο φορέα για τον προαστιακό.
Αυτή η άτακτη υποχώρηση του Γιώργου Γκιώνη, είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να αντιστραφεί από κανέναν, ακόμα και ενώπιον της Δικαιοσύνης, παρά τις αθλιότητές του στο δικαστικό έγγραφο!
Συνειδησιακό καθήκον της έντιμης και ανιδιοτελούς δημοσιογραφίας πλέον είναι, να μην επιτρέψει σε αυτούς που μέχρι τώρα πολεμάνε τον τόπο, να εμφανιστούν ως μεταμφιεσμένοι πατριώτες, μιας και η Αποκριά φθάνει στην κορύφωσή της.
(170218)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΕΛΑ - ΤΑΣΟΥ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΠΗΛΕΥΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ!..

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο πολιτικός απολαμβάνει της εκτίμησης των συμπολιτών του, όταν είναι ειλικρινής, εκτελεί τις δεσμεύσεις του, τηρεί τον λόγο του, τιμά τα μπατζάκια του, σέβεται τον αντίπαλό του και αναγνωρίζει το έργο του αντιπάλου του!
Ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης κι επικεφαλής του συνδυασμού ″Ότι Να ’Ναι - Ότι Κάτσει - Αούααα…″, μην δει μικρόφωνο και κάμερα τρέχει, νομίζοντας ότι πουλάει… και συνεπαίρνει τα πλήθη. Ο προκάτοχός του που το έκανε, νόμιζε ότι έχει ταλέντο… Έτσι, επ’ εσχάτοις βγήκε σε διαδικτυακή κάμερα και διαφήμιζε ως δικό του, έργο που καταλογίσθηκε με χρονοκαθυστέρηση πενταετίας στον δήμο Λουτρακίου, αλλά ήταν επιτυχία προκατόχων του. Μάλιστα, το έργο είναι σημαντικό για την Περαχώρα καθ’ ότι προβλέπεται η αλλαγή του πεπαλαιωμένου δικτύου υδροδότησης, καθώς και τηλεμετρία, που θα ελέγχει τις καταναλώσεις σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου!
Επειδή ο Γιώργος Γκιώνης το μυαλό του το έχει στην προσεχή προεκλογική αναμέτρηση κι επειδή αρχίζουν να νιώθουν ότι καταρρέουν, ενώ ήδη έχουν βουλιάξει και η τοπική κοινωνία τους απαξιώνει πλέον, προσπαθούν… να πιαστούν από τα μαλλιά τους, μήπως και διασωθούν.
Η συγκεκριμένη μελέτη και αίτημα για το προαναφερόμενο έργο, υποβλήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΛ επί προεδρίας του Παναγιώτη Βαρελά το 2013 κι αυτό ο Γιώργος Γκιώνης όφειλε στοιχειωδώς να το αναφέρει.
Αλλά με τί πολιτικό ανάστημα;..
Το δε έργο είχε μελετήσει και συντάξει τον φάκελο, ο επανακάμψας στην εταιρεία Τάσος Μαστραντωνάκης, τον οποίο λυσσαλέα ήθελε να αποπέμψει με την επανεκλογή του το 2014 στον δημαρχιακό θώκο ο Γιώργος Γκιώνης.
Το αίτημα της ΔΕΥΑΛ προς την περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν για περίπου € 6 εκατ., εκ των οποίων το € 1,7 εκατ. προοριζόταν για το δίκτυο της Περαχώρας και τα υπόλοιπα € 4,3 εκατ. για την τηλεμετρία σε ολόκληρο το δήμο.
Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο με υπουργό Οικονομικών τον νυν διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, είχε αποσταλεί απόρρητη επιστολή προς τον τέως δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, με την οποία τον ενημέρωναν ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει διαθέσιμα χρήματα και αυτά θα αποσταλούν όταν θα το επιτρέπει η οικονομική κατάσταση της χώρας. Φαίνεται λοιπόν, έναντι της αρχικής αίτησης των € 6 εκατ., η περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα από τα προγράμματά της και τα κονδύλια που διαχειρίζεται, μπόρεσε να ανταποκριθεί με μόλις € 1,8 εκατ.
Εικάζεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην αντικατάσταση του δικτύου της Περαχώρας, αυτό είναι το ορθόδοξο, αλλά και για να πωληθεί προεκλογικά ως έργο της δημοτικής αρχής ″Ότι Να ’Ναι - Ότι Κάτσει - Αούααα…″, μήπως δελεάσουν και καταφέρουν να αποσπάσουν ψήφους από τους κατοίκους του χωριού, αλλά και για να καλυφθεί λόγω του μηδενικού έργου του, ο περαχωριτάρχης του Γιώργου Γκιώνη πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Φίλιππας Θυμής.
(170218)
Return top