ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ή

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ
ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ;








ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
ΤΟ CASINO ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!








ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ
ΤΑ € 10.000.000
ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!








ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ










ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ








ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!..




Ένας λαός που εκλέγει
Διεφθαρμένους, Κλέφτες,
Προδότες και Απατεώνες
δεν είναι θύμα!
Είναι συνεργός τους!
George Orwell




ΚΟΥΙΖ 1

Ποιός υποψήφιος δήμαρχος το 2010 πριν τις εκλογές είχε πει: «Εάν εκλεγώ δήμαρχος την Περαχώρα θα την εξαφανίσω»;
(250514)




ΚΟΥΙΖ 2

Τί μπορεί να περιμένει κάποιος από την "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση", που έχει αντιληφθεί την ήττα της και προπαραμονή του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών κυκλοφορεί η "παυλιάδα" με θέμα της όχι τα πολιτικά τεκταινόμενα και τις εξελίξεις πριν τις κάλπες, αλλά να επιτεθεί σφόδρα σε ένα ανταγωνιστή της;
Τόσο μυαλό διαθέτουν; Τέτοια κάνουν; Πολιτικά δεν έχουν τίποτα να πουν; Αυτοί θα οδηγήσουν τον τόπο στο μέλλον;
(250514)




Είπαν… 1

«Αθλιότητες, ύβρεις, συκοφαντίες εκπορεύονται από συγκεκριμένο υποψήφιο συνδυασμού με ονοματεπώνυμο!»
(250514)




Είπαν… 2

«Μια απαστράπτουσα λεκάνη που δεν θα βγάλει ποτέ τρίχες, είναι για αφόδευση κι όχι για να κατεβάζει ιδέες. Γιατί διαφορετικά θα ήταν ιδέες των οπισθίων…»
(250514)




Είπαν… 3

«Το έγκυρο προπαγανδιστικό όργανο της "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" η γνωστή σε όλους "παυλιάδα", δείχνει όχι μόνον το επίπεδο της νοημοσύνης των προσώπων που πλαισιώνουν τον επικεφαλής της "βετεράνο"(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου, αλλά και τη σοβαρότατη έλλειψη πολιτικού κριτηρίου κι αισθητηρίου που διαθέτουν στην προσπάθειά τους να καθοδηγήσουν την κοινή γνώμη. Η "παυλιάδα" λοιπόν στις δημοτικές εκλογές του 2006 υποστήριζε τον μέντορά της Παύλο Παύλου. Έχασε. Το 2010, στον α΄ γύρο υποστήριξε και πάλι τον μέντορά της και αποκλείσθηκε. Την β΄ Κυριακή του 2010 υποστήριξε τον Γιώργο Γκιώνη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αέρας νίκης 10 μονάδων για Γιώργο Γκιώνη - Δικαιούται άλλη μια τετραετία είπαν οι δημότες». Έχασε. Το 2014 στον πρώτο γύρο υποστήριξε τον μέντορά του Παύλο Παύλου και τον Δημήτρη Στάμου ευελπιστώντας να περάσουν και οι δύο στη σημερινή αναμέτρηση. Ο δεύτερος αποκλείσθηκε, ενώ ο μέντοράς του έχει χάσει… από τα αποδυτήρια. Τελικά η "παυλιάδα" όποιον υποστηρίξει, τον έκαψε!»
(250514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΚΑΘΕ ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ,
ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ - ΚΩΣΤΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Λίγες ώρες πριν εξαχθεί από τις κάλπες το πρώτο αποτέλεσμα, στην ατμόσφαιρα του δήμου Λουτρακίου επικρατεί αέρας απαλλαγής από το καταστροφικό σήμερα και οι προσδοκίες να μπει φρένο στη διάλυση φθάνουν από τις Βαμβακιές, την Λίμνη Βουλιαγμένης, τους Αγ. Θεοδώρους.
Το Λουτράκι σήμερα το βράδυ ουσιαστικά απαλλάσσεται από το δίδυμο των πολιτικών συνεταίρων, του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου, εκ των οποίων ο πρώτος πήρε το πασαπόρτι την περασμένη Κυριακή και ο άλλος το παραλαμβάνει το βράδυ.
Η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν ζητάει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να φύγουν οι δύο, που πλέον είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση του τόπου και να μπει «φρένο» στον ανεξέλεγκτο κατήφορο που ήδη πλέον έχει διαμορφώσει μια δυναμική, με συνέπεια να απαιτείται συγκροτημένη και συντονισμένη παρέμβαση για να ισορροπήσει άμεσα και μήπως επιτευχθεί η επανεκκίνησή του;
Οι συνταγές της σημερινής «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη που δεν άντεξε το βάρος κι έβαλε «συνδήμαρχο» τον πολιτικό συνέταιρό του Παύλο Παύλου δίνοντάς του καρέκλες για να παραμείνουν στην εξουσία, κατέστησε συνένοχο σε μεγάλο βαθμό τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από την τοπική κοινωνία που βάζει ένα τέλος και στους δύο. Τώρα αν θα το καταλάβουν είναι ένα άλλο θέμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τελείωσαν…
Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό τους, που πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι χάνουν τα πάντα, ο πλέον εξειδικευμένος ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος έχει βάλει από τη Δευτέρα το εργοστάσιο λάσπης να δουλεύει σε φουλ παραγωγή και οι περισσότεροι έχουμε γίνει θύματα της "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση", αφού αυτό άλλωστε την διακρίνει. Ο γράφων διαθέτει προσωπική εμπειρία, αφού έχει δεχθεί τόνους λάσπης από τον ίδιο τον επικεφαλής της Παύλο Παύλου, ο οποίος δεν δίστασε ακόμα να καταθέσει και αγωγή ότι δήθεν συκοφαντήθηκε, αλλά αυτά θα τα ξεδιαλύνει όλα η Δικαιοσύνη στην οποία αρέσκεται να σύρει πολιτικούς του αντιπάλους κι όποιον τολμήσει να του ασκήσει κριτική. Πάντως ο ίδιος για την καταδίκη του με τριετή αναστολή από το Εφετείο Ναυπλίου που έριχνε άσφαλτο σε κηρυχθείσα αναδασωτέα περιοχή -για να προστατεύσει το περιβάλλον(;)- δεν λέει κουβέντα!
(250514)
Return top