ΚΟΥΙΖ 1

Κώωτση, γιατί δεν επισκευάζεται τη σκεπή του γυμνασίου της Περαχώρας που μπαίνουν και στάζουν νερά στις αίθουσες, όταν υπάρχουν υπόλοιπο περίπου € 65.000, έναντι της πίστωσης των € 105.000 που είχαν δοθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή; Που έχουν πάει τα λεφτά;
(161212)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός είναι ο ανάλαφρος «αρθρογράφος» - εφημεριδάς, κατά φαντασίαν opinion maker, που όποιον στηρίζει, τα σάλια του ως πολιτικός του επικήδειος τον στέλνουν στα θυμαράκια, όπως έγινε στις εκλογές του 2010 και μέσα σε μία εβδομάδα «θανάτωσε» δύο υποψήφιους δημάρχους; Όποιος τον παίρνει μαζί του, έχει εξασφαλισμένη πολιτικά τη μακαρία οδό… Πρόκειται για 100% αποτυχία! Βετεράνε δήμαρχε να τον χαίρεσαι.
(161212)




Είπαν…

«Κώωτση, το 20% του μισθού σας δεν είναι ανάγκη να το καταβάλετε στο φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού της Παναγίας Γιάτρισσας. Υπάρχει και η κατάσταση του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μπορείτε να διαθέτετε στη "Μέριμνα" για την εξαγορά των αναγκαίων τροφίμων προς ανακούφισιν των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.»
(161212)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ 18ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Τις προηγούμενες ημέρες ι Κώωτσης συνοδευόμενος από το μόνιμο συνοδό του αντιδήμαρχο Θανάση Μουζάκη, επισκέφθηκαν τη Φιλαρμονική Περαχώρας, όπου τους ζήτησε τη βοήθειάς τους, λέγοντάς τους ότι εγώ είμαι δίπλα σας και σας βοηθήσω σ’ ότι χρειαστείτε!.. (Τον πίστεψαν;)
Την πληρωμένη απάντηση, όμως, την εισέπραξε από μαθήτρια της τρίτης τάξης του λυκείου, η οποία του αντέτεινε ότι μας θυμάσθε κι έρχεσθε εδώ όποτε μας χρειάζεσθε, ενώ δεν έχετε ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά μας.
Φυσικά, τι να πει ο ηθοποιός;
(161212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο σημερινός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου μία ακριβώς εβδομάδα πριν παραιτηθεί ο προκάτοχός του Γιώργος Κακαβάς, είχε μεταβεί στο γραφείο του μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο εξ’ Αγ. Θεοδώρων Αργύρη Ψυχογιό και του είχαν κάνει γνωστό ότι πρόθεσή τους είναι να υποβάλλουν τις ανεξαρτητοποιήσεις τους, από το μεταλλαγμένο και διαταραγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω».
Τότε ο Γιώργος Κακαβάς υπηρετών ακόμη τα συμφέροντα του συνδυασμού του τους είχε πείσει επιτυγχάνοντας να τους αποτρέψει, αλλά μία εβδομάδα μετά έκπληκτοι άκουγαν οι ίδιοι ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να ανακοινώνει την παραίτησή του από το θεσμικό του ρόλο και παράλληλα την ανεξαρτητοποίησή του από το μεταλλαγμένο συνδυασμό. Τι μεσολάβησε σε μία εβδομάδα κι εξωθήθηκε σε παραίτηση ο Γιώργος Κακαβάς γιατί ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής και της υπομονής έναντι του Κώωτση, θα αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα, αφού ολοκληρωθεί το παζλ των πληροφοριών του loutraki-press.
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες στους Αγ. Θεοδώρους, ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου απεφάσισε να παίξει τα ρέστα του, αν και στην ουσία δεν διακινδύνευε απολύτως τίποτα, δεδομένου ότι ειλημμένη απόφασή του ήταν να ανεξαρτητοποιηθεί. Έτσι, δύο ημέρες μετά την παραίτηση του Γιώργου Κακαβά κι ενώ ι Κώωτσης έριχνε… την πασιέντζα για να βρει ποιός θα κληρώσει για να γίνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, εμφανίσθηκε ο Σπύρος Νικολάου που του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί. Εκεί, σύμφωνα πάντοτε με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες φιλικού κύκλου του Σπύρου Νικολάου, ι Κώωτσης άρχισε το… μιξόκλαμα για να μην διαλυθεί ο συνδυασμός και του έλεγε ότι δεν έχει κι άλλον να τον χρήσει πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κι αυτός ήταν η μόνη του επιλογή που δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.
Ι Κώωτσης, είχε καταπιεί αμάσητη τη μπλόφα κι έτσι το μόνο που έμενε για το Σπύρο Νικολάου ήταν να διαπραγματευθεί την παραμονή του στο θώκο μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής. Ι Κώωτσης, μη έχοντας άλλα περιθώρια, εκ των πραγμάτων αναγκάσθηκε να το αποδεχθεί με το Σπύρο Νικολάου να παραμένει αξιωματούχος για τους υπόλοιπους δέκα οχτώ μήνες, με την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!
Ο Σπύρος Νικολάου, αφού τα πήρε όλα από το Κώωτση, ξέχασε αυτοστιγμή τους λόγους που τον οδηγούσαν στην ανεξαρτητοποίησή του, εγκαταλείποντας παράλληλα στην τύχη τους τους συναδέλφους του από τους Αγ. Θεοδώρους, σταματώντας πλέον και ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες να αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο. Θέση και μηνιαίος μισθός έλυσαν ως δια μαγείας και διαγράφηκαν, όλα τα προβλήματα που είχε μέχρι εκείνη την ημέρα ο Σπύρος Νικολάου.
(161212)
Return top