ΚΟΥΙΖ

Ποιοί τρέμουν τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και προωθούνται ένθεν κακείθεν ανοσιουργήματα, με τον Κώωτση να είναι ο πιο βολικός να τα κουκουλώσει και να τους απαλλάξει όλους, γιατί λαμβάνει υποσχέσεις ότι θα είναι πάλι δήμαρχος και όχι μόνον… και ο δήμος Λουτρακίου να απολέσει εκατομμύρια ευρώ;
(010112)




Είπαν…

«Επανακάμψαντες πρώην δημοτικοί σύμβουλοι στον Παύλο Παύλου, ισχυρίζονται ότι ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης θα παρακολουθεί πλέον διακριτικά τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Λουτρακίου, καθ’ ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ολοκληρώσει τον πολιτικό του βίο στα τοπικά δρώμενα. Ίδωμεν…»
(010112)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΠΛΕΚΕΙ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.;

Αγωγή ύψους € 2.000.000 κατέθεσε την Παρασκευή το μεσημέρι τελευταία ώρα και στιγμή η Λουτράκι Α.Ε. κατά της Club Hotel Loutraki S.A. προκειμένου να δικαιολογήσει την αμοιβή σκάνδαλο των € 50.000 που χαρίζει(;) ι Κώωτσης σε δικηγόρους και συμβούλους ή πιο ορθά σε δικηγόρο.
Διευκρινίζεται ότι το πρόβλημα για το loutraki-press δεν είναι ο Χ δικηγόρος που εισπράττει αυτά τα χρήματα και καλώς κάνει, αφού έχει βρει κορόιδο, αλλά ο ίδιος ι Κώωτσης που σκορπάει μη υπάρχοντα χρήματα μιας καταρρέουσας εταιρείας.
Όσον αφορά την αγωγή των € 2.000.000, επισημαίνεται ότι στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το € 1.660.000 της αγωγής που είχε καταθέσει ο πρώην νομικός σύμβουλος της τότε ΔΑΕΤ Α.Ε. Γιάννης Στάμου. Επομένως, αν δεν έχουν ή έχει καταβληθεί μέρος των € 50.000, πρόκειται για μια απαίτηση της τάξης των € 340.000!
Ζητούμενο είναι, γιατί ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση Δημήτρης Κονομόδης, ανακάλεσε την προηγούμενη αγωγή; Έκρινε μη επαρκές το περιεχόμενο του συναδέλφου του ή ι Κώωτσης είχε καταστρώσει άλλα σχέδια για να γίνει πάρτι με το δημοτικό χρήμα, οπότε πρόκειται για καραμπινάτο σκάνδαλο;

- Και γιατί τόση βιασύνη να πάει την τελευταία ημέρα της παραγραφής λόγω πενταετίας και να μην πάει με τη διαδικασία περί αθέμιτου κι αδικαιολόγητου πλουτισμού, οπότε πάει στην εικοσαετία και είναι καλυμμένος από πλευράς χρονικών προθεσμιών;
- Μήπως κατευθυνόμενος, επειδή του έχουν υποσχεθεί ότι θα τον ξαναβγάλουν δήμαρχο, βάζει λήθη στο παρελθόν και διαγράφει σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του εκατομμύρια ευρώ που αναδεικνύει η γνωμοδότηση Τσοβόλα για τα έτη από το 2005 μέχρι το 1996;
- Μήπως, γιατί αυτοί που τον κατευθύνουν, τα ονοματεπώνυμά τους φιγουράρουν στη γνωμοδότηση Τσοβόλα κι ενδεχομένως επιβάλλεται να ασκήσει προσωπικές μηνύσεις σε βάρος τους, γιατί υπαιτιότητά τους ζημιώθηκε η πρώην ΑΤΕΚΛ Α.Ε. και μετέπειτα ΔΑΕΤ Α.Ε.;
Με την τακτική που έχουν επιβάλλει και υιοθετεί ι Κώωτσης, προκύπτουν τα αδικήματα της απιστίας περί την υπηρεσία, της συγκάλυψης κακουργηματικών πράξεων, της υπόθαλψης τελεσάντων κακουργηματικές πράξεις.
Εάν δεν είναι αυτό καραμπινάτο σκάνδαλο, τότε πιο είναι;
Επίσης, ακόμη και με τη διαδικασία που του επιβλήθηκε άνωθεν(;) να ακολουθήσει, σκάνδαλο θα είναι, εάν δεν καταθέσει μήνυση κατά ηθικών και φυσικών αυτουργών, εξαιτίας των οποίων έχει ζημιωθεί η Λουτράκι Α.Ε. τα ως άνω ποσά.
Αυτό που μένει τις επόμενες ημέρες να περιέλθει σε γνώση του loutraki-press το περιεχόμενο της αγωγής, να συγκριθεί το περιεχόμενο της με το περιεχόμενο αυτήςς που είχε καταθέσει ο Γιάννης Στάμου, προκειμένου να αναρτηθεί και να σχολιασθεί από δικηγόρους της Κορίνθου και των Αθηνών.
Επισημαίνεται, ότι το loutraki-press έχει στα χέρια του τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από τη Λουτράκι Α.Ε. κατά της Club Hotel Loutraki S.A., τα οποία έχουν προσδιορισθεί να συζητηθούν στις 6 Φεβρουαρίου 2012 και τα οποία θα αναρτήσει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να σχολιασθεί και σ’ αυτά η διαδικασία που ακολουθεί ι Κώωτσης κι ευτελίζει τον τόπο με δικαστική βούλα, ένεκα των αποφάσεων, όρα απόρριψη διαταγής πληρωμής.
Επαναλαμβάνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι οι δικηγόροι, αλλά τα ύποπτα(;) παιχνίδια που έχουν βάλει τον Κώωτση να παίξει και δεν αντιλαμβάνεται σε ποια καταδίκη οδηγεί το δήμο Λουτρακίου.
Καλή χρονιά με υγεία και ο καλός Θεός ας προσέχει παραπάνω το Λουτράκι και να το προστατεύει από αυτούς που διαφεντεύουν την τύχη του!
(010112)
Return top