ΚΟΥΙΖ 1

Καλά, είναι δυνατόν την σήμερον ημέρα, της εξωφρενικής ανεργίας να προκηρύσσεται δημόσια θέση γενικού διευθυντού για 4 + 4 χρόνια, όταν τα πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά «βρωμάνε και να εκδηλώνεται ενδιαφέρον μόνον από έναν υποψήφιο, ώ της σύμπτωσης αυτός να είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Γκιώνη, να έχει διατελέσει άτυπος και «άμισθος» γενικός διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου και να είναι τελικά αυτός που παίρνει και την θέση; Για να μην «εκδηλωθεί» ενδιαφέρον σημαίνει ότι η ΔΕΥΑΛ είναι σε κακά χάλια και δεν πληρώνει το προσωπικό της; Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Επομένως, δεν έχει συμβεί κάτι άλλο; Προσπερνώ τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου που κοντεύουν να γίνουν ένα με τον Γιώργο Γκιώνη, ο Κώστας Λογοθέτης έχει σκοπό να αντιδράσει με όλες τις προσήκουσες ενέργειες ή μόνον για τον «πυροσβεστήρα» θα ενδιαφέρονται;
(300118)




ΚΟΥΙΖ 2

Αντιπεριφερειάρχα Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου τα περίπου € 5 εκατ. που είπατε ότι μπορεί να εκταμιευθούν από την περιφέρεια για τα δίχτυα προστασίας σε συνεργασία με τον Loutraki Tourism Organization (LTO), μήπως σας έχουν φέρει αμνησία για το πώς έχει εξελιχθεί η υπόθεση έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου; Μήπως πρόκειται για περιστασιακό σύμπτωμα Αλτσχάιμερ ή μπορούμε να κάνουμε άλλου είδους υποθέσεις;
(300118)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, η συντριπτική πλειονότητα των δημάρχων της Πελοποννήσου μπαίνουν μπροστά να ηγηθούν για την μετάβαση των δημοτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής; Εσείς γιατί δεν έχετε αναλάβει κάποια πρωτοβουλία; Μήπως δεν σας επιτρέπει το «δεκανίκι» σας η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου; Δεν είναι μια καλή ευκαιρία να δώσετε από το που θενά και μία απευθείας ανάθεση στον φίλο σας με το γραφείο τουριστικών εκδρομών;
(300118)




ΚΟΥΙΖ 4

Μήπως η παραλιακή παράγκα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως παραλιακό κοτέτσι, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να σπάσουν αυγά, καταπίνουν ότι τους σερβίρουν, ενώ η «τρομοκρατία» τους έχει ισοπεδώσει;
(300118)




ΚΟΥΙΖ 5

Είναι ποτέ δυνατόν να βάζεις έναν κουτό να σου κάνει deal, όταν έχει στο μυαλό του άλλο σκοπό;
(300118)




Είπαν… 1

«Συνομιλητής του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργου Ρουμελιώτη, μετέφερε στον γράφοντα ότι ο θεωρεί δεδομένη την επανεκλογή του με τον ισχυρισμό που του διατύπωσε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: ″Την αναμόρφωση της παραλίας δεν θα προλάβουμε να την ολοκληρώσουμε σε αυτήν την θητεία και θα γίνει την επομένη″. Γιώργο Ρουμελιώτη ήσασταν η αιτία που ο συνδυασμός σας έχασε τις εκλογές το 2010, αν και είχατε τον αείμνηστο Μιχάλη Δρίτσα, που όλοι μαζί δεν μπορείτε να φτάσετε στο μικρό δαχτυλάκι του. Πάλι εσείς είσαστε το πρόσωπο που ο κόσμος στρέφει την πλάτη του στο συνδυασμό σας. Ενθυμείσθε το 2010 από ποιόν χάσατε τις εκλογές; Μην πάει το μυαλό σας στον Κώστα Λογοθέτη, προς Θεού. Πάλι από το ίδιο πρόσωπο θα χάσετε και πολύ πιο εύκολα τις εκλογές το 2019, ότι και να κάνετε μαζί με τον ″βετεράνο″(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου που σας καθοδηγεί!»
(300118)




