ΚΟΥΙΖ 1

Αληθεύει ότι στην ΑΕΔΙΚ έχει αρχίσει να επικρατεί μια μικροαναταραχή, γιατί οι πληροφορίες που έφθασαν στην Ιπποκράτους - Αθήνα (έδρα της εταιρείας) κάνουν λόγω για κλήσεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών; Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, έχει σκοπό να παρέμβει μετά τα δημοσιεύματα, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι όλα καλώς καμωμένα στην λειτουργία της εταιρείας ή πρόκειται για κακόβουλες πληροφορίες;
(160916)




ΚΟΥΙΖ 2

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου - Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας, του οποίου έμπνευση στην προηγούμενη θητεία του ήταν να τοποθετηθούν τα κάγκελα στο Κολωνάκι, έχει σκοπό να τα καλλωπίσει, να τριφτούν, να περασθούν με μίνιο και να χρωματισθούν ή θα τα βλέπει ο κόσμος έτσι, για να διαπιστώνει τα χάλια της δημοτικής αρχής, όπως αποτυπώνονται στα κάγκελα;
(160916)




ΚΟΥΙΖ 3

Τι γίνεται; Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν πετάνε να ποτίσουν τους κρεμαστούς κήπους του Λουτρακίου; Δεν το βλέπουν ότι μαραίνονται;
(160916)




Είπαν… 1

«Στον αέρα είναι οι σχέσεις του ″παλατιού″ (λόγω του πολιτισμού του «αουα») με τα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, καθ’ ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης με τον έμπιστο αντιδήμαρχό του Τάσο Σακελλαρίου, αδυνατούν να αντιληφθούν τα στοιχειώδη περί Πολιτισμού και τι σημαίνει η παραγωγή Πολιτισμού για το παρόν και το μέλλον του τόπου.»
(160916)




Είπαν… 2

«Μήπως η παρακάτω είδηση αντανακλά τις αρνητικές επιπτώσεις του πολιτισμού του ″αουα″ στα σύγχρονα πράγματα, αλλά και για το μέλλον του Λουτρακίου; Στην γειτονική Κόρινθο και στην οδό Αράτου 74, εγκαινιάζεται την Κυριακή στις 20:00, από τον γνωστό πανελληνίως -λόγω της παρουσίας του και στα μουσικά πολιτιστικά δρώμενα του Λουτρακίου- Αλέξη Κωστάλα το Καλογεροπούλειο Ωδείο, με καθηγητές και μουσικούς που προέρχονται και από την Φιλαρμονική Λουτρακίου. Λέτε να παραστούν Γιώργος Γκιώνης και Τάσος Σακελλαρίου
(160916)




Είπαν… 3

«Το να κάνει ο εργαζόμενος σωστά και αποτελεσματικά την δουλειά του, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση. Στο δήμο Λουτρακίου, ωστόσο, η κατάσταση έχει περάσει στο άλλο άκρο. Όταν ο εργαζόμενος επιτελέσει το καθήκον του και συμπληρώνει κανονικά το ωράριό του πρέπει να επαινεθεί. Δηλαδή, αν κάποιος ευσυνείδητος υπάλληλος υπερβάλλει εαυτόν και αποτελεσματικότητας ποιό θα πρέπει να είναι το βραβείο; Μήπως είναι ώρα να συνέλθουν διοικούντες, αλλά και η πλειονότητα των διοικουμένων; Οι εποχές είναι δύσκολες και προβλέπεται να γίνουν ακόμα πιο δύσκολες και πολύ περισσότερο επικίνδυνες από πλευράς ασφάλειας στην εργασία.»
(160916)




ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΑΛΑΣΕ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑΚΑΝΕΙ «ΔΩΡΟ» ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ

