ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο άκρως επιπόλαιος αντιδήμαρχος του Κώωτση και μέγα «παπαγαλάκι» που έλεγε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα ’χουμε αντίπαλο;
(171211)




Είπαν…

Στην πολιτική επικοινωνία Κώωτση, η αντίδραση γίνεται αστραπιαία και ad hoc. Στο δήμο Λουτρακίου ιστορικά και σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να συμβαίνει πρώτη φορά οι εκλεκτοί επικοινωνιολόγοι σου να αμείβονται για να απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου. Χθες στο δήμο Λουτρακίου έγινε η παράδοση των δύο κτιρίων του ΕΟΤ από τον υφυπουργό Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη.

Έχει δει κάποιος ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου για το συγκεκριμένο γεγονός; Θέλουν να το κρύψουν ή ο ύπνος τους ήταν πάρα πολύ βαθύς;
(171211)




ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

Κώωτση, όταν εσύ ο ίδιος μαζί με τους περισσότερους αξιωματούχους σου, τα «εξαπτέρυγά» σου και τους αυλικούς σου δεν είσαστε ικανοί πολιτικά να δέσετε ακόμη και τα κορδόνια των υποδημάτων σας γιατί τα δένετε μεταξύ τους, τι θέλετε και ανακατεύεσθε σε υποθέσεις που ούτε καν έχετε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να διαχειριστείτε και σας εκθέτουν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ξένα προς αυτά του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του συμφέροντα;
Κώωτση, θα πρέπει να αντιληφθείς όταν ένας σύμβουλός σου και δη αυλικός σου προβαίνει σε μία ενέργεια, στην πολιτική πραγματικότητα, στο φόντο πάντοτε βρίσκεσαι εσύ. Αυτό υπονοεί ότι οι ενέργειές του είτε έχουν γίνει καθοδηγούμενες, είτε διαθέτουν τη σύμφωνη γνώμη σου. Σε διαφορετική περίπτωση, προκριμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου, τον απομακρύνεις από το στενό σου περιβάλλον, αποκηρύσσοντάς την ενέργειά του με ανακοίνωση.
Αφορμή για τα παραπάνω, δελτίο Τύπου της βουλευτού Κορινθίας Αικατερίνης Φαρμάκη Γκέκη, η οποία εκφράζει την έκπληξη και παράλληλα τη δυσφορία της προς συγκεκριμένο ιστολόγιο που ανήκει σε αιρετό του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ενώ παράλληλα είναι κι άνθρωπος της αυλής του Κώωτση. Αιτία, το θέμα της μαρίνας Λουτρακίου που ανακινεί το ιστολόγιο προβάλλοντας ερώτηση της εν λόγω βουλευτού, για την οποία είχε υποστεί σφοδρότατο πολιτικό σφυροκόπημα και μετά από δημόσιες παρεμβάσεις της και διευκρινίσεις το συγκεκριμένο θέμα έληξε κι έκλεισε οριστικά.
Τη συγκεκριμένη στιγμή που ο άνθρωπος του Κώωτση ανακινεί το συγκεκριμένο θέμα προφασιζόμενος την εκ λάθους ερώτηση της βουλευτού, πολιτικά δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν, εκτός αν υπάρχει και τρίτο και ι Κώωτσης θα πρέπει να το ανακοινώσει για να ενημερωθεί η κοινή γνώμη.
Το πρώτο ενδεχόμενο είναι στο πλαίσιο των διασυνδέσεων που έχει ανοίξει ι Κώωτσης με την πλευρά του Ισραηλινού μεγαλοεπενδυτή Yigal Zilkha, είναι αν του έχουν υποδείξει ν’ αρχίσει σιγά - σιγά να απαξιώνει το συγκεκριμένο έργο - συμβατική υποχρέωση της εταιρείας του, όπως ακριβώς του υποδεικνυόταν από τους σύμβουλούς του (είναι μόνον δικοί του;) -οι οποίοι μάλιστα την απαξίωναν- να μην λαμβάνει υπόψη του τη γνωμοδότηση Τσοβόλα!
Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ι Κώωτσης λόγω της μεγαλομανίας του και της αίσθησής του ότι είναι «αυτοκράτορας» να θέλει να εμπλακεί λόγω και της προεκλογικής περιόδου στα πολιτικά πράγματα των εθνικών κομμάτων, αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι αυτό κάνει κακό και στο δήμο Λουτρακίου. Χαρακτηριστικότατη προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η επισήμανση της Αικατερίνης Φαρμάκη Γκέκη προς το ιστολόγιο του εκλεκτού του: «Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι τα "περσινά ξινά σταφύλια" που δημοσιεύσατε έχουν κάποια σκοπιμότητα, πέραν του δικού σας "εκ παραδρομής λάθους" και θεωρώ καλόπιστα ότι δεν εντάσσονται στην επίδειξη προεκλογικού "οίστρου" ορισμένων τρίτων προσώπων».
Ι Κώωτσης, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι αν η ενέργεια αυτή, η εν λόγω ανάρτηση, έχει γίνει με σκοπιμότητα, τότε πρόκειται για συμμετοχή σε κτύπημα άνανδρο κάτω από τη μέση, ενώ πλέον καθίσταται προφανές ότι έχει εμπλέξει και το δήμο Λουτρακίου στην εσωκομματική πολιτική αντιπαράθεση και ειδικότερα σ’ ένα κόμμα το οποίο σύμφωνα πάντοτε με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις έχει καταποντισθεί, ενώ αυτή τη στιγμή δεν είναι ευκρινής ποια θα είναι και η επόμενη ημέρα του.
Πρόκειται για κολοσσιαίες γκάφες ολκής, επικίνδυνες για το μέλλον του τόπου, που δεν θα τις έκαναν ακόμη και μαθητές λυκείων στο πλαίσιο δράσης των συμβουλίων τους.
Κώωτση ημέρα με την ημέρα γίνεσθε όλο και πιο επικίνδυνοι για τον τόπο. Καλόν και σκόπιμον θα ήτο, ότι κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους κάποιος από τους οικείους σας να σας σκουντήσει και να σας επισημάνει ότι φέρνετε την καταστροφή.
Αν τώρα Κώωτση, δεν μπορείς να ελέγξεις και να μην γνωρίζεις τι πράττουν οι έμπιστοι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου κι αναπτύσσουν προσωπικές πολιτικές ή έχουν σκοπό να καλλιεργήσουν για να αναπτυχθούν άλλου είδους φιλοδοξίες εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη σου, μάλλον έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ακαριαία.

