ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο σύμβουλος του Κώωτση που εξαγριώνει τους υπαλλήλους στις υπηρεσίες που επισκέπτεται και μόλις αποχωρήσει καλούν στο Λουτράκι και λένε: Τι είναι αυτός που μας στείλατε; Να μην ξαναέλθει…
(121211)




Είπαν…

«Ο "συγγενής" - κουμπάρος του Κώωτση Δημήτρης Κονομόδης έχει δεσμευθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. ότι θα παρέχει τις υπηρεσίες του με € 1.000 σε ετήσια βάση. Πώς λοιπόν ι Κώωτσης του κατέβαλε για το εξώδικο € 1.500;»
(121211)




ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ
ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ

«Γιατί δεν αναδεικνύεται τα χιλιάδες ευρώ που έχει κάνει ι Κώωτσης δώρο στο «συγγενή» - κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη, λες και η Λουτράκι Α.Ε. είναι η προσωπική του επιχείρηση; Λες και είναι τσιφλίκι του;»
«Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος ηθικής τάξης και σημασίας» υποστήριζαν χθες το πρωί σε κεντρικό πολιτικό στέκι της λεωφόρου πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και δημοτικοί παρατηρητές, δεδομένου ότι «ι Κώωτσης έχει χαρίσει κι απ’ όσα έχουν γίνει ως ώρας γνωστά στο "συγγενή" - κουμπάρο του, το ποσό των € 11.500, χωρίς να έχει παράξει το παραμικρό έργο και κανείς δεν αντιδρά από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, είτε στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., είτε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, ως προ ημερήσιας διάταξης θέμα».
Αυτό που εγείρει ακόμη περισσότερες αντιδράσεις των δημοτικών παρατηρητών και των πρώην δημοτικών σύμβούλων, είναι το γεγονός ότι: «Σε μια περίοδο που η Λουτράκι Α.Ε. μπάζει νερά κι έχει αρχίσει να βουλιάζει, από τη μία ι Κώωτσης έχει αφήσει την εταιρεία ξεκρέμαστη από νομικό σύμβουλο κι από την άλλη κάνει δώρο στο "συγγενή" κουμπάρο του μέσω της Club Hotel Casino Loutraki, ποσό ύψους € 5.000, χωρίς να υπάρχει πραγματικό αντικείμενο για την αμοιβή αυτή, αλλά και χωρίς να έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση εξηρτημένης εργασίας, που να δικαιολογούσε αυτή την αμοιβή».
Υποθέσεις ακούσθηκαν πάρα πολλές, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ι Κώωτσης αδιαφορεί και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν για τις αλλεπάλληλες παραβάσεις καθήκοντος που έχει υποπέσει, με την αντιπολίτευση να τον αντιμετωπίζει μαρμαρωμένη!
Οι παριστάμενοι υπενθύμισαν την απόφαση του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. με την οποία τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του, παρείχαν την ευχέρεια να μπορεί να προσλαμβάνει ανεξέλεγκτα στρατό δικηγόρων
«Η πρώτη εμπειρία που αποκομίσθηκε για να κάνει ι Κώωτσης τα ρουσφέτια του», υποστήριζαν ότι «χαρακτηριστικό της ήταν η έλλειψη εμπειρίας εκ μέρους των εκλεκτών νέων που υπέπεσαν σε γκάφες και μόμοι τους προκάλεσαν τις αντιδράσεις».
Όσον αφορά τη δεύτερη εμπειρία που αποκομίσθηκε και το δικηγόρο που επελέγη για την αποστολή εξωδίκου, υποστήριζαν μετά βεβαιότητας ότι «ο εν λόγω έγκριτος νομικός υποδείχθηκε και συστάθηκε από συμφέροντα που δεν ανήκουν στο στρατόπεδο του Λουτρακίου και είναι φίλα προσκείμενα σε μία από τις πλευρές των μεγαλοεπενδυτών στην Club Hotel Loutraki S.A.»
Μετά απ’ όλες αυτές τις αναφορές το ερώτημα που αβίαστα προέκυπτε ήταν:

«Που οδηγεί ι Κώωτσης τον τόπο;» και διερωτώντο, «αν αντιλαμβάνεται έστω και λίγο την επικίνδυνη πορεία που ακολουθεί πάνω στις συγκεκριμένες ράγες που τον έχουν βάλει»;
(121211)
Return top