Είπαν… 2

«Όσοι δικαιούνται και είναι σύννομοι να υδροδοτηθούν, ενώ η ΔΕΥΑΛ γιατί έτσι θέλει, μπορούν δια του δικηγόρου τους να απευθύνονται στον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη να τους δώσει νερό, γιατί διαφορετικά θα προσφεύγουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου. Έτσι δεν έχετε κάνει ήδη Γιώργο Γκιώνη;»
(300118)




Είπαν… 3

«Την περασμένη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, οι εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa (LTS) έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, επειδή ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης έχει τύχει να ακούσει στην πόλη ότι οι εργαζόμενοι εκφράζουν παράπονα, τους ζήτησε να τα γράφουν σ’ ένα χαρτί και να τα δίνουν προσωπικά στον ίδιο. Γιώργο Γκιώνη τότε ποιός είναι ο λόγος να πληρώνονται ο διευθυντής του LTS Νίκος Πετρίτσης και η παράτυπα χρησθείσα -από τον τέως πρόεδρο της εταιρείας Κώστα Λογοθέτη- ″υποδιευθύντρια″ Κατερίνα Παύλου Πέτρου
(300118)




Είπαν… 4

«Διάφορα παρατράγουδα λέγεται ότι συμβαίνουν στο Loutraki Thermal Spa με τον εργολάβο που προσλαμβάνει και απολύει προσωπικό, ενώ όσες και όσοι δεν είναι αρεστές και αρεστοί σε πρόσωπο που κάνει ότι θέλει γιατί απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργου Γκιώνη δεινοπαθεί!.. Δεν θα πρέπει, επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει αδυναμία αντίληψης, να του δώσει κάποιος να καταλάβει ότι κι αυτοί είναι άνθρωποι κι όχι όρθια υποζύγια;»
(300118)




ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΜΒΟΥΣ
ΠΕΡΙΠΟΥ 128 Τ.Μ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ € 1 ΕΚΑΤ!

Από την σελίδα στο διαδίκτυο του δήμου Λουτρακίου.
Γιάννης Μαυροειδής: Δημήτρη, η Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Κορινθίας έχει στα χέρια της την μελέτη για τους 2 κυκλικούς κόμβους, έχει δεσμεύσει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ και είναι έτοιμη να προχωρήσει στον διαγωνισμό του έργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την μελέτη την εκπόνησε η δικιά μας Τεχνική Υπηρεσία.
Συγχαρητήρια στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λουτρακίου που εκπόνησε την εν λόγω μελέτη με το χαμηλότατο κόστος πάνω από € 1 εκατ.(!..) καθ’ ότι ο κάθε κόμβος (ανάλογος με αυτόν της οδού Πατρών στην Κόρινθο, αλλά λίγο μεγαλύτερης επιφανείας, θα κοστίσει πάνω από € 500.000) στο μέγιστο θα έχει επιφάνεια περίπου 64 τετραγωνικά μέτρα, σύνολο δηλαδή 128 τετραγωνικά μέτρα!
Συγχαρητήρια φυσικά και στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας που ενέκρινε το συγκεκριμένο και τόσο φθηνό έργο, που ειλικρινά προβληματίζει αν από την δαπάνη θα βγει ο ανάδοχος εργολάβος ή θα μπει μέσα με τα μπούνια!..
Στο κόστος είναι φυσικό να περιλαμβάνονται κάποια φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν, κάποια φυτά, ενδεχομένως και η ανάλογη σήμανση επί του κάθε κόμβου. Επίσης, στο σημείο των δύο κόμβων ο δρόμος θα κάνει καμπύλη και προς τις δύο κατευθύνσεις, όπου και αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνεται στην ως άνω μελέτη.
Επειδή η Ελλάδα πεινάει, οι Έλληνες πληρώνουμε σαν κερατάδες, αναμένεται από την υπερήφανη Τεχνική Υπηρεσία η δημοσιοποίηση της τεχνικής και οικονομικής μελέτης, για να αντιληφθούμε όλοι οι «ιθαγενείς» τα θαύματα που διαμόρφωσαν το κατασκευαστικό κόστος πάνω από € 1 εκατ.!..
Ευελπιστείται το πόπολο να πεισθεί από τις μελέτες και να μην ακολουθήσουν… παρατράγουδα.
(300118)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΥΞΙΔΑ» ΤΗΣ… ΜΚΟ - LTO

