ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ
Οι γηγενείς μασκαράδες
εορτάζουν κάθε ημέρα




ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, τελικά υπάρχει υπογραφή του εκτελούντος χρέη γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου  Δυτικής Ελλάδας  Ιονίου και ο έμπιστος κι εξ’ απορρήτων σας πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης προχώρησε στην εκταμίευση του ποσού της προκαταβολής για την διενέργεια έρευνας σύνταξης της μελέτης για την αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου; Έχετε σκοπό Γιώργο Γκιώνη να το επιδείξετε το έγγραφο για να διαλυθούν οι αμφιβολίες για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ;
(150216)




ΚΟΥΙΖ 2

Πόσο εκτιμάτε εκεί στο «παλάτι» ότι θα κοστίσει το φετινό καρναβάλι; Από ποιά πηγή θα συγκεντρωθούν αφενός και πώς θα εκταμιευθούν αφετέρου τα χρήματα;
(150216)




ΚΟΥΙΖ 3

Αντιδήμαρχε Πολεοδομίας - Τεχνικών Έργων Θανάση Γεωργίου, ο καθένας φαντάζεται ότι δεν θα συμβάλλεται στην διασπάθιση των χρημάτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου για την αποκατάσταση του κρηπιδώματος στην παραλία Λουτρακίου, μετά τις υποδείξεις και του συνταξιούχου τεχνικού του δήμου μας;
(150216)




Είπαν… 1

«Επειδή τα πολιτικά πρόσωπα του Λουτρακίου και κυρίαρχα οι τρεις τελευταίοι δήμαρχοι Παύλος - Παύλου - Γιώργος Γκιώνης - Κώστας Λογοθέτης, που εκλεγήκατε για να υπηρετήσετε ποιός ξέρει τι(;) αλλά όχι τον δήμο Λουτρακίου και τον λαό του, προχθές ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ εξήγγειλε το επενδυτικό πρόγραμμα -νέων σιδηροδρομικών έργων και εκσυγχρονισμού παλαιών- της εταιρείας εκατοντάδων εκατομμυρίων, που περιλαμβάνει την Πελοπόννησο, χωρίς να υπάρχει το Λουτράκι, με δαπάνη που θα διαμορφωθεί στα περίπου 8 εκατ. ευρώ, όπως εκτιμάται από τις ίδιες τις υπηρεσίες. Όπως φαίνεται πρόκειται για νίκη των οικονομικών συμφερόντων του Ισθμού σε βάρος της κοινωνίας του Λουτρακίου, πολιτών κι επιχειρηματιών της. Φυσικά, είναι και νίκη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη που κι αυτός κινήθηκε σε βάρος της τοπικής κοινωνίας υπέρ των προσταγμάτων των επιχειρηματικών συμφερόντων του Ισθμού. Δυστυχώς, στο Λουτράκι θα λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα, διαπιστώνοντας χρόνο με τον χρόνο η πόλη να καταστρέφεται και να καταρρέει από την εγκατάλειψη.
Ο αγώνας των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων, δεν θα σταματήσει, θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη ένταση και σε σκληρότερων μορφών αντιδράσεις, που εκ των πραγμάτων είναι επιβεβλημένες για την προστασία των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου, αλλά και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα!»
(150216)




Είπαν… 2

«Είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, να δημιουργηθεί από επιφανή πρόσωπα του τόπου, μια ομάδα που θα δραστηριοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση για την ″σωτηρία του Λουτρακίου″. Πρωτίστως, όσοι θα ενταχθούν, δεν θα πρέπει να έχουν ιδιοτελείς σκοπιμότητες και πολιτικές φιλοδοξίες!»
(150216)




Είπαν… 3

«Μόνιμο θέμα συζήτησης και προβληματισμού στην πόλη, αν θα εποικίσουν το Λουτράκι πρόσφυγες, αλλά από την δημοτική αρχή, δεν ακούγεται καμία επίσημη κουβέντα κι αυτό είναι που ανησυχεί ακόμα περισσότερο την τοπική κοινωνία. Ανησυχεί δε το γεγονός ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, αρέσκεται να λέει ότι δεν έχουμε ενημερωθεί κι αν μας ζητηθεί, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε… Κανείς δεν έχει βρεθεί από όλους τους περιφερόμενους στην Ιάσονος, ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν;»
(150216)




ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΩΝ € 150.000
ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ;

Ποιός ήταν ο δημοτικός σύμβουλος (σχεδόν αυτονόητο) της πρώην δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη που είχε αναλάβει την επίβλεψη εγκατάστασης του καλωδίου υψηλής τάσης στο Loutraki Thermal Spa με κόστος σε βάρος της εταιρείας για περίπου 200 μέτρα τάφρο 50 εκατοστών βάθους συμπεριλαμβανομένης της αξίας του καλωδίου, τις € 150.000;
Αν δεν είναι αυτό διασπάθιση δημοτικού - δημοσίου χρήματος, τότε τι είναι;
Ακούει ο Εισαγγελέας Κορίνθου για τις εργολαβίες και πώς αυτές γινόντουσαν από την ΔΕΗ για δημόσιες - δημοτικές επιχειρήσεις;
Θα επέμβει η Εισαγγελία Κορίνθου;
Πρόεδρε και διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη θα μας αποκαλύψετε τί πραγματικά είχε συμβεί μ’ αυτή την υπόθεση και ποιός ήταν ο δημοτικός σας σύμβουλος που είχε εμπλακεί στην συγκεκριμένη υπόθεση;
Μήπως δεν το είχατε καταλάβει και σας είχε διαφύγει;
Αν το είχατε αντιληφθεί γιατί δεν τον είχατε σταματήσει;
Τί μπορεί να συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Θα στείλετε τον φάκελο στην Δικαιοσύνη ή πολίτες θα αναγκασθούν να καταθέτουν πάλι μηνύσεις;
(150216)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕ», ΕΞΩΘΟΥΝ ΓΚΙΩΝΗΣ - ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δεύτερη φορά πέφτει θύμα της εμπιστοσύνης και της καλής προαίρεσής του έναντι των δημάρχων του Λουτρακίου του τέως Κώστα Λογοθέτη και του νυν Γιώργου Γκιώνη ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας του Loutraki Thermal Spa (LTS) «Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ» Γιώργος Βλάχος.
Αυτή την φορά ο Γιώργος Βλάχος που του έχουν οι δύο εξαντλήσει κάθε ίχνος υπομονής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και να εξαντλήσει μέχρι τέλους όλα τα ένδικα μέσα, χωρίς να προβληματίζεται και αδιαφορώντας πλέον για τις όποιες επιπτώσεις επέλθουν στο LTS, που κόστισε εξωφρενικά ποσά και ουδέποτε οι διοικήσεις, πριν μιας πολύ μικρής περι   όδου, συνέβαλαν και ενδιαφέρθηκαν να ανταποκριθεί στο σκοπό του, που δεν ήταν άλλος από την προσέλκυση εγχώριων και αλλοδαπών τουριστών που θα έφερναν τουρισμό στην πόλη. Οι δυνατότητες και ικανότητές τους έφθαναν μέχρι τα ΚΑΠΗ του νομού Κορινθίας.
Ως γνωστόν -άσχετα με το υπερβολικό κόστος, γιατί αυτό δεν το ανεβάζει ο κατασκευαστής από μόνος του, αλλά ο κύριος του έργου με την προσθήκη εργασιών πέραν της αρχικής μελέτης- στην «Αλέξανδρος ΑΤΕ» οφείλονται χρήματα πέραν των εργασιών, ακόμη και του ΦΠΑ, που κατέβαλε η εταιρεία από το ταμείο της για να εκδοθεί το τιμολόγιο, να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί το έργο από το ΕΣΠΑ. Χρήματα που εισήλθαν στην εταιρεία, αλλά ουδέποτε έφθασαν στον εργολάβο.
Τα € 5 εκατ. που οφείλονται από το 2010 στην εργολήπτρια εταιρεία, με την προσθήκη τόκων, δικαστικών εξόδων, δαπανών κατασχέσεων, έχουν αυξηθεί δραματικά, παρά τις όποιες μικρές καταβολές και την κατάσχεση του λογαριασμού από έσοδα πιστωτικών καρτών.
Τον Γιώργο Βλάχο εξάντλησε στον κοροϊδία, όπως όλοι θυμούνται, ο Κώστας Λογοθέτης, με αποκορύφωμα τις δύο καταθέσεις των € 5.000 και € 5.000! Με τον Γιώργο Γκιώνη, ο Γιώργος Βλάχος διατηρούσε καλές σχέσεις και το υπόλοιπο ποσόν των € 5 εκατ. δεν του είχε καταβληθεί λόγω των μέτρων του Δ΄ Ράϊχ που επέβαλαν οι εντολοδόχοι πολιτικοί μας από τον Οκτώβριο του 2009, σε βάρος του ελληνικού λαού. Η ήττα του Κώστα Λογοθέτη το 2014, προφανώς ήταν μια ανακούφιση για τον Γιώργο Βλάχο, αλλά είναι και πάλι προφανές ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν φανταζόταν ότι θα έχει να κάνει πλέον με τον «κλώνο» του Κώστα Λογοθέτη.
Οι υποσχέσεις -χωρίς αντίκρισμα όπως αποδεικνύεται- του Γιώργου Γκιώνη ήταν στην ημερήσια διάταξη, με συνέπεια ο Γιώργος Βλάχος μετά είκοσι μήνες να αντιληφθεί ότι έχει απέναντί του άλλον έναν που τον εμπαίζει και τον υποτιμά.

