ΚΟΥΙΖ

Κώωτση ποιό είναι το μεγάλο σας έργο για να το διαδώσουμε; Γιατί Κώωτση έλεγες ότι ο Χρήστος Ψυχογιός βιάστηκε να παραιτηθεί; Ποιά και πότε θα είναι εκείνη η ώρα που θα έρθει για να αντιληφθεί το μεγάλο σας έργο; Εσύ το ξέρεις αυτό το έργο;
Γιατί δεκαέξι μήνες, εκτός από σκάνδαλα, δεν βιώνει τίποτε άλλο ο δήμος Λουτρακίου!
(190412)




Είπαν…

«Κώωτση, πότε θα συγκαλέσεις συνεδρίαση του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, καθ’ ότι την Δευτέρα 16 Απριλίου παρήλθε τρίμηνο, ενώ είχες υποσχεθεί ότι θα συνεδριάζεται κάθε μήνα; Κι εδώ ψέματα; Γι’ αυτό δεν έμεινε κανένας; Ποιός θα σε πιστεύει στο τέλος Κώωτση; Πάντως θα μπορέσετε να κάνετε και κουνητή συνάντηση, αφού όσοι έχετε απομείνει χωράτε και στο τζιπ σου.»
(190412)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ» ΓΙΑ
ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ Α΄ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

«Εξαπτέρυγο» του Κώωτση πιέζει ασφυκτικά τον «αυτοκράτορα» αφού κάνει τα πάντα να του αποδεικνύει ότι είναι πειθήνιο ον, να προσλάβει στη Λουτράκι Α.Ε. συγγενικό του πρόσωπο α΄ βαθμού.
Δεν πρωτοτυπεί. Το «εξαπτέρυγο» αντιγράφει ότι κάνει ο «αυτοκράτορας». Ι Κώωτσης δεν έχει τοποθετήσει τον «εξάδελφο» στη Λουτράκι Α.Ε.; Δεν αμείβει με το έτσι θέλω -γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του νομοθεσία και θεσμικά όργανα- από πολλές μεριές το «συγγενή» κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη, την κόρη του κουμπάρου, καθώς επίσης και τους συνεργάτες του γραφείου του κουμπάρου; Ι Κώωτσης δεν έχει στήσει πάρτι δηλαδή; Τι βλέπουν «εξαπτέρυγα» και αυλικοί; Όλοι βουρ θέλουν να κάνουν και δεν κρατιούνται;
Εξάλλου, πώς θα επιβεβαιωθεί και η ονομασία του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω;
Ωστόσο, τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Κώωτση αδυνατούν να αντιληφθούν ότι προσλήψεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως οι δήμοι, γίνονται μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Πάντως, στην Ιάσωνος, υπάρχει έντονη ενόχληση από τη συμπεριφορά του εν λόγω «εξαπτέρυγου», καθ’ ότι θεωρούν ότι έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και τελευταία έχει γίνει προκλητικός.
Παιδιά δεν είναι τίποτε. Η αλαζονεία που σου προσδίδει η εξουσία όταν δεν είσαι τίποτε, σε συνδυασμό και με το μηνιαίο μισθό, δημιουργούν αυτό το κενό περιεχομένου μίγμα που οδηγεί σ’ αυτές τις συμπεριφορές.
(190412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΤΗΣ
ΑΔΟΛΦΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Τα ακόμη πιο δύσκολα για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μπροστά με τη δαμόκλειο σπάθη να επικρέμαται πάνω από το κεφάλι του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων -μνημόνιο 3- στην καταστροφική πορεία που έχουν βάλει τη χώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι κρατικοί και μη, με απώτερο σκοπό να τη λεηλατήσουν και να μας καταστήσουν όλους, όσους κι αν μπορέσουμε να επιβιώσουμε, ιθαγενείς στο γενετήσιο τόπο μας.
