ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA
ΚΑΙ Η DOLCE VITA ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τρεις δικαστικοί επιμελητές, εργάτες και φορτηγά, βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Loutraki Thermal Spa (LTS), έτοιμοι και αποφασισμένοι να σηκώσουν κάθε τι κινητό αντικείμενο, υπάρχει εντός του «στολιδιού» της πόλης, του υπερκοστολογημένου με αστρονομικές χρεώσεις έργου, που όπως δείχνουν τα πράγματα το «έργο Γκιώνη», δεν είναι απίθανο να μην αφήσει τίποτα όρθιο και να παρασύρει τα πάντα στην δίνη του.
Από το πρωί βρίσκονται στο LTS ο αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. κι επιστήθιος εξ απορρήτων φίλος του δημάρχου και προέδρου  διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γιώργου Γκιώνη - που απολαμβάνει το ταξιδάκι του στην Πορτογαλία, Γιώργος Ρουμελιώτης, μαζί με τον νομικό σύμβουλο Χρήστο Τζοάνο.
Αυτήν την ώρα, 13:45, Γιώργος Ρουμελιώτης, Χρήστος Τζοάνος, με τους τρεις δικαστικούς επιμελητές, βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του LTS και προσπαθούν να τους πείσουν να αναστείλουν την κατάσχεση των κινητών μερών της επιχείρησης, πράγμα που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι από το πρωί πρέπει να έχουν ανακύψει νέα προβλήματα που έχουν εκνευρίσει τον επιχειρηματία, καθ’ ότι χθες το απόγευμα ήταν πιο διαλλακτικός και φαινόταν να τον ματαιώνει.
Πάντως, τις προηγούμενες ημέρες ήταν κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Γαλανόπουλος θα προβεί σήμερα το μεσημέρι στην κατάσχεση των κινητών αξιών του LTS, ενώ έπεται και συνέχεια, καθώς θα προβεί και στην κατάσχεση κτιριακών εγκαταστάσεων. Στην ίδια κατεύθυνση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, θα κινηθούν κι άλλοι πιστωτές της Λουτράκι Α.Ε., λόγω της αδιαφορίας που τους επιδεικνύει ο Γιώργος Γκιώνης κι έχουν φθάσει, όπως σημειώνεται στο ως εδώ και μη παρέκει…
Ο Γιώργος Γκιώνης αντί σήμερα να είναι παρών, καθ’ ότι το γνώριζε -το loutraki-press είχε υπόψιν του- ότι ο Γιώργος Γκιώνης είναι ενημερωμένος πριν το ταξίδι, άλλως ο γράφων παρά το ότι είναι αυτός που είναι ο Γιώργος Γκιώνης, θα τον ενημέρωνε προσωπικά να λάβει τα μέτρα του και να αποφευχθεί μια καταστροφή για τον τόπο. Ωστόσο, για τον Γιώργο Γκιώνη ήταν προτιμότερο το ταξιδάκι με το ωραίο παρεάκι των «4 + 1», να κάνει δημόσιες σχέσεις και να μην κάτσει στην βάση του να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το πρόβλημα, εν αντιθέσει με τον Κώστα Λογοθέτη, που έστω και με το θέατρο του προσπαθούσε να αποτρέψει την καταστροφή που ο ίδιος είχε προηγουμένως επιφέρει ως αποτέλεσμα των επιλογών του.
Εν αντιθέσει λοιπόν με τον Κώστα Λογοθέτη, «ρίψασπις» ο Γιώργος Γκιώνης γύρισε την πλάτη στην καταστροφή που ο ίδιος έχει δημιουργήσει από την προηγούμενη θητεία του, σε συνδυασμό με την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του κι άφησε τον έμπιστο κι εξ απορρήτων του Γιώργο Ρουμελιώτη να ζήσει το «σήκωμα» των κινητών αξιών του Loutraki Thermal Spa.
Δυστυχώς, το παρόν και το μέλλον του τόπου είναι στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την ανώνυμης εταιρείας καταστροφής του Λουτρακίου.
(190517)
Return top