Η ανακοίνωση - διαμαρτυρία της βουλευτού προς το ιστολόγιο
Έκπληξη μου προκάλεσε η ανάρτηση στο μπλογκ σας, μιας υπόθεσης του 2010 για την οποία έχει ήδη προκληθεί θόρυβος και έχω δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις προ έτους.
Είναι γνωστό ότι το θέμα που όψιμα αναδεικνύετε -δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιο λόγο- προέκυψε πριν από 14 μήνες(!) κι οφειλόταν όχι σε δική μου κίνηση, αλλά σε εκ παραδρομής λάθος τέως συνεργάτη μου. Άλλωστε, για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι γνωστές οι θέσεις μου και από τα δελτία Τύπου που εκδίδω και από δημόσιες δηλώσεις μου σε κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, σας θυμίζω ότι γι’ αυτό το ζήτημα έχει ήδη επιληφθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας κι ως εκ τούτου καμία αντικατάσταση έργου δεν μπορεί να γίνει πριν την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης του.
Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι τα «περσινά ξινά σταφύλια» που δημοσιεύσατε έχουν κάποια σκοπιμότητα, πέραν του δικού σας «εκ παραδρομής λάθους» και θεωρώ καλόπιστα ότι δεν εντάσσονται στην επίδειξη προεκλογικού «οίστρου» ορισμένων τρίτων προσώπων.
Ως εκ τούτου πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση πρέπει να αποσυρθεί άμεσα για να μην προκαλούνται λάθος εντυπώσεις σε «λάθος» χρονικές συγκυρίες.
(171211)
Return top