Γκιώνης - Ρουμελιώτης απέρριψαν επιχειρηματικό σχέδιο!
Καλή τη πίστη, ο Γιώργος Βλάχος υπέδειξε στον Γιώργο Γκιώνη έναν «οδικό χάρτη» επιχειρηματικών ενεργειών που να μπορεί να εισπράττει η Λουτράκι Α.Ε., αλλά και ο ίδιος να μπορεί να λαμβάνει κάποιο ποσό σε μηνιαία βάση έναντι της οφειλής, για να το καταβάλλει στην πιστώτριά του τράπεζα.
Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση προέβλεπε να δοθούν σε πλειοδοτικό ανοιχτό διαγωνισμό με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και επιχειρηματικό πλάνο οι «Καταρράκτες». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του  ο Γιώργος Γκιώνης του έλεγε του Γιώργου Βλάχου «ναι, ναι, ναι», μέχρι που τις τελευταίες ημέρες του εξομολογήθηκε ότι έχει κάποιο άλλο σχέδιο. Από εδώ λοιπόν και μετά, η υπόθεση των «Καταρρακτών», εφ’ όσον δεν τηρηθούν απόλυτα σύννομες και απόλυτα διαφανείς διαδικασίες πλειοδοτικού διαγωνισμού, με επιχειρηματικά πλάνα, αρχίζει και μυρίζει για τους δύο κολλητούς φίλους που διοικούν την Λουτράκι Α.Ε., τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Γκιώνη και τον έμπιστο εξ’ απορρήτων του αντιπρόεδρο της εταιρείας Γιώργο Ρουμελιώτη!