Συνεργοί τους, αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια, συνηγόρησαν και συνέβαλαν με τη ψήφο τους ένθεν κακείθεν -μνημόνια- στην πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την α΄ φάση του εξοντωτικού σχεδίου -μνημόνια 1 & 2- που εφαρμόζουν κι επιτηρούν οι χαρτογιακάδες της Αδόλφου Μέρκελ.
Ένα σχέδιο που ξεκίνησε από το Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 2008 που ο χλευαζόμενος και λοιδορούμενος από τους TV persones Γιωργάκης, ξαφνικά μετατρέπεται σε Γιώργος Παπανδρέου και γίνεται ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την Ελλάδα, από τη δήθεν καταστροφή που είχε φέρει η κυβέρνηση εκείνης της εποχής.
Έναν άφρονα άνθρωπο, η διεθνής της «τοκογλυφίας» - παγκόσμιο χρήμα, τον έχρισε λαγό σε μια κούρσα που οδηγούσε απευθείας στο γκρεμό μια χώρα πειραματόζωο που περιλαμβανόταν σ’ ένα ευρύτερο σχεδιασμό αποσταθεροποίησης και κλυδωνισμού ισχυρότατων οικονομιών της Δυτικής Ευρώπης.
Έτσι, ένα τσούρμο από «πολιτικά λαμόγια», έκαναν το άσπρο μαύρο επιτυγχάνοντας να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Ήταν όλοι διατεθειμένοι, γυάλιζε το μάτι τους, πεντέμισι χρόνια μακριά από τη θαλπωρή της εξουσίας, να κάνουν το οτιδήποτε προκειμένου να επανακαταλάβουν τις υπουργικές καρέκλες και τις Mercedes και με μεγάλη ευκολία που δεν τους κόστιζε τίποτε είπαν το περιβόητο: «Λεφτά υπάρχουν!»
Όλοι μαζί αφού έφεραν κι επέβαλαν στη χώρα την καταστροφή, ως να μη συμβαίνει τίποτε, γαντζωμένοι ακόμη και σήμερα στις υπουργικές καρέκλες τους, ανερυθρίαστα λέγουν ότι τώρα πρέπει να πούμε την αλήθεια (η γνωστή Αννούλα), ομολογώντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι το 2009 είπαν ψέματα κι ως «πολιτικοί απατεώνες» εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, υφαρπάζοντας τη ψήφο του.
Αλλά ποιός να πιστέψει τώρα έναν «πολιτικό εγκληματία»;
Από το θεάρεστο έργο τους, ο δύσμοιρος κόσμος από την απόγνωση που του έχει φέρει η εξαθλίωση, σχηματίζει ουρές έξω από τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους που βλέπουν κι αυτοί με τη σειρά τους να εκτοξεύεται η πελατεία τους, αλλά χωρίς οικονομικό όφελος γιατί λεφτά δεν υπάρχουν, ούτε ακόμη και για τα αναγκαία πανάκριβα ψυχιατρικά φάρμακα.
Απόγνωση και στενοχώρια αιτία της εξαθλίωσης, έχουν εκτοξεύσει και το δείκτη καρδιακών περιστατικών, καθώς και καρκίνων που σε πολλές περιπτώσεις οι δύο ασθένειες οδηγούν εμμέσως στο θάνατο, έναντι των δεκάδων συνανθρώπων μας που επιλέγουν ως λύτρωση να βάλουν μόνοι τέλος στη ζωή τους, τώρα, για να μην ζήσουν τα χειρότερα.
Κανείς, φαντάζομαι, ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τη μαύρη ημέρα της αυτοκτονίας του εβδομηνταεπτάχρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού στο κεντρικότερο και το πλέον πολυσύχναστο σημείο της χώρας την πλατεία Συντάγματος.
Αλλά πολύ περισσότερο φαντάζομαι ότι κανείς δεν πρόκειται να λησμονήσει την γεμάτη στόμφο και ύφος περιβόητη και περισπούδαστη δήλωση εκείνο το πρωί, ενός εκ των πλέον έμπιστων ανθρώπων του Γιωργάκη, του βουλευτή Κορινθίας, Πάνου Μπεγλίτη, που προκάλεσε την οργή στο πανελλήνιο.
