ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ




Είπαν…

«Ι Κώωτσης φοβήθηκε τις εκσφενδονίσεις αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και δεν είχε το θάρρος να στήσει εξέδρα να τον απολαμβάνει και να τον θυμάται η τοπική κοινωνία, πώς οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή;»
(250312)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΠΟΛΥΤΥΠΙΑ ΑΣΤΟΧΙΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΟΜΑΝΔΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Η πολυτυπία αστοχιών, η άναρχη μεγέθυνση προβλημάτων. οι διανεμητέες ζημίες, η αδυναμία διεκπεραίωσης λύσεων, η δυστοκία στην πρόοδο υλοποίησης δεσμεύσεων και ο δρύινος λόγος του Κώστα Λογοθέτη, κυοφορούν συνειρμική συσχέτιση της δημοτικής του αρχής με εικόνες μιζέριας, δυστυχίας και κάνουν ορατή την ύπαρξη συστήματος αλληλομανδάλωσης της πορείας του τόπου προς την ανάπτυξη.
Η υπερσυσσώρευση του κακού στο δήμο, εδράζεται και στην εξουσιοφιλία με καθαρά ατομικιστική αντίληψη διοίκησης της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, η οποία ευνοεί τα οργανωμένα συμφέροντα από κάθε λογής εμπλεκόμενα κυκλώματα που ανοιχτά πριμοδοτούνται.
Αναμφίβολα, τέτοιες επιλογές, δεν μπορούν να κερδίσουν λαϊκό έρεισμα και ούτε μπορούν να πριμοδοτούνται από τους πολίτες. Τα νεοφερμένα ήθη και έθιμα της νεοϊδρυθείσας δημοτικής αρχής Λογοθέτη με τις βάναυσες συμπεριφορές, φαντάζουν ως ζέον ύδωρ που εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση, προκαλώντας ανεπιθύμητες επώδυνες εξελκώσεις στους πολίτες.
Η πολύ μικρή ακτίνα δράσης της νεοπροσλαμβανόμενης δημοτικής αρχής, επέφερε σταδιακά τη βαθμιαία κοινωνική συνειδητοποίηση για την οριστική κατάργηση εκτεταμένων ανεπαρκών πολιτικών συμπλεγμάτων της, καθώς τα παραδείγματα δυσκινησίας για προβλήματα που ταλανίζουν τον πολίτη είναι αναρίθμητα, αφού σέρνει με βαρυθυμία και αδιαφορία τα βήματα της.
Εμφανώς κινούμενη προς την πλευρά του δυσμενούς προσανατολισμού με διακεντρικές ή έκκεντρες επιλογές, πολιτικού καρνάβαλου, χωρίς ίχνος σύγχρονων πολιτικών διατάξεων, εξελίσσεται σε ανυπέρβλητο εμπόδιο του σκοπού φιλοπροόδου του δήμου. Η ανεπιθύμητη αύξηση της ελκυστικότητας τέτοιων επιλογών έως τώρα, έχουν σαν στόχο να υπονομεύσουνε ακόμη και την επακολουθήσασα ραγδαία και πολυμορφική ανάπτυξη του Λουτρακίου, με άξονα τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Ως απόρροια καταστροφικής αντίληψης, πρέπει να θεωρείται και η απαράδεκτη παρεμπόδιση από πλευράς Λογοθέτη του ανταγωνισμού κι της εξ’ αυτής βελτίωσης των συγκοινωνιακών υποδομών της πόλης μας. Δια μέσω αυτών παραμελούντο και οι συγκοινωνιακές ανάγκες του Λουτρακίου και των πολιτών. Με τις κυλιόμενες αμφιπροέχουσες επιλογές του Κώστα Λογοθέτη, δικαιολογείται στο έπακρο το ξεχαρβάλωμα του δήμου.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι «δημοσιογραφικοί» του κι όχι μόνο υποδηματοκαθαρισταί, ολοκληρώνουν το εκτεταμένο πλέγμα πολιτικής χαμηλού επιπέδου και ηθικής, που μοιάζουν να έρπουν συλλήβδην στον πάτο του σαρδελοβάρελου, μαζί με τις νεκρώσιμες εξαγγελίες τους, ως απότοκο αυτής της συλλειτουργίας με τις κεκανονισμένες θέσεις και την απαρχαιωμένη τακτική, αποκόπτοντας οιονδήποτε επικοινωνίας με τους πολίτες και απαγγέλλοντας το ύστατο χαίρε, μηχανεύονται κάθε ευτράπελο τρόπο προκειμένου να αποφεύγουν τη λυπητερή των πολιτών.
Η εγκαταλελειμμένη διοίκηση Λογοθέτη και η ανωφελής θορυβώδης διέλευση της αποικιοκρατικής του δημοτικής αρχής, ευνοεί τον μετασχηματισμό των πολιτών, οι οποίοι κορεσμένοι από πολιτικούς σαν αυτόν, θα απαιτήσουν τον εξωραϊσμό της πολιτικής σκηνής, την καταβολή αποζημίωσης συμψηφισθησομένης εις τας μελλοντικώς καταβλητέες με συμποσούμενου πολιτικού ποσού.
Αι εκ των άνω βίαιων επιλογών προκληθείσαι εις τον δήμο ζημίαι, υπάρξην και εξακολουθούν να είναι λίαν σημαντικαί. Για την εξομάλυνση των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων του τόπου, θα απαιτηθούν ισάριθμες πολιτικές παρεμβάσεις από τους μελλοντικούς ανάδοχους της δημοτικής εξουσίας, που θα ομοιάζουν με κοσμογονία προς άμβλυνση των προαναφερόμενων εξογκωμένων καταστροφικών επιπτώσεων των αντισυμβατικών επιλογών του σπιθαμιαίου, ψευδεπίγραφου δημοκράτη και περαστικού δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και την αποθάρρυνση τέτοιων εγχειρημάτων πολιτικού κορμού.
Η δημοσιογραφική σκαπάνη φέρνει στο φως τη στρωματογραφία με αθέμιτα πολιτικά ευρήματα, που ειδικά για την περίπτωση της δημοτικής αρχής Λογοθέτη είναι αδύνατη η ποσοτικοποίηση της τάξης μεγέθους ανεπάρκειας κι επικινδυνότητας. Η παρουσία του Λογοθέτη αποτελεί τον ορισμό του πολιτικού του σκότους και των αποχρωματισμένων κόκκινων γραμμών.
Υ.Γ. 1: Αν κοιτάξεις για πολύ καιρό την άβυσσο θα σε κοιτάξει κι εσένα η άβυσσος.
Υ.Γ. 2: Όποιος παλεύει εναντίον τεράτων πρέπει να έχει το νου του μη γίνει και ο ίδιος τέρας.
Νίτσε

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(250312)
Return top