ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΚΟΥΙΖ 1

Ποιός καλύπτει και γιατί χορηγεί σε κάποιους παίκτες του ″Texas Holdem″, που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν και τον καφέ τους, δωμάτιο στο ξενοδοχείο, ενώ τους εξασφαλίζει και την διατροφή τους; Τί σόι πολιτική είναι αυτή; Η χορήγηση δωματίων στους συγκεκριμένους, δεν στερεί το ξενοδοχείο εν μέσω full season από πρόσθετα έσοδα, όταν η αναλογούσα γκανιότα τους υπολείπεται και του καφέ τους; Κάποια στελέχη μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι η επιχείρηση του πατέρα τους;
(020816)ΚΟΥΙΖ 2

Σε ποιά μεγάλη μονάδα έχει χαλάσει ο ιδιωτικός βιολογικός καθαρισμός, ενώ η μονάδα δεν είναι συνδεδεμένη και με τον βιολογικό καθαρισμό του δήμου Λουτρακίου; Τα λύματα αυτά που πηγαίνουν; Δημοτική αρχή και ΔΕΥΑΛ το έχουν υπόψιν τους ή προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει κάτι;
(020816)ΚΟΥΙΖ 3

Γιατί στα Πίσσια μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα είπαν χθες και πάλι το νερό νεράκι, αφού οι βρύσες στο χωριό στράγγιξαν; Η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη με τον περαχωριτάρχης της, πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Φίλιππα Θυμή, έχουν ασχοληθεί, αν και το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, με τον καθαρισμό και την συντήρηση της πηγής της Γκούρας;
(020816)


Είπαν… 1

«Σε συνέχεια της ανάρτησης της περασμένης Παρασκευής, σχετικά με την εμπιστοσύνη που επεδείχθη για δεύτερη φορά στο πρόσωπο του Γιώργου Γκιώνη, επειδή εκ παραδρομής δεν ολοκληρώθηκε η αιτιολόγηση, οφείλεται να διευκρινισθεί ότι ο τέως δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης τελικά είχε κάνει χειρότερη θητεία από την πρώτη του Γιώργου Γκιώνη, ενώ ο ″βετεράνος″(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου θεωρείτο τελειωμένος στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας. Έτσι οι πολίτες του Λουτρακίου, αφού τον έσπρωχνε παντοιοτρόπως και το Club Hotel Loutraki S.A., τον εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά, αλλά οι άνθρωποι της εταιρείας για να κάνουν την δουλειά τους τον έχουν εκθέσει τόσο πολύ, με συνέπεια πλέον να έχει καταγραφεί ήδη ο ίδιος και οι άνθρωποί του, ως οι χειρότεροι στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου.
(020816)Είπαν… 2

«Είναι απορίας άξιο, πώς κάποιοι περίμεναν στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της βιβλιοθήκης να υπάρχουν βιβλία. Ο πολιτισμός του ″αουα" είναι επιστροφή... στις άναρθρες κραυγές.»
(020816)Είπαν… 3

«Η αλεπού 100 το αλεπόπουλο 110 δεν έγινε ποτέ. Μπορεί στους στραβούς να βασιλεύει ο μονόφθαλμος, αλλά τα πολιτικά τερτίπια δεν είναι μαστίχα για να την μασάνε κι αυτοί που αντιλαμβάνονται καλύτερα από τα αλεπόπουλα τις πολιτικές σκοπιμότητες.»
(020816)


Είπαν… 4

«Όλα δείχνουν ότι έχει απαξιωθεί ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σχίνου τα ″Γεράνεια″, με το ενδιαφέρον να είναι αρκετά μειωμένο από πλευράς υποψηφιοτήτων, αλλά μειωμένο επίσης, για το τί θα συμβεί στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα είναι αρκετά μικρότερος ο αριθμός των μελών που θα ψηφίσουν σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.»
(020816)


ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ "ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο άνθρωπος όχι μόνον δεν αλλάζει, αλλά όπως όλα δείχνουν γίνεται και κατά πολύ χειρότερος.
Ο λόγος για ποιόν άλλον; Φυσικά, για τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος επαναλαμβάνει σε αντιστοιχία με το αλήστου μνήμης "δεν θέλω μαρίνα", "δεν θέλω τώρα τον προαστιακό", λαμβανομένου υπόψιν ότι αποτελεί καθολική απαίτηση της τοπικής κοινωνίας η έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου, κάνοντας υπηρεσιακούς παράγοντες και πολιτικά πρόσωπα υπουργείων να βρίσκονται σε τεράστιο αδιέξοδο, δεδομένου ότι κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει την αστειότητα του αφηγήματός του και ως εκ τούτου δεν αντιμετωπίζεται με την δέουσα σοβαρότητα, προσβάλλοντας με αυτά που λέει και την πόλη που εκπροσωπεί.
Το loutraki-press σε επικοινωνία με υπηρεσιακούς παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων, εισέπραξε την απόγνωσή τους, δεδομένου ότι η επιχειρηματολογία του, όπως υποστήριξαν, έδειχνε έναν άνθρωπο που αφενός δεν έχει γνώσεις, αφετέρου δεν αντιλαμβάνεται από την μία τα οφέλη, καθώς και ότι με την στάση του αυτή, θα προκαλέσει ζημία στον τόπο του. (Προσωπικά ο γράφων, γνωρίζει ότι ο Γιώργος Γκιώνης αντιλαμβάνεται και έχει υπόψιν του τα πάντα, αλλά οι δεσμεύσεις και συνεπεία αυτών οι εντολές που έχει λάβει, οδηγούν σε καταστροφή, με τον ίδιο να αδιαφορεί ότι θα είναι αυτός υπεύθυνος και θα του καταλογισθεί.) Στις επισκέψεις του στους υπηρεσιακούς παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων ο Γιώργος Γκιώνης ισχυρίζεται ότι "η είσοδος του προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου του δημιουργεί εμπόδιο στην εκτέλεση κι εφαρμογή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου", με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που τουλάχιστον γνωρίζουν να διαβάζουν, να του αντιτείνουν ότι "η υφιστάμενη γραμμή αποτελεί δουλεία, δεν πρόκειται ποτέ να ξηλωθεί, στην εφαρμογή του νέου σχεδίου θα υπάρχει στο ίδιο μέρος", ενώ το πλάτος πάνω από σαράντα μέτρων αυτόματα καθιστά αστειότητα το αφήγημα του Γιώργου Γκιώνη. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λουτρακίου επιμένει, ζητώντας να μην γίνει το έργο, λέγοντας δε, "να εφαρμοσθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και μετά βλέπουμε αν θα μπει ο προαστιακός στο Λουτράκι και μέχρι που, αλλά για την Αιγαίου ξεχάστε το"!..
Οι συγκεκριμένοι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν υπόψιν τους τόσο το έγγραφο του Γιώργου Γκιώνη προς τον "μέντορά" του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη -με τα γνωστά ψέματά του για το συγκεκριμένο έργο- που επ' εσχάτοις τον... άδειασε, όσο και τα τρία προεκλογικά του προγράμματα, με συνέπεια όλα μαζί να τον καθιστούν αναξιόπιστο, καθώς επίσης έχουν διαβάσει και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται και να διαπιστώνουν ότι οι ισχυρισμοί του είναι, χωρίς αντίκρισμα.
Στα μάτια των υπηρεσιακών παραγόντων, διεκρίνετο η βούλησή τους το έργο να κατασκευασθεί, δεδομένου ότι έχουν αντιληφθεί και είναι γνώστες των πάντων, θεωρώντας όλοι τους ότι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το Λουτράκι, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί όρθιο στο παρόν και το μέλλον του.
Εντύπωση στο loutraki-press έκανε η προσπάθειά τους να εξαλείψουν τις ανησυχίες που καθοδηγούνται κι επιδιώκουν να επιβάλλουν τα οικονομικά συμφέροντα του Ισθμού, λέγοντας με επιφύλαξη ότι δεν είναι απίθανο να ακουσθούν εξελίξεις.
Φυσικό είναι, με τον Γιώργο Γκιώνη στα πράγματα, το loutraki-press να είναι δύσπιστο και να κρατάει... πάρα πολύ μικρό καλάθι, αφού με την μαρίνα... έχει καεί η γούνα του Λουτρακίου, καθ' ότι ήταν και είναι σημαντική η δική του συμβολή.
(020816)
Return top