ΚΟΥΙΖ

Ποιούς και γιατί αποκαλούν Φωτόπουλους και ποιους Πουλόφωτους;
(200912)




Είπαν…

«Κώωτση, το χαρτί είναι σκληρό, θέλει άντερα και μπορεί να μην το αντέχει ο μέντορας... Έλα να τ’ αλλάξουμε όλα, γιατί δικοί σου τα ’χουν βρει με τον Παύλο Παύλου!..»
Π. Η.
(200912)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η «ΕΚΛΟΓΗ»
ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανίκανοι, επικίνδυνοι και πολλοί κατώτεροι των περιστάσεων στην πρώτη της κιόλας διαδικασία η δημοτική αρχή απέδειξε ότι δεν θέλει και σε καμία των περιπτώσεων δεν διαθέτει τη διάθεση να πράττει σύννομες ενέργειες. Από τη χθεσινή διαδικασία και μόνον μπορεί να φαντασθεί ο καθένας, η επιλογή του μέντορα τι τύχη επιφυλάσσει για το δήμο Λουτρακίου και το μέλλον του.
Το μπάχαλο του Κώωτση, με την καθ’ όλα παράνομη εκλογή του φωτοπροέδρου (ως πεφωτισμένος) του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Νικολάου ανέδειξε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπος Δοσσαράς του οποίου πρόθεση είναι να τηρηθεί μέχρι κεραίας η νομιμότητα της διαδικασίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Χαράλαμπος Δοσσαράς -όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press- δεσμευόταν χθες το βράδυ σε πολιτική ομήγυρη να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίων Νήσων, προκειμένου να ακυρωθεί η διαδικασία εκλογής του φωτοπροέδρου Σπύρου Νικολάου.
Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» για την ανάδειξη του προέδρου του σώματος, από τη στιγμή που τέθηκαν δύο υποψηφιότητες των Σπύρου Νικολάου και Νίκου Λόη που προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Π, απαιτούντο ψηφοδέλτια και μυστική ψηφοφορία, κάτι που δεν έγινε. Η διαδικασία της ψηφοφορίας δι’ ανατάσεως των χειρών είναι καθ’ όλα παράνομη και κατά συνέπεια μόλις θα υποβληθεί η ένσταση, το γεγονός αυτό θα επισύρει και την ακύρωση της εκλογής του φωτοπροέδρου.
Ευελπιστείται ο Χαράλαμπος Δοσσαράς να μην αλλάξει γνώμη, κοινώς να γίνουμε μάρτυρες άλλης μίας κωλοτούμπας από το διαταραγμένο και μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», λαμβανομένου υπόψη ότι έχει το βάρος που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους επιδόσεις...
Μέντορας και Κώωτσης, τελικά βρίσκονται ενώπιον αδιεξόδου κι εντός της ημέρας θα πρέπει να συγκαλέσουν το σώμα, να προβεί στην ακύρωση της διαδικασίας. Στη συνέχεια να απευθύνουν νέες προσκλήσεις για την εκ νέου σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, με σκοπό την εκλογή προέδρου του σώματος.
Ωστόσο, η εισήγηση - τοποθέτηση (σε κατωτέρω ανάρτηση) του προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπου Δοσσαρά για τα πεπραγμένα του Σπύρου Νικολάου πριν τη φανερή ψηφοφορία, είναι πιθανόν -αυτό θα εκπλήξει αν γίνει αντιληπτό- να δημιουργήσει προβληματισμό στα «βαλσαμωμένα πουλιά» και να μην προχωρήσουν στην υπερψήφισή του, λόγω του γεγονότος ότι στα πεπραγμένα του δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο έργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press που μεταφέρθηκαν από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο Σπύρος Νικολάου απειλούσε τον Χαράλαμπο Δοσσαρά ότι θα τον λιώσει, θα τον πατήσει και τ’ άλλα κοσμητικά του πεζοδρομίου!..

Πώς ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή προέδρου
Με την έναρξη της συνεδρίασης υποβλήθηκε ένσταση ως προς τη νομιμότητα της διαδικασίας, καθ’ ότι υποστηρίχθηκε ότι στο έδρανο έπρεπε να παρευρίσκεται ο παραιτηθείς - ανεξαρτητοποιηθείς τέως πρόεδρος Γιώργος Κακαβάς.
Την αυτή άποψη υποστήριξε και ο Παύλος Παύλου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να συμφωνήσουμε όλοι ότι αποδεχόμαστε κατά παράβαση για οικονομία του χρόνου τη διαδικασία και να μην υποβάλλει στη συνέχεια κανείς ένσταση γιατί θα ακυρωθεί.
Ωστόσο, ο Παύλος Παύλου συνελήφθη «αδιάβαστος», ενώ η διαδικασία όπως εξελισσόταν ήταν απόλυτα σύννομη, καθ’ ότι ο πάντοτε μελετημένος περί το γράμμα του νόμου Γιώργος Κακαβάς, είχε προνοήσει το μπάχαλο και για το λόγο αυτό είχε υποβάλλει μαζί και δήλωση ανεξαρτητοποίησης, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να βρίσκεται στο προεδρείο και πολύ ορθά τον αντικατέστησε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Λουκάς Λούκας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ αυτών που επετέθησαν στον σπαραξικάρδιο ηθοποιό που προσπαθούσε να συγκινήσει τα πλήθη… ήταν και ο «πολιτικός του συνέταιρος» Παύλος Παύλου, ο οποίος τον κατηγόρησε πολύ σκληρά, αλλά κλείνοντας παράλληλα και το μάτι στα «βαλσαμωμένα πουλιά» -το αντελήφθησαν άραγε;- όπως επισημάνθηκε στο loutraki-press.

