ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ξεκίνησε για άλλη μια φορά από δύο δικαστικούς επιμελητές η κατάσχεση όλων ανεξαιρέτως ακινήτων και κινητών αξιών του Loutraki Thermal Spa (LTS).
Ο ″τύποις″ δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης, φαίνεται ότι ξεχείλισε -μάλλον είχε ξεχειλίσει πριν δύο εβδομάδες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press η καθυστέρηση προήλθε λόγω αλλαγής της νομοθεσίας- το ποτήρι της υπομονής του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της κατασκευάστριας εταιρείας του LTS ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″ Γιώργου Βλάχου.
Όπως θέλουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Βλάχος αν και έτρεφε συμπάθεια και ανεχόταν το δήμαρχο με όλα όσα λέει, ωστόσο τελευταία έχει εξοργισθεί με την στάση και την συμπεριφορά του Γιώργου Γκιώνη ο οποίος μιμείται στα ψέματα τον προκάτοχό του Κώστα Λογοθέτη, ακολουθώντας και την τακτική να κρύβεται και να μην σηκώνει το τηλέφωνο, με συνέπεια ο κατασκευαστής του LTS να είναι πλέον αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση στ’ άκρα…
Αυτήν την ώρα οι δικαστικοί επιμελητές έχουν μπει στους χώρους του LTS και καταγράφουν τα πάντα όπως προαναφέρθηκε, ενώ στην συνέχεια θα εξελιχθεί η διαδικασία.
Όλα δείχνουν ότι το Λουτράκι θα κάνει Πάσχα με κλειστό το LTS, εκτός αν ληφθεί κάποια τρελή απόφαση με τους όρους που υπαγορεύονται και απαιτούνται να «ξεπουληθεί - που θα ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία σε βάρος του τόπου» -παίρνοντας στην πλάτη μας και χρέη- το κοινοπρακτικό και να προχωρήσει η μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία του Club Hotel Casino Loutraki, απεμπολώντας ο δήμος Λουτρακίου από το Club Hotel Loutraki S.A.τις απαιτήσεις και τα δικαιώματά του.
Ο Γιώργος Γκιώνης μπορεί να απευθυνθεί και σε άλλη πηγή, να μην προστρέξει στην «αγκαλιά» της Βουκουρεστίου και να τακτοποιήσει τις απαιτήσεις του εργολάβου, που ο ίδιος άλλωστε έχει δεσμευθεί. Απλά ο δήμαρχος θα πρέπει να αποκτήσει δίπλα του ανθρώπους που διαθέτουν νου και γνώση, δεν τους ενδιαφέρουν ιδιοτελείς και μόνον σκοπιμότητες.
Ενός κακού μύρια έπονται κι αυτή η θλιβερή κατάσταση είναι το αποτέλεσμα των τριών κάκιστων δημοτικών αρχών που έχουν διοικήσει τον τόπο τα τελευταία 24 χρόνια!
(290318)

Return top