ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»,
ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ»


Η αδυναμία να πείσουν το φιλοθέαμον κοινό, δηλαδή τους ανυποψίαστους ψηφοφόρους, με ταχυδακτυλουργικά τρικ, λαγούς από το καπέλο, δήθεν γκάλοπ που δεν πίστεψε απολύτως κανείς, ακόμη και πολιτικό στριπτίζ, τώρα επιστρατεύεται η λάσπη.
Ο άνθρωπος με τα πολλά πρόσωπα, εκπαιδευμένος γι’ αυτό, πρόκειται να αναλάβει τώρα έναν άλλο γνώριμό του ρόλο, αυτόν του βιομήχανου της λάσπης, επιστρατεύοντας δίκην εργολάβων τους λιγδωμένους κονδυλοφόρους και δίκην εργατών κάθε λογής «παπαγαλάκια», που «χρωστούν» στο σύστημα Γκιώνη.
Έτσι, είναι καθ’ όλα έτοιμοι να μας θυμίσουν ότι οι «ανένταχτοι» είναι εδώ να ρίξουν λάσπη στον κάθε αντίπαλο του Γιώργου Γκιώνη. «Ανένταχτους» για τους οποίους ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να καταδικάσουν -λαμβανομένου υπόψη ότι το θέμα ήλθε και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- τόσο ο δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης, όσο και ο πρόεδρος του χειρότερου ιστορικά -σύμφωνα με τις κατηγορηματικές δηλώσεις που δεν ανέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση στα παραδείγματα που επικαλούνται πρώην θεσμικοί παράγοντες- δημοτικού συμβουλίου, Μπάμπης Γεωργίου.
Μήπως οι δύο κάτι γνωρίζουν; Γιατί δεν λένε αυτό που –αν- γνωρίζουν να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη ποιοι είναι αυτοί που σπίλωσαν υπολήψεις και οικογένειες το 2006; Ποτέ περιμένουν να καταδικάσουν τους «ανένταχτους»; Μετά τις εκλογές;

Η λάσπη είναι έτοιμη!
Η βιομηχανία της λάσπης έχει παράξει το προϊόν της, με τους εργολάβους (μισθοδοσία ετών) να είναι έτοιμοι να πετάξουν κατά ριπάς τη λάσπη, ενώ τα «παπαγαλάκια» (βόλεμα) θα επιδοθούν κατά μόνας στην εκτέλεση της αποστολής σε προσωπικό επίπεδο.
Αφού λοιπόν οι κάθε λογής βαρύγδουπες μετεγγραφές δεν εισακούσθηκαν ως μη γενόμενες από την κοινωνία, τα ποσοστά που έδιναν τα δήθεν γκάλοπ στον Γιώργο Γκιώνη μόνο θυμηδία προκαλούσαν, αλλά ούτε και τα έργα με τις υπερβάσεις δεν έχουν πείσει, σε αντιδιαστολή με τα ψέματα του Γιώργου Γκιώνη και των συν αυτώ -καθ’ ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται- που έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη, αυτό που απέμεινε είναι η λάσπη.
Το δυστύχημα είναι, τόσο για το βιομήχανο που ενδεχομένως να μην γνωρίζει τόσο καλά, όσο και τους «εργολάβους της λάσπης» πρώτα οι ίδιοι ως πρόσωπα έχουν καταστεί αναξιόπιστοι στα όμματα της τοπικής κοινωνίας. Κι αυτό, γιατί οι πολίτες αυτού του τόπου γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι όλοι αυτοί που έχουν θητεύσει στις αυλές των τριών τελευταίων δημάρχων και πως άλλαζαν στρατόπεδο, έναντι υψηλότερης προσφοράς για ψύλλου πήδημα. Τους χλευάζουν και τους λοιδορούν θεωρώντας τους τα πλέον ανάξια λόγου πρόσωπα, που μόνον τον περίγελο απολαμβάνουν στο Λουτράκι.
Αυτό, έχει ως συνέπεια τα «περίτεχνα» γραφόμενά τους να μην πείθουν, αντίθετα μάλιστα, λόγω χαμηλού επιπέδου νου, δεν αντιλαμβάνονται ότι επιτυγχάνουν και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Έπιασαν δουλειά
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press, τα «παπαγαλάκια που χρωστούν», έχουν πιάσει δουλειά στα blogs, και σπιλώνουν πρόσωπα και υπολήψεις υποψηφίων με δήθεν φήμες ή γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο, αναμένεται να εκδοθούν και έντυπα που θα προσπαθήσουν να καταστήσουν αναξιόπιστα πρόσωπα που έχουν αντιταχθεί φανερά και επώνυμα με πολιτικό λόγο, ιδέες και προτάσεις απέναντι στο δυσβάσταχτο λόγω κόστους για τον τόπο «έργο» του δημάρχου της μειοψηφίας Γιώργου Γκιώνη.
Παράλληλα, τα ίδια πρόσωπα, τον έχουν καταγγείλει πάντοτε επωνύμως και ενυπογράφως για πρωτοβουλίες που είχε δεσμευθεί προεκλογικά και ουδέποτε πήρε, υπέρ του τόπου που τον τίμησε ως πρώτο πολίτη του.
Επειδή η οικονομική κρίση και το μνημόνιο, ξύπνησαν την κοινωνία από το λήθαργό της, οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, αλλά και αυτοί των Αγ. Θεοδώρων που ήδη πια έχουν πληροφορηθεί, δεν εξαπατώνται ούτε πείθονται, στην προσπάθεια το άσπρο να γίνει μαύρο υπέρ του Γιώργου Γκιώνη.

