ΚΟΥΙΖ 1

Είναι αλήθεια ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, μεθοδεύει για την θέση του Τάσου Μαστραντωνάκη φίλο του; Εκτός αν δεν το γνωρίζει ο ίδιος και μεθοδευμένα τον συκοφαντούν; Επίσης αληθεύει ότι η ΔΕΥΑΛ αναγκάσθηκε του συγκεκριμένου δημαρχιακού φίλου, να του εξοφλήσει τις οφειλές ύψους έξι χιλιάδων στο ΤΣΜΕΔΕ; Πώς εκταμιεύθηκε το ως άνω ποσόν από την εταιρεία; Υπάρχει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για την εν λόγω δαπάνη; Θα ιδρώσει κάποιου το αυτί να υπάρξει απάντηση, ή δεν μιλάει κανείς πλέον στην ΔΕΥΑΛ;
(210217)




ΚΟΥΙΖ 2

Είναι αλήθεια ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου έχει εξοφλήσει τον ανάδοχο της απευθείας ανάθεσης για την αποκατάσταση της «τρύπας» των Γιώργου Γκιώνη & Γιώργου Ρουμελιώτη, με τα κόστη του προϋπολογισμού του έργου κι όχι σύμφωνα με τον 1ο ΑΠΕ;
(210217)




ΚΟΥΙΖ 3

Γιατί φέτος η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη τον αποκριάτικο στολισμό τον εμφάνισε την Τσικνοπέμπτη, στο μέσον περίπου των τριών εβδομάδων της έναρξης του Τριωδίου και δεν ανέμενε να παρέλθει και η καθαρά Δευτέρα;
(210217)




Είπαν… 1

«Στον αυτόματο πιλότο το άλλοτε εν δυνάμει «στολίδι» του Λουτρακίου Loutraki Thermal Spa (LTS), που όλοι περιμέναμε να φέρει την ανάπτυξη για τον τόπο και τελικά «βουλιάζει» στις πισίνες του. Σύμφωνα με άριστα γνωρίζοντα το τι συμβαίνει στην λειτουργία του LTS, επεσήμανε ότι ″είναι ουτοπία να αναμένεται ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση, γιατί την σημερινή εποχή τίποτα δεν γίνεται δια μαγείας. Σήμερα, κάποια από τα εμφανιζόμενα ως στελέχη του LTS, είναι ανειδίκευτα, ανεκπαίδευτα, δεν διαθέτουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για να πωλήσουν θερμαλισμό. Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να περιμένουμε και να δούμε θετική εξέλιξη, με πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. -που μόνον ″τρέχει″- τον Γιώργο Γκιώνη, αδυνατούντα να ανταποκριθεί των απαιτήσεων και με εγνωσμένη την αδυναμία του να προωθήσει ιδέες για να δώσει στοιχειώδεις λύσεις, που θα συμβάλλουν τουλάχιστον να ισορροπήσει, λόγω της υπερφόρτωσής του με χρέη!″»
(210217)




Είπαν… 2

«Επειδή η δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα να δει πέραν από την μύτη της κι αφήνει τον τόπο να καταρρέει, προχθές Κυριακή, υποτίθεται ημέρας επισκεψιμότητας που περιμένει η πόλη να ανασάνει… είχαν κλείσει τις δημοτικές τουαλέτες στο παραλιακό πάρκο. Όπως ήταν φυσικό, οι λίγοι επισκέπτες που αναζητούσαν δημοτικό χώρο αφόδευσης, μεταξύ αυτών κάποιοι ασυνείδητοι, ως τουαλέτα επέλεξαν τον κοινόχρηστο χώρο που έψηνε σουβλάκια το Μηχανικό.»
(210217)




Είπαν… 3

«Ένας κουτός - λαμόγιο που προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει αυτά που κάνει, μαζί με έναν βλάκα - λαμόγιο, θέλουν να ισοπεδώσουν και να καταστρέψουν τα πάντα…»
(210217)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ… ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΛΛΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Άλλα γράφουν τα επίσημα πρακτικά κι άλλα έχουν γίνει - συζητηθεί κατά την διάρκεια των διοικητικών συμβουλίων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Αυτό φέρεται να δήλωσαν κάποια από τα νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου στον γενόμενο έλεγχο -με εντολή της Εισαγγελίας του Ναυτοδικείου Πειραιά- από ανακριτικούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με σκοπό να λάβουν καταθέσεις από νυν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης νυν και πρώην υπαλλήλους του νομικού προσώπου, με αφορμή την παραχώρηση χώρου τραπεζοκαθισμάτων σε επιχείρηση της κεντρικής παραλίας Λουτρακίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια από τα μέλη του Δ.Σ., όπως ισχυρίσθηκαν «μπερδεύτηκαν» και υπέγραψαν τις συγκεκριμένες καθαρογραμμένες αποφάσεις, αλλά η πάγια πρακτική στο ως άνω νομικό πρόσωπο είναι, όταν διαφωνούν με μια απόφαση, να εξηγούν και τους λόγους και μετά να θέτουν την υπογραφή τους. Όπως σημείωνε τοπικός παράγοντας «επομένως, οι ληφθείσες αποφάσεις είναι άκυρες και δεν ισχύουν. Όμως, με αυτά που κατέθεσαν ελαφρά τη καρδία, ποιόν νομίζουν ότι πείθουν; Πολύ περισσότερο νομίζουν ότι κορόιδεψαν τους ανακριτικούς υπαλλήλους;»
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας αναδείχθηκε ότι συγκεκριμένες αποφάσεις που είχαν ληφθεί επί προεδρίας της τέως προέδρου Εβίτας Κούτμου στις 03-06-2014, κατά περίεργη σύμπτωση(;) άλλαξαν όλες μαζί μετά από δέκα μήνες την ίδια ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα στις 09-04-2015 επί προεδρίας του νυν προέδρου Γιώργου Ρουμελιώτη.
Εδώ αξίζει να γίνει αναφορά σε δήλωση της Εβίτας Κούτμου σε ιστολόγιο της Κορινθίας λίγες ημέρες μετά την διόρθωση των αποφάσεων και την δημοσιοποίηση του γεγονότος, όπου το «δεξί χέρι» του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, είχε δηλώσει: «Εγώ δεν είπα τίποτα. Πίσω από τις ορθές επαναλήψεις κρύβεται υπάλληλος».
Σύμφωνα με γνώστη διενέργειας ΕΔΕ, εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα διαχωρισθεί. Δηλαδή, σε ότι αφορά τα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής θα παραμείνει στα χέρια της Εισαγγελίας του Ναυτοδικείου Πειραιά, σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα θα αποσταλεί με τα υπάρχοντα ευρήματα στην Εισαγγελία Κορίνθου για τα περαιτέρω.
Έτερος γνώστης των πραγμάτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου τόνιζε εις επήκοον κι άλλων προσώπων ότι τώρα ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου», χωρίς να μπορεί κανείς να γνωρίζει που μπορεί να φθάσουν οι έρευνες στο νομικό πρόσωπο, αλλά και τι μπορεί να αναδειχθεί, μέσα από αυτούς τους ελέγχους;
Το loutraki-press θα παρακολουθεί στενά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, προκειμένου να ενημερώνεται με αντικειμενικότητα η κοινή γνώμη για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά και πώς συνεχίζονται τα πράγματα εκ μέρους των κρατούντων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου. Απλά όλα στο «φως»!
(210217)
Return top