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, όπως σας έχει ξαναγράψει το loutraki-press, οι δήμαρχοι τουριστικών περιοχών, προκειμένου να υποβοηθηθεί η περιοχή τους, απευθύνονται στην αρμόδια υπουργό Έλενα Κουντουρά, για να τους υποβοηθήσει. Εσείς γιατί ποτέ δεν την έχετε επισκεφθεί; Τα έχετε λυμένα όλα τα προβλήματα της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου μαζί με την ΜΚΟ - Loutraki Tourism Organization (″έγκλημα Κώστα Λογοθέτη); Ή μήπως σας ενοχλεί το γεγονός ότι προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως γράφει το geraniablog.blogspot.gr, καθ’ ότι δεκανίκι σας στο δήμο Λουτρακίου είναι η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου; Σύμφωνα με την είδηση την υπουργό επισκέφθηκε και είχαν συνεργασία η δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ροβιών Γ. Μαρούδη, ενώ στην συνάντηση παρίστατο και ο βουλευτής Εύβοιας άλλου κόμματος, της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου.
Πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν ανταγωνιστικό δήμο προς το Λουτράκι, καθ’ ότι είναι οι δύο δήμοι που αποτελούν τους πυλώνες του θερμαλισμού στην Ελλάδα. Εσείς έχετε την δημοτικοχρηματοδούμενη ΜΚΟ - LTO, που αντί να λύνει στην καλύτερη περίπτωση ωφελείται από τον τόπο.
Στην συνάντηση, συζητήθηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξή της, η ανάδειξη και αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων και του ιαματικού τουρισμού και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Επίσης εξετάστηκαν θέματα που αφορούν στον θαλάσσιο τουρισμό και τις υποδομές τουριστικών καταφυγίων.
Γιώργο Γκιώνη, εσείς στοιχειωδώς, πότε θα ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα του τόπου, να αφήσετε τα ταξιδάκια και να υπερασπίζεσθε επιτέλους τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου;
(300118)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΒΟΥΛΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Είναι αναγκαίο να γίνει αντιληπτό προς πάσα κατεύθυνση, ειδικότερα η τοπική κοινωνία για να αντιληφθεί τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της ότι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά κάπως επικουρική για την αντιμετώπιση του φαινομένου που ταλαιπωρεί τον τόπο τα τελευταία τρία καλοκαίρια, δεν είναι η λύση που προκρίνεται με τα δίχτυα!..
Αυτό οφείλεται στην γεωγραφική θέση του τόπου, που συχνά πυκνά δημιουργούνται προβλήματα είτε από τον Βορειοδυτικό άνεμο ή Μαΐστρο, είτε από τον Βορειοδυτικό - Δυτικό ή Πουνεντομαΐστρο, που ο μεν πρώτος βγάζει την θάλασσα στο «παραλιακό κοτέτσι», ο δε δεύτερος έχει σπάσει δύο φορές το παραλιακό μέτωπο, με τελευταία ζημιά την «τρύπα Γκιώνη - Ρουμελιώτη».
Όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη λογική, τα δίχτυα με ισχυρούς ανέμους, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα βρεθούν πάνω στο «παραλιακό κοτέτσι», ενώ τα € 5 εκατ. δεν θα έχουν πιάσει τόπο και δεν θα υπάρξει όφελος υπέρ του Λουτρακίου, αλλά μόνον για αυτούς που θα εμπλακούν για να γίνει η δουλειά.
Τα παραπάνω, σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελούν απόπειρα υποβάθμισης του σημαντικού έργου κι ενεργειών που έχει επιτελέσει κι επιτύχει ο Κύκλος Συναντήσεων Νέων, ο οποίος επέτυχε να ευαισθητοποιήσει και την περιφέρεια Πελοποννήσου, να εξαχθεί το προαναφερόμενο κονδύλι, την ώρα που ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης με τους κολλητούς του περί άλλων τύρβαζαν, αλλά τα € 5 εκατ. όπως φαίνεται τους ξύπνησαν όλους μαζί…

