ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2




ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ,
ΑΛΛΑ Η ″Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ″ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ευτυχώς για το Loutraki Thermal Spa (LTS) και την πόλη, την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μια νέα ξεφτίλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απετράπη οριστικά και αμετάκλητα, δεδομένου ότι ακολουθούν οσονούπω οι βαριές απαιτήσεις της επισπεύδουσας ″Κ. Γαλανόπουλος ΑΤΕ″, με συνέπεια να μην μπορεί να αντιμετωπισθεί όπως προηγουμένως, το θέμα με… ασπιρίνες.
Η σημερινή κατάσχεση απετράπη, γιατί επρόκειτο κι αφορούσε μια μικρή απαίτηση, της οποία κάποιο μέρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press καταβλήθηκε με μετρητά, ενώ τα υπόλοιπα θα καταβληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η Λουτράκι Α.Ε. και ο δήμος Λουτρακίου γενικότερα με τα νομικά πρόσωπα, λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο, παντού υπάρχει αποσυντονισμός και αποσύνθεση, ενώ τα πράγματα είναι καλά για το στενό και το ευρύ «παρεάκι», καθώς και τους ημετέρους που απολαμβάνουν αγαθών.
Όπως θέλουν οι πληροφορίες ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανόπουλος είναι άκρως εξοργισμένος με τον σε ταξιδάκι αναψυχής και dolce vita δήμαρχο Λουτρακίου και πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, καθώς επίσης και με τον στενό κύκλο των ανθρώπων του και θα επανέλθει τις αμέσως επόμενες ημέρες δριμύτατος.
(190517)
Return top