Υ.Γ.: Κώωτση, φίλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το loutraki-press χθες το βράδυ είπε: «Επειδή τα ’κανε μπάχαλο από μόνος του και τα ’χει όλα ισοπεδώσει, να μην γράψω τι έγινε χθες στο συμβούλιο, αλλά να βάλω μια συνταγή για κουλουράκια…
(200912)




ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΕΡΙΞΕ Ο ΔΟΣΣΑΡΑΣ ΚΩΩΤΣΗ,
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ»

Διμέτωπη επίθεση τόσο κατά Κώωτση εφ’ όλης της ύλης, όσο και κατά του υποψήφιου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Νικολάου για το σχεδόν μηδενικό έργο του ως αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπος Δοσσαράς.
Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π με εφόδιο το έργο που έχει παράξει μέχρι σήμερα, εν αντιθέσει με το σχεδόν μηδενικό των άλλων δύο, ενώ πλήρως απογοητευμένος για τον άνθρωπο που σήκωσε στις πλάτες του και τον τοποθέτησε στη δημαρχιακή καρέκλα γιατί κοβόντουσαν τα πόδια του, χθες τον έριξε… στο καναβάτσο και τον χτυπούσε ανελέητα.
Ο Χαράλαμπος Δοσσαράς δεν επιτέθηκε μόνο στη δημοτική αρχή, αλλά και στα «βαλσαμωμένα πουλιά» που ζητούσαν την κεφαλή του επί πίνακι όταν στο πλαίσιο συνεδρίασης των δημοτικών συμβούλων του διαταραγμένου και μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» ανέδειξε τις παθογένειες του Κώωτση.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π κατηγόρησε τον Κώωτση ότι επέλεξε για τη θέση του προέδρου του σώματος ένα πρόσωπο που προ διμήνου μέσα από ιστολόγια έβριζε συλλήβδην τη δημοτική αρχή και το συνδυασμό τους θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνοι που δεν έχει γίνει έργο στους Αγ. Θεοδώρους -ενώ ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπεύθυνος είναι ο ίδιος- προβλέποντας ότι παρ’ όλα αυτά τα «βαλσαμωμένα πουλιά» θα τον υπερψηφίσουν.
Ιδιαίτερης σημασίας, λόγω και της εξώδικης επιστολής του έγκριτου νομικού Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμου προς το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, είχαν οι κατηγορίες του Χαράλαμπου Δοσσαρά κατά Κώωτση για τη Λουτράκι Α.Ε. με τη μεθόδευση φυγής του Γιώργου Κακαβά, καθώς και της καρατόμησης των Δημήτρη Κοντού και του ιδίου, προκειμένου να μπορεί ανεξέλεγκτα να κάνει ότι θέλει και να καταντήσει την εταιρεία εδώ που είναι σήμερα.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π επιτέθηκε στον Σπύρο Νικολάου για την ανεπάρκειά του ως αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι δεν έχει να επιδείξει έργο, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Κώωτση είναι υπεύθυνοι για το χάος που επικρατεί στους Αγ. Θεοδώρους γιατί δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και το χωριό του αντιδημάρχου βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση.
Ο Χαράλαμπος Δοσσαράς δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Σπύρο Νικολάου ότι το μόνο που έχει κάνει κατά την παρουσία του εκεί ήταν να φτιάξει το μαντρότοιχο στο «Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο» και να τοποθετήσουν με τον Κώωτση την πινακίδα του Loutraki Thermal Spa.

Το ανέκδοτο της ημέρας από τον Κώωτση
Μετά την επίθεση που δέχθηκε ι Κώωτσης από τον ευεργέτη του Χαράλαμπο Δοσσαρά, καθώς επίσης και τον μέχρι πρότινος «πολιτικό του συνέταιρο» Παύλο Παύλου, κατά την προσφιλή του τακτική επιφυλάχθηκε να απαντήσει, λέγοντάς τους, ως συνήθως, ότι θα τους απαντήσει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Κώωτση, μήπως θυμάσαι πόσοι περιμένουν να λάβουν απάντησή σου σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο;
(200912)
Return top