Ο ρόλος και οι επιδιώξεις Σπύρου Καραβούλη
Η συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης του Loutraki Tourism Organization (LTO), άνοιξε τον ″ασκό του Αιόλου″, έπεσαν οι μάσκες απ’ όλους, έδειξαν κι έγιναν αντιληπτές οι πραγματικές προθέσεις τους, ενώ ο πρόεδρος του LTO Σπύρος Καραβούλης, λόγω της αντίδρασης του επικεφαλής του Κύκλου Συναντήσεων Νέων Θανάση Θεοχάρη, ως άλλος ηγεμόνας τον στοχοποίησε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ζήτησε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση από τον πρόεδρο του ″Ξένιος Ζευς″ Δημήτρη Θυμή να εκδοθεί ανακοίνωση που θα καταδικάζει την προσπάθεια των νέων!.. Την ώρα δηλαδή που θέλουμε και αναζητούνται νέοι να ενταχθούν στο πολιτικό προσκήνιο για να αλλάξει ρότα ο τόπος, ο Σπύρος Καραβούλης προκρίνει να τους ευνουχίσουμε;
Με την εξέλιξη αυτή, ο Δημήτρης Θυμής συγκάλεσε για χθες το απόγευμα στις 5 έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του ″Ξένιος Ζευς″, για το τι ακριβώς συνέβη στην συνεδρίαση του LTO, γιατί η υπόθεση του φαινομένου αυτού, πρώτα απ’ όλα ενδιαφέρει κι έχουν πληγεί οι επιχειρήσεις μέλη του, ενώ ήδη πέρυσι υπέστησαν σημαντικότατη ζημία.
Στην χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση του ″Ξένιος Ζευς″, στο στόχαστρο και σε έντονο τόνο βρέθηκε ο Δημήτρης Θυμής από τον γραμματέα του συλλόγου Γιάννη Κόντη -κολλητό του Σπύρου Καραβούλη, που με την προηγούμενη ιδιότητά του ως ξενοδόχος ήταν πάντοτε στο πλευρό του, ενώ τυγχάνει να έχει άριστη σχέση για αυτά τα θέματα και με τον Γιώργο Γκιώνη- ο οποίος μονοπώλησε την συνεδρίαση και σε έντονο ύφος επιτίθετο στους νέους, λέγοντας και προσπαθώντας να πείσει τα άλλα μέλη του ότι εξαιτίας των νέων θα χαθούν τα χρήματα και δεν θα τοποθετηθούν τα δίχτυα. Μα αν εξευρέθη το ως άνω κονδύλι, εξευρέθη από τις προσπάθειες των νέων και κανενός άλλου!
Προσπάθησε επί μακρόν να εκδοθεί ανακοίνωση σε βάρος του Κύκλου Συναντήσεων Νέων, αλλά δεν το επέτυχε και ορθότατο ήταν ότι δεν παρασύρθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
Απορίας άξιο είναι γιατί τα μέλη του Δ.Σ. δεν πήραν τον λόγο και δεν αντέδρασαν προς τον Γιάννη Κόντη, αφήνοντας μόνον του τον Δημήτρη Θυμή, καθ’ ότι είναι γνωστό ότι στο παρασκήνιο είναι αντίθετοι με τις απόψεις του Σπύρου Καραβούλη που μετέφερε ο Γιάννης Κόντης.

