ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Πέντε υπαίθρια μηχανήματα γυμναστικής εγκαταστάθηκαν με απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Λουτρακίου Περαχώρας Νίκου Λόη, στην είσοδο της Περαχώρας, στην υπάρχουσα πλατεία.
Ο Νίκος Λόης, στην απόφαση αυτή προέβη, μετά την επιτυχημένη απήχηση που είχαν στο ευρύ κοινό του Λουτρακίου -ανεξαρτήτως ηλικίας- τα ομοειδή μηχανήματα που τοποθετήθηκαν απέναντι από τους Καταρράκτες στην πόλη του Λουτρακίου.
Ο Νίκος Λόης, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΑΛΠ θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ίδιων μηχανημάτων τόσο στο δημοτικό διαμέρισμα Ισθμίων, όσο και στο πάνω πάρκο της πόλης του Λουτρακίου.
Ο δημοτικός σύμβουλος, συνεργαζόμενος με τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη, έχει αποδείξει ότι ένας σύμβουλος όταν θέλει μπορεί να παράξει έργο και ουσιαστικό από οποιαδήποτε θέση κι αν ευρίσκεται, εν αντιθέσει με τους κατέχοντες τις καρέκλες.
(210710)




ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Την εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους στο συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου «Νέος Δήμος - Νέα Εποχή» εκδηλώνουν είκοσι επτά δημότες του δήμου Αγ. Θεοδώρων.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι είκοσι επτά κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων, μεταξύ των οποίων πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, έξι πρόεδροι οικισμών και ένας πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού, πιστεύουν απόλυτα ότι ο Δημήτρης Γέρου αποτελεί τον εγγυητή για τις υπερβάσεις που θα απαιτηθούν, ώστε το πείραμα της συνένωσης των δήμων να στεφθεί με επιτυχία.
Οι είκοσι επτά κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων μεταξύ των άλλων θεωρούν τους εαυτούς τους θεματοφύλακες των αξιών του τόπου τους και τονίζουν ότι με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την διοικητική μεταρρύθμιση του σχεδίου «Καλλικράτης», με τη διαμόρφωση του νέου δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, κοιτώντας το μέλλον είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της δικής μας πόλης που υπάρχουν, αλλά και αυτά που θα προκύψουν διεκδικώντας για την περιοχή μας την ισόρροπη ανάπτυξη και τη δίκαιη συμμετοχή στις προοπτικές που δημιουργούνται στους νέους συνενούμενους δήμους.
Οι είκοσι επτά κάτοικοι-θεματοφύλακες των Αγ. Θεοδώρων αιτιολογούν την επιλογή τους τονίζοντας ότι: «αποφασίσαμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γέρου ο οποίος έχει σύγχρονες αντιλήψεις, αξιοπιστία, μεστό πολιτικό λόγο, πλούσια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.
»Πιστεύουμε απόλυτα ότι αποτελεί τον εγγυητή για τις υπερβάσεις που θα απαιτηθούν, ώστε το πείραμα να στεφθεί με επιτυχία».
Οι είκοσι επτά κάτοικοι-θεματοφύλακες των Αγ. Θεοδώρων που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι οι:
Αντωνίου Γεώργιος (πρόεδρος οικισμού), Βαρβαρέσου Άννα (ιδιωτική υπάλληλος), Βενεκάς Κοσμάς (συνταξιούχος Πολεμικού Ναυτικού), Βλαστάρη Ρούλα (οικοκυρά), Γεωργίου Ιωάννα (λογίστρια), Δέδες Δημήτρης (δημοτικός σύμβουλος - ελεύθερος επαγγελματίας), Δεληβοριάς Σταύρος (πρόεδρος οικισμού), Ευσταθίου Ιωάννης (δημόσιος υπάλληλος), Ζαχαράτου Μάγγυ (ελεύθερος επαγγελματίας), Κακκαβάς Δημήτρης (δημοτικός σύμβουλος - ελεύθερος επαγγελματίας), Κουτσόκολος Επαμεινώνδας (πρόεδρος οικισμού, ελεύθερος επαγγελματίας), Κυριάκης Δημήτρης (ελεύθερος επαγγελματίας), Κωνσταντής Άρης (δημοτικός σύμβουλος - ιδιωτικός υπάλληλος), Λιάκος Χαράλαμπος (πρόεδρος οικισμού, ελεύθερος επαγγελματίας), Λυμνιώτης Σωτήριος (πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού - αγρότης), Μαρούγκα Ασπασία (πρόεδρος εργαζομένων ΕΦΕΤ - ανωτέρα υπάλληλος υπουργείου Εμπορίου), Μερεμβελιωτάκης Μιχάλης (πρόεδρος οικισμού, ελεύθερος επαγγελματίας), Μονογιούδη Δέσποινα (επιχειρηματίας), Παπανίκου Μαρία (οδοντίατρος), Πάτρας Μαρίνος (επιχειρηματίας), Παπανίκου Ιωάννης (μαθηματικός), Παπαδόπουλος Ιωάννης (πρόεδρος οικισμού), Πολύζου Χαρούλα (επιχειρηματίας), Στάμου Μαρία (δημοτικός σύμβουλος - δικηγόρος), Στάμου Σωτήριος (δημοτικός σύμβουλος - υπάλληλος Βουλής των Ελλήνων), Ψυχογιός Αργύρης (επιχειρηματίας) και Ψυχογιός Χρήστος (υπάλληλος Ταχυδρομείου).
(210710)

Return top