ΚΟΥΙΖ

Κώστα Λογοθέτη, πέραν της έγγραφης πρόσκλησης στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, έχετε επιδιώξει κάποιου άλλου είδους επικοινωνία μαζί του; Δήθεν αντιστασιακέ και δήθεν επαναστάτη δήμαρχε, το loutraki-press επιμένει ότι υπάρχει επικοινωνία με τον συγκεκριμένο βουλευτή και πριν την 20η Μαρτίου 2013! Θα αποδείξετε στην κοινωνία του Λουτρακίου πόσο δημοκράτης είστε και να διαψεύσετε το loutraki-press;
(300313)




Είπαν…

«Τι ωραία που είναι η Λειβαδιά, ζήτω το Μεσολόγγι, ήταν η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, κατά του οποίου βράζει ένα ολόκληρο Λουτράκι και μαζί και οι δημοτικές κοινότητες ολόκληρης της επικράτειας. Είσαστε τυχεροί, θα έχετε να γράφετε για ημέρες. Μόνος του για το θέατρο, προκαλεί τις σε βάρος του αρνητικές επιπτώσεις!»
(300313)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ!

«info@loutraki-agioitheodoroi.gr 27 Μαρτίου 2013 11.20 μ.μ.
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.doc
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, κ. Κώστας Λογοθέτης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τα γεγονότα στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.»
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του στους ισχυρισμούς του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη ότι η συνέντευξη Τύπου δεν διοργανώθηκε μόνον για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου 2013.
(300313)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ
ΤΗΣ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΗΣ «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Είναι στην κυριολεξία για λύπηση, αυτός ο τόσο όμορφος, αλλά και τόσο προικισμένος τόπος να έχει ως πρώτο πολίτη του, ως δήμαρχό του, τον Κώστα Λογοθέτη κι όλη από πίσω την κουστωδία που σέρνεται...
Παρακολούθησα (συγνώμη για το πρώτο ενικό, αλλά δεν γίνεται αλλιώς η διατύπωση του θέματος) διαδικτυακά στο ιστολόγιο tvtv τη συνέντευξη του δημάρχου, όπου διαπιστώθηκε η εναγώνια πρόθεσή του να επικρατήσει η δική του «αλήθεια», όπως την αντιλαμβάνεται μόνον ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας κατ’ ουσία όσα επεσήμαινε προχθές το loutraki-press μετά τη δημοσιοποίηση της νυχτερινής ανακοίνωσής τους.
Χθες είδαμε στις οθόνες των ΗΥ έναν Κώστα Λογοθέτη ο οποίος πλέον έχει χάσει εντελώς τον αέρα και την άνεσή του με την οποία κάποτε έπειθε, ενώ τώρα πλέον γνωρίζει ότι δεν τον πιστεύει κανείς, εξ’ ου και η δραματική προσπάθεια επικαλούμενος την «αποκατάσταση της αλήθειας» να πείσει το ακροατήριο του ότι μόλοι οι άλλοι ψεύδονται και την αλήθεια την έχει μόνον αυτός. Επίσης, δεν απαντούσε σε αυτές καθ’ εαυτές τις ερωτήσεις, ελισσόταν διαρκώς να μην αγγίξει το θέμα κι απαντούσε περί άλλων στο γνωστό πλαίσιο της ξύλινης πολιτικής γλώσσας που μιλάς, αλλά στην ουσία δεν λες τίποτα!
Αξιοσημείωτο είναι -καθ’ ότι μ’ αφήνει αδιάφορο να τον βλέπω δεδομένου ότι προσωπικά δεν τον πιστεύω, ακόμη και πριν αναλάβει τα καθήκοντά του- ότι δεν του… στέκεται η μουτσούνα με το σπαραξικάρδιο ύφος επειδή έχει γίνει αντιληπτός στην τοπική κοινωνία, με συνέπεια οι πολίτες να είναι επιφυλακτικοί στο πρόσωπό του και παράλληλα να αντιλαμβάνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά και ευφυία πως προσπαθεί να επιβάλλει τη φτιασιδωμένη αλήθειά του. Το ταλέντο του ηθοποιού που νόμιζε ότι διαθέτει, αφενός έχει ξεφτίσει παντελώς, αφετέρου αδυνατεί να παίξει ολόκληρο το ρόλο του, δεδομένου ότι χάνει τον ειρμό, κάνει σαρδάμ και μπερδεύει τα λόγια του, ενώ του λείπει η άνεση και η «σιγουριά» που προσποιόταν, αλλά και η βεβαιότητα που τότε πίστευε ότι έπειθε ολόκληρο το ακροατήριό του!

