ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΒΑ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και από μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου στην Club Hotel Casino Loutraki, κατέθεσε σήμερα το πρωί στη γραμματεία της εταιρείας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Κακαβάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του loutraki-press, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με τις πρακτικές που ακολουθεί ο Κωστάαακης, διαπιστώνοντας ημέρα με την ημέρα ότι δημιουργεί όλο και περισσότερα αδιέξοδα.
Ο Γιώργος Κακαβάς, έχοντας διαβάσει και τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, βλέποντας τον Κωστάαακη περί άλλων να τυρβάζει και να μην αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα την ενεργοποιημένη βόμβα, αντιλαμβάνεται ότι σφίγγει ο κλοιός για τον ίδιο κι αύριο μπορεί να βρεθεί ποινικά και αστικά υπεύθυνος.
Ο Γιώργος Κακαβάς, επιλέγει το δρόμο της αποχώρησης, ενώ δεν είναι απίθανο να ακολουθήσουν κι άλλοι, όσοι φυσικά δεν λειτουργούν ως υπήκοοι και Φιλιππινέζες κι αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που αρχίζουν να διαμορφώνονται για τον ένα έκαστο ξεχωριστά.
Σίγουρα, οι πρακτικές του Κωστάαακη, έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και οι εξελίξεις στο συνδυασμό Με τους Πολίτες «Πίσω», θα είναι δραματικές.

(200711)
Return top