ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πότε θα σταματήσετε τα «δεν ήξερα, δεν γνώριζα» για τις εξελίξεις στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, όταν είσαστε για όλα απολύτως ενημερωμένος;
(120115)




ΚΟΥΙΖ 2

Είναι αλήθεια ότι ο νυν δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης με τον ″βετεράνο″ δήμαρχο Παύλο Παύλου έχουν διαμορφώσει συμμαχία στα μεγάλα θέματα, ενώ τον τέως δήμαρχο της καταστροφής Κώστα Λογοθέτη «δεν τον παίζουν» παρέχοντάς του, ωστόσο κάλυψη, και ο ίδιος είναι απομονωμένος και μη συντονισμένος μαζί τους;
(120115)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιος θα μαζέψει τους δήθεν «δημοσιογράφους» που λειτουργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, που λειτουργούν σε βάρος της τοπικής κοινωνίας δεδομένου ότι μόνη σκοπιμότητά τους είναι να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα σε βάρος της πόλης του Λουτρακίου;
(120115)




Είπαν… 1

«Σε πλήρη αναστάτωση και σύγχυση βρίσκονται στους χώρους εργασίας γλύφτες, τσάτσοι, ρουφιάνοι και απεργοσπάστες με τους πραγματικούς μάχιμους εργαζόμενους να λένε: ″Εμείς στερήσαμε το γάλα στα παιδιά μας και δεν είχαμε χρήματα να τα ταΐσουμε. Γλύφτες, ρουφιάνοι και απεργοσπάστες απολαμβάνουν όλων αυτών των ωφελημάτων που κερδήθηκαν με αγώνες, επειδή κάποιοι επέλεξαν να χάσουν πρόσκαιρα το ημερομίσθιό τους και ήταν αξιοπρεπείς, αλλά πετύχαμε τις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για όλους μας. Ωστόσο, όλοι αυτοί είναι απέναντι με την πλειοψηφία των συναδέλφων τους αφού ήθελαν και θέλουν να είναι «τα καλά παιδιά» των διοικούντων. Ανταμείφθηκαν, λαμβάνοντας θέσεις που δεν τους αξίζουν, αλλά παράλληλα, δεν διαθέτουν τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, καθώς και ικανότητες. Πέτυχαν το στόχο τους σε βάρος των αγώνων των συναδέλφων τους. Ας απολαμβάνουν του σεβασμού των διοικούντων, που μάλλον δεν τους έχουν σε εκτίμηση, άσχετα αν έκαναν τη δουλειά τους.″ Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας μέσα στην εταιρεία και ο καθένας πρέπει να έχει αυτό που του αναλογεί και οι συγκεκριμένοι να απολαμβάνουν της περιφρόνησης που του αξίζει.»
(120115)




ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ KAI ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

