ΚΟΥΙΖ

Τι έχει να πει για όλα αυτά που συνέβησαν χθες το βράδυ με τις ανακοινώσεις του κόμματός του, ο πρώην μέντορας του Κώωτση Μιχάλης Δρίτσας, ο οποίος σημειωτέον τον έχει ξαποστείλει εδώ και χρόνια γιατί δεν αντιλαμβανόταν, επιβεβαιώνεται και σήμερα έχει βρεθεί εκτεθειμένο το κόμμα του;
(261112)




Είπαν…

«Το 2012 ι Κώωτσης αποφάσισε να βάλει "φρένο" στα πολιτικά ψέματα και πολιτικά παραστρατήματά του. Ήταν τα 10 χειρότερα λεπτά της ζωής του…»
(261112)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ…
ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ!

Δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη, ακόμη και ως κλητήρες να τους χρησιμοποιήσεις, γιατί δεν τους αφήνει η ηλιθιότητα και θα σε εκθέσουν. Έτσι και χθες, άλλη μία φορά, τα κοκκινοπράσινα «χμερ» της Ιάσωνος επιβεβαίωσαν το loutraki-press για τις φασιστικές αντιλήψεις τους, που τα λέει έξω από τα δόντια για τους συγκεκριμένους, περίπου είκοσι δύο μήνες.
Το θέμα είναι ότι στερούνται στοιχειώδους πολιτικής σκέψης και δεν φθάνει που κάνουν τη  τους ξεγυρισμένη, μετατρέποντας το δήμο Λουτρακίου σε γραφείο Τύπου της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, σπεύδουν να το τονίσουν κιόλας.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, τα κοκκινοπράσινα «χμερ» του Κώωτση, έστειλαν από το γραφείο Τύπου του δήμου Λουτρακίου το δελτίο Τύπου της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λουτρακίου, το οποίο αναφερόταν στην εκλογή των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος την προσεχή Παρασκευή.
Μέσα στην παραζάλη τους, αφού κατάλαβαν τι μεγέθους  είχαν κάνει, μετά από εννέα λεπτά επαναλαμβάνουν την αποστολή ζητώντας συγνώμη για την πρώτη που είχε γίνει από το δήμο Λουτρακίου. Δηλαδή αν και κάποιος δεν το είχε αντιληφθεί, έσπευσαν να το επισημάνουν και να πουν εμείς είμαστε που έχουμε καταλάβει την Ιάσωνος!
Δυστυχώς, αυτοί είναι που διοικούν το δήμο Λουτρακίου, δεν σέβονται απολύτως τίποτα και κανέναν και το μόνο που ενδιαφέρει είναι να πέφτει ο μηνιαίος μισθός και οι απευθείας αναθέσεις, που σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις έχουν φθάσει στα € 2.000.000!
Τι μπορεί να πρωτοπεί κανείς για τον Κώωτση και όλο το κακό συναπάντημα που τον περιβάλλει;
(261112)




«ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΠΛΑ
ΣΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ;»