Φυσικά, τι να πει κανείς και για τον περιβόητο Μι-χάλ(ι) που υπέγραψε την καταδίκη μιας χώρας κι ενός ολόκληρου λαού, αλλά δεν γνώριζε που έβαζε την υπογραφή του. Μι-χάλι ο μπαμπάς ή η μαμά σου δεν σ’ έμαθαν μεγαλώνοντας ποιά είναι τα δύο πράγματα που πρέπει να προσέχεις που τα βάζεις;
Δεν είναι μόνον οι τρεις προαναφερόμενοι, αλλά όλοι μαζί συγκροτούν μια «πολιτική συμμορία» που δεν διαθέτει κανέναν απολύτως ενδοιασμό και δεν φείδεται προ ουδενός, είτε για να καταστρέψει μια οντότητα, είτε να την εξαφανίσει, προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι να εξασφαλίζουν τη δική τους, προσωπική καλοπέραση και μόνον.
Παρέδωσαν τη χώρα στα γαμψά νύχια των αιμοσταγών χαρτογιακάδων (αυτοκτονίες) της Αδόλφου Μέρκελ και μέχρι σήμερα τίποτε δεν έχουν ακούσει, τίποτε δεν έχουν αντιληφθεί, τίποτε δεν αφουγκράζονται από το κρεματόριο που έστησαν σε μία κατά τ’ άλλα δημοκρατική χώρα και το οποίο γεμίζουν καθημερινά με νέες ψυχές από ανθρώπους που αποστέλλουν εμμέσως, συνεπεία των μνημονίων που υπέγραψαν, δίκην κουκουλοφόρων της ναζιστικής κατοχής.
Προς χάριν της πιθανολογούμενης ευημερίας των αριθμών, οι αιμοσταγείς χαρτογιακάδες της Αδόλφου Μέρκελ, αδυνατούν να ακούσουν τις ψυχές που μαρτυρούν αναβιώνοντας για τους παλαιούς μνήμες από το Νταχάου ή το Άουσβιτς, -που να φαντασθεί κανείς ότι σήμερα σε Γερμανία και Πολωνία έχουν αλλάξει και τις ονομασίες των πόλεων να μη θυμίζουν τις θηριωδίες- τα αλήστου μνήμης κρεματόρια.
Το οικονομικό μοντέλο που θέλουν σώνει και καλά να εφαρμόσουν οι χαρτογιακάδες της Αδόλφου Μέρκελ, αν και βλέπουν και διαπιστώνουν καθημερινά ότι είναι αδύνατον να βγει, γιατί ακόμη και ηλίθιοι θα αντιλαμβάνονταν ότι η συνταγή είναι λανθασμένη για τη συγκεκριμένη περίσταση, ωστόσο, επιμένουν γιατί αποκλειστική και μόνη σκοπιμότητά τους είναι η καταστροφή για τη λεηλασία της χώρας και ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων να χάσει τη ζωή του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, γιατί τους δημιουργεί πρόβλημα η συνέχιση της επιβίωσής του, όταν μάλιστα έχουν βγει ή πλησιάζουν να βγουν στη σύνταξη.
Μήπως τελικά επενδύουν ακόμη και στους λαθρομετανάστες, γιατί με την παρουσία τους θα εξασφαλίσουν ακόμη χαμηλότερο οικονομικό κόστος;
Οδεύοντας προς την 6η Μαΐου, η «πολιτική συμμορία» του Γιωργάκη - ο ίδιος είναι πλέον παραπεταμένος, μαζί με τους άλλους ψηφοφόρους υπέρμαχους των χαρτογιακάδων και υποτακτικούς της Αδόλφου Μέρκελ, ανερυθρίαστα ζητούν τη ψήφο μας για να συνεχίσουν απερίσπαστοι να απολαμβάνουν προνομίων, αλλά να ολοκληρώσουν και το καταστροφικό τους έργο, έχοντας παραδώσει την Ελλάδα βορά στους λεηλατητές της διεθνούς τοκογλυφίας.
(190412)
Return top