Το μόνον που ο γράφων δεν μπορεί να φαντασθεί είναι αν κάποια στιγμή νυν και τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης και Κώστας Λογοθέτης αντίστοιχα, παριστάνουν τους ήρωες σε ενδεχόμενη καταδίκη τους, λόγω μη καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων στο ΙΚΑ.
Ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ για λογαριασμό των εργαζομένων, αν και παρακρατούνται από τις αποδοχές τους, η Λουτράκι Α.Ε. έχει να καταβάλει από το 2013! Καλά διαβάζετε. Αυτό έχει ως συνέπεια το ΙΚΑ να μην αναγνωρίζει την εργασία τους και να έχει ανασφάλιστους τους ίδιους τους εργαζόμενους και τα μέλη της οικογενείας τους που είναι προστατευόμενα.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για τον μήνα Δεκέμβριο, ενώ για τον μήνα Νοέμβριο έχουν λάβει έναντι του μισθού τους.
(120115)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΥΣ
ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Ευχαριστώ πολύ τους πάρα πολλούς φίλους με το ενδιαφέρον τους μετά την απόφαση της Πέμπτης που ζητούσαν να μην καμφθώ και να συνεχίσω.
Ευχαριστώ τους ανόητους για το «ενδιαφέρον» τους που έσπευσαν να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι, αλλά είχαν να πουν και την «εξυπνάδα» τους.
Περισσότερο από όλα, έχω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, προς τους χαιρέκακους που ζητούσαν να ενημερωθούν και απογοητεύθηκαν μόλις πληροφορήθηκαν την δικαστική απόφαση.
Το δυστύχημα είναι ότι μεταξύ αυτών υπήρχαν και επιστήμονες που το θέμα τους δεν ήταν το επίπεδο της νοημοσύνης τους, αλλά το γεγονός ότι είναι λαμόγια και βουτηγμένοι στη διαπλοκή, με άλλοθι το γνωστικό τους επίπεδο.
Είναι αναγκαίο να υπενθυμηθεί ότι η δημοτική αρχή Γιώργου Γκιώνη, μετά όλα όσα είχαν δημοσιοποιηθεί είχε προχωρήσει στην απαλλοτρίωση οικοπεδικής έκτασης της οικογένειας του Γιάννη Φιλιάνδρα στον Υδροφόρο Ορίζοντα Λουτρακίου, επιλογή με την οποία το loutraki-press είχε ταχθεί υπέρ -αν και γνώριζε την στάση που θα ακολουθήσει ο Γιάννης Φιλιάνδρας- προκειμένου οι άνθρωποι να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν τότε υποχρεώσεών τους.
Είναι η διαφορά ποιότητας ως ανθρώπου του γράφοντος έναντι ανόητων και χαιρέκακων που αποτελούν μία ομάδα η οποία προσπαθεί να εντάσσεται και να κινείται στο περιβάλλον της κάθε δημοτικής αρχής με ιδιοτελείς σκοπιμότητες και οικονομικά οφέλη, έτσι ώστε να επηρεάζει τους αξιωματούχους, αδιαφορώντας για το όλον του δήμου, αλλά προτάσσοντας την «αρπαχτή» ή σε κάποια πιο βελτιωμένη έκδοση «να κάνουμε κάποια δουλίτσα».
Το Λουτράκι, ο δήμος Λουτρακίου σε ολόκληρη την επικράτειά του, δυστυχώς, έχει καταστεί στο σημερινό κατάντημα, να ομοιάζει με πόλη νεκροταφείο, γιατί κάποιοι εκ των δημοτικών παραγόντων του είναι δέσμιοι ψηφοθηρικών καταστάσεων και συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων γιατί ενδεχομένως να έχουν ενδώσει στις επιταγές τους, με επιπτώσεις στην πρόοδο και ευημερία του παρόντος και του μέλλοντος του Λουτρακίου.
Αν ακούσει κάποιος τους περιστοιχίζοντας την εκάστοτε τοπική εξουσία, θα εκπλαγεί όταν θα διαπιστώσει ότι τα βλέπουν «όλα καλά και δεν συμβαίνει κάτι», αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι η φτωχή Κόρινθος είναι μόλις 6 χιλιόμετρα - άμεσο μέτρο σύγκρισης, έχει μεταμορφωθεί κι αλλάξει όψη -με συνέπεια να σημειώνεται οικονομική αιμορραγία, δεδομένου ότι οι κάτοικοι φεύγουν προς τα εκεί και τα δικά μας καταστήματα είναι άδεια- εν αντιθέσει με το Λουτράκι και τον πακτωλό των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έρευσε τις δύο τελευταίες δεκαετίες.
Το μέλλον για τον τόπο είναι χαλεπό με τα υπάρχοντα πρόσωπα, που αποφασίζουν για την τύχη του. Κατά συνέπεια, θα πρέπει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να εκλεγεί ως δήμαρχος ένα νέο πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλους αυτούς και το σημερινό ή προηγούμενο δημοτικό καθεστώς, ενώ τα νέα πρόσωπα στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να υπερβαίνουν το 80%, φέροντας μαζί τους φρέσκιες ιδέες ως αποτέλεσμα υγιούς τρόπου σκέψης!
Πάνος Ηλιακόπουλος
(120115)
Return top