Προσφυγή για εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων
Με την υπαναχώρηση του Γιώργου Γκιώνη, καθώς και του Γιώργου Ρουμελιώτη, τελειώνει και η οποιαδήποτε ανοχή από τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος φέρεται να είναι αποφασισμένος, μέσω Δικαιοσύνης αξιοποιώντας όλα τα δυνατά ένδικα μέσα - αστικά και ποινικά, να κινηθεί ολομέτωπα κατά της Λουτράκι Α.Ε.
Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, το μόνον εύκολο είναι να κλείσει το Loutraki Thermal Spa και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε. να βγουν στον πλειστηριασμό. Κι αυτό, γιατί την «Αλέξανδρος ΑΤΕ», δεν την ενδιαφέρουν τα κτίρια - κουφάρια, αλλά ρευστό, προκειμένου να μπορέσει να αποπληρώσει υποχρεώσεις που τις έχει δημιουργήσει η Λουτράκι Α.Ε., όπως για παράδειγμα ο δανεισμός από εμπορική τράπεζα για την καταβολή του αναλογούντος ΦΠΑ, για λογαριασμό της δημόσιας - δημοτικής επιχείρησης.
Εδώ θα πρέπει να αναλογισθούμε ότι σε ενδεχόμενη αυτού τους είδους εξέλιξη, θα συμπαρασυρθεί και το Club Hotel Casino Loutraki, οπότε η κοινοπρακτούσα εταιρεία μας θα βρεθεί κατηγορούμενη και θα της εγερθούν αξιώσεις από το συνκοινοπρακτούν μέλος που είναι το Club Hotel Loutraki S.A.
Αυτονόητο είναι, ότι όλες αυτές οι επιπτώσεις και αρνητικές εξελίξεις για τον δήμο Λουτρακίου και τους πολίτες του, να μην ενδιαφέρουν και αγγίζουν τον Γιώργο Βλάχο και την «Αλέξανδρος ΑΤΕ», αλλά είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που έχουν κατά νου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ενδεχομένως να υιοθετήσουν Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Ρουμελιώτης.
Στην ενδεχόμενη περίπτωση, που τα προαναφερόμενα ή μέρος αυτών, μετουσιωθούν σε πράξη, με οφέλη μικρότερα του αυτονόητου αρχής γενομένης από έναν δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες για τους «Καταρράκτες», κάλλιστα θα μπορούν να χαρακτηρισθούν εγκληματικές πράξεις σε βάρος του δημοσίου - δημοτικού χρήματος της Λουτράκι Α.Ε. και κατ’ επέκτασιν της τοπικής κοινωνίας.
Ζητούμενο είναι, σε όλα αυτά τί κάνει το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., αλλά και τί κάνουν τα «βαλσαμωμένα πουλιά» της γενικής συνέλευσης της εταιρείας, που δεν είναι άλλα από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
Φυσικά, υπάρχει η σιωπηρή ανοχή της Πολιτικής Εταιρείας Καταστροφής του Λουτρακίου.
(150216)




ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;