Τι ισχυρίσθηκε ο δήμαρχος και ποια είναι η πραγματικότητα
Διαβάζοντας τα δελτία Τύπου στο πρώτο είπε:
«Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα σημερινά επεισόδια τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την αμαύρωση του εορτασμού της επετείου της Επανάστασης του 1821 στο Λουτράκι.»
- Αφού Κώστα Λογοθέτη καταδικάζετε τα επεισόδια, γιατί πήγατε στο αστυνομικό τμήμα να παρακαλέσετε τον τέως διοικητή Χαράλαμπο Τετράδη να απελευθερώσει τους συλληφθέντες;
- Ξέρετε τί πρεσβεύετε κι αν οι αντιδράσεις ανταποκρίνονται με όσα ισχυρίζεσθε ή διακατέχεσθε από τρικυμία εν κρανίω;
- Πότε λέτε αλήθεια, αλλά και τι πιστεύετε; Καταδικάζετε τα επεισόδια ή όταν δεν μας βλέπουν επιχειρούμε να απελευθερώσουμε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια;
Όπως άλλωστε αναμενόταν διαβάζοντας το δεύτερο δελτίο Τύπου, ο Κώστας Λογοθέτης έκανε αναφορά για «δηλώσεις μετάνοιας» ή «δηλώσεις συγνώμης» αναβιώνοντας μαύρες στιγμές του Ελληνισμού, που εξ’ όσων φαίνεται αποτελούν βιώματα για τα Κώστα Λογοθέτη που τα έζησε ως παιδί ο μικρός Κωστάακης του Μπέη και κουβαλάει αυτές τις τραυματικές εμπειρίες;
Αυτή ήταν η φτιασιδωμένη δήθεν «αλήθεια» του δημάρχου Λουτρακίου.
Το γεγονός είναι: Ο τέως διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης μετά τη διαμεσολάβησή του και την επιτυχία του να πείσει τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα να μην έλθει στο Λουτράκι -παρά την προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Λογοθέτης να εξωραΐσει στη συνέντευξη Τύπου την κατάσταση, δεδομένου ότι γνώριζε ότι από την Πέμπτη το βράδυ προετοιμάζονταν τα δύο στρατόπεδα- μετέφερε αίτημα την Παρασκευή το πρωί τηλεφωνικά στο δήμαρχο -μετά την άρνηση Λογοθέτη τον επισκέφθηκε ο Στάθης Μπούκουρας στο γραφείο του τον Χαράλαμπο Τετράδη- να εκδοθεί μία ανακοίνωση και να διασκεδάζει τη γροθιά! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο!
Από πού προκύπτει η δήλωση μετάνοιας ή ακόμη αίτημα καταδίκης κάποιου συμβούλου, μόνον ο κατά φαντασίαν «αντιστασιακός» Κώστας Λογοθέτης μπορεί να το ερμηνεύσει.
Ο Κώστας Λογοθέτης δήλωσε ότι προσκλήσεις εστάλησαν και από άλλους δήμους της Κορινθίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή σε τοπικό κανάλι:
Στάθης Μπούκουρας: Πρόσκληση έλαβα μόνον από το δήμο Λουτρακίου.

Τι σήμαινε το «ντροπή σας» του Χαράλαμπου Τετράδη
Ο Χαράλαμπος Τετράδης λίγο πριν είχε κακοποιηθεί από τα παιδιά του «χημικού πολέμου» με ριπή στο πρόσωπο, ενώ του είχαν σχίσει και ήταν μέσα στα αίματα το σακάκι του. Επομένως, εκνευρισμένος, υπέφερε και πονούσε μη μπορώντας να αναπνεύσει, αλλά κυρίαρχα γιατί είχε μεσολαβήσει και κοπιάσει να αποτραπούν τα προδιαγεγραμμένα επεισόδια και ο δήμαρχος Λουτρακίου ήταν ο αδιάλλακτος που δεν έκανε ένα βήμα πίσω! Επιπρόσθετα, την ώρα που εκφωνήθηκε το όνομά του βάσει πρωτοκόλλου, ακόμη δεν είχε συνέλθει και του ένιπταν το πρόσωπο για την απομάκρυνση των χημικών.
Αυτό, όμως, που ενδιέφερε τον Κώστα ήταν να πραγματοποιηθεί όπως - όπως το τελετουργικό και να μην ισχυρίζεται άλλα ντ’ άλλων ο δήμαρχος, γιατί αν δεν τον ενδιέφερε να τον απαθανατίσουν οι τηλεοπτικές κάμερες δεν θα κατέθετε στεφάνι δύο φορές!
Τέλος όσον αφορά την πρόκληση των επεισοδίων, αν ο Κώστας Λογοθέτης δεν εκτελούσε το ανόητο «πολιτικό σχέδιο» που του έχουν χαράξει για να ηγηθεί ενός  ευρύτερου πασοκοαριστερού σχήματος, θα συνεργαζόταν με το Α.Τ. Λουτρακίου και προσωπικά το διοικητή του τμήματος, τα εν δυνάμει ταραχοποιά στοιχεία να απομονωθούν και να είναι υπό επιτήρηση στο χώρο έτσι ώστε να μην μπορέσουν να αμαυρώσουν την εθνική μας επέτειο. Όμως, τον πρώτο πολίτη του τόπου, με τη στάση του μόνον αυτό δεν το ενδιέφερε, αλλά η επίδειξη ενός δήθεν αριστερού προφίλ προς τον ευρύτερο χώρο των πολιτών του Λουτρακίου.