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί στους δημοτικούς παρατηρητές της πόλης του Λουτρακίου η παρουσία του πρώην οικονομικού -ουσιαστικά όχι τύποις- διευθυντού της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Γιώργου Γιαννιτσόπουλου στο πλευρό του Κώωτση.
Παρατηρητές που τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ισχυρίζονται ότι «ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος πάει όπου τον πληρώνουν και πιο κυρίαρχα όποιος δίνει τα περισσότερα και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αλλάζει στρατόπεδα ανά πάσα στιγμή».
Το ζητούμενο για τους παρατηρητές είναι τι κάνει ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος δίπλα στον Κώωτση όταν αυτός δεν τον πληρώνει γιατί έχει αντικειμενική και ουσιαστική αδυναμία διερωτώνται στο loutraki-press κι όπως ισχυρίζονται «για να επιβιώνει ο σύμβουλος του πρέπει να αμείβεται»; Επομένως, «από πού αμείβεται ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος»; Υπενθυμίζεται ότι ο άτυπος σύμβουλος του Κώωτση τη θέση του στην CHCL τη διατηρούσε μέχρι το τέλος σχεδόν του 2006 και απομακρύνθηκε για συγκεκριμένος λόγους.
Επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος είναι πολύ καλός φίλος με το νυν πρόεδρο και έναν εκ των δύο μεγαλομετόχων της Club Hotel Loutraki S.A. Moshe Bublil, ενώ καλές σχέσεις διατηρεί και με τον έτερο των μεγαλομετόχων Yigal Zilkha. Επιστήθιος φίλος του είναι ο νυν γενικός διευθυντής της CHCL Shmuel Ephron, ενώ κοινός εχθρός Γιώργου Γιαννιτσόπουλου και Κώωτση, ήταν ο τέως διαχειριστής της CHCL Αντώνης Στεργιώτης. Όσον αφορά το διάδοχο του Αντώνη Στεργιώτη Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος είναι ανεκτός όταν ανταποκρίνεται των σκοπιμοτήτων της CHL, που δεν είναι άλλη από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της και μόνον. Ως εταιρεία, θεμιτό είναι τα στελέχη της να κοιτούν και να ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα που υπηρετούν. Αν θέλετε, καλά κάνει και ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος που έχει βρει τον Κώωτση.
«Ωστόσο, εδώ έχουμε γίνει μάρτυρες από την πλευρά του Κώωτση και των συμβούλων του, όχι μόνον να μην υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά να κάνουν τα πάντα για να μην διεκδικηθούν και καταβληθούν στη Λουτράκι Α.Ε. κεφάλαιο και τόκοι ύψους € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα. Αν θέλετε, φαίνεται να προσπαθούν να κάνουν τα πάντα να την εξαφανίσουν από προσώπου γης, καθώς επίσης, να πείσουν τα «βαλσαμωμένα πουλιά" του Κώωτση, να λένε "ναι" στην μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία». Φυσικά, ποιός μπορεί να παραβλέψει τα γελοία κείμενα των δύο αιτημάτων για διαταγή πληρωμής και το θέατρο με τα ασφαλιστικά μέτρα; Επίσης, πώς να ξεχάσεις ότι από σκοπιμότητα χάθηκαν οι τόκοι ύψους υψηλότεροι των € 700.000, ενώ για την εν λόγω αγωγή δεν είναι απίθανο, να είχε εκδοθεί σήμερα απόφαση σε δεύτερο βαθμό και οι οφειλέτες να έπρεπε να καταβάλουν ποσά περισσότερα των € 2.300.000;
Όπως αντιλαμβάνεσθε, επεσήμαιναν στο loutraki-press, «η ζημιά και όπως την υπέστη η εταιρεία του δήμου Λουτρακίου, Λουτράκι Α.Ε., παραπέμπει σε πρακτικές ξεπουλήματος, έλεγαν με νόημα».
Οι δημοτικοί παρατηρητές επισημαίνουν, ότι ι Κώωτσης δεν έχει δίπλα του έναν άνθρωπο για δείγμα που αναφέρεται έστω κι εξ’ απαλών ονύχων για το ποιο είναι το συμφέρον του Λουτρακίου, τί πρέπει να προτάξει και τί να επιδιώξει; Φυσικά, δεν τον απαλλάσσουν των ευθυνών του, γιατί λένε, «δεν είναι μικρό παιδί, λαμβανομένου υπόψη ότι συνειδητά μετά από ενέργειες έξω από κάθε λογική, έχει επιλέξει αυτούς που έχει επιλέξει και ως εκ τούτου όλοι μαζί οδηγούν το δήμο Λουτρακίου συντονισμένα στην καταστροφή, όπως εκτιμούν, από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα και τις ζημίες που έχει υποστεί εξαιτίας τους ο δήμος Λουτρακίου και η θυγατρική του εταιρεία».
(261112)
Return top