ΚΟΥΙΖ

Γιατί χθες πάρα πολύ έλεγαν ότι δεν πίστευαν τον Παύλο Παύλου, ο οποίος ούτε κατά διάνοια δεν αιφνιδιάστηκε στη δήθεν υπερβατική πρόταση του Κώστα Λογοθέτη να προτείνει ως πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου την Εβίτα Κούτμου; Απ’ ότι φαίνεται η τοπική κοινωνία αντιλαμβάνεται το πολιτικό αλισβερίσι Κώστα Λογοθέτη και Παύλου Παύλου!
(170413)




Είπαν…

«Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κακούρος πριν αρχίσει να πέφτει το χρήμα έλεγε ότι ντρέπομαι με τον Κώστα Λογοθέτη να βγω έξω να πιω ακόμη κι ένα καφέ… Ο Γιάννης Κακούρος, από τη στιγμή που πέφτει ο μισθός, όπως όλοι αντελήφθησαν προχθές το βράδυ δεν δίστασε να κάνει ακόμη και το θυρωρό. Πώς αλλάζει ο άνθρωπος; Με την ευκαιρία. Γιάννη Κακούρο, εσείς όπως δεσμευτήκατε προεκλογικά, από τη στιγμή που αμείβεσθε δίνετε το 20% υπέρ των απόρων ή είστε άλλος ένας σαν κι αυτούς που έχουν εξαπατήσει την τοπική κοινωνία με την υφαρπαγή της ψήφου της;»
(170413)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΛΟΓΩ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ» ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Πριν δεκαέξι ημέρες ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι έχει κανονίσει τα πάντα για την αποφυγή του πλειστηριασμού του Loutraki Thermal Spa.
Επρόκειτο για άλλη μια φορά που ο Κώστας Λογοθέτης έλεγε τη δική του «αλήθεια», η οποία όπως είναι φυσικό δεν έχει απολύτως σχέση με την πραγματικότητα κι όταν ακούς από το στόμα του ότι θα πει αλήθεια είναι φυσικό να πιάνουν τον καθένα τα γέλια, δεδομένου ότι έχει σχεδιάσει να εκστομίσει μια νέα μυθοπλασία, από αυτές που σερβίρει, πίσω από το αποτυχημένο ύφος του ηθοποιού. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο Κώστας Λογοθέτης είναι πλέον ότι δεν πείθει, ο κόσμος τον έχει αντιληφθεί κι απλά τον λυπούνται…
Ο Κώστας Λογοθέτης, που για άλλη μια φορά κάνει το άσπρο μαύρο επικαλέσθηκε την πρόταση της «Αλέξανδρος ΑΤΕ» η οποία του προτείνει εναλλακτικές λύσεις για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στον πλειστηριασμό, αλλά με την εκχώρηση κάποιου κτιρίου ή οτιδήποτε άλλο. Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας ο Κώστας Λογοθέτης συνεπικουρούμενος από τους συμβούλους του, συνειδητά συρρικνώνουν τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Λουτρακίου, που κατ’ ουσίαν ανήκουν στους πολίτες.
Το αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. προβλέπεται ιδιαίτερα κρίσιμο, καθ’ ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα πάρει αποφάσεις που επί των ημερών του τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Λουτρακίου, υπαιτιότητά του ξεπουλώνται!
(170413)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΠΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!

