ΚΟΥΙΖ 1

Αφού η μαρίνα νομίζει ότι δεν είναι αναπτυξιακό έργο για το Λουτράκι, γιατί ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου την έχει περιλάβει στο προεκλογικό του φυλλάδιο ισχυριζόμενος ότι θα συνεχίσουν τη διεκδίκηση της; Ποιες είναι οι προσπάθειες που έχει καταβάλει στο παρελθόν;
(070514)




ΚΟΥΙΖ 2

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη γιατί δεν κάνετε μία απευθείας ανάθεση για προμήθεια λαμπτήρων να περπατάει ο κόσμος το βράδυ με ασφάλεια; Δεν το ξέρετε ότι τώρα πλέον τι σημασία έχει να σας κατηγορήσουν και περισσότερο; Τελειώσατε!
(070514)




ΚΟΥΙΖ 3

Έχει σκοπό η «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη να αποκαταστήσει την κεντρική παραλία του Λουτρακίου κλείνοντας τις δύο τάφρους που άνοιξαν τα ρέματα στις πρόσφατες βροχοπτώσεις;
(070514)




ΚΟΥΙΖ 4

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, ξέρεις πόσο σε βρίζουν πρώην ψηφοφόροι σου που γύρισες πάλι πίσω και δεν πρόκειται να σε ακολουθήσουν; Ας πρόσεχες να μην ήσουν κουρασμένος…
(070514)




Είπαν… 1

«Οι πολίτες το 2010 εξαπατήθηκαν από το συνδυασμό ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ για τους κατά φαντασίαν στόχους - διάλυση και καταστροφή του δήμου Λουτρακίου, για τις κατά φαντασίαν αξίες - χρηματισμούς και υπεξαιρέσεις, για τα κατά φαντασίαν οράματα - ισοπέδωση και ξεπούλημα των πάντων. Η κοινωνία σήμερα ενώπιον του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ της ″υπηρεσιακής″ δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη, είναι πανέτοιμη να τους μαυρίσει γιατί η καταστροφή γιγαντώθηκε και απλώθηκε σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου».
(070514)




Είπαν… 2

«Αν κι έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια που εγκατέλειψαν τα θρανία υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παίρνουν στο τηλέφωνο παλαιές συμμαθήτριες και παλαιούς συμμαθητές και ζητούν τη ψήφο τους, μη διστάζοντας ακόμα να απευθυνθούν και στα παιδιά των φίλων τους για να διασωθούν!
(070514)