Ενημέρωση των μελών του ″Ξένιος Ζευς″
Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες θα κληθούν από τον πρόεδρο του ″Ξένιος Ζευς″ οι επιχειρήσεις μέλη του σε ενημερωτική συνάντηση, για τις αποφάσεις που πρέπει να λάβουν και την στάση που πρέπει να κρατήσουν για την όσο το δυνατόν πιο καλύτερη αντιμετώπιση του αρνητικού φαινομένου, που όπως όλα δείχνουν είναι πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, ούτε πώς θα δαπανηθούν τα € 5 εκατ., αλλά απαιτεί σοβαρότητα, γνώση, ρεαλιστικές προσεγγίσεις και σοβαρά πρόσωπα.
Ο LTO με τις κινήσεις και τις πρακτικές του, δείχνει για άλλη μια φορά ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων, αδυνατεί να αξιολογήσει και να ιεραρχήσει τα θέματα με γνώμονα το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του κι όχι των επιχειρήσεων που είναι εντός ή στις παρυφές του Δ.Σ., ενώ ταυτόχρονα ανήκουν στους «φίλους» του Γιώργου Γκιώνη.
(300118)




ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΒΙΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Η ΑΕΔΙΚ
ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΙΣΘΜΙΑΣ;

Στο «δρόμο πέταξε» από την οικεία τον τέως λιμενάρχη Ισθμίας ανθυποπλοίαρχο Διονύση Κλάδη, ενώ κατέβασε τον διακόπτη κι έκλεισε την στρόφιγγα του οικείου λιμεναρχείου -ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή της Διώρυγας Κορίνθου- η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου (ΑΕΔΙΚ).
Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση, που έλαβε το κεντροαριστερό διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΔΙΚ, καθ’ ότι η κείμενη νομοθεσία προβλέπει από συστάσεως Διώρυγας Κορίνθου, την δωρεάν φιλοξενία και κάλυψη των δαπανών στα ως άνω δύο ακίνητα, στα οποία γίνεται χρήση από υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου.
Ποιός όμως είναι ο λόγος που το Δ.Σ. οδηγήθηκε σ’ αυτήν την απόφαση; Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του loutraki-press, η απόφαση αυτή ελήφθη από το Δ.Σ., όταν το λιμεναρχείο άρχισε για κάποιους λόγους και άνωθεν εντολές να εφαρμόζει αυστηρά και άκρως τυπικά την κείμενη νομοθεσία και διατάξεις της, γεγονός που δυσαρέστησε το σώμα και ειδικότερα τα κορυφαία διορισμένα στελέχη, που απολαμβάνουν της πλήρους κάλυψης του υπουργείου Οικονομικών.
Επ’ εσχάτοις ακούγεται ευρέως, ωστόσο μεταφέρεται με επιφύλαξη, ότι την οικία που στέρησαν από τον εκάστοτε λιμενάρχη, την επισκευάζουν και την μετατρέπουν σε πολυτελή εξοχική βίλα με πανάκριβα δομικά υλικά και εξοπλισμό, ενώ έχει παραγγελθεί ακόμα και jacuzzi, προκειμένου να χρησιμοποιείται από μέλος του Δ.Σ.!
Το δυστύχημα είναι ότι όλα τα προαναφερόμενα είναι σε γνώση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αλλά για λόγους που οι ίδιοι μόνον γνωρίζουν, τηρούν σιγήν ιχθύος!
Τελικά, τί είναι αυτό που συμβαίνει με την ΑΕΔΙΚ και πότε από την κυβέρνηση θα εκδηλωθεί αντίδραση, με όλα όσα έχουν συμβεί κι έχει επέμβει η Δικαιοσύνη;
(300118)
Return top