Το θράσος του Κώστα Λογοθέτη και των μελών της δημοτικής αρχής του αναμένει μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Λουτρακίου να ζήσει από πρώτο χέρι ενόψει της μεγάλης Εβδομάδας και κυριότερα της περιφοράς του Επιταφίου σε δέκα έξι ημέρες, όπου μετά από τέτοιου μεγέθους αυτογελοιοποίηση θα καμαρώνουν αντί να ντρέπονται και να κρύβονται από προσώπου Γης, ως να μην συμβαίνει τίποτα.
Χθες, σε όλες τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, μηδενός εξαιρουμένου οι φίλοι του loutraki-press έκαναν λόγο για τα χάλια αυτών που διοικούν το δήμο Λουτρακίου και διερωτώντο πόσο χαμηλά είναι ικανοί ακόμη να τον φθάσουν, εκφράζοντας την απορία - ερώτημα: «Γιατί τόσο μένος και μίσος να επιφέρουν στον τόπο τόσο μεγάλη καταστροφή;»
Όλοι έκαναν λόγο για τις προσωπικές παθογένειες των μελών της δημοτικής αρχής, οι πολίτες νιώθουν εξαπατημένοι, έχουν συνειδητοποιήσει ότι τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, απλά είναι σίγουροι κι αναμένουν να έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες.
Λόγω της επικίνδυνης ανικανότητάς τους, καθημερινά εκτιμάται ότι θα κατασκευάζουν από ένα εχθρό, θα τον στοχοποιούν και θα του επιτίθενται με λάσπη να το διασύρουν μήπως και βελτιώσουν το γόητρό τους. Όταν κι αυτή η μέθοδος δεν θα έχει αποτέλεσμα θα τρώνε τις σάρκες μεταξύ τους και ο καθένας θα στοχοποιεί κάποιον στους υπολοίπους ως τον κύριο υπεύθυνο. Προς το παρόν, ευελπιστώντας ότι κοροϊδεύουν την κοινή γνώμη, στοχοποιούν τους τέσσερις που δεν υπερψήφισαν τη φασιστική πρόταση καρατόμησης του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άρη Μαρίνη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το μέγεθος της ανικανότητάς τους φθάνει σε τέτοιο σημείο που αδυνατούν να τηρήσουν ακόμη και τα συμπεφωνημένα.
Παράδειγμα, της καρατόμησης του Άρη Μαρίνη υποστηρικτής δεν ήταν ο Αργύρης Ψυχογιός, γιατί γίνεται προφανές ότι ο άνθρωπος δεν διέπεται από φασιστικές αντιλήψεις όπως όλοι αυτοί. Για να τον δελεάσουν και να τον αποπροσανατολίσουν, του παρουσίασαν πρόταση πακέτο καρατόμησης και ψήφισης νέου προσώπου ως προέδρου, όπου εδώ οι σχεδιασμοί τους ακυρώθηκαν από τον πολιτικό τους συνέταιρο Παύλο Παύλου, γιατί φαίνεται ότι ούτε και μ’ αυτόν δεν είχαν κάνει ξεκάθαρες κουβέντες! Συνέπεια αυτού ήταν, ο Παύλος Παύλου φοβούμενος να μην γίνει αντιληπτός κι εκτεθεί, να αναγκασθεί να τους αδειάσει μη συναινώντας στα βρώμικα σχέδιά τους.
Το δυστύχημα -ευτυχώς για τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους- για όλα αυτά που πράττουν είναι ότι αισθάνονται να τα έχουν όλα καλώς καμωμένα, με συνέπεια να μην αντιλαμβάνονται τη μεγάλη καταστροφή που προκαλούν δημιουργώντας χάσμα στο τοπικό γίγνεσθαι, με συνέπεια για να επουλωθούν οι συγκεκριμένες πληγές, θα πρέπει να απαιτηθούν πάρα πολλά χρόνια.
Είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι η παρούσα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη έχει ξεπεράσει τον πάτο και σκάβει λαγούμια εξαθλίωσης του τόπου, για να μην χάσει τα κεκτημένα της και κατά βάση οι αμειβόμενοί της να απολέσουν το μηνιαίο μισθό μιας και ως χώρα βιώνουμε τις χειρότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
Όλους αυτούς, επεσήμανε χθες το βράδυ πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας σε επικοινωνία του με το loutraki-press, ότι δεν τους ανέχεται ακόμη και η σπηλιά του Κόρπη… για να μείνουν κρυμμένοι από την τοπική κοινωνία.
(170413)
Return top