Είπαν… 3

«Ο ″υπηρεσιακός″ δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης υπεξαίρεσε τις δύο επιταγές απόρων με την έναρξη της θητείας του για να επιδείξει στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, πως διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός!»
(070514)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΠΩΣ «ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ» ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Πρέπει οι κάτοικοι του υδροφόρου ορίζοντα και να έχουν γνώση, άσχετα αν τεχνηέντως τους απεκρύβη, ότι το  Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο τακτοποιεί για όσους ιδιοκτήτες είχε εκδοθεί άδεια κατοικίας πριν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος του 1985.
Κατά συνέπεια σε καμία των περιπτώσεων δεν αφορά τις περιπτώσεις των ιδιοκτητών που καλύπτονται από τους νόμους 1337/13, 4014/14, 4178/14, γεγονός που δεν τους νομιμοποιεί να υδροδοτηθούν.
Μόνη περίπτωση είναι να λάβει ομόφωνη(!..) απόφαση το δημοτικό συμβούλιο και να εγκρίνει την αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας της ΔΕΥΑΛ, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Λουτρακίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press τις πρόνοιες της νομοθεσίας τις έχουν υπόψη τους άριστα τόσο ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του, ενδεχομένως όσο και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εκτός Σχεδίου Περιοχών Λουτρακίου Σοφία Σερπετζόγλου, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν παρουσιασθεί ενδελεχώς στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες, που τους έχουν θέσει σε καθεστώς ομηρίας!
(070514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ € 300 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ «ΒΕΤΕΡΑΝΕ»(!) ΔΗΜΑΡΧΕ Π. ΠΑΥΛΟΥ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όταν έχεις διαχειριστεί περισσότερα από € 300 εκατ. στη δωδεκαετία, όπως ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου και στην αποχώρησή σου τα έργα που είναι σημεία αναφοράς ανήκουν στην προηγούμενη δημοτική αρχή, π.χ. «Καταρράκτες» και δεν εξελίσσεις τη δεύτερη φάση του έργου, πώς είναι δυνατόν να κομπορρημονείς για το πραγματοποιημένο έργο σου, που μάλλον φαντάζει σχεδόν μηδενικό;
Στη δωδεκαετία 1995 - 2006 με τα κατασκευαστικά κόστη που επικρατούσαν εκείνα τα χρόνια, αν τα περισσότερα από € 300 εκατ. είχαν πέσει σε έργα με τιμές ανταγωνιστικές και όχι σε μελέτες, μακέτες και υπερκοστολογήσεις στο δήμο Λουτρακίου, σήμερα θα μπορούσαμε να μιλάμε για το παραθεριστικό πρότυπο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο σε συνδυασμό με το φυσικό του πλούτο θα ήταν πόλος έλξης της υψηλής εισοδηματικής τάξης τουρισμού. Όσον αφορά τον τουρισμό, το 1994 δραστηριοποιούνταν στο Λουτράκι 13 γραφεία δυτικοευρωπαϊκών οργανισμών και το 2006 δεν υπήρχε κανένα!
Αυτός ήταν και ο λόγος που οι πολίτες το 2006 -αν και ο δήμαρχος μπορούσε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με 42%- παρά την αλυσίδα των πούλμαν με περίπου 400 οικιστές από τις περίπου 600 υδροδοτήσεις, ο δήμαρχος της α΄ Κυριακής του 2002 όχι μόνον δεν εξελέγη, αλλά τη δεύτερη Κυριακή η τοπική κοινωνία τον έστειλε σπίτι του, άσχετα αν δεν μπόρεσε να το αντιληφθεί…
Ωραίο το δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″, αλλά η κοινωνία δεν είναι ανόητη να πείθεται από πυροτεχνήματα, γιατί για παράδειγμα ως προοπτική το Spa είχε αναφερθεί από τον Γιάννη Γιωτάκη και φθάσαμε στον Αύγουστο του 2006 για να δημοπρατηθεί το έργο, μετά από πέντε μελέτες και τελικά έγινε ένα άλλο έργο, άσχετα με το που εκτοξεύθηκε…
Φυσικά, για τα συγκεκριμένα έργα που αναφέρει η ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ αναλυτική αναφορά θα γίνει στην αυριανή ανάρτηση για να είναι γνωστά τι έγινε πραγματικά!
Το χθεσινό δελτίο Τύπου έχει ως ακολούθως:
«Είναι γνωστό ότι ο δήμος που παραδώσαμε ήταν, όπως και αποδείχτηκε και στην πορεία, ένας δήμος πρότυπο.
Πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. διοικητικό, κοινωνικό, κυρίως όμως οικονομικό.
Ένας δήμος που όλοι καμαρώναμε όταν αναφερόταν ως παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στην Κορινθία, αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι ορκωτοί λογιστές και οι.... οικονομικοί σύμβουλοι του δήμου που έκαναν ελέγχους για τη δική μας περίοδο, επί δημαρχίας κ. Γκιώνη χαρακτήρισαν στο δημοτικό συμβούλιο στις 15 Απριλίου του 2008 το δήμο «πρότυπο και κερδοφόρο», ενώ δήλωσαν ότι «σπάνια βρίσκει κανείς τέτοιους δήμους στην Ελλάδα».
Tο Δεκέμβριο του 2006 παραδώσαμε:
- Ταμείο στο δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις: 9,5 εκατ. ευρώ.
- Έσοδα που εισπράχτηκαν από τη νέα δημοτική αρχή: 9 εκατ. ευρώ,
- Επιχορήγηση από τον αναπτυξιακό νόμο για το SPA: 2,9 εκατ. ευρώ Σύνολο: 21,4 εκατ.!
Από την άλλη:
- Υποχρεώσεις (έργα, δαπάνες): μόνο 4,8 εκατ. ευρώ,
- Και φυσικά μηδενικό δανεισμό
Ακόμα, εκτός των έργων που είχαν τελειώσει, παραδώσαμε ένα απέραντο εργοτάξιο, έργα άλλα σε φάση δημοπράτησης, άλλα δημοπρατημένα και άλλα με εγκαταστημένο και τον εργολάβο, όπως το SPA, το Κολυμβητήριο, το λιμάνι, τον περιφερειακό, τη δημοτική αγορά το νέο κοιμητήριο και τον κόμβο Κ. Βρύσης, πέντε σχολεία και πολλά άλλα.»
(070514)
Return top