ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, οι μεγαλοϊδεατισμοί σου για το φεστιβάλ νερού θα κόστιζαν ο κούκος αηδόνι και γι’ αυτό αναγκάσθηκε να το ματαιώσει ο πρόεδρος του «Προμηθέα» Νίκος Λόης; Χαρτοπόλεμος τα άκρως περιορισμένα χρήματα του δήμου Λουτρακίου, γιατί προκαλούν διάφορους συνειρμούς;
(210612)




Είπαν…

«Πλήρης η αγανάκτηση και η απογοήτευση του κόσμου για το πόσιμο νερό σε Αγ. Θεοδώρους, Σχίνο, Κυρά Βρύση από το δήθεν "καλό παιδί", γιατί ι Κώωτσης μπορεί να έχει ακούσει την ορολογία πολιτική για το νερό, αλλά δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό.»
(210612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ι Κώωτσης ενόψει της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. την προσεχή εβδομάδα.
Ι Κώωτσης στην ομιλία του, το μόνο που έχει να παρουσιάσει ως έργο της εταιρείας, είναι η μετακόμισή της από την Μ. Αλεξάνδρου στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa. Πρόκειται για μια εμπνευσμένη κίνηση, γιατί αν τελικά το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δοθεί να το δουλέψει ιδιώτης -παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο από τις δικλείδες που υπάρχουν- τα γραφεία της εταιρείας θα πρέπει να επιστρέψουν στην παλαιά τους βάση. Αν γίνει κι αυτό, μόνον ι Κώωτσης θα το ’χει καταφέρει.
Ως γνωστόν ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους κι ομοίως σαν κι αυτόν επικίνδυνους συμβούλους του έχουν οδηγήσει σε μαρασμό το Loutraki Thermal Spa κι αυτή είναι η μόνιμη επωδός που ακούει κανείς από εργαζόμενους που διαθέτουν εμπειρία στο χώρο.
Επειδή ι Κώωτσης δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε ως έργο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, θα επιδοθεί στην προσφιλή του τακτική της αντιπαράθεσης με τον Γιώργο Γκιώνη, επαναλαμβάνοντας το σύνηθες ντελίριο, ευελπιστώντας ότι έτσι θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τα πλήθη, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα «φίδια» που θα αναδειχθούν στην εν λόγω συνεδρίαση.
Κώωτση, ο Γιώργος Γκιώνης μπορεί να κατηγορείς και να παρουσιάζεις τον Γιώργο Γκιώνη ως κακό δήμαρχο. Τον καταγγέλλεις για το υπερβάλλον κόστος των έργων και την κακή οικονομική κατάσταση που βρήκες. Κρατάς στα χέρια σου την εταιρεία δεκαεπτά μήνες… Το ζητούμενο είναι εσύ τι έχεις κάνει πλέον. Ο Γιώργος Γκιώνης είναι στην αντιπολίτευση και μπορεί να σου ασκεί πλέον κριτική. Εσύ τι δικό σου θα παρουσιάσεις; Ο Γιώργος Γκιώνης, καλώς ή κακώς έχει αφήσει πίσω του ένα δείγμα γραφής. Εν αντιθέσει με σένα, που όχι μόνον δεν πρόκειται να αφήσεις κάτι για δείγμα, αλλά λόγω της ανικανότητας και της επικινδυνότητάς σου κινδυνεύουν να καταστραφούν ακόμη ότι βρήκες.
Δεν θέλει φιλοσοφία, ούτε ιδιαίτερες γνώσεις για να το διαπιστώσει κάποιος. Δεν είναι ανάγκη ούτε μέχρι εκεί να μετακινηθεί για να φθάσει. Η εγκατάλειψη που παρουσιάζει σ’ ολόκληρο την επικράτειά του ο δήμος Λουτρακίου είναι αρκετό για να αντιληφθεί ο καθένας για το μπάχαλο από την αδράνεια και την αναποφασιστικότητά σου που επικρατεί.
Κώωτση, αν ήσουν ένας σοβαρός δήμαρχος, αν ήσουν σοβαρός με την άσκηση των καθηκόντων σου, αν ήσουν σοβαρός με την αντιμετώπιση ολόκληρου του φάσματος των αρμοδιοτήτων και δραστηριοτήτων που έχεις αναλάβει, αφενός ο δήμος Λουτρακίου θα ήταν σήμερα σε διαφορετική τροχιά, αφετέρου θα είχες μεριμνήσει από την πρώτη στιγμή πώς θα εξορθολογήσεις τα οικονομικά της Λουτράκι Α.Ε. κι όχι μοναδικό σου ενδιαφέρον να είναι πώς θα μεταβληθείς σε διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki; Φαίνεται, ως να έχεις την αίσθηση ότι τα χρήματα απ’ εκεί μπορούν να ταξιδεύουν ανεξέλεγκτα;
Σύμφωνα και μ’ άλλες πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης φέρεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, δεδομένου ότι από την εν λόγω συνεδρίαση θα απουσιάζει εκτός Λουτρακίου η «ασπίδα Νο 1», ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς.
Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν ότι προβλέπεται κι αναμένεται να γίνει «πάρτι» με νέα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν.
(210612)
Return top