«Άνθρακες ο θησαυρός» για τον έμπιστο κι εξ απορρήτων του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, που ήθελε να ανατρέψει το σε βάρος της δημοτικής αρχής τους κακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, για το οποίο κατ’ εξοχήν φταίει ο ίδιος με όλα τα «παρατράγουδα» που συμβαίνουν στον τομέα που προΐσταται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Γιώργος Ρουμελιώτης ήθελε να ανακοινώσει μέσα στον μήνα την δημιουργία υδατοδρομίου στο Λουτράκι, το οποίο να λειτουργήσει ως «χρυσό χάπι» που θα αναστρέψει την τόσο βαριά εικόνα για το σύνολο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη.
Όπως θέλουν οι ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Ρουμελιώτης αυτήν την προοπτική ήθελε και επεδίωκε μέσω συνέντευξης Τύπου το επόμενο διάστημα να την κάνει δώρο στο φίλο του Γιώργο Γκιώνη. Όμως, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία ″Ελληνικά Υδατοδρόμια Α.Ε.″ έκοψε την φόρα στον Γιώργο Ρουμελιώτη, δεδομένου ότι αφενός δεν έχει ολοκληρώσει το business plan, αφετέρου η ανακοίνωση θα γίνει από την ίδια την εταιρεία στο πλαίσιο της παρουσίασης ολόκληρου του δικτύου με τους αδειοδοτημένους προορισμούς.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Ρουμελιώτη να υποβοηθεί παρά την απομάκρυνσή του από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος είναι συνταξιούχος της πολιτικής αεροπορίας και προφανώς θα διαθέτει γνώση των πτητικών θεμάτων.
Έτσι, Γιώργος Ρουμελιώτης και Δημήτρης Μπέλλος έμειναν στα… κρύα του λουτρού, χάνοντας μια επικοινωνιακή φιέστα που ήλπιζαν ότι θα αλλάξει την εικόνα της δημοτικής αρχής προς την κοινωνία και να δείξουν ότι κάνουν, έναντι του «τίποτα» που είναι η πραγματικότητα.
(160916)




ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Στον κεντρικό δρόμο της Περαχώρας, την λεγόμενη ″aoutompan″, εθεάθη την Τρίτη το απόγευμα στις 18:05, ο συνήθης ύποπτος -εξάδελφος πρώην δημάρχου- με το καλοθοφόρο του δήμου Λουτρακίου να προσφέρει ιδιωτικές υπηρεσίες με το δημοτικό μηχάνημα και τα δημοτικά πετρέλαια. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο πρόσωπο το 2012, σε ατύχημα που είχε σημειωθεί σε ιδιωτική εργασία του, είχε καταστρέψει το προηγούμενο καλαθοφόρο, το οποίο αντικαταστάθηκε εν πλήρη σιωπή από την δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, χωρίς στο ″παλάτι″ να… ανοίξει ρουθούνι.
Την Τρίτη, ο συνήθης ύποπτος προσέφερε ιδιωτικά τις υπηρεσίες του σε επιχείρηση συγγενικού προσώπου τόσο του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, όσο και του αντιδημάρχου Πολιτισμού Τάσου Σακελλαρίου.
Αλήθεια, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τεχνικών Έργων Θανάσης Γεωργίου όλα αυτά τα έχει υπόψιν του και με ποιές προϋποθέσεις κινούνται τροχοφόρα, μηχανήματα και εργαλεία του δήμου Λουτρακίου;
Έχει κοπεί δελτίο κίνησης;
Είχε γίνει η σχετική εγγραφή με τα άτομα που ήταν στο καλαθοφόρο;
Αν προκληθεί ατύχημα, ποιός θα είναι υπεύθυνος για τις ιδιωτικές εργασίες του οδηγού του, όταν μάλιστα υπάρχει το προηγούμενο με την αντικατάσταση του προηγούμενου καλαθοφόρου;
Τι είχες Γιάννη, τί είχα πάντα… και το ″πάρτι″ καλά κρατεί στο δήμο Λουτρακίου υπέρ ημών και ημετέρων.
Πώς άραγε θα μπορούσε κάποτε να διασωθεί αυτός ο δήμος με την άρρωστη νοοτροπία που επικρατεί στους κόλπους του;
(160916)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΑΜΑ ΕΠΙΑΣΕ,
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΠΟΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Πολλά είναι τα παράπονα που διατυπώνει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στην «πιάτσα» της πόλης ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν εφημερίδες και blogs, εμφανιζόμενος ως αδικημένος, γιατί φαίνεται να νομίζει ότι κάνει, αλλά η αναγνωρισιμότητά του, έχει πιάσει πάτο, όπως του συνέβη την περασμένη εβδομάδα περιφερειακά του κέντρου του δήμου!
Ο Γιώργος Γκιώνης, παρά τις προεκλογικές του υποσχέσεις, είναι κατά πολύ χειρότερος ως δήμαρχος έναντι της προηγούμενης θητείας του κι αυτό φαίνεται από την διάλυση και αποσύνθεση που παρουσιάζει η πόλη, με συνέπεια να τρέχουν εκ των υστέρων άναρχα, να «μπαλώσουν τρύπες», για να κρύψουν αυτό που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου έρμαιο και κατευθυνόμενος από τα οικονομικά συμφέροντα -που ορθά το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι το ίδιον όφελος και ο δήμος ας βουλιάξει, παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιούνται στην επικράτειά του- άγεται και φέρεται, χωρίς να γνωρίζει ποιός είναι ο στόχος, που βαδίζει, τί πρέπει να πετύχει, αλλά πολύ περισσότερο και χειρότερο είναι ότι αδιαφορεί αν με τις πράξεις του θα υπάρχουν συνέπειες στον δήμο και τους πολίτες του.
Ανοικτά, με διάπλατες τις πόρτες, όλα τα μεγάλα και καυτά θέματα που απασχολούν τον τόπο σε ολόκληρη την επικράτειά του, διαπιστώνει ο καθένας να μην υπάρχει πρόθεση και διάθεση από την δημοτική αρχή να προωθηθούν λύσεις, με συνέπεια ορισμένα από αυτά, λόγω παρόδου του χρόνου, αλλά και εξέλιξης των συνθηκών βάζουν την δημοτική αρχή με την πλάτη στον τοίχο, ώστε να προσπαθεί με ακατάληπτες αντιδράσεις να εκτρέψει τον ρου των γεγονότων.
Όπως πάρα πολλές φορές έχει επισημανθεί στον Γιώργο Γκιώνη από αυτό εδώ το βήμα, είναι αναγκαίο και απαραίτητο να αλλάξει την συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων του μηδενός εξαιρουμένου αυτών που βρίσκονται εκτός Ιάσωνος και είναι εκφραστές των οικονομικών συμφερόντων, καθώς επίσης και την συντριπτική πλειονότητα όσων βρίσκονται εντός ″παλατιού″.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου αδυνατεί να αντιληφθεί, ενώ τα οικονομικά συμφέροντα που το αντιλαμβάνονται δεν του το διαμηνύουν, ότι έχει στοχοποιηθεί από την τοπική κοινωνία, ως υπολειπόμενος της απαιτούμενης επάρκειας να διαχειρισθεί τις τύχες του τόπου και τις τύχες της, με συνέπεια να μην διαθέτει την δυνατότητα να αλλάξει αυτήν την πραγματικότητα, γιατί:
Δεν θέλει να απαγκιστρωθεί από τα οικονομικά συμφέροντα, στα οποία προεκλογικά προσέφερε γη και ύδωρ.
Δεν θέλει να προχωρήσει στην αλλαγή του περιβάλλοντος και των συμβούλων του, προκειμένου να παρουσιασθεί ένα καινούργιο πνεύμα και μια καινούργια αντίληψη που θα μπορέσει να δώσει προοπτική στον τόπο.
Ο Γιώργος Γκιώνης επειδή δεν διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και επειδή είναι και δέσμιος των οικονομικών συμφερόντων, δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, δεν θα μπορέσει να αλλάξει την καθημερινότητα, να αναστρέψει την εικόνα της δημοτικής αρχής του και να δώσει προοπτική στον τόπο. Αυτό, ενδεχομένως να το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος, με συνέπεια να μην αντιδράει και το μόνον που θα κάνει είναι να ψελλίζει στην «πιάτσα» δικαιολογίες ως μαθητούδι. Μοιραία θα άγεται και θα φέρεται, εγκλωβισμένος στο αδιέξοδό του, μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία του -αν δεν προκύψουν συνέπειες από καταστάσεις που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη- αφού έχει γνώση ότι η τοπική κοινωνία είναι αγανακτισμένη με το σύνολον της δημοτικής αρχής του, γιατί αφενός νιώθει εξαπατημένη από τον ίδιο, αφετέρου είναι παντελώς απογοητευμένη από το «τίποτα» της δημοτικής αρχής του.
Ακόμα και δύο, τρία, πέντε καλά να γίνουν επί των ημερών του, η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να του τα προσμετρήσει θετικά, θεωρώντας ότι αυτά έγιναν είτε από την ανάγκη των πραγμάτων, είτε από κεκτημένη ταχύτητα.
Οι «ιθαγενείς» του δήμου Λουτρακίου… χορτασμένοι από τις «χάντρες και τα καθρεπτάκια» στην θητεία του Κώστα Λογοθέτη, μπορεί να την «πάτησαν» από τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις μεταμέλειας του Γιώργου Γκιώνη, αλλά δεν τα μηρύκασαν και δεν έχουν πρόθεση και διάθεση να το κάνουν και με όποιον εμφανισθεί με τέτοιο σκοπό. Εξ ου και η αντίδραση της κοινωνίας, που την εισπράττει τόσο ο ίδιος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοί του, που τα ακούνε όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.
(160916)
Return top