Είπαν…

Μετά από τόσες ανεξαρτητοποιήσεις, μήπως οι «αδέσποτοι» πλέον δημοτικοί σύμβουλοι φτιάξουν το δικό τους συνδυασμό, με τον Κωστάαακη να αποτελεί τελικά μια ισχνή μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.
Πάντως, στον Κωστάαακη εστάλη και νέο εξώδικο από την Club Hotel Casino Loutraki!

(270711)




ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Ο ΚΩΣΤΑΑΑΚΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΠΙΣΩ»


Με τη δημοσιοποίηση των ανεξαρτητοποιήσεων των Δημήτρη Πέτρου και Παναγιώτη Βαρελά από το ιστολόγιο diogenis-press, πριν από λίγη ώρα στην Ιάσωνος -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- είχαν μια σύντομη συνάντηση-συνομιλία ο Κωστάαακης με τον εξάδελφό του, δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δόσχορη.
Ο αυτοκράτορας, του οποίου έχει αρχίσει πλέον να φαίνεται η γύμνια σε όλα τα επίπεδα, διερωτάτο: «Τι να κάνω με το χαρτί της παραιτήσεως που μου πέταξε ο Βαρελάς στα μούτρα; Είχε έρθει χθες το μεσημέρι με σορτσάκι στο γραφείο μου και με εξευτέλισε».
Ωστόσο, ο αυτοκράτορας όταν ενημερώθηκε προσπάθησε να τους απαξιώσει και να το παίξει σκληρός, αλλά κανενός δεν ίδρωσε το αυτί. Μάλλον θυμηδία λέγεται ότι προκάλεσε η αντίδραση του Κωστάαακη. Σίγουρο είναι πάντως ότι στο διάστημα που έπεται θα συμβούν πάρα πολλά ευτράπελα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τα δύο πρώην μέλη του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω» που ανεξαρτητοποιήθηκαν, οδηγήθηκαν σ’ αυτήν την επιλογή γιατί ο Κωστάαακης δεν τους σηκώνει το τηλέφωνο ή όταν συνεννοούνται και τους αναθέτει να αναλάβουν μια δράση ή να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά, ξαφνικά διαπιστώνουν το ίδιο αντικείμενο να έχει ανατεθεί και σ’ άλλο άτομο.
Πρόκειται για την προσφιλή τακτική του Κωστάαακη, το διαίρει και βασίλευε!
Ζητούμενο πάντως όλων αυτών των εξελίξεων είναι, γιατί πρέπει ο τόπος να πληρώνει τόσα πολλά για λογαριασμό ανίκανων κι επικίνδυνων ανθρώπων.
(270711)
Return top