ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΟΦΙΝΑ


Με τίποτε δεν βγαίνει η προσδοκία για να γίνουν δημοτική αρχή στα μέλη του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών», με συνέπεια σε στενούς κύκλους δικών τους ανθρώπων να ομολογούν την ήττα τους.
Παράλληλα, τα νέα μέλη του συνδυασμού που «φυτεύθηκαν» -μετεγγραφή- επειδή απευθύνονται σ’ έναν νέο κοινό, έχουν συγκροτήσει δίδυμα με υφιστάμενα στελέχη του συνδυασμού, για να μπορέσουν να σταθούν αξιοπρεπώς στην προσέλκυση ψηφοφόρων και τη συγκέντρωση ψήφων.
Φαίνεται λοιπόν, η Μαρία Πρωτοπαππά ότι έχει κάνει δίδυμο με τον Ηλία Κοφινά και ο Μπάμπης με το Θανάση Γεωργίου, ενώ ο Τάκης Στέφας υπέρ του δέοντος σίγουρος ότι θα εκλεγεί, διατείνεται αριστερά δεξιά ότι ο Γιώργος Γκιώνης -που έβριζε μέχρι πρότινος- ότι θα είναι και πάλι δήμαρχος.
Σπίτι που επισκέφθηκε η Μαρία Πρωτοπαππά (φαίνεται ότι ισοπέδωσε πλέον τον πήχη των προσωπικών της φιλοδοξιών να γίνει δήμαρχος), παλαιών δικών της ψηφοφόρων που την ακολουθούν, είχε μαζί της τον Ηλία Κοφινά, τον οποίο συνέστησε ως τον επόμενο δήμαρχο, του οποίου φαίνεται ότι οι φιλοδοξίες συνεχίζονται και μάλλον εντείνονται. Είναι προφανές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι θεωρεί μετά την επίσημη αποχώρηση της Σούζυ Παπακωνσταντίνου (γιατί οι σχεδιασμοί από την πίσω πόρτα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του διευθυντού Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Club Hotel Casino Loutraki Γιάννη Βραχάτη, τη θέλουν όχι μόνο ενεργό μέλος, αλλά και να προΐσταται του διευθυντηρίου του Γιώργου Γκιώνη), ότι υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό.
Όταν λοιπόν, ενόψει εκλογών, στο κυνήγι της ψήφου και του σταυρού κάνουν αυτού του είδους τις αναφορές, είναι σαφές ότι έχουν πάρει το μήνυμα και έχουν διαπιστώσει πλέον από την αντίδραση της κοινωνίας, ότι δεν έχουν τύχη και οι εκλογές να είναι χαμένη υπόθεση.
Από την πλευρά του το άλλο δίδυμο των Μπάμπη και Θανάση Γεωργίου, έχει χάσει πλέον τη ψυχραιμία του, ακόμη και το μέχρι πρότινος παγωμένο χαμόγελο έχει εξαφανισθεί από το πρόσωπό τους, ενώ έχουν περιορισθεί και τα μέχρι πρότινος ειρωνικά και υποτιμητικά σχολιάκια για τους αντιπάλους τους.
Όσον αφορά τον Τάκη Στέφα, που ήδη έχει χάσει στην προνομιακή του περιοχή των Ισθμίων - Καλαμακίου, περισσότερο από το 50% των προσωπικών του ψήφων, σύμφωνα μ’ όσα αρχικά υποστήριζε και τα στοιχήματα που έβαζε, υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες, δημόσιες δηλώσεις του στις αρχές Αυγούστου που ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να πάει με τίποτε στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη, κατηγορώντας τον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Χαρακτηριστικό είναι ότι με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον Γιώργο Γκιώνη στόλιζαν προ μηνών και κατέγγελναν την ανεπάρκειά του, τόσο η Μαρία Πρωτοπαππά, όσο και ο Θανάσης Γεωργίου, που τελικά γίνονται υμνητές του.
Τώρα, τι άλλαξε, ποιά θεϊκή φώτιση έλαβαν, πώς ξαφνικά ο Γιώργος Γκιώνης έγινε γι’ αυτούς ο ιδανικός δήμαρχος, θα είχε ενδιαφέρον να το πουν δημόσια για να το πληροφορηθεί και η κοινή γνώμη, μήπως και αλλάξει στάση και υπερψηφίσει το νέο τους συνδυασμό;
Δεν πρέπει, τουλάχιστον οι τρεις, να κρατάτε προσωπικό σας μυστικό τα προσόντα του νέου σας ινδάλματος.
(031010)

Return top