Φτύνουν τον κόρφο τους
Οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, αλλά και των Αγ. Θεοδώρων, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Λαμβάνουν υπόψη τους τη συνεργασία Γιώργου Γκιώνη με τα στελέχη του Γιώργου Σοφία, πείσθηκαν για την ανικανότητα του πρώτου από την τετραετία που διαχειρίστηκε τις τύχες τους και τώρα φτύνουν τον κόρφο τους στο άκουσμα και μόνο Γιώργος Γκιώνης.
Το «καλό παιδί» του 2006, έχει αποδομηθεί οριστικά και αμετάκλητα στη συνείδησή τους, ενώ καταλυτικά σε βάρος του έχει λειτουργήσει η προσθήκη προσώπων από μετεγγραφές που λειτουργούν με γνώμονα τις ιδιοτελείς σκοπιμότητες και συμφέροντα.
Έτσι, η λάσπη που έχει ξεκινήσει να πέφτει και από τις επόμενες ώρες θα ενταθεί και θα αρχίσει να εκτοξεύεται κατά τόνους, όχι μόνον δεν θα μπορεί να πιάσει και να δημιουργεί αμφιβολίες ούτε για ένα λεπτό, γιατί απλά δεν πείθει, αλλά ενδεχομένως και είναι πολύ πιθανό, να αποβεί μπούμερανγκ.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου για τον Γιώργο Γκιώνη και τους αφεντάδες του, μπορεί να είναι τόσο κατακερματισμένο, που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να το φαντασθούν. Ας θυμηθούν όλοι τι έπαθε στις εθνικές εκλογές ένα χρόνο πριν ο Κώστας Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία.

