ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ
ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Την Παρασκευή το βράδυ συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λουτρακίου -που χρησιμοποιούσε η πάλαι ποτέ Παρέμβαση- οι υποψήφιοι του συνδυασμού του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Εκεί, ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Γκιώνης, ζώντας προφανώς τη νιρβάνα του, ανακοίνωσε στα μέλη του συνδυασμού, λαμβανομένου υπόψη ότι είχε προηγηθεί το ραντεβού στα... σκοτεινά με το διευθυντή Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης Γιάννη Βραχάτη, ότι ο συνδυασμός -προφανώς εννοείται από γκάλοπ που διαθέτουν, αλλά αυτά που του ...μεταφέρθηκαν ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα- είναι πρώτος με δεύτερο το συνδυασμό του Παύλου Παύλου και τρίτο, αλλά πάρα πολύ κοντά να περάσει στο δεύτερο γύρο, το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη.
Το ενδεχόμενο αυτό, ο Γιώργος Γκιώνης το χαρακτήρισε αρνητική προοπτική, υπογραμμίζοντας ότι τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα για τη δεύτερη Κυριακή.
Ο Γιώργος Γκιώνης αναλύοντας(!..) τις πιθανότητες, τόνισε ότι προς συμφέρον του συνδυασμού τους, είναι να περάσει στο δεύτερο γύρο ο Παύλος Παύλου, οπότε πολύ εύκολα θα είναι δήμαρχος και για την επόμενη θητεία.
Θεός φυλάει!
Νομίζουν οι άνθρωποι ότι θα εκλεγούν με μαγικό ραβδί;
Είναι δυνατόν, δήμαρχος ων, να μην μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο, πέραν των επώνυμων - βαριδιών μελών του συνδυασμού του;
Δεν το αντιλαμβάνονται;
Που πάνε;
Είναι φυσικό όμως, να μη θέλουν να πιστέψουν ότι χάνουν την εξουσία και το χρήμα που διέθεσαν για υπερβάσεις, σ’ όλα ανεξαιρέτως τα έργα.
Ακόμη, απορίας άξιο είναι, ότι και τα μέλη του συνδυασμού του Παύλου Παύλου, ο οποίος πλέον έχει ξεφορτωθεί κι απαλλαγεί απ’ όλα ανεξαιρέτως τα βαρίδια που είχε στο συνδυασμό του από την εποχή που ακόμη ήταν δήμαρχος, επιθυμούν και θέλουν, στο δεύτερο γύρο να έχουν απέναντί τους το Γιώργο Γκιώνη. Ωστόσο, θεωρούν ότι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αν στο δεύτερο γύρο έχουν απέναντί τους το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη.
Η τοπική κοινωνία θα πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας του τόπου, ο συνδυασμός του Γιώργου Γκιώνη την πρώτη Κυριακή να είναι τρίτος για να απαλλαγεί ο τόπος από την παρουσία τους. Σ΄αυτό το ενδεχόμενο θα εκλεγεί ο Γιώργος Γκιώνης, ένας σύμβουλος από τους Αγ. Θεοδώρους και μόνον άλλος ένας από το Λουτράκι.
(101010)

Return top