Του Νίκου Λόη*

Αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει και στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε περιοχές της Αφρικής, την απειλή του ισλαμικού κράτους, την παραμονή πολλών προσφύγων για χρόνια σε κέντρα προσφύγων, χωρίς προοπτική και μέλλον, με μόλις 5 - 7 δολάρια το μήνα, ίσως μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ρισκάρουν τόσοι άνθρωποι τη ζωή τους, στη Μεσόγειο και στους βαλκανικούς «δρόμους», αναζητώντας ένα καταφύγιο.
Με την κρίση στην Τουρκία να επεκτείνεται, το Ιράκ να παραμένει ανασφαλής χώρα και τις γειτονικές χώρες να έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και να μην είναι σε θέση να προσφέρουν κάποιο μέλλον, λίγοι είναι οι Σύριοι πρόσφυγες που θα ήθελαν να μείνουν επί μακρόν κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Στην Ευρώπη, αναζήτησαν το 2015 ένα ασφαλές μέλλον πάνω από 1.000.000 άνθρωποι, κυρίως από Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν. Στο σύνολο των 60.000.000 προσφύγων που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο, το ποσοστό αυτό είναι μόλις το 1,66% του προσφυγικού κλίματος σήμερα. Ναι μεν το 1.000.000 πρόσφυγες στην Ευρώπη μοιάζει τεράστιο νούμερο, όμως αυτό στην Ευρώπη των 500.000.000 κατοίκων αντιπροσωπεύει μόλις το 0,2%. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, οι πρόσφυγες από τη Συρία που έχουν καταφύγει  στον Λίβανο είναι 1.500.000 (επισήμως, ενώ ανεπίσημα πάνω από 2.000.000) όταν ο πληθυσμός της μικρής αυτής χώρας δεν ξεπερνάει τα 4.500.000.
Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη που να μην έχει βιώσει την προσφυγιά σε κάποια στιγμή της ιστορίας της, είναι λοιπόν ακατανόητη η στάση κυβερνήσεων που αρνούνται να δεχτούν έστω και 10.000 πρόσφυγες, όταν κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τους βρήκαν φιλοξενία ως πρόσφυγες (ή και μετανάστες) σε άλλες χώρες κάποια επώδυνη στιγμή της ιστορίας τους. Πώς ξεχνιέται ότι πριν από μερικές μόλις δεκαετίες, 200.000 Ούγγροι και άλλοι τόσοι Τσέχοι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
Τώρα η κυβέρνηση, η αυτοδιοίκηση και κοινωνικοί φορείς πρέπει να δώσουμε έμφαση στην κοινωνική ένταξη ενός σημαντικού αριθμού προσφύγων που θα θελήσουν ή θα αναγκαστούν να μείνουν στην Ελλάδα. Άλλο είναι κέντρα καταγραφής και προσωρινής διαμονής προσφύγων (για λίγες ημέρες, πριν αναχωρήσουν για κάποια άλλη χώρα) και άλλο πολιτική ένταξης για μερικές χιλιάδες πρόσφυγες, κάτι που προϋποθέτει οργανωμένες υποδομές για εκμάθηση γλώσσας, στέγαση, συμμετοχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή, φοίτηση.
Η χώρα μας οφείλει να ανακοινώσει πόσους πρόσφυγες μπορεί να φιλοξενήσει για μεγαλύτερο διάστημα από το σύνολο όσων φτάνουν στη χώρα μας. Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας προσφέρθηκε να φιλοξενήσει, με οργανωμένο τρόπο, 10.000 πρόσφυγες στο πλαίσιο της μετεγκατάστασης, ανακοινώνοντας μάλιστα πόσοι θα γίνουν δεκτοί για συνέχιση σπουδών σε πανεπιστήμια ή τεχνικές σχολές.
Ας μην «αιφνιδιαστούμε» για άλλη μια φορά, επιδεικνύοντας ως χώρα έλλειψη πρόβλεψης, προετοιμασίας και κατάλληλης οργάνωσης. Μπορεί οι υπάρχοντες ευρωπαϊκοί πόροι να μην είναι αρκετοί, αλλά το κύριο πρόβλημα της χώρας είναι η έλλειψη προετοιμασίας. Αν έκανε 4 χρόνια για να φτιάξει κάποια κέντρα πρώτης υποδοχής «hotspots», τώρα όλα πρέπει να γίνουν μέσα σε λίγους μήνες, δεν μπορούν να περάσουν άλλα τόσα χρόνια για να ξεκινήσει μια σοβαρή προετοιμασία για αποτελεσματικές πολιτικές, πρακτικές και δομές κοινωνικής ένταξης.
Ας αξιοποιήσουμε την υπάρχουσα, σημαντική εμπειρία, αναδεικνύοντας έξυπνες, καινοτόμες πολιτικές ένταξης που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ζωής όχι μόνο για τους πρόσφυγες, αλλά και για τους μόνιμους κατοίκους της χώρας. Οι περισσότεροι πρόσφυγες έχουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χάνονται όταν δεν υπάρχει οργανωμένη υποδοχή κι ένταξη. Μια οργανωμένη πολιτική ένταξης μπορεί να τις αναδείξει προς το συμφέρον όλων μας.
Είναι ευκαιρία τώρα να σχεδιαστεί στρατηγικά και κεντρικά, με την συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των άλλων φορέων της κοινωνίας, η ενσωμάτωσή τους, σε τομείς που χρειάζονται ανάπτυξη, όπως ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας και η σύσταση νέων μορφών επιχειρήσεων, οι οποίες θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων, που ήδη υπάρχουν και απαιτούν λύσεις, στα μέρη όπου θα εγκατασταθούν.
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα δώσουν και στους Έλληνες ευκαιρίες για να ξεπεράσουν από κοινού την κρίση. Τέλος, θεωρώ ότι δεν μπορεί το σχέδιο αυτό να συμβάλλει στην κατάρρευση του τουρισμού, αλλά αντίθετα πρέπει να προστατέψει τα καλώς κείμενα στον τομέα αυτό.

* Ο Νίκος Λόης, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος «Προμηθέας» του δήμου Λουτρακίου που διέλυσε ο νυν δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.
(150216)
Return top