Αμετανόητος ο δήμαρχος προστατεύει τον αντιδήμαρχο
Η χθεσινή ανακοίνωση των δύο συμβούλων του Κώστα Λογοθέτη και ειδικότερα η υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου, ο οποίος είναι του περιβάλλοντος και αμέσου επιρροής του δημάρχου, επιδεικνύει ότι βαθαίνει το ρήγμα στην πάλαι ποτέ πλειοψηφία, χωρίς να αναμένεται κάποια ιδιαίτερη αντίδραση την προσεχή Τετάρτη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γιατί εκτιμάται ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα τους μεταπείσει και δεν θα πουν δεύτερη κουβέντα…
Πρόκειται για ανακοίνωση, της οποίας αν ο παραλήπτης διέθετε την απαιτούμενη της θέσεώς του σοβαρότητα, αλλά και το ανάλογο πολιτικό ανάστημα με την αυτονόητη βαρύτητα, θα είχε προχωρήσει από το ίδιο βράδυ στην παραίτηση του αντιδημάρχου του Δημήτρη Δέδε.
Αλλά με τι κότσια και τι κουράγιο μπορεί ο δήμαρχος να απαιτήσει κάτι τέτοιο, όταν ο αντιδήμαρχός του τον κρατάει για τα καλά, για το σκάνδαλο της ΔΗΚΕΠΑΘ;
Η απόλυτη «αλήθεια» που ισχυρίσθηκε πολλές φορές ο δήμαρχος ότι λέει, είναι ακριβώς σαν την υλοποίηση και ανταπόκριση στα «ναι» και τις υποσχέσεις που μοιράζει!

Η ανακοίνωση κόλαφος για τον Κώστα Λογοθέτη!
Μόνον τιμή δεν περιποιεί για το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη η παραμονή στη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε, ο οποίος τον κρατάει πολύ καλά κι αν ο δήμαρχος κάνει το λάθος χάθηκε…
«Την Τετάρτη 20-03-2013 κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας γίναμε μάρτυρες αδικαιολόγητων συμπεριφορών και ανοικείων χαρακτηρισμών από ορισμένους, οι οποίες κατευθύνονταν κατά επωνύμων προσώπων της Κορινθιακής κοινωνίας και δη αξιωματούχων, όπως του βουλευτή Χρυσής Αυγής Κορινθίας κου Μπούκουρα και του περιφερειάρχου Πελοποννήσου κου Τατούλη, όπως δυστυχώς έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Οι συμπεριφορές αυτές δυστυχώς αμαύρωσαν το δημοκρατικό πνεύμα που διαπνέει το δημοτικό μας συμβούλιο και δείχνουν την έλλειψη σεβασμού προς πολιτικά πρόσωπα τα οποία ανεξαρτήτως της κομματικής τους τοποθετήσεως, πρέπει να τυγχάνουν του ανάλογου σεβασμού, διότι είναι εκλεγμένα από το λαό. Κάθε ενέργεια σε βάρος τους με ανάλογο περιεχόμενο προσβάλλει, πρώτον τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος μας, δεύτερον τους πολίτες οι οποίοι τους υποστηρίζουν και τους έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους και τρίτον το δήμο μας.
Σε κάθε περίπτωση, διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις συγκεκριμένες συμπεριφορές τις οποίες καταδικάζουμε απερίφραστα, όπως και κάθε άλλη όμοιά τους που επακολούθησε, δηλώνουμε δε την αντίθεση μας σε χαρακτηρισμούς προσβλητικούς προς εκλεγμένα πρόσωπα, σεβόμενοι πάντοτε τη γνώμη ενός εκάστου τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο στην εν γένει λειτουργία του δήμου μας. Θεωρούμε ότι κάθε άποψη πρέπει να ακούγεται και να συζητείται, πλην όμως αυτή θα πρέπει να εκφέρεται με τον πρέποντα σεβασμό προς τη δημοκρατική λειτουργία και στον πολιτικό μας πολιτισμό, χωρίς κραυγές και ύβρεις.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το συγκεκριμένο πολιτικό ολίσθημα και ζητούμε από όλους όσοι συμμετέχουν στις δημοκρατικές διαδικασίες να αναλογισθούν τις ευθύνες τους.»
Παναγιώτης Βαρελάς - Δημήτρης Πέτρου
δημοτικοί σύμβουλοι δήμου Λουτρακίου
(300313)
Return top