Επί προσωπικού
Τα «παπαγαλάκια που χρωστούν», ευελπιστώντας να διασωθούν, έχουν πιάσει δουλειά κατά του γράφοντος με ισχυρισμούς που τους έχουν διοχετεύσει κατά το ήμισυ αληθής για να είναι πιο αληθοφανής, μήπως κι επιτύχουν να πείσουν.
Ισχυρισμοί που έχουν διοχετευθεί από συγκεκριμένο παράκεντρο, αλλά και εξωθεσμικό μυστικοσύμβουλο με στόχο να πλήξουν την προσωπικότητα του γράφοντος, αλλά και την αξιοπιστία του loutraki-press.
Σε συγκεκριμένο γνωστό «παπαγαλάκι» που το έβαλαν να πλησιάσει γνώριμο πρόσωπο του γράφοντος, στο υλικό της λάσπης που τον έχουν εφοδιάσει, το έχουν εμπλουτίσει με τις λέξεις εκβιαστής και υπερβολικά απαιτητικός. Επισημαίνεται ότι οι ίδιες λέξεις χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν προς εργοδότη μου, προκειμένου να χάσω δουλειά που κατείχα!
Το «παπαγαλάκι» στο γνώριμό μου πρόσωπο, ισχυριζόταν ότι έδιναν στο γράφοντα πέντε χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, αλλά ζητούσε για την αποστολή που του ζητούσαν να εκτελέσει, πολύ μεγαλύτερη αμοιβή.
Το εν λόγω «παπαγαλάκι» θα πρέπει να πληροφορηθεί και να γνωρίζει ότι η προσφορά ήταν άνω των δέκα χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, μαύρο χρήμα και ο γράφων την αρνήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πάμε παρακάτω!
Επίσης, εξωθεσμικός μυστικοσύμβουλος, όταν εισέπραξε την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι ο γράφων δεν τα παίρνει, του αποκρίθηκε ότι έχεις περάσει τις κόκκινες γραμμές!..
Αυτά για την ιστορία, για να μαθαίνουν πρώτα τα «παπαγαλάκια», επειδή κάποιοι «εργολάβοι λάσπης», την αλήθεια τη γνωρίζουν πρώτα από όλους τους άλλους!
Προκαλείται ο οποιοσδήποτε να προσκομίσει ανοικτά και δημόσια πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία, για τα περί του αντιθέτου.

Η εκλογική μάχη
Ο γράφων, ως γνωστόν, είναι ενεργό μέλος στο Κίνημα Ενεργών Πολιτών, το οποίο συνεργάζεται επί προγραμματικών θέσεων Με τους Πολίτες Μπροστά, συνδυασμός του οποίου επικεφαλής είναι ο Κώστας Λογοθέτης.
Ως φυσικό πρόσωπο ο γράφων, καθ’ ότι πολιτικό ον, έχει εμπλακεί ενεργά σ’ αυτή την εκλογική μάχη υποστηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις το συνδυασμό Με τους Πολίτες Μπροστά, έτσι ώστε να επιτύχουμε να εκλεγεί δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή ο Κώστας Λογοθέτης.
Ας μην παραβλέπουμε, ότι όλοι οι επαΐοντες προβλέπουν το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη να περνάει στο δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι αδήριτη η ανάγκη οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, με όλους μαζί τους υποστηρικτές του συνδυασμού να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για να εκλέξουμε στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων δήμαρχο, ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο.
Όλα τα άλλα που αναμένεται να ακουσθούν, το μελάνι που θα χυθεί για να γραφούν, τα πλήκτρα των ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα χτυπηθούν για να προβάλλονται στις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών φήμες, εκτιμήσεις, πληροφορίες, εικασίες σε βάρος του γράφοντος, θα αποτελέσουν μέρος της λάσπης που άρχισε ήδη να εκτοξεύεται.
Το loutraki-press έχοντας ως μόνο γνώμονα το καλό και το συμφέρον του τόπου, θα συνεχίσει την ανεξάρτητη και αυτόνομη αρθρογραφία του, έχοντας την πεποίθηση ότι ο Γιώργος Γκιώνης και ο συνδυασμός του, επ’ ουδενί δεν πρέπει να περάσουν στο δεύτερο γύρο της 14ης Νοεμβρίου και το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου να αποτελούν παρελθόν για τόπο, προκειμένου να απαλλαγεί και από όλους αυτούς τους περιφερειακούς και περιθωριακούς που παρασύρει μαζί του.
(211010)
Return top